Koti Artikkelit Suomen poliisivaltiokehitys jatkuu

Suomen poliisivaltiokehitys jatkuu

25

Suomen poliisivaltiokehitys uhkaa ottaa jälleen uusia harppauksia, kun suojelupoliisille kaavaillaan laajoja tiedusteluoikeuksia. Jo viime vuonna poliisi ryhtyi kampanjoimaan laajempien valtuuksien puolesta ja samalla hämmennystä on herättänyt poliisin aktiivinen osallistuminen maahanmuuttopoliittiseen keskusteluun.

Suomen kehitys noudattaa eurooppalaista mallia, jossa monikulttuurisuuden aiheuttamia turvallisuusongelmia käytetään perusteina valvontayhteiskunnan luomiseen. Media on lähtenyt luonnollisesti lobbaamaan uusien lakien puolesta. Uusia esityksiä perustellaan turvallisuudella ja samalla ihmisille vakuutetaan, ettei tiedustelua kohdistettaisi “Maija Meikäläiseen”, kuten Yle asian ilmaisi.

Sisäministeriön, puolustusministeriön ja oikeusministeriön työryhmien mietinnöissä toimintavaltuuksia halutaan lisätä etenkin tietoverkkotiedusteluun. Tällöin suojelupoliisi saisi oikeudet tutkia esimerkiksi sähköposteja, tekstiviestejä tai muuta verkkoliikennettä ilman rikosepäilyä – yleisen turvallisuuden nimissä. Koska uudet esitykset vaatisivat toteutuakseen sen, että perustuslaista poistetaan kansalaisten oikeus luottamuksellisen viestin salaisuuteen, täytyy asiasta äänestämistä puoltaa viisi kuudesosaa kansanedustajista. Tämän jälkeen pidettäisiin vielä erillinen äänestys lain toteutumisesta.

On selvää, että poliisi tulee väärinkäyttämään uusia valtuuksiaan kansallismielisten valvontaan, koska ajatusrikollisuus ja “vihapuhe” koetaan jo nyt suureksi turvallisuusuhkaksi. Kuten kaikki lukijat varmasti tietävät, on poliisi ryhtynyt kuluneen vuoden aikana toteuttamaan mitä kummallisempia some-tempauksia kansallismielisiä vastaan, koska se pitää näitä turvallisuusuhkana. Ajatuspoliisitoiminta huipentuu maan korkeimman poliisijohdon ajamaan täysin poikkeukselliseen Vastarintaliikkeen kieltohankkeeseen. Edellisen kerran yhdistystoimintaa kiellettiin Suomessa 70-luvulla, jolloin taustasyynä oli neuvostovastaisuus.

Mietintöjen mukaan uusista kotimaan sisäisistä tiedustelukeinoista ei aina tarvitsisi kertoa kohdehenkilölle edes jälkikäteen. Tällaisia ovat muun muassa paikkatiedustelu ja kirjeen tai muun lähetyksen pysäyttäminen ja jäljentäminen. Jatkossa viranomaiset voisivat salaa rikkoa kirje­salaisuuden ja muun luottamuksellisen viestinnän suojan, kun ne hankkivat tietoa “kansallista turvallisuutta vakavasti uhkaavasta toiminnasta”. Tällä hetkellä myös paikanetsinnästä on kerrottava sen kohteelle ja hänellä on oikeus olla läsnä, kun hänen yksityisomaisuuttaan pengotaan. Mikäli esitetyt muutokset menevät läpi, saisi suojelupoliisi jatkossa vierailla salaa esimerkiksi työpaikalla, jossa epäilyttävä henkilö työskentelee. Merkittävää on, etteivät vierailut vaadi konkreettista rikosepäilyä.

Työryhmien mietinnät ovat linjassa monien muiden valtioiden tiedustelulakien kanssa, sillä monikulttuurinen yhteiskunta vaatii vahvaa valvontaa ja mielipidemuokkausta pysyäkseen kasassa. Lisääntyvä vakoilu ja kansallismielisten painostaminen ovat merkkejä siitä, että monikulttuuriseen unelmaan on tulossa säröjä.

