Koti Artikkelit Vastarintaliike Tarvittavat tiedot tulevasta mielenosoituksesta

Tarvittavat tiedot tulevasta mielenosoituksesta

68

Pohjoismainen Vastarintaliike järjestää lokakuun 21. päivä kaikille avoimen mielenosoituksen teemalla “Sananvapauden puolesta”. Tapahtuman tarkoitus on osoittaa mieltä sananvapauden puolesta, sillä sen tila on heikentynyt viime vuosien aikana Suomessa radikaalisti. Vastustamme myös poliisin monikulttuurista politisoitumista sekä liikkeen kieltokannetta.

Kokoonnumme kello 12.00 Tampereen keskustassa sijaitsevalla Laukontorilla. Tampereen juna-asemalta on noin kilometrin verran kävelyä paikalle. Sinne pääsee myös useammalla bussilla. Voit katsoa itsellesi parhaan vaihtoehdon Repa Reittiopas -palvelusta: https://reittiopas.tampere.fi

Paikalle ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat huolissaan nykyisestä kehityksestä. Ei ole merkitystä, kuulutko johonkin toiseen järjestöön vai oletko kuulumatta, sillä jokainen on tervetullut. Omat liput ja banderollit ovat kuitenkin kiellettyjä. Vaatteissa olevat järjestölliset tunnukset ovat sallittuja. Ainakin katupartiojärjestö Soldiers of Odin on ilmoittanut tulevansa paikalle.

Suosittelemme jättämään auton keskustan ulkopuolelle, sillä etenkin ilmaisten parkkipaikkojen löytäminen keskustasta voi olla haastavaa. Mikäli olet kyytiä vailla oleva ulkopaikkakuntalainen, ota yhteyttä lähimpään aktivistiryhmääsi ja kysy heiltä mahdollisista kyydeistä. Paikallisryhmien yhteystiedot löydät TÄÄLTÄ. Mikäli tunnet liikkeen aktivisteja, ota yhteyttä suoraan heihin.

Marssi lähtee liikkeelle, kunhan kaikki ovat saapuneet paikalle. Tätä ennen käymme osallistujien kuullen läpi kaikki tarvittavat ohjeistukset, joten olettehan ajoissa paikalla. Marssin jälkeen pidämme puheita. Tapahtuma kestää kokonaisuudessaan enintään kello 15:een asti.

Toivomme jokaiselta osallistujalta siistejä vaatteita ja hyvää käytöstä. Naamioituminen esimerkiksi kommandopipolla tai vastaavalla on kiellettyä! Myöskään esimerkiksi pelkkiin verkkareihin pukeutuminen ei ole suositeltavaa eikä tyylikästä. Tahdomme, että jokainen osallistuja osallistuu myös marssin aikana huudettaviin iskulauseisiin, joihin saatte ohjeistukset marssin alussa. Humalassa paikalle tuleminen sekä alkoholijuomien nauttiminen tapahtuman aikana on kiellettyä. Myös tupakan polttaminen marssin sekä puheiden aikana on kiellettyä. Vettä kannattaa ottaa mukaan.

Suosittelemme jokaista tarkkailemaan sääennustuksia ennen tapahtumaa ja varautumaan sen mukaiseen vaatetukseen.

Kuuntelettehan siis järjestäjien teille antamia ohjeita ja noudattakaa niitä, sillä haluamme tapahtumasta kaikkien osapuolten mielestä onnistuneen. Mikäli yksittäiset ihmiset ryhtyvät sooloilemaan ja rikkomaan sääntöjä, tullaan heidät poistamaan tapahtumasta.

Toivomme, että ihmiset voisivat priorisoida päivän ohjelmansa sen mukaan, mikä on parasta suomalaisille ja suomalaisten vapaudelle. Emme usko, että yhdelläkään suomalaisella kansallismielisellä voisi olla tämän marssin tapahtuma-aikana mitään tärkeämpää tekemistä.

Tärkeimmät ohjeet tiivistettyinä:

 • Ole ajoissa paikalla
 • Pukeudu siististi
 • Käyttäydy esimerkillisesti

Nähdään Tampereella ensi lauantaina!

 

Vastarintaliike

68 KOMMENTIT

 1. Kun kuitenkin eri ihmiset tuovat omia blakaattejaan sekä omaa rekvisiittaa niin voisiko ajatella että marssilla olisi “kaksi ryhmää” joiden välissä olisi pieni rako? Silloin jokainen saisi tuoda julki oman näkökantansa sananvapauteen Suomessa sekä sen mistä kantaa huolta osoittaessaan mieltä. Moni joka suunnittelee tulevansa paikalla saattaa jättää tulematta sen vuoksi ettei saa vapaasti ilmaista mielipidettään, vaikka muuten täyttäisi em. listatut kriterit.

