Koti Uutisia Feministit kehottavat suoraan kansanmurhaan – haluavat valkoiset lapset abortoitavan

Feministit kehottavat suoraan kansanmurhaan – haluavat valkoiset lapset abortoitavan

7

Feministinen verkkolehti Medusa Magazine, joka kirjoittaa olevansa “omistautunut edistämään monimuotoisuutta ja monikulttuurisia arvoja”, kehottaa nyt kaikkia valkoisia naisia abortoimaan jälkeläisensä, jotta “historiallinen rasismi ja valkoinen maailmanherruus” saataisiin poistettua. Medusa Magazinen Internet-sivuilta voi myös lukea “radikaalioikeiston sotureiden” olevan suurimmaksi osaksi vastuussa “joukosta viharikoksia ja terrori-iskuja”.

Vastikään julkaistussa artikkelissa “Beyond Pro-Choice: The Solution to White Supremacy is White Abortion” kirjoittaja Nicole Valentine syyttää valkoisten perheiden olevan “progressiivisen yhteiskuntakehityksen” tiellä sekä “parasitismista orjuutettuja ja vainottuja värillisiä kansoja kohtaan”.

“Valkoiset ovat syntyneet tunteella yhteisestä, valkoisesta identiteetistä, ja tämä identiteetti edellyttää valkoisen perheinstituution puolesta puhumista. Tämä pitää valkoisen ylemmyyden pyöriä pyörimässä. Valkoinen perheinstituutio on siis tuhottava”, kirjoittaa Valentine. Hän jatkaa:

“Valkoiset naiset: teidän on aika tehdä osanne! Valkoiset lapsenne vain vahvistavat valkoista herruutta yhteiskunnassa, ja tämä hyödyttää vain teitä itseänne. Jos väitätte olevanne progressiivisia, ja edelleen olette halukkaita synnyttämään valkoisia lapsia omasta tahdostanne, olette tekopyhiä. Valkoisia naisia tulee sen sijaan kehottaa abortoimaan jälkeläisensä ja käyttämään vapaa-aikansa ja resurssinsa värillisten naisten auttamiseen. Värillisillä naisilla kun ei ole muuta vaihtoehtoa kuin synnyttää ja kasvattaa lapsia”.

Valentine kehottaa edelleen valkoisia naisia keskeyttämään raskautensa ja adoptoimaan sen sijaan mustia lapsia, “jotka ovat menettäneet vanhempansa tuhoisan valkoisen hallinnon alla”. Hänen mukaansa valkoiset ovat myötävaikuttaneet näiden lasten vanhempien menettämiseen, tehneet sen mahdolliseksi ja kehottaneet siihen.

Artikkeli on saanut satoja negatiivisia kommentteja, joissa ihmiset ovat ennen kaikkea alleviivanneet artikkelin rasistista sanomaa:

“Joskus pidän siitä, että on olemassa kilpailua. Kilpailua, jossa radikaaleimman, hulluimman, vääristyneimmän ja kieroutuneimman artikkelin ikinä kirjoittanut tulee voittamaan palkinnon. Jos tällainen kilpailu järjestettäisiin, tämä artikkeli sijoittuisi kunnioitettavan korkealle sijalle”, eräs henkilö kirjoittaa.

Toinen kommentti artikkeliin:

“Jos tämä ei ole kehotusta kansanmurhaan, en tiedä mikä sitten on. Jos muutat termin “valkoinen” joksikin muuksi, artikkelin sanoma näyttää selvältä, vaikka kuinka asiaa vääntäisi ja kääntäisi.”

 

Lähteet: Nordfront.se, Prisonplanet.com, Medusa Magazine

7 KOMMENTIT

 1. Olen kuullut että nainen joka tekee abortin ei koskaan toivu siitä. Se elää mielessä lopun elämää. Kaikkien psyyke ei aborttia kestä, kuten kuvassa olevan naisenkaan. Väärin perustein itä itselleen perustelemalla ja muita samaan murhaan kehottamalla he perustelevat itselleen tekoa. Toisaalta, on ehkä hyvä etteivät kuvan kaltaiset henkilöt lisäänny.