Kaikkien ajatusrikollisten on syytä ottaa huomioon mahdollisuus joutua tiedustelun kohteeksi, mutta kansanpettureiden ei tule antaa onnistua yrityksissään pelotella ja vaientaa toisinajattelijoita. Mitä enemmän kansalaiset menettävät luottamustaan poliisia kohtaan, sitä enemmän vastakkainasettelu viranomaisten ja suomalaisten välillä lisääntyy, mikä voi parhaimmillaan johtaa vallankumouksellisen ilmapiirin merkittävään kasvuun.

Lataa ja tulosta ajatuspoliisiflyerimme klikkaamalla kuvaa!

Kansallinen Vastarinta on pelkästään tänä vuonna joutunut julkaisemaan useita artikkeleita poliisin epäilyttävästä toiminnasta:

Jyväskylän poliisi valehteli “mellakkakäskystä”, jota ei ollut!
Katuaktivismia Tampereella poliisin politisoitumista vastaan
Onko poliisi ystävä?
Poliisi ei ole saanut kiinni tarrojenliimaajia Haminassa
Poliisihallitus: kansallissosialistit eivät nauti sananvapauden suojaa
Poliisi ei aio purkaa laittomien leiriä
Vastarintaliikkeen kieltokanne ja poliisin politisoituminen
Humalainen poliisi meni yöllä uhkailemaan mielenosoittajia
Somepoliisi Jussi Huhtelan Twitter-käytös kummastuttaa
Video: poliisi yritti kieltää mielenosoittajilta Suomen lipun!
Poliisilta nolo hyökkäys moottoripyöräkerhoa vastaan
Uusi poliisin propagandavideo neuvoo lapsia ilmiantamaan poliittisesti epäkorrektit vanhemmat
Poliisilta jälleen nolo kampanja: #kivapuhe

 

Toimitus

25 KOMMENTIT

 1. Suomen poliisi on liannut maineensa ikuisiksi ajoiksi. Se ei enää tule nousemaan koskaan ylös siitä kuopasta, jonka se itse kaivoi. Kuten sanonta kuuluu: “Jokainen kaivaa hautansa itse.”
  Kun poliisi osoittaa sormellaan suomalaisia. Silloin poliisi osoittaa kolmella sormella itseään.

  • “Kun poliisi osoittaa sormellaan suomalaisia. Silloin poliisi osoittaa kolmella sormella itseään.”

   Tää on ihan hyvä lausahdus itse kullekin, jopa kansallismielisille.

   • Kansallismielinen on vaan moraalisesti eliitin poliisin yläpuolella. Kansallismielinen, kun toimii oman vilpittömän tahdon puolesta, jolla haluaa puolustaa kansaansa ja perhettään, kun taas eliitin poliisi koostuu yksinkertaisista idiooteista, joilla ei ole kykyä hahmottaa asioita suuremmissa mittakaavoissa. Eliitin poliisi onkin huora, joka on valmis sortamaan omaan kansaansa, kunhan sille muistetaan maksaa palkka kuun lopussa.

    • Sokeria voi laittaa kakun päälle ihan niin paljon kuin haluaa, mutta se mitä siellä sisällä on ei muuksi siitä muutu. Pointti on että kansallismielisen on turha jeesustella ja väittää että kaikki mitä tehdään on kansan parhaaksi. Ehkä myöskään sinulla ei ole kykyä hahmottaa asioita suuremmissa mittakaavoissa? Ehkä olet oman ideologiasi sokaisema siinä missä joku poliisi tai vasemmistolainen anarkistihörhö? Se että olet kansallismielinen ei automaattisesti tarkoita että olet oikeassa tai joku oikeamielinen vapahtaja jonka jokainen teko järkevä, oikea ja vain ainoastaan kansan parhaaksi, ahneita, kieroja paskoja löytyy joka porukasta.

     • Sitten juutalainen on hyvä ja paljastaa meille ne ahneet ja kierot paskat Vastarintaliikkeen riveistä, vai meneekö juutalainen tässä asiassa samanlaisella tunnepohjalla kuin Jyväskylän “mellakassa” olleet todella luotettavat silminnäkijät joista “tuntui niin siltä että joku antoi hyökkäyskäskyn” vaikkei kukaan sellaista sitten oikeasti antanutkaan?

