Koti Uutisia Video: poliisi yritti kieltää mielenosoittajilta Suomen lipun!

Video: poliisi yritti kieltää mielenosoittajilta Suomen lipun!

3

Politisoitunut poliisi käy Suomessa yhä härskimmäksi yrittäessään kovistella ja painostaa kansallismielisiä. Viime viikonloppuna Helsingin poliisi yritti kieltää mielenosoittajia käyttämästä tilaisuudessaan lippua.

Mielivaltaiseen kieltoon ei tietenkään suostuttu, joten poliisi joutui vetäytymään vaatimuksissaan.

https://www.youtube.com/watch?v=wGEbNXfNM2k

3 KOMMENTIT

  1. Hyvä, että nämä tapahtumat videoidaan aina, niin on kiistämätöntä todistusaineistoa poliisin mädännäisyydestä.

  2. Poliisi palvelee pakolaisia minkä kerkeää ja sitten samalla poliisi jahtaa kansallissosialisteja Haminassa ja Oulussa. Toivottavasti poliisissa palvelevat suomalaiset muistavat, että kansansa pettämisestä jaetaan vain yhdenlaisia tuomiota, kun tilinteon päivä tulee 🙂

  3. Isänmaallisuus koitetaan kieltää nyt kaikin keinoin. Ilman isänmaatamme ja vanhempiemme uhrauksia emme olisi nyt tässä tilanteessa, vaan olisimma jonkun toisen valtion alusmaa.

    Isänmaallisuus ei koskaan ole väärin. Ja kuten laki sanoo, aina kun on syytä liputtaa, saa liputtaa. Mielenosoituksissa ei halvenneta Suomen lippua. Päinvastoin.

    Meillä valtaapitävät pelkäävät sitä että nämä videot ja valokuvat leviävät kansainväliseen lehdistöön. Ja että sielä kerrotaan kuinka Suomessa osoitetaan mieltä kohta kolmatta viikoa.

Comments are closed.