Koti Artikkelit Globalismin poliittiset naamiot

Globalismin poliittiset naamiot

18

Artikkelissa “Yksi vihollinen – globalistit” paneuduimme globalismin eli kansainvälisyyskiihkoilun maailmankuvaan sekä historiaan. Globalismi on kansallismielisyyden vastakohta ja ikävä kyllä maailman vaikutusvaltaisin aate tällä hetkellä. Lue myös artikkelit “Globalismi – vapautta?” ja “Globalismi ja vääjäämättömyyden harha”.

Kuten ensimmäisessä teema-artikkelissa todettiin, globalismin voima perustuu osaltaan siihen, että globalismi on kaapannut kansallissosialismia lukuun ottamatta käytännössä kaikki poliittiset liikkeet ja ideologiat:

“Globalismin varsinainen voittokulku alkoi vasta toisen maailmansodan jälkeen, kun kansainvälisen kapitalismin nimiin vannonut Amerikka ja kansainvälistä marxismia levittänyt Neuvostoliitto jakoivat Euroopan omiin etupiireihinsä.

Kumpaakin miehittäjää yhdisti kulttuurimarxismi, riistoon perustuva talousjärjestelmä sekä viha eurooppalaisia kansallisvaltioita vastaan – tämänhän opimme jo Naton omasta julkilausumasta.

Pian sodan jälkeen miehittäjien kylvämä myrkky alkoi purra. Kansainvälisyyskiihko korvasi eurooppalaisten puolueiden perinteiset teemat, liittyivätpä ne sitten maatalouteen, työmarkkinoihin tai vaikkapa uskontoon. Globalismista tuli uusi poliittinen uskonto, jonka tunnustamista vaadittiin kaikilta puoluekirjaan katsomatta.”

Perinteinen jakolinja oikeiston ja vasemmiston välillä on siis vanhentunut. Todellinen vastakkainasettelu on kansallismieliset vastaan globalistit. Kuinka globalismi sitten tulee esiin erilaisista suomalaisvihamielisistä aatteista? Listasimme muutamia vaarallisimpia ideologioita alleviivataksemme, kuinka laajalle kansainvälisyyskiihkoilu on levinnyt.

 

Globalistioikeisto ja riistokapitalismi

Näkyvin globalistiryhmä on poliittinen oikeisto, joka ajaa kansainvälisen rahanvallan etua. Suomessa oikeistolaista globalismia edustaa näkyvimmin kokoomuspuolue, joka on kuluneiden vuosien aikana ajanut erittäin aggressiivista ja vasemmistolaiselta muistuttavaa avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikkaa. Globalismin vuoksi kokoomus on siis noukkinut politiikkaansa vasemmiston huonoimpia puolia.

Ennen kaikkea kokoomuksen ja muun poliittisen oikeiston globalismi heijastuu niiden käsityksiin kansainvälisistä markkinoista. Kokoomus on pyrkinyt armottomalla vimmalla yksityistämään suomalaisten kansallisomaisuutta sote-palveluista aina luonnonvaroihimme asti. Globalismi tarkoittaa sitä, että kokoomus näkee valtiolliset ja etniset rajat haitallisina ihmisten ja pääomien “vapaalle liikkuvuudelle”.

Kokoomuksen kannattama yksityistämispolitiikka merkitsee sitä, että suomalaisten veronmaksajien yhteinen omaisuus huutokaupataan ulkomaalaisille pankeille ja sijoittajille pilkkahintaan. Kokoomuksen puoluejohto hyötyy ryöstöstä henkilökohtaisesti, sillä he uskovat, että ulkomaalainen rahaeliitti palkitsee heidät maanpetoksesta myöhemmin urallaan hyväpalkkaisilla kansainvälisillä työtehtävillä.

Kokoomus toimii symbioosissa Elinkeinoelämän keskusliiton eli EK:n kanssa, ja EK on puolestaan monikansallinen BusinessEurope-pankkilobbaajajärjestön osasto. Kokoomus ei siis edes itse tee päätöksiään, vaan se toimii kansainvälisen rahanvallan käsikassarana Suomessa. Kokoomuslainen politiikka edustaakin äärimmäistä maanpetturuutta ja oman edun tavoittelua, joka on yhteisön etua painottavan kansallismielisyyden vastakohta.

Globalismin laajuutta kuvaa hyvin se, että kokoomuslainen vallankumous Suomessa alkoi yllättäen sosiaalidemokraattipresidentin, Mauno Koiviston, myötä. Vaikka Koivisto oli perinteisen puoluekartan mukaan “vasemmistolainen” demari, päätti hän kansainvälisyyskiihkon sokaisemana avata Suomen rajat ulkomaalaisille rahavirroille. Tämä johti luottokuplaan, lamaan sekä lopulta siihen, että maamme kahlittiin ulkomaalaisten rahanlainaajien velkaorjaksi.