  • Jos joku on tehnyt tai hankkinut banderollin, se on marssin aikana hiukan hankala, sillä Liike marssinee riveissä. Itseäni ei häiritse, jos puheiden aikana tai marssia ennen joku pitää taaempana banderollia tai sitten letkan loppupäässä kuten ehdotit. Katsotaan mitä aktiivijäsenet vastaavat. Moisen takia ei kannata tuloaan perua. Kaikki mukaan!

  • Koska tapahtumasta halutaan onnistunut ja hyvännäköinen, ei siellä ole sijaa muiden tekemille tee se itse-kylteille. Tuskin kukaan jättää oikeasti tulematta sen takia paikalle, ettei saa pitää omaa kylttiään kädessä tässä tapahtumassa, joka on kuitenkin Vastarintaliikkeen järjestämä, ei kenenkään muun. Ja kyllä kaikkien tulisi tähän mennessä jo tietää liikkeellä olevan tietyt kriteerit, joista se pitää tapahtumissaan kiinni.

   • On vaihtelua saada Suomeen hiukan järjestäytyneempää mielenosoituskulttuuria. Nimimerkillä “monessa mukana ollut”.

   • Että sellaista sananvapautta. Punikit taisivat olla oikeassa, tässä mielenosoituksessa sananvapaus on vain ja ainoastaan kansallisen vastarintaliikkeen jäsenillä.

    • Mutta eihän hyvin järjestetty mielenosoitus toimi niin että ei ole sääntöjä mitä noudattaa ja että kaikki voivat sooloilla mitä lystäävät.
     Vaikka aihe on sananvapaus niin se on kuitenkin Vastarintaliikkeen miekkari, joten eikö ole ihan ymmärrettävää että käytetään vain Vastarintaliikkeen materiaalia?

    • Heh, en nyt haluaisi levittää mitään väitteitä mistään, mutta tuon ensimmäisen viestin kirjoitteluaikaan eilen myös eräällä vasemmistohenkisellä foorumilla ihmeteltiin tätä samaa asiaa. Ja tämähän on vapaa kommenttikenttä, joten…

     Mutta joka tapauksessa. Sananvapaushan tarkoittaa, että kaikki voivat järjestää haluamallansa sanomalla mielenosoituksen. Se ei tarkoita sitä, että kuka tahansa voi tulla tähän mielenosoitukseen tekemään mitä huvittaa, vaan että valtion väkivaltakoneistonkin on hyväksyttävä se fakta, että mielenosoitus järjestetään, vaikka sen sanoma ei vallanpitäjiä miellyttäisikään. Jokainen voi sitten itse päättää, haluavatko he mielenosoitukseen osallistua vai ei.

    • Micke voi jatkaa punikkien joukossa marssimista. Heiluttelet siellä vaikka suomen lippua ja alkaa kähyä syntyä;)

 2. Onko hakaristiliput sallittuja? Juutalaisnuoriso menettäisi niistä yöunensa 😀

 3. Onko mielenosoituksesta tehty asianmukainen ilmoitus poliisille? Aamulehdestä luin, että ei olisi (poliisin mukaan).

  • Lehdistö valehtelee noista miekkareista aina, ei kannata stressata 😀

  • Jos ei ole vielä tehty niin tässä on hyvin aikaa koska lain mukaan ilmoitus tulee tehdä 6 tuntia ennen mielenosoitusta.

 4. Sananvapaus mielenosoituksessa omat blakaatit kielletty..

  en ymmärrä miten tämä ajaa sananvapautta

  ja mitä ne huudot on missä on pakko huutaa mukana?

  • Ei sekään aja absoluuttista sananvapautta, että ei voi ilmaista itseään esimerkiksi rikkinäisin vaattein tai alasti, tai se että ei saa huutaa psykoosissa, huumeissa tai muiden aineiden vaikutuksen alaisena.

   Absoluuttinen sananvapaus on tietenkin olkinukke argumentti, koska kukaan ei aja esimerkiksi sitä että saa kuiskia pikkutytön korvaan sadomasokistisia seksifantasioitaan. Ei, Vastarintaliike ei aja absoluuttista sananvapautta tietenkään, vaan sellaista sananvapautta, jossa saa esimerkiksi kritisoida poliisia, juutalaisia, naisia, miehiä, jne. kohtuuden rajoissa. Taistelu sananvapaudesta on osa sen “kohtuuden” määrittelyä. Kukaan järkevä tuskin ajaa absoluuttista sananvapautta.

   Tämä mielenosoitus on sananvapauden puolesta, ja mielenosoitus, joka on siis tapahtuma, on järjestetty ja koordinoitu, ei vain joukko ihmisiä jotka tulevat paikalle. Voit itse järjestää mielenosoituksen ja koordinoida sen miten haluat, mutta se on sitten toinen mielenosoitus kuin tämä.

