Koti Uutisia Kansallismieliset protestoivat poliisin mielivaltaa vastaan

Kansallismieliset protestoivat poliisin mielivaltaa vastaan

20

Poliisin politisoituminen on jo pidemmän aikaa ollut yleisenä huolenaiheena kansallismielisten keskuudessa. Maanantaina poliisi tekikin ennennäkemättömän tempauksen hyökätessään kansallismielisen Suomi Ensin! -mielenosoituksen kimppuun Helsingin Rautatientorilla.

Poliisin hajottama mielenosoitus oli vastamielenosoitus Helsingin keskustassa olevalle laittomien maahanmuuttajien mielenosoitukselle, ja molemmat leirit ovat olleet pystyssä jo usean kuukauden ajan. Poliisi järjesti maanantaina näyttävän mediatempauksen, jossa se purki suomalaisten mielenosoituksen jättäen samalla laittomasti maassa olevien leirin paikoilleen.

Kansallismielisten lisäksi paikalle oli saapunut paljon monikulttuurisuuden kannattajia ja median edustajia seuraamaan leirin purkamista. Irvokkaasti myös laittomat maahanmuuttajat olivat saapuneet omasta leiristään hurraamaan ja taputtamaan, kun poliisi purki suomalaisten järjestämän mielenosoituksen.

Poliisi otti kiinni neljä suomalaista, mutta he ovat nyt päässeet pois putkasta. Alla olevalla videolla tapahtuman järjestäjä Marco de Wit kertoo tapahtumien kulusta.

Tiistaina Rautatientorille kerääntyi jälleen kansallismielisiä protestoimaan poliisin mielivaltaa vastaan, jolloin poliisi ryhtyi jälleen hyökkäilemään mielenosoittajien kimppuun. Samalla kun poliisi politisoituu, alkaa kansalaistottelemattomuus yleistymään kansallismielisten keskuudessa. “Laittakaa hameet päälle Pride-kulkueeseen”, eräs mielenosoittaja sanoi poliisille viitaten virkavallan aikomukseen osallistua Helsingin homomarssiin. Oikeutetusti monet kutsuivat poliisia maanpetturiksi.

Lue lisää Suomen poliisin politisoitumisesta:

Poliisi osallistuu Helsingin homomarssiin
Poliisihallitus pakottaa kaikki poliisit somekoulutukseen
Video: ”Poliisin selvitettävä, keitä Vastarintaliikkeessä on”
Poliisi: taas perätön rikosilmoitus Vastarintaliikkeestä!
Dokumentti: poliisi valehteli itsenäisyyspäivän pahoinpitelystä!
Siirtolaismellakan tutkinta poikki – ”poliisilla muuta tekemistä”
Suomen poliisivaltiokehitys jatkuu
Onko poliisi ystävä?
Humalainen poliisi meni yöllä uhkailemaan mielenosoittajia
Video: poliisi yritti kieltää mielenosoittajilta Suomen lipun!
Video: maahanmuuttaja komentaa poliisia

20 KOMMENTIT

 1. On aika kansalaistottelemattomuuden.
  On aika kansannousun.
  On aika maanpetturien tuomion.

  Me hommafoorumilaiset olemme valmiita väkivaltaankin.

 2. Tänään valtakunnan uutisissa kerrottiin miten Turkissa hallitusta arvostelevat ihmiset luokitellaan jopa terroristeiksi ja heitä pidätetään ilman syytä.Mielenosoituksia hajoitetaan eikä maassa ole sananvapauta. Kriittiset kansalaiset joutuvat kaduilla kulkiessaan vilkuilemaan olkansa yli ja olemaan peloissaan työpaikkojensa puolesta. Ja kaiken takana on diktaattorin ottein hallitseva Erdogan.

  Hetken mietuttyäni vaihdoin “Turkki” sanan “Suomi” sanaan ja havaitsi että Suomessa on käynnissä sama ihmisjahti. Ihmisisä jotka arvostelevat hallitusta ja haluaisivat julkisesti harjoittaa mielipide- ja ilmaisunvapauttaan, alistetaan valtiohallinnon diktatuurile: mielivallalle.

