Koti Uutisia Monokulttuuri FM mainosti Tampereen mielenosoitusta

Monokulttuuri FM mainosti Tampereen mielenosoitusta

16

Suosittu maahanmuuttoa, politiikkaa ja rotukysymyksiä ruotiva Monokulttuuri FM käsitteli Vastarintaliikkeen tulevaa mielenosoitusta eilisessä lähetyksessään. Marssimme Tampereella 21.10. sananvapauden puolesta poliisin monikulttuurista politisoitumista vastaan.

Monokulttuuri FM:n juontajiin lukeutuva Paavo Tajukangas on jo aiemmin mainostanut mielenosoitusta omassa mediassaan. Myös Kansallismielisten liittouma ja Soldiers of Odin ovat ilmaisseet tukensa tapahtumalle sekä Vastarintaliikkeen oikeudelle toimia Suomessa.

Ohjelmassa käsiteltiin kuitenkin myös niitä “kansallismielisiä”, jotka ovat päättäneet opportunistisesti imagosyistä irtisanoutua mielenosoituksesta ja Vastarintaliikkeestä. Juontajat totesivatkin, että äärivasemmiston ja median mielistelyyn keskittyvät “kansallismieliset” syyllistyvät “hyveliputukseen” eli halpamaiseen julkisuuspisteiden kalasteluun muiden kansallismielisten kustannuksella.

Toinen jakson kantava teema oli radikalisoituvien maahanmuuttajien yhä väkivaltaisempi retoriikka, joka muodostaa turvallisuusuhan kaikille pohjoismaalaisille. Lauantai on loistava päivä osoittaa mieltä myös valkoisiin kohdistuvaa monikulttuurista väkivaltaa vastaan!

 

Lue myös:

Video: Tampereen mielenosoituksen mainostamista PK-seudulla
Kampanjamateriaalia Tampereen mielenosoitusta varten

16 KOMMENTIT

 1. NÄmä nyt tulevat korkeintaan mielenosoitukseen voidaakseen striimata sieltä ja saada siten hommafoorumin idioottien shekelit superchat-lahjoitusten muodossa.

  Niillä rahoilla onkin kiva pössytellä.

 2. Olkoonpa Tiinasta mitä mieltä tahansa, hän on toiminut yhdistävänä tekijänä kansallismielisten ja kansallissosialistien välillä, vaikka muutama trolli on häntä haukkunut kuuntelematta Tiinan puheita. Moni koshernationalisti ei uskalla edelleenkään puhua sanaakaan “valkoisista”. Hommafoorumin nörtit ovat osa ongelmaa, eivät ratkaisua. Siellä aikoinaan roikkuneet juutalaiset pyörittävät sitä NÖRTTIporukkaa miten halusivat. Isänmaallisten ystävinä? Eivät todellakaan.
  HERÄTKÄÄ JO VANHAN LIITON VÄKI UNESTANNE.

  • Tässä pitää tietää että tukemalla sionisteja edistät kansanmurhaa.

   • Sionismin vastustaminen ei tarkoita, että henkilöä haukutaan kaikilla kommenttipalstoilla kuten Tiinaa on haukuttu. Osin aiheesta, osin aiheetta. Olen nähnyt ihmisten muuttavan mieltään juutalaisasiassa kun he saavat oikeaa tietoa sionismista. Ne, jotka senkin jälkeen vielä jatkavat valehtelua, osallistuvat kansanmurhaan. Heitä ei voi muuttaa ja he ovat puolensa valinneet.

    • >Olen nähnyt ihmisten muuttavan mieltään juutalaisasiassa kun he saavat oikeaa tietoa sionismista.
     Onhan sitä tietoa tarjolla vaikka kuinka (tosin koukkunokkaiset ystävämme juuri tämän pyrkivät muuttamaan sensuurilla). Ihan suomenkielelläkin, jos ei englanti suju.