  • Missä lukee, että on pakko huutaa mukana? Näitä iskulauseitakin muuten pähkäiltiin siellä eräällä vasemmistohenkisellä foorumilla, joten voitko takaisin omiesi pariin trollaamaan.

  • Ei sananvapaus tarkoita sitä, että voi tunkea omaa asiaansa muiden järjestämiin tapahtumiin. Sananvapaus tarkoittaa sitä, että olet vapaa järjestämään oman tapahtumasi määrittelemälläsi aiheella.

   • Ja jos aihe on sanavapaus niin on ironista että asiaa jota tuetaan saa ilmaista vain ja ainoastaan jonkun tietyn järjestön määrittämällä tavalla 😛 Mutta sinänsä ei tule yllätyksenä kun kyseessä on kansallissosialismi xD

    P.S Muutenkin huvittavaa että porukka ulisee sanavapaudesta ja kuitenkin SAATTE osoittaa mieltänne ihan vapaasti 😛

    • Onnittelut! Et siis Sankari ymmärtänyt kumpaakaan pointtia, jota vastaan yritit argumentoida.

     • Itse asiassa en yrittänyt argumentoida mitään vastaan, siitähän nyt vois kirjoittaa muutaman kirjankin että mitkä asiat tässä kyseisessä aattessa on kauniisti ilmaistuna päin mäntyä, mutta se ei ole sen ajan ja vaivan arvoista. Halusin vain tuoda esille selvän ristiriidan mikä tässä tapahtumassa on, that’s it. Miksi se ei voisi olla suoraan joku “Vastarinnan puolesta!” “Pelastakaa vastarinta!” jne. Etenkin kun täälläkin on tuotu hyvin esille (myös pol. manifesteissa jotka olen kaikki lukenut) että porukalla ei ole mitään aikomuksiakaan kunnioittaa sanavapautta mikäli pääsisivät valtaan.

      Surettaa vain että tekin olette aivan yhtä sokeita ja oman aatteenne aivopesemiä kuin vastapuolen tyypit… Luultavasti sinäkin kuvittelet oikeasti taistelevasi sanavapauden puolesta. Mutta ei siinä mitään, toivottavasti olet onnellinen valintasi kanssa.

     • Mistä vastapuolesta puhut kommentissasi? Globalisteistako? Sillä he ovat kansallissosialistien poliittinen vihollinen.

    • Huvittaa tuo viisastelu.

     Et vissiin Sankari ymmärtänyt sitäkään, että poliisihallitus nimen omaan yrittää viedä sitä sanan- ja kokoontumisenvapautta pois Vastarintaliikkeeltä. Siitähän tässä koko mielenosoituksessa on kysymys, senkin höpönassu!

 5. Joensuun seudulta tulijoita ? Tarvitsisin kimppakyydin johon ainakin 2 henkilöä tulee.Tämä siksi että kulkuyhteydet syrjäseuduille on nykyisin niin huonot että kotiin ei pääse millään mielenosoituksen loppumisen jälkeen..eikä kunnolla seuraavana päivänäkään.Muuten sitoudun kyllä tulemaan ja bensakuluihin osallistun.Muutenkin toimintaa vois jotenkin viritellä Itä-Suomessa ja kaipailisin yhteyksiä terveen maalaisjärjen omaaviin isänmaallisiin ihmisiin.Periaate on että nykyisin on parempi olla mieluummin liberaali fasisti kuin kokoomus-keskustalainen demokratian lahtari 🙂

  • Tuolla olisi hyvä tilaisuus tavata samanmielisiä ja verkostoitua uusien tuttujen kanssa, mikä auttaa toiminnan rakentamisessa.

   Joensuussa ainakin toimii Soldiers of Odin, joten kannattaa esimerkiksi heidän facebook-sivuilta kysellä lähtijöitä.

 6. Ovatko juutalaisen finanssieliitin hyödylliset idiootit (“suvaitsevaiset”) tehneet vastamielenosoituksestaan asianmukaisen ilmoituksen?

  Voi voi kyllä nyt on poliisi harmillisessa paikassa kun pitäisi edes yrittää näyttää siltä että kaikkia koskee samat säännökset. PVL tukeva miekkari täytyy väkivalloin hajottaa, kommareiden riekkuessa taustalla. Voi voi, tämä kyllä hajaannuttaa kansan rivit entuudestaan.

  No ainahan voi käyttää kommarien luomaa väkivallan uhkaa tekosyynä?

  Ja nythän kansanmurhaaja-Taponenkin on siellä Tampereella niin äkkiäkös hän jälkeenpäin väärentää kommari-kamuilleen ilmoituksen.

