Koti Uutisia Humalainen poliisi meni yöllä uhkailemaan mielenosoittajia

Humalainen poliisi meni yöllä uhkailemaan mielenosoittajia

1

Viime yönä poliittinen poliisi teki jälleen uuden tempauksen kampanjassaan kansallismielisyyttä vastaan, kun humalainen poliisi meni uhkailemaan Suomi Ensin! -liikkeen mielenosoittajia.

Kuvassa mielenosoittajia uhkaillut poliisi.

Helsingissä on ollut useamman viikon ajan käynnissä kansallismielisen Suomi Ensin! -liikkeen mielenosoitus, joka on vastamielenosoitus turvapaikanhakijoiden järjestämälle leirille. Poliisi on pyrkinyt tukahduttamaan kansallismielisen toiminnan keksimällä mielivaltaisia “sääntöjä”, jotka eivät perustu kokoontumislakiin – eikä mihinkään muuhunkaan lakiin. Toissa viikonloppuna se yritti jopa kieltää mielenosoittajia käyttämästä Suomen lippua.

Viime aikoina poliisi on ryhtynyt maahanmuuttopoliittisen keskustelun aktiiviseksi osapuoleksi, ja se kampanjoi aiempaa korostetummin monikulttuurisuuden puolesta. Monet pitävät erittäin huolestuttavana sitä, että viranomaiset ovat ryhtyneet politikoinnin lisäksi käyttämään erilaisia voima- ja pakkokeinoja toisinajattelijoita vastaan.

Viime yönä Helsingin poliisi yllätti jälleen härskiydellään, kun siviilivaatteissa ollut poliisi meni päihtyneenä uhkailemaan mielenosoittajia. Silminnäkijöiden mukaan uhkailijalla oli mukanaan virkamerkki, jota se esitteli tilannetta rauhoittamaan saapuneille kollegoilleen. Uhkailija oli aiemmin ollut virkatehtävissä saman mielenilmaisun lähellä, joten hän tiesi uhkailemansa mielenosoittajat ennestään. Tällä hetkellä Vantaan poliisi tutkii tapausta.

https://www.youtube.com/watch?v=E2mGDYYijWM

https://www.youtube.com/watch?v=dGazcKK9ve4

Lähde: MV-lehti

1 KOMMENTTI

  1. Hyvin näyttää työhönottohaastattelu onnistuneen. Ja tietysti nämä “soveltuvuustestit”, jotka ovat tietenkin hyvin poliittiset. Tärkeintähän on, ettei polpoon oteta “rasisteja” tai kansallismielisä haitakkeita, joilla on periaatteita. Silllä periaatteet ovat tänäpäivänä huono asia. Oletettavasti kaikki on kiinni ainoastaan peräsuolesta ja sen “käytöstä” sekä kyvystä valehdella laintuntemuksen sijaan, sekä siitä että tunnottomasti hakkaa omaa kansaansa. Siis aivan kuten niissä parhaissa “demokratioissa”, eli kommunistimaissa, joissa poliisi oli tarkoitettu kyyläämään omaa kansaa ja armeija sijoitettu strategisesti lähelle kaupunkeja, josta on lyhyt matka ampumaan omia sukkelasti. EU neuvostoliitto on jo ja tulee olemaan esikuvaansa entistä ehompi ja raa’empi vallan käyttäjä, jota kutsutaan demokratiaksi, sananvapaudeksi, vastuullisuudeksi ja kaiken kukkuraksi monikulttuurisuudeksi, jossa tosin hallitsee monokulttuurisesti muslimi arabit ja Afrikan mustat, jotka höyläävät kilvan luottokorttieja, joilla limiitti ei lopu ja Euroopan valkoisia naisia kaikissa ikähaitareissa, mitä vain voi kuvitella.
    Tähän lopuksi toiveena haluan esittää “Eurooppa hymnin”, joka kuvastaa sitä sanoinkuvaamatonta onnentilaa ja sivistyksellistä Moun Everestin huippua, mitä ikuna tässä mualimassa on essiintynyt!

Comments are closed.