Koti Artikkelit Vastarintaliike Perussuomalaiset saivat uuden johtajan – ja paljon Vastamediaa

Perussuomalaiset saivat uuden johtajan – ja paljon Vastamediaa

60

Viikonloppuna Jyväskylässä järjestettiin perussuomalaisten puoluekokous. Vastarintaliikkeen paikalliset aktiivit päättivät mennä lauantaina kokouspaikan läheisyyteen jakamaan Vastamediaa puolueväelle.

Perussuomalaiset (PS) on profiloitunut maahanmuuttokriittiseksi puolueeksi, mutta valitettavasti puolueen hallitustoiminta ei ole vastannut äänestäjien odotuksia. Myös hallituspuolueen omissa riveissä on ollut runsaasti tyytymättömyyttä johdon toimintaan, minkä vuoksi puoluejohtaja Timo Soini menikin Jyväskylässä vaihtoon. Nähtäväksi jää, mihin puolue kehittyy Jussi Halla-ahon puheenjohtajakaudella, mutta ainakaan hänen toimintansa europarlamentissa ei ole vaikuttanut järin lupaavalta (1, 2).

Hallitukseen päästyään perussuomalaiset on tyrmistyttänyt äänestäjiään toivottamalla Suomeen ennätysmäärän siirtolaisia. Oikeusministeri Jari Lindströmin johdolla Suomeen lanseerattiin vuonna 2015 lakiuudistus, jossa järjestäytyneen rikollisuuden tunnusmerkistöön lisättiin kansallismielisiä vastaan suunnattu “kiihottaminen kansanryhmää vastaan”. Käytännössä kansallismielisen ryhmän voisi julistaa järjestäytyneeksi rikollisuudeksi, mikäli se syyllistyisi mainittuun “rikokseen”. Surkuhupaisa yksityiskohta on, että puolueen nykyinen johtaja on itse tuomittu kyseisestä orwellilaisesta ajatusrikoksesta, kuten myös lukuisat muut jäsenet. Nykyinen työministeri Lindström on myös henkilökohtaisesti kertonut medialle kannattavansa Vastarintaliikkeen kieltämistä.

Puoluekokouksen oli määrä alkaa lauantaina kello 10, joten Jyväskylän aktivistiryhmä saapui paikalle kello 9:n aikoihin. Osallistujia valui tasaisena virtana sisälle Lutakon alueella sijaitsevaan messu- ja kongressikeskus Paviljonkiin, ja parin tunnin aikana uusi Vastamedia -lehti annettiin usealle sadalle perussuomalaiselle. Aktivistien saaman palautteen perusteella on selvää, että suurin osa perussuomalaisten kenttäväestä on liittynyt puolueeseen nimenomaan vastustaakseen monikulttuurisuutta ja EU:ta. Myös tyytymättömyyttä puoluejohdon toimintaan oli havaittavissa.

Lähes kaikki kenttäväeltä saatu palaute oli positiivista. Sen sijaan puolueen työmies Matti Putkonen yritti komennella huonolla menestyksellä aktivistia pois alueelta ja PS-Nuorten ex-puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen tiedotti muuta puolueväkeä “natsilehteä jakavista natseista”. Hän on aiemmin muun muassa kertonut vihaavansa vaihtoehtomedia MV-lehteä sekä kannustanut ihmisiä eroamaan katupartiojärjestö Soldiers Of Odinista. Tynkkysen koko poliittinen toiminta perustuukin todisteluun siitä, ettei hän ole rasisti. Myös Vastarintaliikkeen kieltämistä kannattava sionisti Simon Elo bongattiin kokousväen seasta.

Noin kello 11:n aikaan paikalle ei enää juuri liikkunut väkeä, joten lehtien jakaminen lopetettiin siltä erää. Vasta pari viikkoa sitten julkaistu uusi Vastamedia on tilattavissa Kadulle.com-verkkokaupasta pelkkien postikulujen hinnalla. Tutustu myös kaupan muuhun valikoimaan vierailemalla osoitteessa kadulle.com.

 

Jyväskylän aktivistiryhmä

60 KOMMENTIT

 1. Liikkeellä on kyllä raporttisivun perusteella ollut viimeaikoina positiivisen paljon katutoimintaa – homma siis nousussa systeemin painostusyrityksistä huolimatta! Taistelun kautta voittoon!

 2. Mainiota toimintaa! Eivät kaikki persut ole sionisteja, ovat vain tietämättömiä ja liian naiiveja sekä nyt tyytymättömiä omaan puolueeseensa. Homo-Tynkkynenkin kauhuissaan, kun kohta painaa kansallissosialistit ohi peruspettureista että heilahtaa… siinä oikein suomalaisten toivo, suoraan Big Brotherista 😀 Veikkaan että kohta tulee entisiä persulaisia koputtelemaan Vastarinnan ovelle, varsinkin kun tänään on ollut sellanen sirkus maan(petturi)hallituksessa. Persut repeävät kappaleiksi, koska sielläkin ovat juutalaiset repimässä > Toisin on Vastarinnan kohdalla!