“Yrittäjämyönteisestä” retoriikastaan huolimatta globalistioikeisto ei aja suomalaisen yrittäjän etua. Sen sijaan kokoomus ja muut oikeistopuolueet ajavat ulkomaalaisten pankkiirien asiaa. Ne ovat valmiita leikkaamaan palveluita sekä verottamaan pienyrityksiä kovalla kädellä, jotta Suomi voisi maksaa “valtionvelkansa” korot ulkomaalaisille pankeille. Mikäli esimerkiksi kokoomus olisi aidosti isänmaallinen puolue, vastustaisi se valtion menojen rahoittamista ulkomaalaisella velkarahalla ja kannattaisi sen sijaan pankkien kansallistamista sekä oman suomalaisen keskuspankkirahan käyttöä.

Vasemmistolainen globalismi ja kulttuurimarxismi

Vasemmistolainen kansainvälisyyskiihkoilu on luonteeltaan oikeistolaista globalismia huomattavasti räikeämpää, vaikka pankkiirit ovat lopulta vasemmistoa vaarallisempi ja voimakkaampi vihollinen.

Vasemmiston globalismi perustuu etniseen vihaan valkoista rotua kohtaan. Kulttuurimarxistien historiankirjoituksessa kaikkien ei-valkoisten kansojen kokemat vastoinkäymiset ovat (joko suoraan tai kiertoteitse) “valkoisen kolonialismin” syytä.

Vasemmiston mukaan valkoisilla ei “kolonialismin” vuoksi ole oikeutta suojella esimerkiksi eurooppalaisia naisia monikulttuuriselta raiskausepidemialta – ei, vaikka Afrikassa mustat tulevat nykyään toimeen parhaiten juuri niissä maissa, jotka valkoiset aikoinaan kolonisoivat. Kulttuurimarxismi on siis valkoista itsevihaa, jota yritetään oikeuttaa esimerkiksi vääristelemällä Afrikan historiaa.

Vasemmistolle “antirasistinen” globalismi on ennen kaikkea aate, joka pyrkii hävittämään “valkoisen kolonialismin” viimeisetkin rippeet tuhoamalla valtioiden rajat ja sekoittamalla rodut peruuttamattomasti keskenään.

Valtavirtainen Bloomberg-media uutisoi kesäkuussa kansainvälisestä tutkimuksesta, jossa selvisi, että maailman vähiten rasistisia kansoja ovat muun muassa Ruotsi, Ranska, Islanti, Latvia ja Kanada – siis perinteiset valkoiset valtiot. Sen sijaan maailman rasistisimpia kansoja olivat tutkimuksen mukaan esimerkiksi ghanalaiset, nigerialaiset, bangladeshilaiset ja indonesialaiset. Tästä huolimatta kansainvälinen “rasisminvastainen liike” keskittyy käytännössä vain “valkoisen rasismin” kritisoimiseen. Äärimmäisen nurinkurinen asetelma todistaa, etteivät globalistit ja kulttuurimarxistit todellisuudessa vastusta “rasismia” vaan nimenomaan valkoista rotua!

Juuri “rasismin” eli valkoisen rodun vastainen kampanjointi on tuonut globalistivasemmiston ja globalistioikeiston viime vuosina samaan sänkyyn. Kun Donald Trump yritti tammikuussa lunastaa vaalilupauksensa ja lisätä Amerikan rajavalvontaa, yhdistivät katujen likaiset kommunistit voimansa kabinettien sliipatun finanssieliitin kanssa vastustaakseen demokratian toteutumista. Briteissä vasemmisto kampanjoi nykyään jopa Goldman Sachsin puolesta!

Jättiyhtiöiden ja vasemmiston yhteistyö ei jaksa yllättää enää juuri ketään. Monikansallinen General Electric -energiayhtiö on esimerkiksi tullut tunnetuksi siitä, että se “kouluttaa” tulevia johtajiaan lähettämällä nämä muutaman päivän matkalle Normandiaan muistelemaan Saksan tuhoamista toisessa maailmansodassa tai Alabaman Selmaan, jossa mustat huligaanit hyökkäsivät väkivaltaisesti valkoisten poliisien kimppuun 1965. General Electricin mukaan johtajat kykenevät luomaan oikean työilmapiirin vain, kun nämä ovat sisäistäneet, kuinka hyveellistä poliittinen väkivalta eurooppalaisia kansallismielisiä ja muita valkoisia kansoja kohtaan on.

Globalistinen vasemmisto on vastavuoroisesti luopunut kaikista perinteisistä tavoitteistaan, eivätkä marxistipoliitikot koskaan kritisoi oikeistoa esimerkiksi siitä, että nämä tahtovat polkea länsimaisia palkkoja maahanmuuttajataustaisen halpatyövoiman avulla. Vasemmistoglobalisti vihaa valkoista suomalaista verenperintöään niin paljon, että hän on valmis hyökkäämään työläisiä vastaan, jos hyökkäys edistää “monikulttuurisuutta” ja “kansainvälisyyttä”.

Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK suoritti äärimmäisen petoksen suomalaisia työntekijöitä vastaan vuonna 2014, kun se ryhtyi kannattamaan palkansaajia riistävää TTIP-vapaakauppasopimusta. Vasemmistolaiset juurensa leikannut SAK vetosi julkilausumassaan muun muassa “demokratiaan” ja “ihmisoikeuksiin”, jotka ovat tyypillisiä kiertoilmaisuja kulttuurimarxismille ja globalismille.

Sionistit ja globalistisotahaukat

Miksi länsimaat Suomea myöten ruokkivat Lähi-idän konflikteja kouluttamalla terroristeja, jotka taistelevat esimerkiksi Iranin ja Syyrian laillisia hallituksia vastaan? Miksi länsimaiden asevoimia Naton kautta ohjailevan Yhdysvaltojen suurin ulkopoliittinen lobbausjärjestö AIPAC ei aja Amerikan vaan kokonaan vieraan valtion asiaa?

Eurooppaan kohdistuvat pakolaistulvat eivät ota loppuakseen, koska länsimaista virtaa arabimaihin jatkuvasti lisää aseita, rahaa ja koulutusta terroristiryhmille (joista osa on islamistisia, toiset taas separatistisia), jotka vaativat väkivaltaista vallankaappausta. Kuka hyötyy sodista? Miksi valtamedia ei puhu juuri koskaan sotien taustoista tai aseellista voimaa kannattavista rikkaista lobbausjärjestöistä?

Kuten professorit Stephen Walt ja John Mearsheimer osoittivat uraauurtavassa teoksessaan The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy, vaikuttaa Lähi-idän järjettömien sotien taustalla ennen kaikkea sionistinen lobby, jonka ytimen muodostavat Yhdysvalloissa asuvat juutalaiset uuskonservatiivit. Irak, Libya ja Syyria (sekä tulevaisuudessa Iran) on tuhottu länsimaisten poliitikkojen siunauksella ja Israel-lobbyn painostuksesta, koska maat muodostivat liian suuren sotilaallisen vastavoiman juutalaisvaltiolle.

Sionismi on myös suomalaisten kannalta elintärkeä kysymys siksi, että Lähi-idän sodat vaikuttavat talouden, ulkopolitiikan ja pakolaistulvan kautta myös suoraan meidän elämäämme. Kansallismielisten taistelussa globalismia vastaan sionismi on siis vihollinen, jota ei voi sivuuttaa.

Toisinaan “maahanmuuttokriittiset Israelin ystävät” väittävät, että sodista ja pakolaistulvista huolimatta Euroopan kansallismielisten tulisi liittoutua sionistien kanssa, koska “sionismi on juutalaista nationalismia”. Tämä on valhe. Sionismi ei ole kansallisaate vaan globalistinen aate, minkä juutalaisvaltion ensimmäinen pääministeri David Ben-Gurion vahvisti jo vuonna 1962 Look-lehdelle antamassaan haastattelussa:

“Jerusalemissa Yhdistyneet kansakunnat (todellinen Yhdistyneet kansakunnat) tulevat rakentamaan profeettojen pyhäkön. Pyhäkössä palvellaan kaikkien mantereiden yhdistämishanketta. [Jerusalemin pyhäkön] valtaistuin kuuluu ihmiskunnan korkeimmalle oikeudelle, joka tulee hallitsemaan kaikkia mantereita, kuten [juutalainen profeetta] Jesaja on ennustanut […].”

Sionismi ei siis ole nationalismia vaan globalismia. Ben-Gurionin mukaan sionismi pyrkii yhdistämään “mantereet” ja “kansakunnat” sekä alistamaan ne Jerusalemin valtaan. Lähi-idän kriisejä seuratessa on helppo todeta, että sionismi on saavuttanut tavoitteensa. Me kaikki länsimaalaiset joudumme maksamaan verorahoillamme – ja onnettomimmat verellään – Israelin rikoksista.

Sionismi on siis kansainvälisyysaate ja yksi globalismin vaarallisimmista ilmentymistä. Juuri tällä hetkellä globalistioikeistolainen hallituksemme tahtoo pakottaa suomalaiset sotilaat ulkomaille operaatioihin, jotka eivät liity millään tavalla Suomen turvallisuuteen. Koska Suomi on sitoutunut ulkopolitiikassaan Euroopan unionin ja Yhdysvaltojen linjaan, merkitsee tämä sitä, että omat poikamme pakotetaan tappamaan ja kuolemaan Israelin puolesta. Puolustusvoimamme on alistettu globalistien talutushihnaan.

Lähde: Look-lehti.

 

Kansainvälisyysaate feministi- ja homoliikkeiden taustalla

Globalismi ei ole pelkkää taloutta tai ulkopolitiikkaa. Globalismi on tunkeutunut myös syvälle kulttuurielämään, jossa sitä kutsutaan kulttuurimarxismiksi. Kulttuurimarxismi on 1900-luvun alussa syntynyt liike, joka pyrkii tuhoamaan perinteiset eurooppalaiset kulttuurit, koska näitä pidetään tiettyjä vähemmistöä “sortavina”. Kulttuurimarxismin äänekkäimpiä suuntauksia ovat homo– ja feministiliikkeet.