 7. Jyväskylästä tulee pari autollista kansalismielisiä. Pian nähdään toverit!

 8. Miksi omalla autolla tai kimppakyydillä Tampereelle? Suomen Poliittinen Poliisi (SPP) suorittaa lauantaina 21.10. kuulusteluja (jotka aiheuttavat myöhästymisen junasta tai bussista) ja pidätyksiä jo Oulun, Seinäjoen, Jyväskylän, Turun ja Helsingin rautatie-ja linja-autoasemilla, saadakseen puolitettua Tampereelle lähtevien määrän. Mitä vähemmän mielenosoittajia, sitä vähemmän tarvitaan vahvistuksia muista poliisipiireistä. Tampereen rautatie-ja linja-autoasemilla odottaa SPP:n vastaanottokomitea, joka tekee ruumiin-ja kassien tarkistukset. Tätä taktiikkaa käytti Ruotsin PolPol Göteborgin mielenosoituksen yhteydessä ja paikallinen “oppipoikamme” SPP kopio toimintamenetelmän pohjoismaisen yhteistyön nimissä. Se siitä sananvapaudesta ja sen puolustamisesta. Tampere-Pirkkala-lentokentällä odottaa myös SPP:n vastaanottokomitea Tukholmasta saapuvia lentoja. Göteborgissahan saksalaisia kansallismielisiä pidätettiin jo Landvetterin lentokentällä. Lätkämailat mukaan? Tamperehan on lätkäkaupunki, mutta suurena miinuksena voidaan pitää samaistumista “Kiakkovieraisiin”, jotka leimasivat vassari-anarkistit väkivaltaisiksi eläinten pahoinpitelijöiksi. Poliisi pistää kovat piippuun lauantaina ja voi provosoida tarkoituksellisesti saadakseen syyn kieltää Vastarintaliikkeen toiminnan. Suurena vaarana on myös poliisien soluttautujat (yleensä naamioituneet), jotka voivat tehdä mielenosoituksesta väkivaltaisen ajaakseen poliisien agendaa. Mahdollisia ovat myös poliisien lahjomat skinhead-kätyrit, joita poliisi kiristää tai manipuloi tekemään väkivaltaisuuksia mielenosoituksen yhteydessä oikeuttaakseen Vastarintaliikkeen kieltämisen. Vastarintaliikkeen lakkauttamista vaatii juuri Tampereen poliisi, joten pitää varautua kaikenlaiseen juonitteluun poliisien taholta. Ei ole mikään yllätys, että nykyisin jopa poliisien johtoporras on syytettynä tai pidätettynä rikollisesta toiminnasta. Poliisit eivät ole enää rehellisiä, jos ovat koskaan olleetkaan? Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

  • Juonitteluun toki pitää varautua, mutta ei kai sentään tuohon kuvaamaasi “Neuvostoliittolaiseen käsitykseen mielenosoituksesta”, joka tietenkin olisi kommunistien ja Polpon mieleen. Itse tulen normaalisti julkisilla paikalle.

 9. Tämä näennäinen valitus omien plakaattien kielloista nyt on selvää trollausta.

  Tämä mielenosoitus on mielenosoitus sananvapauden puolesta ensisijaisesti reaktiona vaaralliseen kehitykseen, jossa juuri Vastarintaliikettä pyritään kieltämään.

  Jos sananvapautta arvostaa, niin silloin vastustaa tällaisen kiellon suunnittelua ja tukee Vastarintaliikkeen olemassaoloa ja oikeutta ilmaista itseään, vaikka vastustisikin Vastarintaliikkeen ajatuksia ja toivoisi mielummin ilmaista omiaan.

  Tämä on toki meidän kaikkien ilmaisuvapautta ja sananvapautta koskeva mielenosoitus, koska tilanne on vaarallinen kaikille, mutta vain Vastarintaliike on se jota tässä nyt konkreettisesti uhataan joten sehän olisi juuri sananvapauden vastustamista pyrkiä omilla plakateillan nyt sitten estämään Vastarintaliikettä järjestämästä oman ilmeistään mielenosoitusta.

  Jos jollakin on nyt oikeasti hirveä hinku änkeä juuri se oma plakattinsa joka paikkaan, niin tuskin tuollainen henkilö sananvapautta kunnioittaa.

  • Sananvapaus ei tarkoita sitä että saa tehdä ihan mitä vaan. Laajasti ymmärrettynä myös vaatetus, huumausaineet ja kaikki kommunikointi (=eläminen) on sananvapautta koska se on vapautta ilmaisuun, joten sananvapautta rajoittavaa ei ole vain omien plakaattien kielto vaan myös muut ohjeet mitä mielenosoituksesta on annettu.