     • Nokkela jewikkä, ensinnäkään jos luet kommentin uudestaan, rauhassa, muutamaan kertaan ja oikein kovin pinnistät niillä aivosoluillasi niin ettet anna niiden tahallaan ymmärtää väärin, niin huomaat etten puhunut vastarintaliikkeestä ollenkaan, vaan KANSALLISMIELISISTÄ. Kyseinen termihän on varsin laaja ja varmasti muutkin tahot kuin vastarintaliikkeläiset kokevat itsensä kansallismielisiksi…

      Ja näitähän löytyy kyllä yhteiskunnan pohjasakasta. Olen useampaankin alkoholistiin törmännyt jotka julistautuvat kansallismielisiksi mutta silti itse upottavat kaikki rahansa viinaan ja huumeisiin ja itkevät kotonaan kun “kaikki on paskaa, mutta koska olen suomalainen ja valkoinen niin notta ristus senhän täytyy johtua naapurin somalista että kaikki on perseellään”

      Toiseksi, näitä varmasti löytyy myös kansallissosialistien riveistä, ei välttämättä alkoholisoituneita tapauksia mutta tarkoitan että ihmiset joiden perimmäiset tarkoitusperät eivät ole puhtaat. Jos nyt lähdetään vaikka siitä että vastarintaliikkeen riveistä kyllä löytyy tuomittuja rikollisia, mikä ei todista että he olisivat huonoja ihmisiä, vaan pikemminkin että he ovat myös ihmisiä siinä missä minä tai joku antifafani.

      Eli älä hyvä mies jeesustele, se jo että ottaa asenteeksi sen “ettei meidän riveissä voi olla pahoja epärehellsiä ihmisiä koska kansallismielisyys ja kansallissosialismi” edesauttaa näiden kyseenalaisten ihmisten epärehellistä toimintaa järjestön sisällä. Eihän kaikki sitä varmasti ole, eikä noitajahtiin tarvitse ryhtyä, mutta tyhmäkään ei saa olla ja sulkea silmiään.

     • Miten jotkut alkoholisoituneet kansallismielisiksi itseään kutsuvat tyypit liittyvät Suomen valtion isoveli-kehitykseen?

      Vastarintaliikkeessä on muuten huumeet ja esim. masennuslääkkeet kielletty, sekä alkoholin vaikutuksen alaisena oleminen missään liikkeen tapahtumissa ja vielä liiallinen dokaaminen, joten edelleen kysyn että mitä sinä juutalainen nyt oikein selität? Jos osaat nimetä joitakin kuvailemasi kaltaisia yksilöitä ja ryhmiä, valita heille aiheesta – Vastarintaliike ei ole vastuussa kuin itsestään.

     • “Vastarintaliikkeessä on muuten huumeet ja esim. masennuslääkkeet kielletty, sekä alkoholin vaikutuksen alaisena oleminen missään liikkeen tapahtumissa ja vielä liiallinen dokaaminen”

      Niin on Suomen laissa kielletty myös murha, tappo, pedofilia, raiskaus, varkaus, rattijuoppous, ylinopeuden ajaminen, punaisia päin kävely/ajo, pahoinpitely, heitteillejättö, petokset jne jne jne. Ja tarkoittaako tämä ettei yhteiskunnassamme mitään tällaista tapahdu?

      Ihmiset ovat ihmisiä

     • Et kyllä nyt yhtään vastannut kysymykseeni siitä että mitä nyt oikein selität? Vastarintaliikkeessä nuo asiat on kiellettyjä ja johtavat erottamiseen, joten tuo alkoholismi ja somaleiden syyttäminen siitä ei koske tätä järjestöä.

      Miksi muuten jätät järjestelmällisesti aloittamasi keskustelut kesken sen jälkeen kun olet ensiksi todistanut kaikille lukijoille argumenttien puutteesi ja alkanut (perinteiseen juutalaiseen tapaan) kiertelemään, kaartelemaan ja keskustelemaan ihan muista aiheista kuin mistä alunperin juteltiin?

