Koti Uutisia Kotimaa Yle jatkaa pedofilian normalisointia

Yle jatkaa pedofilian normalisointia

10

Kulttuurimarxistinen valemedia Yleisradio lähetti viikonloppuna “dokumentin”, joka pyrkii valtavirtaistamaan pedofiliaa. Kyseessä on jälleen uusi vihamielisten vähemmistöryhmien hyökkäys suomalaista kansakuntaa ja arvomaailmaa vastaan.

Oikea Media uutisoi, että dokumentin tavoite oli siedättää suomalaiset entistä raaemmille perversioille tarjoamalla ääni pedofiilihomoille:

Yksi dokumentin haastateltavista on homoseksuaali, joka on erotettu virastaan tekojensa vuoksi. Hänen kasvojaan ei näytetä eikä nimeään kerrota.
Dokumentin homo kertoo avoimesti häirinneensä lapsia seksuaalisesti jo opiskeluaikanaan ennen ammattiinsa valmistumista.

Lopulta homo erotettiin virastaan pedofiilirikostensa vuoksi. Ylen dokumentissa lasten hyväksikäyttäjä esiintyy “uhrina” ja väittää irtisanomisensa olleen oikeusmurha.

– Pedofilian harjoittajia ei pidä rangaista, Suomen veronmaksajien rahoilla ostetun dokumentin homo julistaa.

Pedofiililobbaus on edennyt suomalaismediassa viime vuosina varovaisin askelein. Iltalehti julkaisi 18.11.2016 esimerkiksi uutisen otsikolla “Tällaista on ‘hyveellisen’ pedofiilin elämä”. 17.1.2017 Yleisradio puolestaan tuotti artikkelin “Tuhansien pedofiilien maa”.

Yle väitti artikkelissaan 2017, että pedofiilit voivat olla vaarallisia tai vaarattomia lapsen kannalta siinä missä terveet heteromiehet voivat olla vaarallisia tai vaarattomia naisten kannalta. Yle pyrki siis normalisoimaan pedofilian rinnastamalla sen heteroseksuaalisuuteen. Siinä sivussa yleisöön lietsottiin myös feminististä miesvihaa.

Lähde: Oikea Media

Lue myös:
Liberaali “tiedeyhteisö” kiihdyttää pedofilian normalisointia

10 KOMMENTIT

 1. Todella sairasta ja vastenmielistä! Siis mitä helvettiä! Miettikää noita sairaita kusipäitä jotka lobbaa tällästä sairasta paskaa! Noi YLEn homot pitäisi laittaa katulampuista liikkuun! Hävetkää! Vielä tulee aika kun…

   • Liikkuu ne kiikussa jos tuulee. Sairasta. Ainoa sana joka tulee mieleen. Koskas alkaa trollin aika, juutalarpit sun muut? Olis taas jutuntynkää teille joidenka mielestä sekaantuminen samaa sukupuolta olevaan kuolleeseen eläimeen on normaalia.

    • Eiköhän se nimimerkki juutalainen kohta riennä puolustamaan pedofiileja. 😃

 2. YLE:ssä ja YLE:n hallintoneuvostossa taitaa olla jokunen pedofiili mukana

 3. Meinasin oksentaa
  Homopedofiili? Melkeen kuulostaa joltain siistiltä viililtä. Mutta ei ole.

 4. Suomen “oikeuslaitos” on myös tässä sairaassa paskassa mukana. YLI PUOLET tuomituista pedofiileista ja raiskaajista EI joudu vankilaan vaan saa ehdollisia “tuomioita” ja terapiaa. Äärivasemmisto lobbaa julkisesti pedofilian laillistamista. Seuraavaksi pedofilia on laillista ja se luokitellaan LGBTP “ihmisiin” (lesbian, Gay, bisexual, transgender, pedosexual). Todella sairasta ja vastenmielistä. LGBTP pitää kitkeä yhteiskunnasta täysin!

 5. Oikea median juttu kyseisestä dokkarista oli malliesimerkki myös vaihtoehto median hallitsemasta paskajournalismista. Dokkari keskittyi ruotimaan katolisen kirkon piispojen salailua pedofiili tapauksissa eikä niinkään yksittäisten pervojen touhuihin. Toimittaja ei todellakaan ymmärtänyt ääneen päästetyn pedarin jorinoita. Taitaa OM:n toimituksessa olla siteitä paavin kirkkoon.
  Ja vaikka dokkarista ei päästy aivan paavin asti, silti katsomisen arvoinen, jokainen voi sitten muodostaa oman mielipiteensä lobbaako ohjelma pedofiliaa vai ruotiiko ansiokkaasti katolisen kirkon piirissä rehottavaa institutionaalista pervojen salailua.
  PS. Lukihäiriösille selvennykseksi, itsekin isänä vastustan jyrkästi pedofilian normalisointia.

 6. Mitä sekoilette siellä toimituksessa? Tuon dokkarin tunnelma ja kannanotot olivat hyvin selvästi lasten puolella pedofiileja vastaan. Koko dokumentti kertoo katolisen kirkon pedofiiliONGELMASTA. Yli 50-minuuttisesta dokumentista varmaan minuutti tai kaksi oli sitä tuomitun pedofiilin haastattelua.
  Kannattaisiko toimituksen itse katsoa dokumentit, joista kirjoittavat, eikä luottaa joihinkin toisen käden tietoihin tai tahallaan ymmärtää niitä väärin. Ei tulisi näin noloja valeuutisia.

 7. Juuri tällä hetkellä YLE kysyy “onko kansalaistottelemattomuus oikein.” Tällä viitataan siis uusimpaan meemiin, jossa puhevammaisen ja rakohampaisen mätäpääfeministivasurisuvakkinaisen tulee nousta lentokoneessa seisomaan, puhevammaisesti sössöttämään, viivästyttää lentokoneen lähtöä ja — tietysti — lähettää koko paska livenä YouTubeen. JewTube voisi ehkä puuttua siihen, onko rikosten nk. live-streamaaminen eettisesti oikein.

  Melkein käy sääliksi tuota HIVsinkiläistä ruskeaa (vrt. ent. Vihreät), joka on kokenut velvollisuudekseen jatkaa tätä uutta meemiperinnettä. “Katsokaa minua, minäkin osaan!” Säälittävää, niin kovin säälittävää. Toivottavasti saa valtavat sakot lentoliikenteen vaarantamisesta sekä viivyttämisestä ja muille ihmisille aiheuttamastaan häiriöstä sekä mahdollisilta jatkoyhteyksiltä myöhästymisistä. Mainitsematta jääkööt esim. viranomaistyön estäminen, mahdollisesti vaarallisen ja maassa laittomasti olevan henkilön suojelemiseen jne. jne.

  Hetkinen, eihän tuolle vittupäälle sakkoja kannatakaan toivoa: ne lähtevät sinun ja minun palkoista. Perkele.

Comments are closed.