Koti Uutisia Kotimaa Mediaeliitti jälleen raivoissaan Turun paikallislehden mielenosoitusuutisoinnista

Mediaeliitti jälleen raivoissaan Turun paikallislehden mielenosoitusuutisoinnista

3
Petri Korhonen

Kuten lukijamme tietävät, useat kansallismieliset tahot osoittavat Turussa 18.8. mieltään kunnioittaakseen tasan vuosi sitten monikulttuurisen terrori-iskun uhreiksi joutuneiden suomalaisten muistoa. Turun kaupunki sen sijaan ei tule muistamaan uhreja, sillä poliitikot pitävät teemaa uhkana monikulttuurisuudelle.

Uutisoimme kaksi viikkoa sitten, että Suomen mediaeliitti on kansallismielisille vihainen siitä, ettemme tahdo lakaista puukotusuhrien tragediaa maton alle saati ajaa politiikkaa, joka johtaa uusiin terrori-iskuihin. Tämän vuoksi valtamedia hyökkäsi rajusti Turkulainen-paikallislehteä vastaan, kun se uutisoi objektiivisesti tulevista mielenilmauksista.

Tällä viikolla Turkulainen julkaisi jälleen objektiivisen uutisen tapahtumista, mikä ajoi Helsingin Sanomien entisen ja Otavamedian nykyisen toimittajan Petri Korhosen raivon valtaan. Korhonen vaati sosiaalisessa mediassa, että Turkulaisen uutinen muokattaisiin globalisteja ja kulttuurimarxisteja miellyttävään muotoon.

Korhonen tuli Helsingin Sanomissa työskennellessään tunnetuksi niin sanottuna agendajournalistina, joka myönsi avoimesti asettavansa poliittiset päämääränsä totuuden edelle. Vuonna 2015 Korhonen kertoi Ylen haastattelussa, ettei hän toimittajana tahtoisi paljastaa muiden kulttuurimarxistien rikoksia. Hän totesi:

“Tässä on paljon tämmösiä harmaalla alueella olevia juttuja. Oletetaan semmonen tilanne, että – – tuolla ois vaikka – – joku maahanmuuttoviranomainen, ihminen vastaanottokeskuksessa. Tekee valtavan hyvää työtä pyyteettömästi, jotain auttaa.

Me saatas tietää, että hän on mokannut jonkun yksityiselämän asiansa, tehnyt jonkun kavalluksen tai what ever. Jos me nyt kerrotaan se julki, kaikki nää tiedot siitä, niin se saattaa aiheuttaa sen, että kaikki samaa hyvää työtä tekevien ihmisten työpaikat leimataan tai nää urat ja ammatit leimataan, että te kaikki olette tämmösiä. – –

Mulla on tullut tietoon, että joku oikeesti hyvä ihminen on tehnyt jonkinlaisen kämmin. Ja mä olen ollut äärettömän tyytyväinen, ettei mun ole tarvinut kirjoittaa itse aiheesta juttua.”

Ei olekaan siis ihme, että Korhosen kaltaiset mediaelitistit tekevät kirjaimellisesti mitä tahansa peitelläkseen monikulttuurisia rikoksia – jopa terroripuukotuksia.

Lähteet: Twitter, Magneettimedia

3 KOMMENTIT

  1. Petri Korhosen kaltaiset monikulttuurisuusfanaatikot ja kulttuurimarxistit tekevät mitä tahansa, jotta ei totuus paljastuisi. Heidän mielisairautensa huomaa heidän kirjoittamistaan paskoista jutuista.

  2. Toivottavasti Korhoseen tarttunut “Turun tauti” ei leviä laajemmalle.

  3. Aiai ei saisi leimata. Eli voi kertoa ihan vapaasti ihonvärin ja taustan, mikäli siis luottaa siihen ettei leimat ole merkityksellisiä 😉 Eivätpä taida luottaa, eli oikeasti on väliä ryhmilläkin eikä vain yksilöillä.

Comments are closed.