     • No voi kiitos huolenpidostasi Vastarintaliikettä kohtaan. Luin kommenttisi uudestaan oikein usempaan kertaan ja pinnistelin tässä pienillä aivosoluillani sellaisen tulkinnan että kyllä tuon aiemman kommenttisi voi tulkita myös niinkin että se olisi osoitettu Vastarintaliikkeen toimijoiden suuntaan, mutta kiitos paljon selvennyksestäsi joka auttoi aivan mahdottomasti.

      Ja sitten heti perään kirjoitat valheita siitä kuinka olet törmännyt oikein USEAMPAANKIN kansallismieliseen jotka vasemmistolaisen peruspropagandan mukaan ovat rapakuntoisia juoppoja/narkkareita jotka ovat epäonnistuneet elämässään kun on niin pieni penis ja katkeruus heijastuu somaleihin joilla on niin isompi penis sekä pari menestyvää Finlayssonia jo perustettuna niin että somalin kelpaa elellä pelkillä osingoilla toisin kuin suomalaisella KANSALLISMIELISELLÄ joka AINA elää sossuntuilla punikkipropagandan mukaan.

      Todellisuudessa olet tavannut yhden juopon joka on kännissä haistatellut somaleille ja loput on sinun omia kehitelmiäsi.

      Sitten vielä tämä lainaus:

      “Vastarintaliikkeessä on muuten huumeet ja esim. masennuslääkkeet kielletty, sekä alkoholin vaikutuksen alaisena oleminen missään liikkeen tapahtumissa ja vielä liiallinen dokaaminen”

      Niin on Suomen laissa kielletty myös murha, tappo, pedofilia, raiskaus, varkaus, rattijuoppous, ylinopeuden ajaminen, punaisia päin kävely/ajo, pahoinpitely, heitteillejättö, petokset jne jne jne. Ja tarkoittaako tämä ettei yhteiskunnassamme mitään tällaista tapahdu?

      Aiempi kirjoittaja puhui Vastarintaliikkeen jäsenille tarkoitetuista säännöistä. Älä heittäydy tyhmäksi ja ala sönköttämään toisesta aiheesta siihen päälle.

      Nettiaktivismisi on kyllä todella surkeaa. Luulet vissiin ihan vakavissasi että nyt Vastarintaliikkeen lukijat perääntyvät toiminnasta kun sinä olet täällä sabotaasihommissa, hah hah hah.

     • Olet juuri täydellinen esimerkki sellaisesta kosher-nationalistista, joka ei uskalla toimia juurikin tällä epävarmalla asenteella. Olisi hienoa nähdä, miten fasistit Italiassa tai kansallissosialistit Saksassa olisi tehneet vallankumouksen, kun omistaa tuollaisen epävarman asenteen. Mikään vallankumous ei toteudu jos on hitusenkaan epävarmuutta omaan asiaan. Ja et selvästikkään tätä ymmärrä, on varsin huvittavaa, kun tulet tänne jeesustelemaan “Ehkä myöskään sinulla ei ole kykyä hahmottaa asioita suuremmissa mittakaavoissa?”

     • Hei juutalainen, jatkossa kun kuvittelet olevasi nokkela, niin vinkkinä että tiukka faktoissa pysyminen on huomattavasti nokkelampaa kuin tahallinen tyhmäksi heittäytyminen. Toki se voi olla hankalaa, jos faktat eivät ole omalla puolella.

     • Kenellekköhän tässä vastaisi ensin kun näin monta viestiä tuli.

      No jo otetaan Nokkela Jewikkä eka käsittelyyn. Näitä juoppoja ja keski-ikäisiä “notta ristus”-ihmisiä on tullut vastaan toreilla ja ruokajonoissa kun olen käynyt vaalityötä tekemässä. Eli luultavasti olen elämässäni nähnyt koko suomen laajudelta aivan kiitettävästi erilaisia ihmisiä. En sano että kaikki ovat juoppoja tai pahoja mutta kun ihmisten kanssa on tekemisissä niin tietynlaiset kuviot alkavat toistamaan itseään ja sieltä joukosta osaa tunnistaa kyllä näitä oman edun tavoittelijoita ja omien virheidensä vyöryttämistä muiden niskoille.