  EU:n ja Turkin eroina ei ole kuin se että Turkissa naruja vetelee yksi henkilö. EU:ssa “parlamenttaarinen neuvosto”. Suomenkin valtiohallinto noudattaa niitä käskyjä joita EU:lta tulee ja se tarkoittaa että kaikki eriävät mielipiteet, isänmaallisuus ja soraäänet on vaiennettava. Keinolla millä hyvänsä.

  EU:ssa myös ajetaan lakia jossa kaikkien EU-maiden viranomaiset saisivat vakoilla kansalaistensa tietokoneita ja älykännyköitä sekä tabletteja. Eikä enää tarvittaisi edes epäilyä.

  Olemme despoottisen diktatuurin uhreina, josta kertoi aikoinaan kirja “Vuonna 1984”.

 3. Joku puhuu koko Homma foorumin puolesta.
  Minä puhun omasta puolestani ja olen seurannut tiiviisti Suomen peuruslain joukkoraiskausta päivittäin. Poliisi, jolla ei ollut minkäänlaisia laillisia perusteita toimenpiteisiinsä edes niiden hatarien tekosyiden takia, että on e p ä i l y s p a h o i p i t e l y s t ä Maidanilaisten taholta juhannuksena. Tuo syytös oli kurja tekosyy ja nolouden huippu valtion virainomaisen toiminnan “oikeuttamiseksi”, jolla on aina virkansa mukainen vastuu perustella käytttämäänsä valtaa yksittäistä kansalaista ja kansalaisryhmää vastaan. Jo jokaiselle pikku tenavallekin ennen opetettiin, että joku halu tai mielipide pitää perustella, eikä vain huutaa vaatimuksiaan käskyinä kuin armeijassa. Ellei sitä osannut, silloin oli tyhjän päällä asiansa kanssa. Päätös oli ja sitä seuranneet leirin purut ja pidätykset olivat poliittisia päätöksiä, joilla ei ole lain voimaa, eikä poliisilla edes toimivaltuuksia puuttua luvallisen mielenilmauksen estämiseen, koska kyseessä ei ollut väkivallasta, mellakoinnista ja vahingoittamisesta yhteiskunnan omaisuutta.
  Päätös oli Valpon eli punaisen kommunistisen poliisin stasimainen terroriteko, josta on oikeius haastaa heidät oikeuteen virkavelvollisuuden rikkomisesta ja -virheestä, pahimpana Suomen Perustulain julkea loukkaaminen ja rikkominen.
  Irvokasta on se, että samanaikaisesti matu leiri saa suvakki huorineen jatkaa samalla paikalla, koska nämä ovat poliisin parhaita kavereita, joiden kanssa poliisi on perseillyt päivästä toiseen ja sitten sieltä käskytettynä lähteneet isänmaallisten suomalaisten leiriin räiskämään ja esittelemään voimiaan, kun eivät muslimi-terroristeille uskalla, koska voi tulla pataan ja kunnolla. Vallankin kun muistaa tulevan homo-marssin, täytyy puuteri nenä olla sielä ja sääret kunnossa lyhykäisessä mekossa. Helsingin homo poliisi on puolensa valinnut ja kirjoittanut itse omat tuomilausekkeensa kansanpettureina, jotka historian tapahtumat sekä toistavat lainalaisuudet sinetöiuvät.

 4. Suomessa kansallismieliset ovat vähän liianki pitkään arvostaneet poliisia ja luottaneet sen toimintaan. Hyvä puoli tässä episodissa on, että nyt poliisin maanpetturuus ei ole enää epäselvää kenellekkään.