Kulttuurimarxismi on globalismia, koska se halveksuu alkuperäiskulttuuria ja vaalii sen sijaan kansainvälistä liittoutumista esimerkiksi muiden feministien tai homojen kanssa. Kulttuurimarxistien mukaan valkoinen alkuperäiskulttuuri on “syrjivää”, “patriarkaalista”, “heteronormatiivista” ja “vanhanaikaista”. Juutalainen homoaktivisti Susan Sontag on esimerkiksi julistanut:

“Juutalaiset ja homot ovat nykyaikaisen kaupunkikulttuurin kaksi luomisvoimaisinta vähemmistöä. He opettavat yleisölle herkkyyttä. Tunne-elämäämme hallitsee nyt juutalainen moralistinen vakavuus sekä homoseksuaalien estetiikka ja ironia.”

Sontag on tunnettu myös toisesta sitaatista: “Valkoinen rotu on ihmiskunnan syöpä.” Ei siis ihme, että juutalainen Hollywood ja muut pinnallista globaalia kulutuskulttuuria tuottavat instituutiot ovat liittoutuneet tiiviisti homo- ja feministiliikkeiden kanssa. Kulttuurin globalisaatio ja kulttuurimarxismi ruokkivat toisiaan.

Homoparaateissa marssivat kaikki globalistipuolueet kokoomuksesta kommunisteihin. Vielä joitain vuosikymmeniä sitten homo- ja feministilobbaus profiloitui lähinnä vasemmistolaisena aktivismina, mutta nykyään teema on jatkuvasti esillä myös monikansallisten suuryritysten ja pankkien propagandassa. Erityisesti maailman pahamaineisin juutalaispankki Goldman Sachs on tarjonnut homoliikkeelle resursseja, joista vasemmisto voisi vain unelmoida.

Feminismi on naisille sama asia kuin marxismi palkansaajille. Aatteet väittävät vastaavansa aitoihin yhteiskunnallisiin epäkohtiin, mutta todellisuudessa ne käyttävät kannattajiaan vain hyväkseen. Neuvostoliitosta ei tullut työväen paratiisia. Feministijärjestöjen ajama avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikka on moninkertaistanut raiskaustilastot.

Feminismi ajaa naisten asiaa aivan yhtä vähän kuin marxismi ajoi työväen asiaa. Molemmat aatteet ovat globalistisia huijauksia, jotka pyrkivät tuhoamaan alkuperäiset kansakunnat usuttamalla valkoisten taistelemaan keskenään – mies naista vastaan ja työntekijä yrittäjää vastaan. Globalismi on siis aate, joka pyrkii tuhoamaan kansankokonaisuuden. Sen periaate on “hajota ja hallitse”.

Globalismi on orjuutta

Kuten yllä olevat esimerkit osoittavat, globalismi on niin tuhoisa aate, että sen puolesta on vaikeaa argumentoida. Onkin loogista, että avoimen keskustelun ja argumentoinnin sijaan globalistinen eliitti on päättänyt tuhota sananvapauden ja tehdä Euroopan unionista asteittain monikansallisen poliisivaltion. Globalistinen korttitalo pysyy pystyssä vain jatkuvan valvonnan, sensuurin ja kontrollin avulla.

Globalisti vastustaa vapaata maahanmuuttopoliittista keskustelua, kansalaisten oikeutta omistaa aseita sekä perustavaa yksityisyydensuojaa. EU-eliitti rakentaa jatkuvasti uusia lakeja, jotka pyrkivät kieltämään “vihapuheen“, vapaan asekulttuurin, anonymiteetin verkossa ja kaduilla ja jopa käteisen rahan.

Globalisti tahtoo rakentaa orwellilaisen ajatuspoliisiyhteiskunnan, jossa kansalaiset eivät kykene puolustamaan itseään eivätkä uskalla kritisoida valtapuolueiden päätöksiä. Globalistin ihanneyhteiskunnassa ajatuspoliisi myös rekisteröi kansalaisen jokaisen liikkeen, oli kyse sitten virtuaalitodellisuudesta, auton sijainnista tai rahankäytöstä. Globalismi toimii vain, kun valkoiset kansat on alistettu vaarattomaksi ja eliittiä pelkääväksi kuluttajamassaksi.

Onkin ironista, että poliisivaltiokehityksestä huolimatta globalistit väittävät edelleen olevansa “vapaan” ja “avoimen yhteiskunnan” asialla. Vakoilu ja perustavien vapauksiemme riistäminen on lopulta meidän omaksi parhaaksemme, globalistit väittävät. Logiikka on perverssi: kun kulttuurimarxistinen Isoveli valvoo ja ohjaa jokaista ajatustamme ja liikettämme, olemme saavuttaneet viimein täydellisen “vapaan” ja “avoimen” yhteiskunnan, koska valkoisen nationalismin kirous on lopultakin tuhottu.