   Mutta tämä on näennäisongelma, koska ei kukaan aja absoluuttista sananvapautta, vaan tiettyä ehdollista sananvapautta. Ja jos joku ei ole vielä ymmärtänyt niitä sananvapauden ehtoja minkä vuoksi tämä mielenosoitus järjestetään, niin kehotan häntä pysymään poissa tai tulemaan paikanpäälle juttelemaan oppiakseen niistä ehdoista lisää.

   >Mielenosoitus sananvapauden puolesta
   >Ei kannata Teemu Mäen Kissantappovideota

   Ei ristiriitaa, koska ei ajeta absoluuttista sananvapautta, vaan ehdollista sananvapautta.

   Millaisia konteksteja tähän tiettyyn sananvapauteen liittyy:
   -Kriittinen ja moniääninen media
   -Poliisi, joka ei politisoidu (toisaalta poliisi on aina politisoitunut, mutta asteissa on suuria eroja)
   -Kansallissosialististen liikkeiden salliminen
   -Juutalaisten kritisoimisen salliminen

   Tarkkaan ja teknisesti määrittäen, jos jonkun mielestä esimerkiksi juutalaisten kritisoiminen pitäisi lähtökohtaisesti kieltää, niin hän ei välttämättä kuitenkaan ole sananvapautta vastaan, vaan vain tiettyä sananvapautta vastaan. Sananvapaus on absoluuttinen, kun taas yleiskielessä sananvapaudesta puhuttaessa tarkoitetaan tiettyä ehdollista sananvapautta, jonka määrää konteksti.

   • Kommenttini nimenomaan tarkoitti sitä, että jos ylipäänsä kannattaa sananvapautta, missään käytännön järjellä käsitettävässä muodossa, niin tässä tapauksessa on tärkeintä osoittaa tukensa juuri konkreettisesti uhattuna olevalle Vastarintaliikkeelle, koska se on juuri nyt ajankohtaista ja olennaista, sen sijaan, että ryhtyisi taistelemaan oikeudesta tehdä kyseisestä mielenosoituksesta oman mielensä mukainen sillisalaatti.

    • Kyllä, ymmärsin täysin pointtisi. Halusin vain lisätä yleisesti tuosta sananvapaudesta, koska on niin että puhutaan yleiskielessä sananvapaudesta, mutta tarkoitetaan tietenkin suhteellista ja ehdollista sananvapautta.
     Nämä trollit ovat niin näsäviisaita, että näkevät kaiken sananvapauden vastaisen ristiriitana tässä tapauksessa, mitä se ei suinkaan ole. Mutta absoluuttinen sananvapaus (tai absoluuttinen vapaus) olisi täysin toimimaton asia – kuten miekkari ilman sääntöjä.

     • Ja tässä hyvät naiset ja herrat, on täydellinen esimerkki siitä mikä tökkii vastarintaliikkeessä ja sen kannattajissa eniten.

     • Tähän sopii hyvin Krishnan opetus toiminnasta:

      “Siunattu Herra sanoi Arjunalle:
      Vapautuksen löytää sekä luopumisen että toiminnan avulla. Mutta näistä kahdesta toiminnan jooga on parempi kuin toiminnasta luopuminen.
      Hän on todellinen luopuja, joka on vapaa mieltymyksen ja vastenmielisyyden tunteista, sillä hän vapautuu vastakohdista, oi voimakasaseinen.”

      Väkivallattomuus on usein vain merkki siitä että ei kestä kärsimystä. Kuitenkaan sotaa ei pidä käydä seuraten mieltymyksiä tai sotaa ei pidä jättää käymättä siksi koska se on vastenmielistä. Pohjimmiltaan ihmisen tappaminen on oman itsensä tappamista, koska sotaa käydään aina itseään vastaan. Velvollisuudet määräävät meidät toimimaan oikein, huolimatta siitä onko se oikein toimiminen kivaa vai ei. Itsemurha ei ole koskaan kivaa, mutta oikein se voi olla useinkin.

      http://ropeculture.org/wp-content/uploads/2016/12/ohnoes.png

      Te olette niin hyvin mädätettyjä, että pidätte jo omia heikkouksiannekin hyveinä.
      Lainataan nyt vielä Jeesustakin:
      “Älkää luulko, että minä olen tullut tuomaan maan päälle rauhaa. En minä ole tullut tuomaan rauhaa, vaan miekan. Minä olen tullut nostamaan pojan isäänsä, tyttären äitiään ja miniän anoppiaan vastaan. Viholliset ovat oman talon väkeä.
      Joka rakastaa isäänsä tai äitiänsä enemmän kuin minua, ei kelpaa minulle, eikä se, joka rakastaa poikaansa tai tytärtänsä enemmän kuin minua, kelpaa minulle. Joka ei ota ristiään ja seuraa minua, se ei kelpaa minulle. Joka varjelee elämäänsä, kadottaa sen, mutta joka elämänsä minun tähteni kadottaa, on sen löytävä.” Matt 10:34-35

      En ota esille muinaisia tekstejä jonainen auktoriteettina jota meidän pitäisi uskoa, vaan ihan sisällöllisistä syistä. Jolla on korvat, se kuulkoon.