      Ja eikös laki ole ihmisten päättämä säännös siitä miten pitää käyttäytyä siinä missä esim Vastarinnan säännöt? Vai Jeesusko ne säännöt on vastarintaliikkelle antanut? (ja eivätpä ne ihmiset tunnu vapahtajankaan ohjeita aina noudattavan) Yhä edelleen ihminen on ihminen, vai voitko kiistä sitä? Taisin osua vain arkaan paikkaan kun revit pelihoususi niin totaalisesti.

      “Toki se voi olla hankalaa, jos faktat eivät ole omalla puolella.”
      Niin ne faktat on aina sopivasti omalla puolella kun ne itse keksii, kuulostaa minusta varsin persuhtavalta.
      Ja nyt on mennyt kyllä kaikilta aivan ohi koko alkuperäinen taka-ajatus joten väännetään rautalangasta:

      Niinkuin juha sanoi, kun osoittaa sormella jotakin, niin kolme sormea osoittaa itseään kohti. Tämä pätee kaikkiin ihmisiin ja sitä vain halusin muistuttaa täälläkin kun tänne välillä eksyy hieman ylimielisiä kommentoijia (suurin osa on kuitenkin asiallista se täytyy myöntää, etenkin juhalle nostan hattua)

      Enkä odota muuten että kukaan täällä muuttaisi mieltään, kutsuisin itse tätä nettiaktvismiani syväluotaamiseksi, millä selvitän millaista porukkaa täällä vastarinnan sivuilla yleensä pyörii. Täytyy sanoa että tällä kertaa on tullut esille aika paljon niitä pahanlaatuisia stereotypioita mitä ääriliikkeissä toisinaan pyörii.

     • Oletko kenties tyhmä vai heittäydytkö tahallaan sellaiseksi? Entä oletko kenties ihan rehelisesti yllättynyt, että kun teet vaalityötä, niin humalaiset ihmiset tulevat juttelemaan?

      Vastarintaliikkeen säännöt otin esille, koska vihjailit että kansallismieliset suorastaan lähtökohtaisesti ovat elämässä esimerkiksi alkoholiongelman vuoksi epäonnistuneita ja syyttävät tästä muita -siitä ei kuitenkaan Vastarintaliikkeen kohdalla ole kyse.

      Haluaisitko käydä tämän saman keskustelun vielä uudestaan läpi vai riittääkö jo saman asian jankkaaminen?

     • Luepa antijuutalainen uudestaan, en missään kohtaan sanonut että “lähtökohtaisesti kaikki kansallismieliset” Ja ilmeisesti sinun mielestäsi kansallismielisiä ei siis ole vastarintaliikkeen ulkopuolella? Enkä käsittääkseni myöskään väittänyt missään vaiheessa että kaikki vastarintaliikkeeläiset olisivat alkoholisteja… Joten miksi siis oletat että väitän niin? Vai ihan tahallasiko yrität ohjata keskustelua pois siitä faktasta ettei mikään ihmisistä koostuva ryhmä, oli se sitten uskonnollinen, poliittinen tai vaikka mammojen käsityökerho ole täydellinen.

      Tämän suhteen sinulla tuntuu olevan aika mustavalkoinen käsitys että kansallismieliset ja etenkin vastarintaliike olisi jotenkin täydellinen ryhmä koska säännöt sanoo niin. Eikös täälläkin ole puitu sitä kun se yks liikkeen perustajajäsenistä perseili rankasti ja muutti kiinaan ja mitä lie. Siksi itsetutkiskelu ja peiliin katsominen ihan yksilönä ja järjestönä on aina tarpeellista.

      Toivottavasti et nyt loukkaantunut lisää, sillä tuntuu että osuin aika arkaan paikkaan tällä kertaa. Toistan nyt vielä ettei kenenkään tarvitse alkaa itkemään, vastarintaliikkeessä ei ole mitään, vikaa, suurin osa aktiiveista on varmasti kunnon kansalaisia, mutta ihmisjoukkoihin mahtuu aina mustia lampaita.

     • Lainaus:
      “Näitä juoppoja ja keski-ikäisiä ”notta ristus”-ihmisiä on tullut vastaan toreilla ja ruokajonoissa kun olen käynyt vaalityötä tekemässä.”

