Koti Uutisia Kotimaa Turun kaupunki ei järjestä muistotilaisuutta terrori-iskun vuosipäivänä

Turun kaupunki ei järjestä muistotilaisuutta terrori-iskun vuosipäivänä

12

Turun kaupunginjohtaja Minna Arve on kertonut, ettei kaupunki tule järjestämään muistotilaisuutta pian vuosi sitten tapahtuneen terrori-iskun uhreille. Arve ehdottaa, että meidän tulisi katsoa yhdessä eteenpäin ja kunnioittaa vuosipäivää hiljaisesti.

– Traaginen rikos tai sen tekijä eivät mielestämme ansaitse muistopäiviä. Kunnioitamme uhreja ja auttajia työskentelemällä joka päivä turvallisuuden, kulttuurien yhteisymmärryksen ja maahanmuuttajien kotoutumisen parantamiseksi yhdessä muiden viranomaisten ja kansalaisyhteiskunnan kanssa, Arve sanoo.

Turun Sanomissa kyseisen uutisen kommenttiosio on kuitenkin täyttynyt suomalaisten pettyneistä reaktioista, ja moni nähtävästi kokee Turun kaupungin päätöksen olevan monikulttuurisuuden tuoman tuhon kiusallista hiljentämistä ja epäkunnioittavaa terrori-iskun uhreja kohtaan.

Lähde: Turun Sanomat

12 KOMMENTIT

 1. Sitä yhtä kuollutta narkomaania kyllä nämä monikultturistit muistelevat vuosittain kynttilöin, lehtikirjoituksin ja puhein.

 2. Antaa kansanpettureiden kertoa mitä haluavat, järjestäkäämme oma muistotilaisuus

 3. Kansanpettureiden mielestä tämä on sitä “rikkautta”. Minna Arve, olet vastenmielinen maanpetturirotta. Me kyllä järjestämme muistotilaisuuden. Eläköön Vastarinta!

 4. Turun kaupungin hallinnolla on verta käsissään. Tottakai he haluavat, että tästä tragediasta vaietaan. Pitää muistaa, että tämä terroristi laitettiin peruskouluun tavallisten suomalaisten nuorten sekaan.

  Itse uskon, että tästä terrori-iskun muistotilaisuudesta, mikä on 18.8 tulee vuosittainen muistopäivä.

 5. Vitummoinen petturihuora. Toivottavasti saa monikulttuuria ja etnistä värinää päästä varpaisiin niin että tällä typerällä hutsulla tärisee!

 6. No jo on!! Ihme muistoja järjestetään rautatieasemalla kaikkien jalkojen edessä, mutta tämä ei onnistu järjestää syystä tai toisesta. Kyllä minä muistan tämän ainakin nyt, ja kerron myös lapsenlapselleni.

 7. Kun kohteena on tavalliset kansalaiset, ne jotka tekevät sen yritysten tulokset todellisiksi, ei juuri arvonantoa he6ru.
  Jos kyseessä olisi ollut yksikin “vaikuttava” henkilö esim. kaupungin hallituksesta ja vielä puoluepamppu, olisi varmasti ollut kaikenlaista hupia muistoksi, paraati nyt vähintään.
  Torilla olisi puheita pidetty kauheasta tragediasta.
  Kyseesä kuitenkin oli vähäpätöiset kulit, liekö kenelläkään akateemista koulutustakaan, niin miksi vaivautua, mitäs menivät sillä hetkellä paikalle.

  • Joo, eliitti vihaa Suomalaisia, omia kansalaisiaan niin paljon, että ei viitsi edes terroristin uhreille pitää muistopäivää, tuskinpa tuolloin edes suruliputeta, mutta sitten kun yksi narkomaanin paska, Eiku anteeksi”runopojan” muistoksi järjestetään puheita, lehtikirjoituksia, viedään kynttilöitä ym. Mitä olisi tapahtunut jos joku Suomalainen olisi nostanut ja ampunut pari rotumuukalaisia hengiltä kostoksi? Kyllä olisi suruliputus, kulkueita, puheita, muistotilaisuudessa jne. Eliitti vihaa omia kansalaisiaan!

  • Turun päättäjät ja media eivät halua kansan muistavat että politikkomme, pääministerin johdolla, ovat rahdanneet näitä luvatta maassa oleskelevia rajojemme sisäpuolelle, ilman että tiedämme niistä mitään. Meillä ei ola kasokuvia, ei sormenjälkiä, ei hammaskarttoja, nimiä tai mitään muuta konkreettista tietoa niistä. Ei edes kappalemäärää.

   Ja nyt kun terroristit iskevät Suomen kansalaisiin, asiasta pitäisi olla hiljaa. Politikkojen yhteen ääneen julistama lausunto “Suomi on muuttunut. Suomi ei ole enää lintukoto” osoittaa sen että politikkomme ja kaupunkiemme päättäjät tiesivät näin tapahtuvan. Ja ne eivät halua millään tavalla muuttaa tilannetta eivätkä korjata sitä. Ja kun tiedetään että ne aikaansaivat tämän muutoksen ja ylläpitävät sitä edelleen, niin ymmäretään että kaikki tämä on tarkoitushakuista. Täysin tarkoitushakuista.

   Politikoilla on jo monen suomalaisen veri käsissään. Ja ne haluavat että asiasta ei saisi kirjoittaa, asiaa ei saisi muistaa ja että niitä ei saisi kritisoida. Maamme kansanpetturit valehtelevat kansallee, sille joka pitää ne leivässä. Ja narsistien tavoin ne haluavat kansalta palvontaa kritiikin sijaan.

   Turun isku, tai muutkaan iskut, eivät tule unohtumaan. Ne ovat osa historiaa. Maahantunkeutujien vyöryn alettua millä on listat poltikoista sekä kaupunkien/kuntien päättäjistä jotka puolisivat tätä globalistien agendaa. Ja en nimet jäävät historiaan. Ja ne ovat tulevienkin sukupolvien luettaissa.

   Politikot, te olette tahranneet sukunne maineen myös tulevaisuudessa. Te olette tuhonneet Suomen. Ja me muistamme sen.

 8. Minna Arve sanoo:
  “Kunnioitamme uhreja ja auttajia työskentelemällä joka päivä turvallisuuden, kulttuurien yhteisymmärryksen ja maahanmuuttajien kotoutumisen parantamiseksi yhdessä muiden viranomaisten ja kansalaisyhteiskunnan kanssa.”

  Kun tietää mitenkä surkealla tolalla tuon yllämainitun toteutus on käytännössä, voi siitä myös päätellä sen kuinka paljon todellisuudessa näitä murhattuja suomalaisia kunnioitetaan Minna Arven kaltaisten roistojen taholta.

 9. Jos joku hetero kansallismielinen kantasuomalainen olisi nirhinyt pari vähemmistöläistä, olisi siellä vuosipäivät joiden rinnalla Rion karnevaalitkin kalpenisivat.

Comments are closed.