     • “Ja katso, eräs niistä, jotka olivat Jeesuksen kanssa, ojensi kätensä, veti miekkansa ja iski ylimmäisen papin palvelijaa ja sivalsi häneltä pois korvan.
      Silloin Jeesus sanoi hänelle: “Pistä miekkasi tuppeen; sillä kaikki, jotka miekkaan tarttuvat, ne miekkaan hukkuvat.”

      Siinä kanssa sinulle hieman lainausta tästä rauhanuskonnosta, johon ilmeisesti olet perehtynyt.

      Äläkä myöskään unohda tätä ystävä hyvä:

      “Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi; sillä millä tuomiolla te tuomitsette, sillä teidät tuomitaan; ja millä mitalla te mittaatte, sillä teille mitataan. Kuinka näet rikan, joka on veljesi silmässä, mutta et huomaa malkaa omassa silmässäsi?”

     • Kuten sanoin, en käytä uskontoa auktoriteettina tai kokonaisena kokoelmana jota pitäisi noudattaa. Koska niiden noudattaminenhan on mahdotonta koska opetukset ovat ristiriidassa. Sanoin, että käytin lainauksia sisältöjensä takia eli koska kyseiset kohdat ovat mielestäni hyviä.

      Tässäkin viestissä vetoat samaan absoluuttiseen purismiin kuin sananvapauskysymyksessä: kun ei ajeta absoluuttista sananvapautta, niin ei muka saataisi ajaa sananvapautta lainkaan. Kun en noudatata koko (ristiriitaista) kristinuskoa, niin en saisi lainkaan käyttää kristinuskon oppeja.

     • Jos nyt lähdetään noiden lainausten sisällöstä:
      ”Ja katso, eräs niistä, jotka olivat Jeesuksen kanssa, ojensi kätensä, veti miekkansa ja iski ylimmäisen papin palvelijaa ja sivalsi häneltä pois korvan.
      Silloin Jeesus sanoi hänelle: ”Pistä miekkasi tuppeen; sillä kaikki, jotka miekkaan tarttuvat, ne miekkaan hukkuvat.”

      Oletetaan että miekkaan hukkuminen on paha asia, jota se ei ole. Siis sinä oletat, Jeesus ei mitään sellaista olettanut vaan varoitti siitä, siis totesi kausaliteetin.

      ”Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi; sillä millä tuomiolla te tuomitsette, sillä teidät tuomitaan; ja millä mitalla te mittaatte, sillä teille mitataan. Kuinka näet rikan, joka on veljesi silmässä, mutta et huomaa malkaa omassa silmässäsi?”

      Taas Jeesus toteaa kausaliteetin josta SINÄ teet väärät johtopäätökset. Aivan oikein Jeesus tiesi, se joka tuomitsee, hänet tuomitaan. Tuomituksi tuleminen on aina tuomitsijan taakka, mutta ei syy olla tuomitsematta.
      Jeesus varoitti myös arvostelemasta muita, koska silloin ei tule arvostelleeksi itseään. Oikea toimintatapa ei ole lakata arvostelemasta, vaan tiedostaa tämä ja arvostella myös itseään.

     • “Koska niiden noudattaminenhan on mahdotonta koska opetukset ovat ristiriidassa.” Niin sieltähän on helppo aina poimia juuri ne kohdat jotka sattuvat tukemaan sitä omaa ajatusmaailmansa, ja siihen päälle vielä tulkitsemaan niitä niinkuin se itselle parhaiten sopii. Näinhän ne jihadistitkin tekevät.

      “Taas Jeesus toteaa kausaliteetin josta SINÄ teet väärät johtopäätökset.” Tunsit jeesuksen sitten ihan henkilökohtaisesti kun tiedät että MINÄ tulkitsen näitä väärin ja SINÄ oikein? Taas pettämätöntä jihadistilogiikkaa.

      Mutta kai ymmärrät että tällainen asenne joka SINULLA ja Erkillä on voi sattua myös omaan nilkkaan, ja niin yleensä siinä aina lopulta käy. Lähdet tuomitsemaan ihmisiä soramontulle niin kohta olet itse siinä soramontulla lappu silmillä. Ja se on kovin sääli sillä sellaista menoa en toivoisi mihinkään enkä kenellekkään. Jokaisella on joku läheinen ja jokainen on jonkun tuttu. Teloitat yhden, ja vaikka se olisikin “oikeutettua” oman katsomuksesi mukaan niin aiheutat sillä joka tapauksessa vain lisää vihaa ja kaunaa. Ja sitten kun seisot siinä kuopan reunalla ja joku jonka läheisen SINÄ olet tuominnut asettuu taaksesi niin luuletko saavasi enää siinä vaiheessa armoa? Et.