      Aaa, olet siis Perussuomalainen. No ei liene mikään ihme että kansallismieliset alkoholisoituu kun sinunkaltaiset suomalaistenvihaajat ovat heille se ainoa “toivo” elämässä. Onhan tämä toki jo tiedetty täällä meidän puolella jo pidempäänkin, mutta kiitos onnettoman nettiaktivismisi ansiosta lipsautit sen vielä itsekin näin varmuuden päälle.

      Lainaus:
      “Ja eikös laki ole ihmisten päättämä säännös siitä miten pitää käyttäytyä siinä missä esim Vastarinnan säännöt? Vai Jeesusko ne säännöt on vastarintaliikkelle antanut? (ja eivätpä ne ihmiset tunnu vapahtajankaan ohjeita aina noudattavan) Yhä edelleen ihminen on ihminen, vai voitko kiistä sitä? Taisin osua vain arkaan paikkaan kun revit pelihoususi niin totaalisesti.”

      Nyt sinä jankutat ihan ylimääräistä ja ohi itse aiheesta. Sitten yrität mennä henkilökohtaisuuksiin klassisen vasemmistolaisen väittelytaktiikan mukaan ja syytät minua siitä kuinka minä muka olen repinyt pelihousuni. En minä ole lainkaan kiivastunut vastatessani sinulle, päinvastoin minua naurattaa aina kun minä kirjoitan sinulle takaisin. Ei sellainen voi olla pelihousujen repimistä. Älä kääntele ja vääntele asioita päälaelleen.

      Ja sitten tämä:
      “Enkä odota muuten että kukaan täällä muuttaisi mieltään, kutsuisin itse tätä nettiaktvismiani syväluotaamiseksi, millä selvitän millaista porukkaa täällä vastarinnan sivuilla yleensä pyörii. Täytyy sanoa että tällä kertaa on tullut esille aika paljon niitä pahanlaatuisia stereotypioita mitä ääriliikkeissä toisinaan pyörii.”

      Ja taas yrität nostaa itsesi “pienimunaisten reppana-natsien” yläpuolelle. Et löytänyt täältä ainuttakaan alkoholistia etkä edes pilottitakkia, mutta jotain muuta oli keksittävä jotta voisit edelleen kieriä omassa erinomaisuudessasi, et tosin mainitse mitään sillä “heh heh, pienimunainen junttinatsi ei ite kässää mitä mä ajan takaa, heh heh!”

     • Voi juku mikä juutalainen. Vastarintaliikkeen säännöt ovat olemassa, jotta epäkelvot yksilöt eivät voi liittyä liikkeeseen. Esimerkiksi humalassa aktivismissa oleminen johtaa erottamiseen ja huuneet on kielletty. Huumeiden käyttö vapaa-aikanakin johtaa erottamiseen.

      Vastarintaliikkeestä et siis löydä henkilöitä, jotka olisivat päihteillä pilanneet elämänsä ja pyörisivät sekaisin kaupungilla syyttämässä mustaa miestä ongelmistaan. Mikäli yhtään olet perehtynyt järjestön teksteihin, olet varmaan jo huomannut ettei asia ole näin järjestön oman ideologian tai sen perusteluidenkaan kanssa.

      Jos tällaisia alkoholisoituneita (tms) henkilöitä tulee vastaan ja he kertovat edustavansa jotain järjestöä, kannattaa varmaan valittaa siitä hänen edustamalleen järjestölle. Osaatko yksilöidä jonkun Vastarintaliikkeen jäsenen joka olisi kuvailemasi kaltainen henkilö? Jos et, niin miksi avaudut aiheesta täällä?

      Miten Holapan rahanahneuden vuoksi suorittama takinkääntö liittyy Vastarintaliikkeen asettamiin standardeohin jäsenissään? Narsisti-Holappa ja hänen kiinaan muutto järjestöstä lähtemisen jälkeen liittyy liikkeeseen yhtä paljon kuin sinun kansasi edustajat liittyvät rehellisyyteen.

