Koti Artikkelit Vastarintaliike Miksi on tärkeää osallistua tulevaan mielenosoitukseen?

Miksi on tärkeää osallistua tulevaan mielenosoitukseen?

18

Kuten lukijamme tietävät, järjestää Vastarintaliike mielenosoituksen sananvapauden puolesta Tampereella lauantaina 21. lokakuuta. Miksi jokaisen kansallismielisen tai ylipäätään sananvapaudestaan huolissaan olevan henkilön tulisi osallistua tähän tapahtumaan, vaikkei Vastarintaliikkeen poliittista manifestia kokonaan allekirjoittaisikaan?

Vastarintaliike osoitti mieltään Tampereella sananvapauden puolesta ensimmäisen kerran jo tänä keväänä.

Mikäli Vastarintaliike tullaan kieltämään, tulee se olemaan vain alkua kaikkiin kansallismielisiin järjestöihin kohdistuvalle yhä avoimemmalle vainolle. Sananvapautta kavennetaan koko ajan mielettömällä tahdilla Suomessakin. Esimerkkeinä mainittakoon kymmenet palkatut “vihapuhepoliisit” sekä vuonna 2015 rikoslakiin lisätty pykälä siitä, että kiihottaminen kansanryhmää vastaan voidaan määritellä järjestäytyneeksi rikollisuudeksi, mikä mahdollistaa kovemmat tuomiot sekä pakkokeinojen käyttämisen helpommin.

Vastarintaliikkeen kielto tulee olemaan jään testaamista kepillä – voisiko poliittinen poliisi kieltää järjestöt, joiden ideologia ei miellytä Poliisihallituksen johtoa? Mikäli kielto menee läpi, ei mikään kansallismielinen järjestö ole turvassa lain kouralta, ainakaan mikäli he todella edustavat vaihtoehtoa nykyiselle kansanmurhapolitiikalle.

Vain yhtenäisinä voimme tuoda asialle huomiota. Koska sananvapaus koskee meitä kaikkia, pyydämmekin ihmisiä mainostamaan tapahtumaa omissa julkaisuissanne sekä sosiaalisen median tileillänne vaikkette kuuluisikaan järjestöön. Osallistuminen tapahtumaan on tärkeää siksi, että näytämme ihmisille, ettemme aio vain hyväksyä tätä ja olla hiljaa. Vaikka kuuluisit johonkin toiseen kansallismieliseen järjestöön, on osallistuminen tärkeää, sillä olemme samalla asialla taistellessamme kansamme vapauden puolesta.

On siis tärkeää, että jokainen kansallismielinen tukee liikettä sen kieltoprosessin aikana osallistumalla tulevaan mielenosoitukseen. Mitä enemmän tapahtumaan osallistuu väkeä, sitä enemmän se myös saa näkyvyyttä – ja sitä typerämmältä koko kieltovaatimus tulee näyttämään kansan silmissä, mikä taas herättää enemmän epäluottamusta koko sitä systeemiä vastaan, joka tahtoo tuhota kansamme. Osallistumalla tapahtumaan olet omalta osaltasi viemässä meidän kaikkien asiaa eteenpäin.

Järjestämme julkisia mielenosoituksia erittäin tiukoin kriteerein, joten ehdimme myös panostaa niiden toteutukseen. Tapahtumamme ylipäätään ovat mielenkiintoisia kokemuksia, joihin kannattaa osallistua jo pelkän kokemuksen vuoksi. Kenelläkään ei tulisi olla syytä pysyä passiivisena tänä viikonloppuna!

Sananvapauden puolesta -mielenosoitus järjestetään Tampereella lauantaina 21. lokakuuta kello 12.00 eteenpäin. Kokoontumispaikkana on keskustan Laukontori. Tervetuloa osallistumaan historialliseen mielenosoitukseen – nähdään Tampereella!

 

Jesse Torniainen

18 KOMMENTIT

 1. Artikkelin kirjoittaja tappoi henkilön, joka sylkäisi artikkelin kirjoittajan eteen. Että sellaista sananvapautta.

  • Ei pidä paikkaansa. Kyseinen narkomaani tuli bentsopäissään uhoamaan ja sylkemään aktivistin päälle. Hän kuoli viikkoa myöhemmin karattuaan ensin sairaalasta narkkaamaan.

  • Narkomaani narkkasi itsensä hengiltä, siitä on turha syyttää ketään muuta. Läheinen sattuu olemaan stadissa vartijana, joten tunsi Karttusen erittäin hyvin, vakioasiakas ja ongelmien aiheuttaja tämä runopoika. Olisi hakenut apua ongelmiinsa ennen kuin oli liian myöhäistä.

  • Surkea maanmatonen ja lurjus nisti Karttunen ei sylkäissyt päin Torniaista. Katso vaikka valvontakameran video.

   Eikä Karttusen tapauksessa ollut mitään tekemistä sananvapauden kanssa. Mitä luulet että 28v narkkari, joka ei tiennyt mitään muutakuin huumeruiskut-ja tabletit sekä alkoholin edes ajattelee. Olisiko narkki-Jimin “argumentti” ollut aikalailla muotoa :”voi vitun natsi pthui!” ->monoa rintaan ja pulkannaru tipahti kuin jauhosäkki.

