Koti Uutisia Poliisihallitus pakottaa kaikki poliisit somekoulutukseen

Poliisihallitus pakottaa kaikki poliisit somekoulutukseen

4

Viime päivien aikana väkisin kehitetty “kohu” poliisien Facebook-ryhmästä ja siellä käydyistä keskusteluista on saanut politisoituneen poliisihallituksen reagoimaan. Ensimmäiseksi kaikkien irtisanoutumisten ja julkisten anteeksipyyntöjen jälkeen somepoliisina tunnettu Marko “Fobba” Forss siirrettiin tehtävästään vihapuheryhmän johtajana muihin hommiin. Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen perusteli siirtoa sillä, että yleisön luottamus poliisiin saadaan palautettua.

Kun Forss oli siirretty muualle, ilmoitti Kolehmainen, että poliisille tullaan luomaan kurssi some-käyttäytymiseen. Kaikki poliisin henkilökuntaan kuuluvat ihmiset tullaan velvoittamaan käymään se läpi. Lisäksi poliisin yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelma valmistuu lähiaikoina.

Avoimen politisoitunut poliisihallitus ei hyväksy poliiseilla henkilökohtaisia mielipiteitä, mikäli ne eivät ole samassa linjassa kulttuurimarxistisen poliisijohdon mielipiteiden kanssa. Poliisihallitus ajaa myös Vastarintaliikkeen kieltoa Suomessa. Kanteen mukaan kansallissosialistit eivät nauti sananvapauden suojaa.

 

Lähde: Helsingin Sanomat

4 KOMMENTIT

  1. Paska osui tuulettimeen. Jos poliitisessa poliisissa löytyy vähääkään oikeamielisyyttä, niin ” oikealla” olevat etsii nyt käsiinsä sen vasikan joka on ROTTA ja hoitaa asian hiljaa keskuudessän. Idiootit.

  2. Fiksummat poliisit pistävät eroanomustaan vetämään viimeistään nyt, tuo on niin absurdia ja naurettavaa. Uskon että todella montaa poliisisetää ottaa tämä mädättäjien sekoilu aivan suunnattomasti päähän. Tämä Kolehmainen on kyllä melkoinen epeli. En myöskään tiedä, mistä luottamuksen palauttamisesta poliisiin nuo höpisevät, tämä tempaus tulee entisestään asettamaan poliisia epäluotettavampaan ja naurettavampaan asemaan kansan silmissä > palvellaan mahdollisimman hyvin kaikkia muita paitsi suomalaisia. Kohta nuo varmaan pakottavat poliiseja osallistumaan johonkin Pride-kulkueeseen “tasa-arvon” edistämiseksi 😀 Kaikki joiden kanssa olen jutellut tästä aiheesta, ovat he ihmetelleet poliisin toimintaa viime aikoina sekä luottamus virkavaltaan on nähtävästi heikentynyt.

    Muistan kun Fobbasetäkin selitti vuosi pari takaperin netissä, että miksei poliisi saa avoimesti kertoa maahanmuuttajien rikoksista, kun hän ymmärtää sensuroinnin ja salailun lisäävän vihaisia tunteita kansassa. Ja jos sinut irtisanotaan tai pakoketaan irtisanoutumaan, miksi menisit pyytelemään julkisesti anteeksi mielipiteitäsi? Ja mitä tämä “avoin rasismi” siellä fb-keskustelussa oli? Oliko kyse sen rautiksella tapahtuneen matun hirttäytymistaideperformanssin kritisoinnista/vähättelystä? Oy vey, kyllä eletään jänniä aikoija.

  3. Kolehmainen ei vissiin tiedä miten itkevien vasemmistolaisten porukka toimii: eihän ne tule enää koskaan olemaan tyytyväisiä poliisiin vaikka siel pakotettaisiin kuinka käymään somekoulutuksia sun muita. Lisäksi itkevien vasemmistoapinoiden ryhmä ei todellisuudessa ole kuin muutama sata someitkijää: loppukansa onkin sitten sitä väkeä joka miettii että mitähän tuolla poliisissa taas tapahtuu ja luotto heikkenee koko organisaatioon. Että way to Kolehmainen, olet enemmän kujalla kuin edeltäjäsi.

  4. Naurattaa kun Fobba on rakentanut koko uransa somevainolle, ja nyt hän joutuu itse sen uhriksi vaikkei ole edes tehnyt mitään laitonta :—DDD

    Mahtaakohan vituttaa?

Comments are closed.