Globalistien sanat vapaus ja avoimuus ovatkin vain kiertoilmaisuja taistelulle valkoisten kansojen rakentamia perinteisiä eurooppalaisia kulttuureja vastaan. Koska valkoinen kulttuuri on globalistin mukaan “sortava” ja “epätasa-arvoinen”, ajaa kaikki Eurooppaa mädättävä toiminta globalistin mielestä automaattisesti “vapautta” ja “avoimuutta”.

Orwellilaisten termien juuret juontavat juutalaisen “filosofin” Karl Popperin kirjaan Avoin yhteiskunta ja sen viholliset. Maailman tämän hetken tunnetuin globalisti ja kulttuurimarxisti eli George Soros (juutalainen hänkin) on nimennyt Popperin kirjan suurimmaksi innoittajakseen. Jopa Sorosin Open Society -globalistijärjestön nimi on suora kunnianosoitus Popperin teokselle.

Popper muistetaan erityisesti vihastaan Euroopan historian suurimpiin filosofeihin lukeutunutta Platonia kohtaan. Teoksessaan Valtio Platon esitteli yhteiskuntakuvauksen, jota vielä joitain vuosikymmeniä sitten pidettiin eri puolilla maailmaa arvokkaana ohjenuorana terveen, kunniakkaan ja voimakkaan yhteiskunnan rakentamiselle. Platonin valtiossa kansalaiset muodostivat vahvan yhtenäiskulttuurin ja kansanyhteisön, jossa yksilöiden oma ego ja mielihalut eivät saaneet koskaan kavuta yhteisen hyvän yläpuolelle.

Popper seuraajineen tahtoi tuhota Euroopan platonistisen ihanteen. Globalistit nostavat yksilön edun yhteisön yläpuolelle. Mitä sairaampi, räävittömämpi ja itsekeskeisempi yksilö, sen parempi. Usuttamalla kansalaiset taistelemaan toisiaan vastaan globalistit pyrkivät tuhomaan kansakunnat, jotta jäljelle jäisi vain juuretonta ja sielutonta maailmankansalaisten massaa – ensimmäinen aidosti globalistinen sukupolvi.

Vaikka kansakuntaa tuhoaakin sisältä käsin nyt kirjava joukko erilaisia ryhmiä, saavat ne kaikki poliittisen ja taloudellisen tukensa Sorosin ja Goldmanin kaltaisilta kansainvälisyyskiihkoilijoilta. Siksi vihollisia onkin lopulta vain yksi – globalistit.

 

Vastarintaliike

18 KOMMENTIT

 1. Erittäin hyvä kirjoitus. Tällaista valistusta asioiden laidasta tarvitaan vielä paljon.

 2. Nuorisoa ei kiinnosta. Työläisillä on kiire maksaa velkaansa pankille ja vahukset odottaa tyytyväisenä naapuria kahville….joten aika on…taistella vastaan. Eläköön voitto.

 3. Nykyajan taistelutilanne käytännössä onkin: kansallismieliset vastaan globalistit. Ikävä kyllä että globalisteilla on huomattavaa valtaa, mutta toisaalta tämä on nähtävä haasteena.

  Miltähän vasemmistosta tuntuu kun nämä toimivat kapitalistien juoksupoikina? Ensin lobbasivat pankkiiri-Macroniakin valtaan ja vastikään lakkoilivat kun tämä piti kiinni talouspoliittisesta linjastaan.

 4. Kannattaa katsoa dokkarisarja tubesta nimellä EUROPA – The Last Battle. Monta osiota ja kestoa löytyy mutta niin paljon asiaa mikä valaisee tämän koko nyky yhteiskunnan ongelmat. Olisi hyvä txtittää kyseinen dokkarisarja ja koittaa valistaa ihmisiä . Mutta laittakaa katseluun tuo sarja välittömästi. Tuon kun katsoo ei voi millään kiistää totuutta ja voi herätä taisteluun!

 5. Hyvä kirjoitus!

  >Toisinaan ”maahanmuuttokriittiset Israelin ystävät” väittävät, että sodista ja pakolaistulvista huolimatta Euroopan kansallismielisten tulisi liittoutua sionistien kanssa, koska ”sionismi on juutalaista nationalismia”.

  Shots fired, kosher nationlistit Suomen skenessä 😉 – You know who you are..

  • eikös tämä tuonen joutsen ainakin ole näitä israelin ystäviä, kuten about 99.999999% muutenkin näistä islam-kriittisistä? huomatkaa että nämä ovat aina ihan ok ei valkoisten maahanmuuton suhteen ja ainoastaan islam on se ongelma.

   toisin sanoen, nämä antaisivat miljoonan valkoisen eurooppalaisen islamin uskoisen kuolla – mutta pelastaisivat miljoona kristittyä afrikkalaista neekeriä tai arabia.

   • ja pointti oli se että nämä kansallismielisinä esiintyvät, jotka vastustavat ainoastaan islamia, edistävät toiminnallaan valkoisten kansanmurhaa.

