Koti Uutisia Video: maahanmuuttaja komentaa poliisia

Video: maahanmuuttaja komentaa poliisia

2

Helsingissä järjestettiin lauantaina kansallismielinen mielenosoitus, jolla vastustettiin haitallista maahanmuuttoa sekä laittomien maahanmuuttajien leiriytymistä Helsingin keskustassa.

Yksi niin sanottu turvapaikanhakija yritti häiritä ohi kulkenutta marssia, jolloin videolle tallentui mielenkiintoinen kohtaus, joka paljastaa, millaiseksi Suomen poliisi on muuttunut. Videolla maahanmuuttaja komentelee poliisia kovaäänisesti, ja poliisi todella noudattaa saamiaan käskyjä.

Poliisi jopa lepyttelee maahanmuuttajaa kieltämällä suomalaista ottamalla kuvia, koska maahanmuuttaja julistaa paikalle kuvauskiellon. Kun maahanmuuttaja sanoo suomalaiselle “Don’t take any photo!”, poliisimies lähtee sormen osoittamaan suuntaan puhuttelemaan kuvaajaa. Todellisuudessa julkisella paikalla saa kuvata.

Videon loppupuolella poliisi ottaa aggressiivisesti käyttäytyvää miestä kädestä kiinni mutta päästää irti saatuaan jälleen uuden käskyn. Vaikuttaa siltä, ettei poliisi halua puuttua aggressiivisesti käyttäytyvien maahanmuuttajien toimintaan, mutta sen sijaan se pyrkii kovistelemaan kansallismielisiä aina tilaisuuden tullen.

Lähde: MV-lehti

2 KOMMENTIT

  1. Poliisi palvelee pakolaisia minkä kerkeää ja sitten samalla poliisi jahtaa kansallissosialisteja Haminassa ja Oulussa. Toivottavasti poliisissa palvelevat suomalaiset muistavat, että kansansa pettämisestä jaetaan vain yhdenlaisia tuomiota, kun tilinteon päivä tulee 🙂

Comments are closed.