  Sama asia on odottavilla äideillä jotka polttavat, juovat tai käyttävät huumeita. Sikiö ei myrkkyjen ja hapenpuutteen vuoksi pääse kehittymään normaalisti. Se että on sekä henkisesti että fyysisesti kehityksestä jäljessä syntyessään, ei ole ainoa ongelma. Lapset jotka ovat tottuneet myrkkyihin odotusaikana ovat riipuvaisia niistä ja siksi heillä elämä alkaakin vieroitusoireilla. Ei ole vaikea kuvitella mistä johtuvat “koliikki itkut” monessa perheessä.

  Itse olen onnellinen ettei äitini käyttänyt päihteitä. Ja että vaimonikaan ei käyttänyt. Se että on saanut terveen odotusajan on lahja jota ei voi rahassa mitata.

 2. Nuo saavat seistä kyltteineen kehoittamassa äitejä surmaamaan lapsiaan. Nämähän ovat vihreiden poliisien parhaita ystäviä, joten se sopii, koska se on sitä “parempaa murhaamista” ja valkoisen rodun raiskaamista kansanmurhaisesti pois tästä maailmasta, että neekerit, jutkut, latinot ja kaikki sekaskiöiset mulliturvat saavat täyttää ja tehdä tästä “Apinoiden Planeetan”.
  Tätä voi kontraten miettiä siihen kohteluun jota Suomalaiset isänmaalliset tavalliset ihmiset ja kunnialliset veronmaksajat, joiden tilillä ei ole ainuttakaan murhaa, ryöstö-murhaa, raiskausta, joukkoraiskausta, varkautta, pahoinpitelyä ym. lukuisia rikoksen muotoja, joita ns. “rikastuttajat” ovat tuoneet muassaan Suomeen, Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan, ja koko Eurooppaan poislukien viisaat Itä-Euroopan maat, joilla on kokemusta Neuvostoliiton pakko-orjuudesta ja sen tuomasta kansalaisoikeuksien, sananvapauden, yksityisyyden suojen, ihmisoikeuksien polkemisesta sulkemalla keskitysleireihin, vankiloihin, mielisairaaloihin ja teloituksiin soramontun reunalla tai yön pimeässä metsässä, eikä sinua edes haudata vaan jätetään korppien nokittaviksi ja kettujen järsittäviksi kunnes luusi vaalentuvat ja mureten sekoittuvat osaksi metsän sammalpeitettä maaperään, jossa se antaa mineraaleja ja voimaa lannoittaen kasvustoa, jossa osa sinua jatkaa luonnon kiertokulkua vainoojajiesi pahuuden ulottomattomissa. Kuten jokainen pyöveli, ovat hekin kohtaava saman kohtalon historian lahjomattoman tuomarin tuomiolla, joka tuuomitsee heidät surmattavaksi yhtä arvottomasti kuten he sinutkin surmasivat, eikä heistä jää mitään jäljelle, koska luonto ei voi pahuutta sietää ja hyväksyä eikä heidän tuskansa ja vaivan aikansa koskaan lopu vaan se jatkuu iäisyydestä toiseen lakkaamatta.

 3. Tämä on sitä parempaan kansanmurhaan kehottamista.

  Pikaisen googlauksen perusteella tämän kirjoittaja on muuten aasialainen, joten kyse ei ole mistään muusta kuin fanaattisesta vihasta valkoisia kohtaan.

 4. mä oon kyllä varsin erimieltä tuosta,,,kun oikein laskee niin valkoiset on jo vähemmistöä …ei oo otettu selvää mitä on rasismi ,,,myös tummamihoinen on rasistinen valkoista kohtaan varsin usein ,,nähty on ja lisää tullaan näkemään ,,,kuka on nähnyt viimeksi aidosti vaalean ihmisen,,,

Comments are closed.