Koti Uutisia Kotimaa Helsingin presidenttivierailu: linja-autollinen anarkisteja pidätettiin

Helsingin presidenttivierailu: linja-autollinen anarkisteja pidätettiin

18

Venäjän ja Yhdysvaltain presidenttien Vladimir Putinin ja Donald Trumpin tapaamisen aikaan 15.–16.7. järjestettiin monia tapahtumia aurinkoisen kuumassa Helsingissä. Suuri osa mielenosoituksista oli sionistien globalistisen agendan mukaisia. Kansallinen Vastarinta oli paikan päällä seuraamassa tapahtumia.

Sunnuntai 15.7.

Sunnuntain väkilukuisin tapahtuma oli Helsinki Calling, joka puolusti erottelemattomia “demokraattisia oikeuksia”, “ihmisoikeuksia” ja “kansainvälistä yhteistyötä”. Tilaisuuksissa vaadittiin ihmisoikeusretoriikan tukemana avoimia rajoja eli käytännössä sionismia, jonka uhaksi hyväuskoiset huutelijat kokivat Trumpin ja Putinin politiikan.

Yhdistyneiden kansakuntien sionismin perinyt Amnesty International oli yksi tapahtuman näkyvimpiä osallistujia. Amnestyllä oli maanantaina myös suuret banderollit ja lukuisia lentolehtisten jakajia eri puolilla Helsingin keskustaa. Helsinki Calling -tapahtuman järjestäjät ylpeilivät yli sadan globalistijärjestön (NGO) osallistumisella.

Pääosin rauhallisesti sujuneen sunnuntain aikana Narinkkatorilla nähtiin perussuomalaisten nuorten vaisu tuen ilmaisu presidenttien tapaamiselle. Juutalaisomisteinen Helsingin Sanomat oli ostanut kaupungin mainostilan, ja kaikkialla näkyivät sarkastiset mainokset presidenttejä vastaan.

Sionistit pyrkivät viime vuosisadalla tarjoamaan kahta vaihtoehtoa – kapitalismia ja kommunismia – jotta ihmisten valinnan mahdollisuus rajoittuisi vain sionisteille hyödyllisen globalismin eri versioihin. Nykyaikana nuo kaksi yleisölle tarjottavaa vaihtoehtoa ovat “kovan linjan” oikeistolainen Trump ja ihmisoikeuksista höpöttävä feelgood-vasemmisto. Käytännössä on siis edelleen vain yksi sionisteille kelpaava vaihtoehto: globalismi.

Kaupungilla näkyi paljon järjestyksenvalvojia, poliiseja, sotilaspoliiseja sekä yksi helikopteri. Trumpilla oli lisäksi mukanaan oma turvallisuuspalvelu. Kiristyvä turvatoiminta eliitin ympärillä ja vastaan asetettujen kansalaisten välillä on massiivista, koska eliitti tietää pystyvänsä määräämään kansaa vain järjestelmällisen turvallisuusorganisaation, hallitun vastakkainasettelun ja niitä tukevan propagandan turvin. Luonnollinen rajoihin ja hierarkioihin perustuva turvallisuus ja yhtenäisen kansallisvaltion luottamus on jo menetetty.

Maanantai 16.7.


Väkivalta-anarkisti Antti Rautiainen hyökkäämässä videokuvaajan kimppuun.

Maanantaina tapahtui enemmän välikohtauksia. Ennen globalistien kävelyn alkamista yksi kansallismielinen videokuvaaja kävi kuvaamassa anarkistileirin tunnelmia Kaisaniemenpuistossa, minkä johdosta kauluspaita-anarkisti Antti Rautiainen löi kansallismielistä kuvaajaa useita kertoja pään alueelle silminnäkijöiden ja kameroiden edessä.

Noin kello kahden aikoihin alkoivat Senaatintorilla kristillisten sionistien ja muiden Trumpin kannattajien tapahtumat. Lisäksi liikkeellä oli useita maahantunkeutujien ryhmiä kaukomaista osoittamassa mieltään Trumpia vastaan. Yksi ryhmä feministejä oli pukeutunut raskaana oleviksi naamioituneiksi Trump-hahmoiksi. Feministit vastustivat Yhdysvaltain “Global Gag” -nimistä säädöstä, joka vähensi kulttuurimarxilaisten aborttijärjestöjen rahoitusta. Bussilastilliset Tuomiokirkkoa katsomaan tulleita turisteja olivat äimistyneitä rotumuukalaisten ja feministien esityksistä.

Maanantaina alkuillasta anarkistit yrittivät toteuttaa kadunvaltausoperaation Mannerheimintiellä. Yritys epäonnistui nolosti, kun poliisit laittoivat koko joukon vastaanhangoittelevia anarkisteja pidätysbussiin. Kansallismielisiä kuvaajia seurasi vierestä koomista näkyä.

Tapauksen jälkeen Kansallisen Vastarinnan toimitus poistui paikalta jättäen Helsinkiin vastarintataistelun jatkumisen merkiksi riimutarroja.