 2. Nämä kaikki tiedustelulainsäädännön muutokset ovat ainoastaan poliittisen eliitin suojelua varten. Hallituksen harjoittama kansan kyykytys on vasta pääsemässä vauhtiin ja he tietävät sen johtavan vääjäämättä vastaiskuihin.
  Siksi tarvitaan Shomrim, joka toimii täysin hallituksen alaisena ja uskollisena vain hallitukselle, valmiina kukistamaan kapinalliset.
  Eliitin huorana Shomrim jo toimiikin.

 3. EU-Suomen poliittinen eliitti=maanpetturit soramontulle ja pumpum.

 4. AISIAT MITÄ POHJOISKOREASTA EI LÖYDY:

  NKoreans must sleep very well at night.

  1. No Rothchilds Banks

  2. No forced vaccinations.

  3. No Chemtrails

  4. No Fluoride in water

  5. No IRS

  6. No millions of laws that Americans face everyday

  7. No dragging you off the plane, breaking your nose for the seat you paid for and forcefully removed.

  8. No GMOs

  9. Many Americans do not know this. Weed is LEGAL IN NORTH KOREA. YEAH. Just Google it.

  10. Guaranteed job at least in the military, Very less homelessness.

  11. Disciplined city ..very low crime

  12. No Brainwashed School system teaching you freemasonic BS. No Student debt, credit card debt..goes on and on and on..

 5. Tietänette, että useat/todennäköisesti kaikki näistä terroristi-iskuista, jotka johtavat kansalaisten oikeuksien ja vapauden kaventamiseen, ovat
  l a v a s t e t t u j a. Ja jos et tiennyt, niin ota selvää asioista ja sen myötä ymmärrät taas vähän enempi tätä hullua maailmaa. Nuo laithan eivät menisi muuten lävitse. Terrori-iskujen tarkoitus on lietsoa pelkoa, että hyväksyisimme paremmin tulevan poliisivaltion. Ja sokea kansa vielä puolustaa lakeja ja niitten junailijoita, se on tarkoituskin, oikeutettu vastarinnan ääni saadaan vaiennettua propagandalla, uinuvien painostuksella ja tarvittaessa pakkokeinoin. Tiedustelulain tarkoitus ei ole ehkäistä järjestettyä terrorismia, vaan vakoilla tavallista kansaa ja ennen kaikkea kansallismielisiä ym. jotka pyrkivät toimimaan eliitin uutta maailman järjestystä vastaan. Kristityt tulevat myös tulevaisuudessa olemaan yhä vainotumpia, ei vielä Suomessa, mutta sekin päivä koittanee, jos emme pysty asioille mitään tekemään. Huomaatte varmaankin jo kristittyjä vastaan suollettua propagandaa valtamediassa. Kansallismielisen paras ja ainoa ase pahuutta vastaan on muuten Raamatun Sana, henkilökohtainen kristinusko ja pyrkimys Sanan johdattamaan elämäntapaan. Se on yksi ja ainoa totuus, mikä ei pala tulessakaan ja ilman sitä tämä kansa ei tästä suosta nouse. Ja se ei tarkoita sitä, että emme saisi puolustaa itseämme, mutta sanallisen totuuden levittäminen kansan keskuuteen on siinäkin paras puolustusväline, ei väkivalta.

 6. En ole muutamaan vuoteen luottanut poliisiin missään sellaisessa asiassa, joka liittyy maahantunkeutujiin. En tietenkään usko poliisin väitteitä meistä kanssallismielisistä. Nämä Vastarinta.comin artikkelit noiden aiheden ympäriltä ovat vain todistaneet epäilykseni oikeiksi.Poliisi on tällä hetkellä täysillä meitä vastaan, ikävä kyllä.

  Luulisi poliisien seuraavan Ruotsin tilannetta huolestuneina; että koska saavat kranaatteja heittelevät matut vastaansa? Arvelen rivipoliiseilla olevan kauhea kognitiivinen dissonanssi päällä. Poliisijohto taas mädättää siinä missä poliittinenkin johto.

  • Jep, etenkin Ruotsissa ja Ranskassa on monikulttuurisuuden parissa työskentelevillä poliiseilla ikävä olla. Molemmissa maissa rotumellakat arkipäivää ja poliisille jekkujen tekeminen normikamaa.

Comments are closed.