      Historia toistaa itseään, tämä on nähty lähi-idässä nykypäivänä ja sama tulee varmasti toistumaan täälläkin jos sille “soramontulle pum pum” tyylillä yritetään ongelmia ratkaista. Joten malttia malttia ja hoidetaan asiat niinkuin herrasmiehet.

     • “Niin sieltähän on helppo aina poimia juuri ne kohdat jotka sattuvat tukemaan sitä omaa ajatusmaailmansa, ja siihen päälle vielä tulkitsemaan niitä niinkuin se itselle parhaiten sopii. Näinhän ne jihadistitkin tekevät.”

      No jihadistit eivät liity tähän mitenkään, näin KAIKKI tekevät. Myös minä. Siinä ei ole mitään väärää että poimii tekstistä hyviä kohtia – pitäisikö minun valita sieltä kohdat joista olen eri mieltä ja postata niitä? 😀

      “kun tiedät että MINÄ tulkitsen näitä väärin ja SINÄ oikein?”
      Ei, vaan minun näkökulmastani väärin ja sinun näkökulmastasi oikein. Et voi olla niin naiivi että uskot absoluuttiseen oikeaan. Kun puhun oikeasta, tiedät kyllä etten tarkoita mitään jumalan perspektiiviä. Tuntuu vähän siltä kun juttelisin 8-vuotiaan kanssa…

      “Ja se on kovin sääli sillä sellaista menoa en toivoisi mihinkään enkä kenellekkään.”
      Siis et toivo kuolemaa kenellekään? Aivan absurdi ajatusmaailma. Minä toivon kuolemaa KAIKILLE ja olisi täysin sairasta jos en toivoisi.

      “vaikka se olisikin ”oikeutettua” oman katsomuksesi mukaan niin aiheutat sillä joka tapauksessa vain lisää vihaa ja kaunaa.”
      Voinko lainata Turmion Kätilöitä vai pitääkö hyväksyä kaikki mitä he ovat ikinä kirjoittaneet etten ole jihadisti? No lainaan kuitenkin:
      “Ei ole olemassa arvoa ei oikeutta. Perkele on paha mieli.” -TK

      No en ole tässäkään asiassa kokonaan samaa mieltä TK:n kanssa, mutta pointtini on se, että ei tietenkään mikään ole oikeutettua, ei kansallissosialismi, ei anarkismi, ei liberalismi, ei rauha, ei sota, ei kasvu, ei supistuminen, ei jänis eikä lehmä. Edelleen ihan perusasioita, jonka olettaisi ihmisten jo tietävän.

      Politiikka vasta alkaa tahdosta, ja tahto on aina epäoikeutettua. Heitä ensimmäinen kivi, enkä tarkoita sitä sarkastisesti, vaan todella.

     • “Siis et toivo kuolemaa kenellekään? Aivan absurdi ajatusmaailma. Minä toivon kuolemaa KAIKILLE ja olisi täysin sairasta jos en toivoisi.”

      Tämä tiivistää kaiken sinusta, kiitos 🙂 Todellakaan en toivo kuolemaa kenellekkään, koska en näe että minulla on siihen oikeutta. Tämä ei tietenkään estä minua tappamasta tilanteen niin vaatiessa, mutta toivon etten koskaan siihen tilanteeseen joutuisi. Jos kerran toivot kuolemaa kaikille niin miksi et alottaisi itsestäsi? Niinkuin on joskus sanottu “Ole se muutos jonka maailmassa haluat nähdä”.

      Olen varsin pahoillani puolestasi. Sinulle on varmasti sattunut elämäsi varrella jotain pahaa jonka vuoksi näet maailman näinkin synkästi. Ja muuten jos mikään ei ole oikeutettua niin miksi sitten vaivaudut yhtään mihinkään? Kannatatko edes kansallissosialismia vai oletko niitä tyyppejä jotka haluaa vain anarkiaa ja kaaosta että voivat toteuttaa sairaita fantasioitaan sivistyksen pimennossa?

 10. Onko marssilla jotain juutalaisvastaista viestiä, vai mennäänkö tiukasti sananvapaus-sanomalla? Olen huolissani poliisin politisoitumisesta, mutta mihinkään juutalaissalaliitto-juttuun en halua lähteä mukaan.

  • Jos juutalaiset on lähellä sydäntä, niin ehkä ei kannata pyöriä missään kansallismielisyyteen liittyvissä poliittisissa kuvioissa. Eikös teikäläisillä ole se Sininen tulevaisuus?

   Tapahtuman pääteema lienee tämän Vastarintaliikkeen kielto-oikeudenkäynnin ja poliisin politisoitumisen vastustaminen. Totta kai nämä aiheet liittyvät monikulttuurisuuteen ja totta kai monikulttuurisuus liittyy kansainväliseen sionismiin.