 6. Miksi nationalistit tulevat lopulta voittamaan globalistit? -Nationalistin tahtoa ja voimaa ei voi rahassa mitata.

 7. NEUVOSTOLIITTO ja EU

  Mikä yhdistää Neuvostoliittoa ja EU:ta? Milloin MV-lehti lopettaa umpikujaan juoksemisen ja pään hakkaamisen seinään? Milloin suomut lähtevät visuualisten havaitsimiemme l. silmien päältä? Pystyn vastaamaan ainakin tuohon ensimmäisenä esitettyyn knoppiin.

  Prologi: Kesäkuun 13, 2013 Venäjän presidentti Vladimir Putin piti puheen Moskovan “Juutalaisessa museossa ja suvaitsevaisuuskeskuksessa”. (Juutalaiset ja suvaitsevaisuus – haha!) Puheessaan hän sanoi että lokakuun 1917 vallankaappauksen jälkeen ensimmäisessä Neuvostoliiton hallituksessa oli juutalaisia 80–85 %. (Suurin osa oli laivattu suoraan maailman juutalaisimmasta maasta eli USA:sta!) Jewish Telegraphic Agency ¹siteerasi Putinin englanniksi käännettyä puhetta ja viittasi ²”rabbi” Joseph I. Schneersonin – Chabad-Lubavitch-liikkeen johtajan – kirjastoon: “Tämän kirjaston siirtämisen valtion omistukseen teki ensimmäinen Neuvosto-hallitus, joka koostui 80–85 %:sesti juutalaisista.” Jos jollakulla on pääsy dokumentteihin, jotka todistavat nämä lukemat oikeiksi, se on Vladimir Putin.

  • “Nykyajan kovat asenteet kumpuavat pelosta.” Tuollaista sontaa yrittävät juutalaiset valemediat pakkosyöttää ihmisille päivä toisensa jälkeen. Itse olen sulkenut TV:n – tuon juutalaisen nurkkajumalan – sekä heittänyt roskalehdet pois jo vuosikausia sitten. Saunaa ja takkaa lämmittäessäni näen kuitenkin päivittäin otsikoita, jotka ovat Bilderberg-kokouksissa ohjeistettuja – niin pienestä paikallisläpyskästä suuriin mielipideautomaatteihin. Vanha hegemonia ja mielipidemonopoli ovat kuitenkin murtumassa ja valejournalismin linjoja onkin hiotutettu sionistien toimesta entistäkin räikeämmäksi valehteluksi! Kaikenlaisia maahantunkeutujien ja pakoloisten “pop-up-basaareja” ynnä muuta järjenköyhyyden hedelmää esitellään joka numerossa. Tämä parasiittien väitetty moniosaajuus on samaa kastia todenperäisyydessään “holokaustin” (valhe, jonka ympärille koko läntisen maailman mätä moraalinen selkäranka kietoutuu) kanssa: molempia onkin median pakko tuputtaa lakkaamatta erikoisjulkaisuissaan Saksaa demonisoiden ja liittoutuneita (USA ja Juudea) ylistäen, jotta ihmiset saataisiin uskomaan niihin törkeisiin valheisiin. Pelkoa ja empatian puutetta tämä kaikki siis on valemedian mukaan. Minä pelkään vain sitä vääjäämättömän tuhon tietä, jolla kotimaani on. Suomalaisten empatian puutteesta johtuvat myös muslimien radikalisoituminen ja terrori-iskut?

   • Valhetoimittelijat kehittelevät lehdenturjakkeissaan vähintäänkin luovan mielenkiintoisia teorioita kansakuntaamme sekä koko sionistista EU-helvettiä kohtaavista ongelmista. Esim. Kansallisen Vastarinnan jäsenet, tukijat tai heidän aatemaailmansa jakavat ovat kaikki automaattisesti syrjäytyneitä, kouluttamattomia ja tuosta aiemmin mainitusta “pelosta” ja “hädästä” kärsiviä. (Haitta)maahanmuutton vastustaminen on siis vain nuorten miesten hätähuuto omasta pahoinvoimisestaan! Sanoja laitetaan isänmaallisten, kansallismielisten ja kansallissosialistien suuhun surutta ja uutisia keksitään suoraan omasta päästä. Tämä on sitä valalla vannottua parempaa journalismia! Itse en ainakaan huomannut nk. “hippejä” tai muitakaan habitukseltaan fatta all-starsilaisia Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen marssilla Helsingissä 6.12.2016. Päinvastoin – kovin skarpin näköistä ja oloista porukkaa oli liikenteellä: mm. suomalaisia, venäläisiä ja ruotsalaisia.

 8. “Kansainvälistä suojelua tarvitsevat” eli maahantunkeutujat eli loiset verrattuna muualta EU:n ulkopuolelta tulleisiin IHMISIIN:

  • neljän ensimmäisen vuoden aikana tunkeutujien työllisyys nousee 27:ään prosenttiin
  • yhdeksän vuoden aikana 40:een prosenttiin
  • neljässätoista vuodessa 60:een prosenttiin ja
  • 20–30 vuoden aikana 66:een prosenttiin – eli yhä 34% työttöminä!