  Vasemmistolaiset ovat jo vuosia käyttäneet kansalaistottelemattomuutta vaikutuskeinona, kun taas suuri osa kansallismielisistä on peräänkuuluttanut laillisuutta. Toivottavasti se viranomaisuskollisuus loppuu nyt, sillä viranomaiset on kansanmurhaajien asialle.

  Poliisit ovat pride-kulkueessa marssivia maanpetturihomoja!

 5. Yep poliisit ovat maanpettureita. Mikäs siinä jos haluavat huorata itseään poliittisen eliitin puolesta tuhoten omien lastensa tulevaisuuden. Sairasta!!

 6. Marco ja hänen sirkuksensa saakin lähteä. Samanlainen sionistien pyllynnuolija populistihuijari ulkomaisine juurineen tämäkin. Ei hollantilaisia vastaan mitään, mutta tällainen henkilö ei ole mielestäni sopiva äänekkäimmäksi suomalaisen kulttuuriperinnön ja verenperimän puolustajaksi. Marco on huono puhuja, argumentoija sekä väittelijä. Tulee vain paha mieli kun kuuntelee tuon ylimielisen muka-pätevän löpinöitä. Loppujen lopuksi kannattaa samaa agendaa kuin persut, vaikka ei sitä myönnä. Tarvitsemme aitoa kansallissosialismia, eikä näitä kansallismielisyyden häpäisijöitä vaihtelevine arvoineen ja ideologioineen, jotka muuttavat mieltään heti kun joku negridi tulee väittämään vastaan.

  Kanavoikaa kansallismielisyytenne ja voimanne oikein. Lehdistön toimintatapoihin kuuluu luoda persujen tasoisista toimijoista “radikaaleja” sekä tehdä kansallissosialisteista, riehuvia skinariuusnatseja, älkää sortuko tähän propagandaan, vaan olkaa viisaita, itsevarmoja sekä oppivaisia.

  Mitä tulee pääkaupungissamme edelleen pystyssä olevaan laittomien leiriin ja poliisien perustuslainvastaiseen toimintaan sekä moni- ja perverssiokulttuurin suojeluun, kertoo se jo itsessään kuinka alistettu maa Suomesta on tullut. Kansallissosialistien sanotaan olevan “koko maailmaa vastaa”, tämä saattaa osin olla totta, koska sekä kansallissosialistien että normaalien kansalaisten viholliset johtavat yhteiskunnassamme kaikkia merkittäviä elimiä ja tekevät kansasta mielisairaita, hajaantuneita, pelokkaita ja alistuneita palvelijoita tälle saatanalliselle (((ryhmälle))). Vihollinen ei lakeja noudata. En ole uskovainen, mutta paholaisen tunnistan. Kolmas suuri sota on väistämättä tulossa, olkaamme voitokkaita veljet ja siskot.

  • Joo, harva sitä Marcoa henkilönä mitenkään fanittaa, mutta kyse onkin poliisin mielivallasta kansallismielisiä vastaan. Poliisi paljastaa tuossa oman politisoitumisensa sekä maanpetturuutensa, ja sitä täytyy vastustaa.

   Jos SE:tä kohdellaan tuollein, niin seuraavaksi ne voi alkaa kohtelemaan kaikkia muitakin kansallismielisiä samalla tavalla.

   Eli kaikkien kansallismielisten pitäisi kokea tämä asia omakseen, mutta ei pro-marco vaan anti-poliisi asenteella.

   Ja on se Marco vissiin viime aikoina jo oppinut jotain käytöstapojakin…

   • On ollut todella huolestuttavaa miten nopealla syksillä poliisin toiminta on muuttunut politisoituneeksi ja alkanut muistuttamaan kommunistisesta totalitarismista. Varsinkin HKI:n poliisin toiminta väistämättä leimaa poliisin valtakunnallisella tasolla (oli siellä isänmaallisia yksilöitä tai ei). Luotto, jota vielä pari vuotta sitten löytyi poliisia kohtaan, on nyt kateissa. Pidätetään ja vainotaan “väärinajattelijoita” naurettavilla, ristiriitaisilla ja epäoikeudenmukaisilla konsteilla. Ainoa ase on jatkaa toimintaa entistä kovemmalla sykkeellä ja saada nämä maanpetturit vastuuseen toimistaan… ei ole ensimmäinen kerta, kun sortajat tätä maata sortavat ja yrittävät ryöstää suomalaisilta. Toivottavasti häpeävät kytät toimintaansa edes jonain päivänä, sillä heidän lapset ja lastenlapset tulevat siitä todella kärsimään.