  • Uskoisin että siellä mennä ihan sananvapauden puolesta niin kun on mainostettu.

 11. Jaahans, Paskarintaliike näyttää todellisen kantansa sananvapauteen. Lyhyen ajan sisällä lukuisia viestejä joissa on joko tuotu esiin heidän tekopyhyytensä tai kuuten vaan on kritisoitu, on poistettu suoraan. Että semmoiset sananvapauden puolestapuhujat vauhdissa.

  • Hah hah hah 😀

   Kyllä naurattaa tämä vasemmistolaisten peppukipu kun ne jo itsekin tietävät ettei ne pysty Tampereella saamaan aikaiseksi mitään muuta kuin kiukkuisten lesbojen kuluneita “syökää paskaa” huutoja eikä mitään radikaalimpaa.

   Aina vasemmistolainen valehtelija on itse syyttämässä muita omista teoistaan. Nyt sensuurista ja tekopyhyydestä ollaan sössöttämässä samalla kun vasemmiston omilta foorumeilta siivotaan välittömästi kaikki kritiikki pois.

   Koittakaapa nyt vasemmiston roskaväki vaan tulla sinne vastamielenosoitukseenne kirkumaan jotta saadaan taas hyvää videokuvaa suomalaisen äärivasemmiston alennustilasta. Tämä teidän netissä itkemisenne on jo aika paha luovutuksen merkki! 😀

 12. SUOMEN SISU EI TEE YHTEISTYÖTÄ POHJOISMAISEN VASTARINTALIIKKEEN KANSSA

  Ja kehoittaa kansallismielisiä, etteivät mene halpaan ja lähde Tampereelle PVL:n marssille, joka on sananvapauden nimissä vain siksi, että pieni järjestö näyttäisi kookkaammalta.

  • tuossa vielä linkki: https://www.suomensisu.fi/susi-ei-tee-yhteistyota-pvln-kanssa/

   “Kansallismielisten liittouman tavoin myös Suomen Sisu on toki hyvin huolissaan sananvapauden toteutumisesta tämän päivän Suomessa ja pyrkii toimimaan tilanteen parantamiseksi. Poliisihallitus on kuitenkin perustellut PVL:n kieltämistä sen aktiivien toistuvien laittomuuksien vuoksi – ei sen esittämien yhteiskunnallisten mielipiteiden vuoksi.”

   “Nähdäksemme on kuitenkin selvää, että vaikka kokoontumisen virallisena teemana on sananvapaus, niin tapahtuman järjestäjänä toimii käytännössä PVL. Heidän lippunsa ja tunnuksensa tullevat olemaan näkyvästi esillä myös itse mielenilmauksessa. Tällä tavoin liike pyrkii edistämään oman pienen joukkonsa näkemyksiä, joita suurin osa kansallismielisistä ei allekirjoita.”

  • Sisun persupoliitikot pelkäävät, että PS profiloituu kansallissosialistiseksi. Entisenä sisulaisena hävettää, millaiseksi järjestö on muuttunut sen alkuajoilta. Miellyttämällä eliittiä ei valkoisten kansanmurhaa pysäytetä. Eiköhän asia ole tullut jo hitaammallekin selväksi. Etenkin pitkän linjan toimijoilla on oltava rohkeutta sanoa ääneen, että sionistien kasautuminen päättäviin asemiin ei ole ollut valkoisille kansoille eduksi.

 13. Mukana ollaan, ehdottomasti ja nimenomaan ja vain ja ainoastaan Vastarintaliikkeen nimissä. Suomensisut ja muut aisankannattajat jääköön kotiin.

 14. Hienoa, että tällainen tapahtuma järjestetään ja asiallisesti.
  Sananvapaus on todellakin vaarallisesti uhattuna Suomen Pohjois-Koreassa.

  Tosiaan sisuista tai muista vihervassareita ei ole syytä piitata.

 15. Olen tulossa ja asiallisesti pukeutuneena kuten aina.

  Mutta millä sen estätte jos joku tulee sinne verkkareissa ja humalassa, että voi poistaa ketään yleiseltä alueelta.

  • Tuskin ketään verkkareiden vuoksi poistetaan, mutta humalan vuoksi saa lähteä tästä mielenosoituksesta.

 16. Kiinnostaa tulla kuuntelemaan marssin jälkeisiä puheita, mutta ei marssiminen itsessään, joten mihin tuo marssi päättyy, takaisin Laukontorilleko?

 17. Onko mahdollista, että järjestöönne kuulumaton saa puhua tapahtumassa? On noin 4 minuutin puhe. Voin tarvittaessa lähettää sen ennakkoon hyväksyttäväksi.

Comments are closed.