  Nuo ovat pelkkää käytöstavatonta saastaa, kuten sanoin. Tuovat tänne kaikin puolin sopimattoman ja ilskottavan olemuksensa meidän riesaksi, vaikka oma kansa tekee kuolemaa keinotekoisesti avustetun budjetti-itsemurhan avulla. Eivät osaa lukea, kirjoittaa saatika ymmärrä muita kieliä tai kulttuureita – siis oikeita kulttuureita. Noiden sotiminen, sotkeminen, möykkääminen ja tuhoaminen eivät ole kulttuuria, vaan pelkkää jätettä meidän näkökulmasta, kuten nuo “kulttuurinsa” tuotokset itsekin. Heidän aikaansaamisiaan kotimaissaan tai täällä ei voi missään valossa siis esittää tai arvottaa kulttuurina tai minkäänlaisena sitä korvaavana vastikkeena – ikinä! Jokainen hiemankin tervettä järkeä omaava yksilö ymmärtää välittömästi, ettei niiltä yksinkertaisesti voi odottaa mitään positiivista. Rajalla jokaisen pääsy tänne tulisi ehdottomasti estää. Tänne jo päässeet on kaikki palautettava välittömästi. Ei penniäkään enää noihin kamaliin taakkoihin tai pian Suomikin voidaan lukea nk. “kolmansiin maihin”.

  • Nyt tulee paras kohta: tutkimuksen mukaan “turvapaikan” saaneiden loisten työllistyminen on ratkaisevan tärkeää, jos hyvinvointivaltion palveluita halutaan vielä ylläpitää. Eli heitä tuodaan ylläpitämään tulevaisuuden Suomea itselleen? Mitä kummaa minä juuri luinkaan? Se on virallista nyt: tämä kirottu maa on menettänyt järkensä lopullisesti. Vielä kerran: importoidaan sosiaalipummeja (koska omiahan ei ole tarpeeksi) kehitysmaista rasittamaan yhteiskuntaa ja sitten itketään, kun nämä juotikkaat juuri rasittavat sitä systeemiä? Huh-huh – ei voi muuta sanoa. Myönteisten päätösten prosentti kasvaa myös kohisten: 2015 52 % hyväksyttiin, kun 2010 luku oli vasta 25 %. Entäs tämä: kaikissa EU-jäsenmaissa iilimadoille on lain mukaan pääsy työmarkkinoille. Se ei kuitenkaan takaa työllistymistä ja EU-maiden välillä onkin suuria eroja työllisyyspalveluiden tarjoamisessa. Suomi saa kansainväliseltä juutalaiselta eliitiltä kiitosta tarjotessaan luku-, kirjoitus- ja kielitaidottomille loisijoille koulutuksen. Suomalaisten koulutukseen määrärahat taasen ovat nk. “melko finito”. Ammattitaidon (ihan kuin näillä hiekka-aavikkolaisilla sellaista olisi!) arvioinnista suitsutetaan myöskin, kuten asunto- ja talousneuvonnasta sekä vuokravelkojen järjestelemisestä.

   • Kaiken saavat loiseläjät suomalaisten ohitse ja ylitse – törkeää! Suomalaisia juoksutetaan luukulta toiselle, kunniakansalaisille sen sijaan annetaan tulkit, henkilökohtaiset virastotädit, maksetaan kaikki ja näytetään vielä porsaanreiät, jotta kuppaaminen olisi täydellistä. Kävin paikallisesta sosiaalitoimesta kysymässä suvakkivirkailijalta, miten on mahdollista että näille verenimijöille maksetaan kaikki. “Ei niille mitään kaikkea makseta!”, oli vihamielinen vastaus tältä suvaitsevattarelta. Häikäilemätön meininki jatkuu, kun miehittäjille maksetaan ⁵autot ja ajokortitkin – aivan kuten 90-luvun somalilaumoillekin. Vai luuleeko joku heidän autoilleen tänne Afrikasta? Vuokravelkojen järjestelyillä on estetty muun muassa useita käännytystapauksia, tutkimus kertoo. Kelan maksama perusturva sekä helposti haettavissa olevat sosiaalietuudet nostetaan myös esille. Että voikin kismittää ihmistä tällaisen paskan lukeminen. Mikä tätä maailmaa vaivaa? Kansaneläkelaitos – mitä ihmeen tekemistä sillä on brutaaleista aavikko-“kulttuureista” tulleiden islamisti-jihadistien kanssa? Mitä eläkettä nämä muka ovat meiltä ansainneet? Suomalainen saa kyllä elää alati syvenevässä kurjuudessa. Kuolkoot pois, niinkö?

