Koti Artikkelit Miksi on tärkeää osallistua Turun mielenosoitukseen?

Miksi on tärkeää osallistua Turun mielenosoitukseen?

20

Kuten lukijamme tietävät, järjestää Vastarintaliike mielenosoituksen Turussa lauantaina 18. elokuuta. Miksi jokaisen kansallismielisen tulisi osallistua tähän tapahtumaan ja tukea poliittisen kieltouhan alla olevaa järjestöä?

Mikäli Vastarintaliike tullaan kieltämään, tulee se olemaan vain alkua kaikkiin kansallismielisiin järjestöihin kohdistuvalle yhä avoimemmalle vainolle. Sananvapautta kavennetaan koko ajan mielettömällä tahdilla Suomessakin. Esimerkkeinä mainittakoon kymmenet palkatut “vihapuhepoliisit” sekä vuonna 2015 rikoslakiin lisätty pykälä siitä, että kiihottaminen kansanryhmää vastaan voidaan määritellä järjestäytyneeksi rikollisuudeksi, mikä mahdollistaa kovemmat tuomiot ja pakkokeinojen käyttämisen helpommin.

Vastarintaliikkeen kielto tulee olemaan jään testaamista kepillä – voisiko poliittinen poliisi kieltää järjestöt, joiden ideologia ei miellytä Poliisihallituksen johtoa? Mikäli kielto menee läpi, ei mikään kansallismielinen järjestö ole turvassa lain kouralta, ainakaan mikäli he todella edustavat vaihtoehtoa nykyiselle kansanmurhapolitiikalle.

Vain yhtenäisinä voimme tuoda asialle huomiota. Koska sananvapaus koskee meitä kaikkia, pyydämmekin ihmisiä mainostamaan tapahtumaa omissa julkaisuissanne ja sosiaalisen median tileillänne, vaikkette kuuluisi järjestöön. Osallistuminen tapahtumaan on tärkeää siksi, että näytämme ihmisille, ettemme aio vain hyväksyä tätä ja olla hiljaa. Vaikka kuuluisit johonkin toiseen kansallismieliseen järjestöön, on osallistuminen tärkeää, sillä olemme samalla asialla taistellessamme kansamme vapauden puolesta.

On siis tärkeää, että jokainen kansallismielinen tukee liikettä sen kieltoprosessin aikana osallistumalla tulevaan mielenosoitukseen. Mitä enemmän tapahtumaan osallistuu väkeä, sitä enemmän se myös saa näkyvyyttä – ja sitä typerämmältä koko kieltovaatimus tulee näyttämään kansan silmissä. Tämä taas herättää enemmän epäluottamusta koko sitä systeemiä vastaan, joka tahtoo tuhota kansamme. Osallistumalla tapahtumaan olet omalta osaltasi viemässä meidän kaikkien asiaa eteenpäin.

“Eläköön vastarinta!” -mielenosoitus järjestetään Turussa lauantaina 18. elokuuta kello 12.00 alkaen. Kokoontumispaikka tarkentuu lähipäivien aikana. Tervetuloa mukaan – nähdään Turussa!

 

Toimitus

20 KOMMENTIT

 1. Vaikka nämä lait tulisivat voimaan… ei se tule ainakaan itseäni muuttamaan. 😂 En ole liikkeen jäsen, mutta kaikkialla kerron mielipiteeni ja pidän pintani ja se saa ympärillä olevat vasemmistolaisluuserit hikeentymään. Laitonta tai ei. En tule tinkimään tekemisistäni koskaan.

 2. En itse ole jäsen, mutta PVL:n manifestissa on hyvin paljon omaan ajattelumaailmaan yhteneviä asioita joiden takana olen seissyt reilu 30 vuotta.
  Vastarinta on järjestänyt monia hyviä sekä aiheellisia marsseja sekä mielenilmauksia ja katson että itselläni on nyt se hetki jona voin jakaa samanmielisyyteni suuremman toveriporukan kesken hyvän asian puolesta osallistumalla tulevaan marssiin.
  Ehken tämä on ensimmäinen ja viimeinen marssi koko elämäni aikana, mutta olen tehnyt osani katsomani hyvän asian eteen.
  Paikalla tulen olemaan Turussa.

 3. Tulen olemaan k.o ajankohtana jokusen tuhatta kilometriä Suomen Turuust, mutta hengessä mukana ja rahallisesti myös.

  • Ei kelpaa selitykseksi. Isänmaan kohtalo on kyseessä ja sinä olet ULKOMAILLA?!

   • Juu. Jos kyseessä olisi sodanjulistus, kulttuurimarxistien tervaus ja höyhenissä pyörittely, moskeijan ja/tai synagoogan valtaus tai joku muu vastaava meikäläiselle sovelias iloinen kulttuuritapahtuma, niin saattaisin lennähtää takaisin, mutta eiköhän PVL pärjää tällä kertaa ilman Ontuvaa Erikssoniakin. Ja jotenkin epäilen, että isänmaan kohtaloa ja Aatteen tulevaisuutta tuskin lyödään ihan vielä siellä lukkoon. Ja parjaus alkakoon.

    • Viisaita sanoja, Flyin’ Finn. Samat jutut siellä tullee olemaan kuin viime vuonna Tampereella. “Isänmaan kohtaloa” ei yhdellä Turun mielenosoituksella ratkaista.

 4. Everything is wrong. Siinä syy miksi tulemme paikalle satojen kilometrien päästä neljän hengen voimalla. Sieg Heil!

 5. Meitä on tulossa viisi + toiset kaksi autollista = 15 Turussa nähdään!

 6. Ruskea saasta tulee korvaamaan valkoiset Eurooppalaiset. Siinä syytä kylliksi.

  Miksiköhän vassarit haluavat tätä saastaa tänne lisää, sillä aktiivimalli ja muut leikkaukset vievät juuri eniten näiltä fatta-all-starsin jäseniltä? Pimeää sakkia. Luulisi heidän vastustavan importoitujen työttömien invaasiota ensimmäisinä! No, ehkäpä haluavat tänne yhden jopa itseäänkin typerämmän kastin tunteakseen itsensä älykkäämmiksi.

Comments are closed.