     Pahin sokea on sellainen joka ei _halua_ nähdä.

     Ja jos hän on niin huolissaan valkoisesta väestöstä, miksei hän ole tehnyt valkoisia lapsia? Ylipäätänsä tehnyt mitään muuta valkoisten eteen kuin lässyttänyt Youtube-videoilla, tarjoamatta mitään konkreettista ratkaisua ongelmaan.

     Ei mulla muuta.

     • Lopeta tuo muista vinkuminen ja tee itse asiat paremmin ja osallistu kansallismielisen toiminnan kehittämiseen kapuloiden rattaisiin heittämisen sijasta.

    • >Heitä ei voi muuttaa ja he ovat puolensa valinneet.
     Tämän voi sanoa koko Suomen kansallismielisestä kentästä pl. PVL.

     Miksei Suomen Sisua olla kieltämässä? Finnish Defense Leaguea? Perussuomalaisia? Ai niin, koska he aktiivisesti edistävät valkoisten kansanmurhaa ja ovat juutalaisten kontrolloitua oppositiota. Jokainen näiden tukija ja persuäänestäjä on syyllinen valkoisten kansanmurhan edistämiseen. Tämä on kiistaton totuus. Itse asiassa jokainen joka äänestää näitä nykypuolueita, antaa suostumuksesnsa oman kansansa murhaan Kalergi-suunnitelman mukaisesti.

   • Jos on seurannut esim. Tiinan ja Tuukan kirjoittelun muutosta viimeisen vuoden aikana, niin se on merkittävä. Monella taitaa olla edelleen päällimmäisenä mielessä se Tiinan hassu taannoinen hyökkäys Magneettimediaa vastaan, mutta ainakin hänen blogeistaan ja videoistaan tuo kosher-retoriikka on sittemmin kokonaan kadonnut.

    Tuukka on puolestaan käsitellyt juutalaisten roolia useissakin viimeaikaisissa artikkeleissaan.

    Tämä kehitys on erityisen ilahduttavaa siksi, että molemmilla on sellaisia seuraajia, joita esim. Kansallisen Vastarinnan artikkelit eivät tavoita. Eli en ymmärrä, miksi osa kommentoijista jatkaa heidän dissaamistaan.

    • Kyllä teitä on helppo kusettaa näköjään 😉 tunnutte olevan melkoisen naiiveja luullessanne että persulaiset ovat kansanne samalla asialla 😀

 3. Tuo sävyn muutos voi olla taktikoituakin, jotta voidaan vedota laajempaan yleisöön ja sitä kautta toimia gate keeperinä paremmin kun/jos yleisöä on joskus enemmän. Myös Juneksen suostuminen Vastarinnan kanssa dialogiin ja kuitenkin henkilökohtaisesti kansallissosialismin torjuminen, kuten hän siinä eräässä juttelussa pojille mainitsi, voi olla hämäävää pisteiden keräystä vaikka sinänsä positiivista päällisin puolin.

  Mikäli kiinnostus ja dialogi on aitoa niin pitäisi järjestää keskustelu jossa käytäisiin mahdollisen kansallissosialistisen valtion kulttuuri ja sosiaali politiikkaa tarkemmin läpi jotta selviäisi mistä Junes ei pidä. Ja kohta kohdalta selvittää ero marxilaiseen sosialismiin.

  Jännä että hän kuitenkin viihtyy piireissä joissa puidaan sekarotuisten kohtaloa tulevissa konflikteissa. Millenial Woesin konferenssi puheessa sivuttiin tuota aihetta myös. Ehkä Junes yrittää pedata itselleen poikkeusmiehen lokeroa näin aktivistina asialle toimiessaan. Kuten juutalaissukuinen Alt-Right aktivisti Mike Enoch omalta osaltaan sanoi, että asian hyväksi toimineet juutalaiset tulisi hyväksyä.
  https://www.youtube.com/watch?v=MFbjfjpefYY

Comments are closed.