18 KOMMENTIT

 1. Antti Rautiainen (s. 1979 Helsinki) on suomalainen kansalaisaktivisti, kirjailija ja anarkisti, joka on kirjoittanut myös salanimellä Veli Itäläinen. Hän on Voima-lehden Fifi-verkkolehden kolumnisti ja on kirjoittanut myös Väärinajattelija- ja Kapinatyöläinen-lehtiin.
  Rautiainen asui vuodet 1999–2012 Venäjällä, jossa hän opiskeli matematiikkaa Moskovassa Kansojen ystävyyden yliopistossa ja työskenteli myöhemmin it-alalla. Rautiainen oli myös mukana paikallisten anarkistiryhmien toiminnassa ja osallistui muun muassa väkivaltaisiin yhteenottoihin paikallisten uusnatsien kanssa. Huhtikuussa 2012 Venäjän viranomaiset luokittelivat hänet turvallisuusuhaksi, eikä Rautiaisen oleskelulupaa enää uusittu vaan hänet karkotettiin maasta.Marraskuussa 2013 Tjumenin kaupungin syyttäjänvirasto kielsi Rautiaisen kahta vuotta aikaisemmin venäläisessä mielipidelehdessä julkaiseman artikkelin “ekstremistisenä”.
  Rautiaisen ensimmäinen kirja Planeetan suurin ja viilein – tositarinoita Venäjältä ilmestyi huhtikuussa 2012. Lisäksi Rautiainen on kääntänyt Suomesta turvapaikan saaneen venäläisen kirjailijan Pjotr Silajevin teoksen Eksodus salanimellä Veli Itäläinen.

  • Olenkin ihmetellyt ketkä ovat näitä Voima-lehden kirjoittajia. Poliittisesti ja inhimillisesti täysin äärimmäisen lehden jakeluun ei ole melkein kukaan kiinnittänyt mitään huomiota minun tietääkseni. Jakelukanavat ovat kirjastoja, metro- ja rautatieasemia, jne. Sisältö on lähinnä kulttuurimarxilaisuutta.

  • Ehkä anarko Antti haluaa pyörätuolilla rullaileen tulevaisuuden vasemmistosaastan miekkareissa?🙂 Niin tuossa voi äkkiä käydä, että sattuu…🙂

   • Toivottavasti, tämä anarkoantti tulee myös Turkuun <3 Iso käsi Antille, kasvoille, tai keskivartaloon 😀

    • Tuo on muutenkin niin jotenkin vastenmielinen ja ylimielinen homo, narsisti potenssiin kolme.

 2. Suosittelen 30 minuutin Anter Yasan youtube taltionnin katsomista missä hän antoi aika raakaa palautetta ylenannon piripirkolle aka Jessicalle. Ollaan miehen taustoista mitä mieltä tahansa niin hän toi esiin ketkä olivat ihan ihqun mielenosoituksen kantavia voimia. Sanotaan näin että taustalta löytyi tahoja jotka isossa maailmassa pistettäisiin tämän kaltaisen kokouksen aikana turvasäilöön. Hauskinta oli aidolla Oululais aksentilla kommentoitu anttifanttien ja anarkomarkojen lähtö kisahalliin. Siellä oli ihan oikeita lentäjiäkin kun niitä vietiin vaakatasossa. Uutiseen korjaus kyllä siellä oli lopulta ihan kaksi tilausajo onnikkaa tiedostavaa nuorisoa varten.

 3. Näin mielenosoittajat ja anarkistit vastustivat presidenttien tapaamista, tosi vaikea vain ymmärtää miksi ja mitä he halusivat.
  Video oli hauska, todella anarkistien ulkonäöstä ja käyttäytymisestä voi päätellä millaisia “yhteiskunnan tukipilareita” he ovat.

 4. Toisaalta kun katsoo miten ministeriön miehet putsaavat laittomasti Moskovassa ja Venäjällä olevat henkilöt vaikkapa ostoskeskuksesta niin se on huomattavast rivakkaampaa ja nopeampaa.

 5. Ja jos jotain posiitivista anttifanttien, anarkomarkoje ja piripirkkojen onnikkakyydistä niin tällä kertaa ei tarvinnut pelätä lipuntarkastajia kun ihan ilmaiseksi vankivyörärit veivä kruunun kyydillä ja kihloissa.

  • Osa, noista “dekadenteista” LGBT-oletetuista todennäköisesti nautti, niistä kahleista,,,

 6. Ja nämä ovat juuri niitä henkilöitä jotka sanovat olevansa demokratian asialla. Niille ei kelpaa se että amerikkalaiset äänestivät Trumpin valtaan. Niille ei kelpaa se että Trump ja Putin kokoontuvat Helsingissä. Eikä niille kelpaa varmaan sekään että toisilla on paremmin palkatut työt kuin niillä.

  No, elämänsä voi käyttää vaikka anarkian harjoittamiseen. Tai sitten voi oikeasti olla mukana rakentamassa yhteiskuntaa.

  • Miksi kelpaisi kompromissi? Oletko täysin alentanut itsesi ja suostut mihin tahansa luuhun mitä eliitti sinulle heittää?

   Yhteiskuntaa ei ole olemassa, tai ehkä sinulla ja kavereillasi on yhteinen kunta, mutta suurimmalla osalla suomalaisista ei ole mitään yhteistä tässä helvetissä. Suomi on kone, jonka tarkoitus on tuottaa voittoa sen omistajille. Oikeudet ovat pakkokeinoja, joilla mädätys ja kansanmurha saadaan runnottua läpi mistään inhimillisestä, kulttuurista tai korkeammista arvoista välittämättä. Ja tällä asialla ei ole mitään tekemistä anarkojen palkkojen kanssa.

   • Olikohan tuossa Fifty-sixtyn kommentissa sen takia puhe yhteiskunnan rakentamisesta jotta sellainen joskus olisi?

Comments are closed.