  Miksi muuten artikkelin video on piilotettu jewtubessa?

  • Vastarintaliike tekee virheen, jos se ei pysty katsomaan itseään liikkeen ulkopuolelta ja ymmärtämään, milloin kannattaa ja milloin ei kannata olla esillä. Perussuomalaiset eivät tule hyväksymään kansallissosialismin viljelyä, sillä yleinen mielipide ei tule sitä hyväksymään sen enempää kuin kommunismin hypettämistä uudelleen. Joka muuta uskoo, ei elä yleisen mielipiteen hermolla. Tarkoitus ei missään nimessä ole lannistaa, vaan ainoastaan toivoa, että realiteetit ovat kaikessa toiminnassa mukana.

   • Eihän noita lehtiä puolueen johdolle oltu tarkoitettukkaan, vaan rivijäsenille, joilla on vielä sydän paikallaan.

    • Sivuillanne lukee hyvä muistutus, että liike pitää osata nähdä myös sen ulkopuolelta käsin. Markkinointialan ihmisenä tulee väkisinkin nähtyä tämä asia aivan ensimmäiseksi. Pohdiskelin asiaa yleisellä tasolla, en persujen kokouksen materiaalin jakamiseen liittyen.

  • Ketkä persuista on juutalaisia? Vai repiikö persujen ulkopuoliset juutalaiset persuja? Ketkä siis?

 3. Veikkauksia Persujen jatkosta? Omani on, että voittavat seuraavat vaalit, koska ihmiset uskovat Halla-ahoon. Kuitenkin seuraava kausi tulee todistamaan Halla-ahon olevan samanlainen maanpetturi kuin kaikki muutkin poliitikot, joten edessä on laskukausi tai oppositio.

  • Todennäköisesti vastasit oikein esittämääsi kysymykseen.

   Parempi kysymys on: miten radikaalit kansallismieliset voisivat hyödyntää vallitsevaa tilannetta ja kasavattaa marginaaliaan?

  • Tämä on etukäteen jo suunniteltu juttu. Perussionistit oppositioon, valkoisten kansanmurha jatkuu koska pahat suvakit hallituksessa.

   Hommafoorumi / kosher-nationalistit voivat sitten ulista että kun persut eivät ole hallituksessa niin eivät voi mitään tehdä.

   Sitten seuraavissa vaaleissa on tarkoitus saada jytky ja päästä jälleen hallitukseen. Ja jatkaa valkoisten kansamurhaa aivan kuten perussionistit ovat tehneet kaksi viimeistä vuotta hallituksessa.

   Tämä on yhtä teatteria ja typerä on se joka tosissaan luulee näillä asioilla olevan jotain merkitystä, politiikka ei kannata edes vaivautua seuraamaan koska se on kaikki vain teatteria ja poliitikot ovat vain marionetteja.

  • Miettikää nyt vähän – Jos persut jatkaisivat hallituksessa, paljastuisi että Halla-aho on samanlainen maanpetturi kuin Soinikin. Joten ainoa vaihtoehto pitää kusetusta yllä on jättää hallitus.. Ettei suuri kusetus paljastu kansalle.

   Kusetus nimeltä perussuomalaiset. Vastaavia on pitkin eurooppaa mm. Ruotsidemokraatit ovat myös sionistista valeoppositiota. Myös Norjassa vastaava puolue jne.

   • Nykyään vaan on niin, että valtaapitävät eivät hyväksy minkäänlaista kansallismielistä ainesta. Kaikki “väärin” ajattelu kriminalisoidaan vihapuheeksi ja kiihottamiseksi. Ennenaikaisia vaaleja ei uskoakseni tule. Tässätilanteessa se olisi katastofi kepulle esim.
    Mutta sama se on sitten 2019, kun persut on kerännyt kannatusta oppositiossa pari vuotta.
    Kaikenkaikkiaan tämä kaikki on teatteria ja väestönvaihto/kansanmurha porskuttaa eteenpäin.
    Onhan se hupaisaa että hallitus kaatuu vaatimukseen noudattaa hallitusohjelmaa.

 4. Hienoa, että kansallissosialismi näkyy Suomen kaduilla yhä enemmän!

 5. Hyvää valistustyötä, toivottavasti Vastamedian saaneet perussuomalaiset tutustuvat lehden sisältöön ennakkoluulottomasti, niin silmät voivat aueta J-kysymyksen edessä.