    • Juutalaisten ideana on kommunistinen EU-liittovaltio, josta meidät tuhotaan pois ja orjiksi otetaan lähi-itäläisiä ja afrikkalaisia eli typerimpiä eliöitä, joita tämä planeetta päällään kantaa. Nuo em. olennot eivät pysty mihinkään organisoituun vastarintaan juutalaisia sionisteja ja heidän kätyreitään vastaan, kuten on nähty heidän kotiseutujensa “kukoistuksen” tilasta. Albiinonegridejä eli “anarkisteja” eliitti käyttää juoksupoikinaan, kuten hyvin tiedetään. Mutta joutuessaan vähemmistöksi suvakit huomaavat vihamielisten lemmikkiotustensa kääntyvän heitäkin vastaan. Silloin sateenkaariviittaiset pellenenät lentelevät katoilta alas vessaharjoineen. Kun kommunisitien eli bolševikkien eli marxilaisten eli ortodoksiJUUTALAISTEN toteuttamat, promotoimat ja sponsoroimat vallankumoukset eivät saaneetkaan maailmanlaajuista työläistöä halutulla tavalla mobilisoiduksi, oli sionistisen maailmanvallan keksittävä uusia kanavia ja fasadeja sen agendan ajamiselle.

     Tässä vaiheessa kuvioihin astuu feminismi, monikulttuurisuus sekä sateenkaarisyöpä. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Paneuroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen! Kulttuurimarxismi, jossa feminismillä on keskeinen rooli, edustaa kansa- ja perhevihamielistä arvomaailmaa. Feminismillä ei ole mitään tekemistä tasa-arvon tai yhdenvertaisuuden kanssa! Sillä pyritään vain hajottamaan ydinperhe ja korvaamaan se seksuaalipervertismillä ja sairaudella. Nämä kaikki vahingolliset ja mielisairaat ideologiat ovat juutalaisia keksintöjä. Samaan syssyyn voi manita tietysti vielä “antifasisminkin”. Koko tämä sionistinen mädätys todellisuudessa johtaa kaiken ainutlaatuisen ja korvaamattoman monimuotoisuuden katoamiseen!

     • Kun näitä “yksintulleita lapsia” eli 30–40 vuotiaita koiraita tänne lappaa ovista ja ikkunoista, niin ovatko mädättäjät huomanneet että 20–30 vuoden työllistymisaikahan tarkoittaa sitä, että nämä saavat jatkaa vapaamatkustamistaan suoraan eläkeputkeen täydellä ylläpidolla! Nämä partalapset ovat kotoisin valtavista maista, joissa on niin tilaa kuin mittaamattomia luonnonvaroja eli rikkauksiakin, mutta he eivät ole siltikään saaneet aikaiseksi kuin tuhoa, hävitystä, kurjuutta ja esimerkiksi AIDS-epidemioita. Emme kaipaa Suomeen mitään noista “kulttuureista”! Miten on taas suomalaisten opiskelijoiden laita: valmistumisaikoihin ja opintolainojen takaisinmaksuihin vaaditaan jatkuvasti kiristyksiä. Nämä pakko-loiset saavat kuitenkin KAIKEN ILMAISEKSI, eikä haittaa vaikka vie 30 vuotta koulutuskin. Taas rikotaan tasavertaisuusperiaatetta räikeästi eli kaikki EU:n ihmisoikeuslöpinät ovat pelkkää paperia. Oliko isokin yllätys? Muslimit ja muut vieraslajit saavat kiduttaa eläimiä halalin/kosherin ja ties minkä kehitysvammaisten tasolla olevan pelleilyn nimissä, he saavat naamioitua julkisilla paikoilla riepuihin ja rätteihinsä sekä he suomalaisia vastaan rikkoessaan eivät joudu koskaan kovennetulle tuomiolle rasistisen motiivin takia. Haiseeko täällä MÄDÄTYS? Ja jos tämä monikulttuurisuus eli väestön pakkosiirto on niin normaalia ja kannattavaa, niin miksi sitä pakkosyötetään aivopesun lailla jatkuvasti meille? Katsokaa ympärillenne ja kuunnelkaa: sateenkaaritörkyä ja alkukantaisia, barbaarisia hiekkakansoja ylistävää mielipuolista valehtelua kaikki valtamediat tulvillansa! Tämä ei lopu, ennen kuin Eurooppa on yksinkertaisesti täynnä näitä raakalaisia. Ei, meidän on noustava ylös ja huudettava. Meidän on alettava toimia konkreettisesti.

 9. Junat ajavat ohi asemalla, bussit ja posti eivät kulje, veroja nostetaan, palkkoja pienennetään. Asioista ei saisi valittaakaan, eikä varsinkaan kaikkien kurjuuksien todellista aiheuttajaa – juutalaista korollista velkrahaa yksityispankeilta – saisi mainita. Moni kohdistaa vihansa vain näihin elintasoturisteihin, jotka ovat globaalin eliitin pelinappuloita. Mutta terve rasismi ja muukalaisviha ovat toki ne voimavarat, jotka juuri ovat meidät itsenäisinä pitäneet! Meidät myrkytetään, orjuutetaan ja lopulta tapetaan meidän omassa maassa, meidän omilla rahoillamme. Milloin suomalainen nousee sortoa vastaan? Eikö meillä vielä mene tarpeeksi huonosti? Sitten vasta kun se viimeinen, tappava sopimus turkkilaisten ja juutalaisen Erdoganin kanssa on tehty Timo “Israelin ystävä” Soinin toimesta? Liian myöhäistä.

Comments are closed.