 7. En tiedä, oletko trolli, mutta vastaan silti:

  Joo, harva sitä Marcoa henkilönä mitenkään fanittaa, mutta kyse onkin poliisin mielivallasta kansallismielisiä vastaan. Poliisi paljastaa tuossa oman politisoitumisensa sekä maanpetturuutensa, ja sitä täytyy vastustaa.

  Jos SE:tä kohdellaan tuollein, niin seuraavaksi ne voi alkaa kohtelemaan kaikkia muitakin kansallismielisiä samalla tavalla.

  Eli kaikkien kansallismielisten pitäisi kokea tämä asia omakseen, mutta ei pro-marco vaan anti-poliisi asenteella.

  Ja on se Marco vissiin viime aikoina jo oppinut jotain käytöstapojakin…

  • Miksi puolustaisin Marcon tietä ja linjoja, koska mies on niin epäsuomalainen kuin olla ja voi. Sitä paitsi, häntä odottaa tulevia syytteitä esim pornoilusta ja törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

   En sano enkä kiellä etteikö poliisi toimisi väärin meitän kohtaan eliitin käskyjä noudattaen. Silti en tuota tyyppiä tue enkä sympatisoi millään tavalla. Koska tyyppi itse haluaa hillotolpille korostaen heidän puoluehanketta ja parlamentarismia.

   Tyyppi on täysi rosvo joka tulee vielä luikkimaan karkuun! Sekä että koko ajan korostaa ‘ei olla natseja eikä rasisteja, me ei olla niitä’

   • Olkoot sun mielestä ihan mitä tahansa. Ketä kiinnostaa Marcon henkilö, kun ei tässä ole kyse mistään vitun Marcosta, vaan viime kädessä Suomen pelastamisesta.

    Pitäkää nuo naurettavat skeneriitanne poissa täältä!

    • Edustaako tämä kenen linjaa vai ihanko omasi on? Kansallissosialisti ei anna sijaa rotusekoittajille ja Suomi Ensin valeoppositiolle! Liikaa näkyvyyttä, myönnytyksiä ja myötätuntoa satelee miehelle ketä haluaa korjata potin nyt lauantaina sekä olla Marskina.. De Wit Jew.

    • Kummallinen fiksaatio sulla nyt on siitä de Witistä vaikka tässä on kyse poliittisen poliisin vastustamisesta.

 8. Vastarinta kun on se ainut oikea Isänmaallinen/kansallismielinen porukka, siksi he ovat ei toivottuja näiden sionistien nuoleskelijoiden “juttuihin”. Eikä meidän pidä näiden keimeihin ottaa osaa missään tapauksessa! Nämä häiriköitsijät kun eivät tiedä kuinka rankasti ovat metsässä ja miten ala-arvoista heidän kielen käyttönsä ja käyttäytymisensä on. He ovat ainoastaan hyödyllisiä idiootteja joita käytetään häikäilemättä hyväksi eivätkä edes sitä hoksaa.
  Eivät siis näe metsää puilta 🙂

 9. Isänmaallisten tulisi tehdä Helsinkiin Talonpoikaismarssi kuten vuonna 1930.

 10. Olkoot sun mielestä ihan mitä tahansa. Ketä kiinnostaa Marcon henkilö, kun ei tässä ole kyse mistään vitun Marcosta, vaan viime kädessä Suomen pelastamisesta.

  Pitäkää nuo naurettavat skeneriitanne poissa täältä!

Comments are closed.