Koti Uutisia Ulkomaat Pakolainen kohtasi oman orjuuttajansa Saksassa – pakeni takaisin kotimaahansa

Pakolainen kohtasi oman orjuuttajansa Saksassa – pakeni takaisin kotimaahansa

4

Yksi Euroopan harvoista aidoista pakolaisista, teini-ikäinen Ashwaq Ta’lo, on päättänyt paeta Saksasta. Syynä pakoon on se, että hän törmäsi häntä Syyriassa orjana pitäneeseen Isis-jäseneen Abu Humamiin Stuttgartin kadulla. Hänelle oli annettu turvapaikka Saksasta.

Ta’lo on itse Irakista kotoisin. Isis-sotilaat sieppasivat hänet vuonna 2014. Sotilaat kauppasivat häntä kuten muitakin heidän sieppaamiaan ihmisiä orjana. Humam osti Ta’lon 100 dollarilla ja vei hänet mukanaan Syyriaan orjakseen. Jonkin aikaa Syyriaan saapumisen jälkeen Ta’lo onnistui kuitenkin pakenemaan ja löysi tiensä Eurooppaan, missä hän sai turvapaikan Saksassa.

Medialle Ta’lo on kertonut päivästä, jolloin hän kohtasi entisen “omistajansa”. Humam oli nähnyt hänet kadulla ja pysäyttänyt hänet.

– Katsoin häntä tarkkaan – – se oli Abu Humam, sama ruma parta ja rumat kasvot. – – Hän sanoi minulle, että olen Abu Humam ja olit kanssani jonkin aikaa Mosulissa. Tiedän, missä ja kenen kanssa asut ja mitä teet, Ta’lo kertoo.

Humam oli myös uhmannut häntä, kun hän oli mennyt puhumaan asiasta paikalliselle poliisille. Poliisista hänelle ei ollut apua, koska he kertoivat, että Humam on vain turvapaikan saanut henkilö, kuten Ta’lo itse. Koska Humam on luokiteltu pakolaiseksi Saksassa, poliisilla ei ollut oikeuksia puuttua asiaan.

Ta’lo päätti jättää Saksan ja pakeni Kurdistaniin, jossa hän toivoo voivansa olla turvassa.

Lähde: RT

4 KOMMENTIT

  1. Surullisia tarinoita. Nämä pakenijat eivät vain ymmärrä sitä että se yhteisö jossa on asunut pitkään on se paras paikka selviytyä. Ei ehkä päde arabimaissa mutta että ne nurkat jotka tietää parhaiten, niissä onnistuu myös piiloutumaan parhaiten.

    Tässä tarinassa herättää ihmetystä se että miksi ihmeessä Ta`lo meni Stutgarttiin asumaan? Sehän oli jo -90 luvulla Turkin toiseksi suurin kaupunki. Ja sen jälkeen meno on yltynyt koko ajan. Eräs saksalainen muutti Stutgartista Suomeen pakoon islamisaatiota. Hän kertoi että Stutgartissa on nykyään sellaisia kaupunginosia jonne valkoisella miehellä ei ole enää mitään asiaa edes päivällä. Ei polisiilla sen enempää kuin palokunnallillakaan. Muutti siis yhdestä alistajien halllitsemasta alueesta toiseen.

    Tämä kyseinen henkilö on koittanut ravistella suomalaisia hereille ja “potkinut persuksiin” jotta ihmiset havahtuisivat. Islamisaation ja integroituminen ei ole onnistunut missään maassa. Miksi se onnistuisi sitten ensimmäisen kerran Suomessa?

    Puolan ja Unkarin mallit kunniaan.

  2. Sitä vaan miettii, että moniko tuolla kadulla vastaantulevista partalapsista on esim. ISISin jäsen, viranomaisetkaan eivät tiedä tarkkaan, niitä on Suomessa vähintään satoja poliisin mukaan.

    • Varmasti todella monet Lähi-idästä tulleet rotumuukalaiset kannattavat ISIS:tä. Yksi päivä Tampereella kattelin kun kolme ählämiä saarnasi jotai kovaan ääneen, tai pikemminkin yksi enemmän kuin muut ja osoitti sormellaan taivaaseen samaan aikaan. Ajattelin, että alkaako kohta seuraava terrori-isku. Tälläisiä elukoita täällä liikkuu ihmisten seassa

Comments are closed.