   Karttunen oli tismalleen sitä whigga-porukkaa jotka pukeutuvat kuin jenkkineekerit ja pitävät sitä hollywoodin tuotantoa coolina. Säälittävää porukkaa. Paskat elämäntavat ja paska jätkä. Voisin sanoa törkesti ja tokaista että mitään tärkeää ei menetetty mutta jos vähän ajattelee niin ennemminkin sanoisin että jälleen kerran juutalaisten puskema hollywood/jenkkineekeri kulttuuri vei valkoisen miehen rappion tielle joka lopulta johti kuolemaan.

  • Hei, lavu, sinä varsin nokkela kommentoija. Ota selvää, mitä eroa on (törkeällä) kuolemantuottamuksella ja tapolla noin niinkuin juridisesti, ja tule sitten huutelemaan. Tai oikeastaan mene huutelemaan sinne, missä se on aiheellista.

   Case Karttunenhan meni niin, että Karttunen ei ottanut hoitoa vastaan vaan kieltäytyi siitä, käytti sairaalasta karattuaan huumeita (alkoholia, kannabista, subutexia, rivatrileja) ja kuolinpäivänään sai tämän huumeidenkäytön vuoksi _väärää_hoitoa_ ennen kuolemaansa. Häntä hoidettiin yliannostuspotilaana, mikä taas johtui siitä etteivät lääkärit tienneet tämän aivovammasta, mikä taas johtui siitä että tämä karkasi sairaalasta.

   All in all, jokainen vastaa itsestään, kuten nyky-yhteiskunnan surullinen viesti kuuluu.

   Tässä vielä käyttämäni lähdeartikkelit:
   http://www.vastarinta.com/asema-aukion-tapaus-ja-jesse-torniaisen-oikeudenkaynti/
   http://www.vastarinta.com/miksi-jesse-torniaisen-kuolemantuottamussyyte-kaatui/

  • Taitaa kuule käydä niin, että tuomio muuttuu tapoksi hovissa. En tosin odota, että te natsit enää siinä tapauksessa uskoisitte oikeuden tuomioon. Niin syvällä teidän aivopesu on. Kuvottavaa sakkia ja onneksi tuutte Tampereelle herättämään vähän antifasistista ilmapiiriä. Busseissakin kuulee, miten jengi inhoten juttelee siitä, että te tuutte tänne pilaamaan meidän kaupunkia. Eli jatkakaa vaan samaan malliin ja tulkaa larppaamaan natsileikkiänne.

   • Minä kuulin sellaista busseissa, että Osuuspankin palvelut ovat pätkineet ja että Antti Tuisku on huono laulaja. Vaihdoin välittömästi pankkia ja heitin Tuiskun levyt menemään 😀
    ——–
    Jotenkin absurdia, että meidän leikkien takia ollaan kokoomassa jotain antifasistista toimintaa. Ehkä sen antifasismin syy onkin jossain muualla kuin meidän leikeissä? Tai ehkä ne eivät edes ole leikkejä, vaan ihan validi maailmankatsomus joka ei perustu ainoastaan muiden maailmankatsomusten negaatioihin, vaan on lähtökohtaisesti jotain positiivista.

    Pro-life & pro-nature tai jotenkin niin. Tietäjät tietää, antifasistit harvoin tietävät, tästä on jo esimerkkinä se kuinka harva antifasisti on koskaan ollut natsi ja kuinka moni natsi on taas ollut ennen antifasisti. Koko tietämisen kuva on näillä kahdella porukalla aivan eri sfääreissä, siis natsien hyväksi.

   • Antifasismi on default-positio Suomessa. Jos et ole ikinä ajatellut mitään etkä ole ikinä suuntautunut poliittisesti niin olet antifasisti kiitos järjestelmän aivopesun.

 2. Ette maha mulle mitään että tökkään sormella korvan reikään jottei natsien vaikku ripoutttele kaupunkini kamaralle saastaa

  • Suvakit yrittää aina valehtelulla tai uhkailulla vaikuttaa asioihin, koska totuudesta ei ole suvakeille hyötyä. Mee sä hinttari vaan sinne teidän vihamarssille.

   Nähdään Laukontorilla toverit!

 3. En tiedä uskaltaako sinne tulla kun tuo komorra uhkailee tökkiä korvaan? 😀

  Vitsit vitsinä, huomenna nähdään Tampereella!

 4. “Tapahtumamme ylipäätään ovat mielenkiintoisia kokemuksia, joihin kannattaa osallistua jo pelkän kokemuksen vuoksi.”

  Kyllä oli kiva nähdä kun aivopestyt keskarin näyttäjät naruvartalot sai luu 5 muotoista vastinetta 5sec öyhäämisen jälkeen naamaansa.

  Tänks and respet!

 5. Mun mielestä poliitiset päättäjät ovat paskantaneet omaan pesäänsä on hulluuta ottaa jostain somaaliasta ja muista maista tänne pakolaisia raiskaamaan ryöstelemään ja huumeita myymään.Lehdistökin ei uskolla enään mainita oliko ryöstäjä tummaihoinen vai normaali kun 80 prosentisesti se on tummaihoinen somali joka vei pikku lapsen kännykän tai raiskannut naapurin alaikäisen tytön.Niin politikot etenkin eeuuhun kallellaan olevat sanovat eteiköhän oteta ensivuonna 200 lisää et et töitä riittä ettei saa potkuja eduskunnasta ei muuta kun uuta pakolaislakia taas tekemään mut suomen kansalaisillakin pitäs olla enemmän älliä ketä tänne maahan tulee ja ketä ei ja ketä äänestää.

Comments are closed.