  Nyt olisi hyvä tilaisuus valjastaa tämä persujen ja Halla-ahon ympärillä pyörivä hypetys kansallismielisen katutoiminnan eduksi jollain tavalla. Amerikkalaiset kansallismieliset ja kansallissosialistit rakensivat katuliikkeen käytännössä tyhjästä hyödyntämällä Trump-vouhotusta.

 6. Suomi tarvitsee aidon isänmaallis-kansallismielisen, fasistis-kansallissosialistisen puolueen.

  • Vallankumouksen Suomi tarvitsee. Tuskin Suomeen nykyiset valtaapitävät sallisivat Kansallissosialistista puoluetta. Ja ajatus yleisesti kansallissosialismista on niin totaalisesti aivopesulla ja valehtelulla tuhottu sionistien toimesta.
   Mutta näillä mennään nyt. Kansallissosialismi kuitenkin on tulevaisuuden kestävä maailmankatsomus.
   Aika vaan ei ole vielä kypsä. Mutta eteenpäin mennään kokoajan globalistien vastustuksesta huolimatta.

   • Minua suorastaan pelottaa miten typeriä monet suomen kansalaiset vielä ovat, kun totuus olisi tänä internetin aikakautena ja terrorismin aikakauetena muutenkin nenän edessä nähtävillä.

    Ovat sentään Puolussa ja Unkarissa valppaampia, ja täytyy sanoa että niin ovat varmasti lähi-idän maissakin omasta perimästään… Israel, ja kaikki muut lähi-idän maat. Miksi meillä on niin paljon, krhm… sanoisinko imbesilliltä vaikuttavia ihmisiä ? onhan meillä loisto yksilöitäkin useita, mutta on alkanut ihan kiinnostaa että miksi ei Suomi voi olla niinkuin Puola tai Unkari ?

    Miksi olemme näin amerikkalaistuneita kuin mitä olemme? Jotkun jopa tosissaan uskovat kommunismiin, uskoisivat mielummin vaikka joulupukkiin, sekin on punainen ja karvainen.

 7. No nyt on persupuolue hajonnut. Nämä jytkyt olivat juuri artikkelissa mainitun maahanmuuttokriittisen kenttäväen ansiota. Soini ei tätä kai koskaan tajunnut.

  • Tiesin että tänä vuonna tapahtuu paljon hyvää! tämä on mielestäni yksi niistä asioista, kansa saa nähdä asioiden todellisen luonteen. Toivottavasti suomalaiset alkavat muistamaan keitä ovat, ja löytävät totuuden sydämistään eivätkä hyväksy ympärillä hiipivää kaaosta.

 8. Tuntuu olevan todellinen ongelma tämä “Ne on nazeja älkää lukeko!” juttu, kun yrittää suositella teidän lukemistanne esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, ei suostuta edes lukemaan ja tutustumaan materiaaliin, vaan postataan mielummin valtamedian huonostikirjoitettuja ja harhaanjohtavia vastineita. Vaikka täällä olisi selkeästi kirjoitettua faktatietoa tarjolla.

  Kommunisteja ja liberaaleja ei ilmeisesti voi saada järkiinsä? yritykseni on osoittaitunut jälleen turhaksi.

  • “Nazittelusta” ei kannata mielestäni olla moksiskaan, koska tiedät jo silloin olevasi voitolla. Voi tietenkin korjata asian vaikkapa kertomalla, että moinen sana pitäisi kieltää koska neekeri sanaakaan ei saa käyttää.
   Saksan kansallissosialistinen puolue lakkautettiin muistaakseni 41. Niitä keksi alkaa “nazitella” eräs juutalainen (en muista nimeä). Jotenkin noinhan se meni.

   • En minä siitä välitäkään, sinänsä, ongelmahan on vain siinä että “nazi” on kansalaisten mielessä jotenkin ” olenpa myös lukenut tänään väitöksen että vastarintaliike ei edusta nazejen arvoja, koska suomalaiset olisivat natsejen mukaan suomalaiset ovat “ali-ihmisiä” moisen väitteen olen toki kuullut aijemminkin, irrelevanttia sikäli että tuskin täällä yritetäänkään olla “alkuperäiset saksalaiset nazit”

    Mutta vaikka noin olisi joku irrallinen kansallisosialisti saksassa joskus sanonutkin, niin todistaa heidän halunsa liittoutua Suomen kanssa (johon mannerheim ei tosin kirjallisesti suostunut) aivan toisenlaisen mielipiteen meistä, eivätpä he venäläisiäkään pitäneet ali-ihmisinä, kokivat olevansa vapauttajia, Stalinin katalan kommunismin kynsistä.

    • “Saksalaiset ja suomalaiset eivät saa milloinkaan unohtaa, että heillä on ollut yhteiset esi-isät.”
     – Heinrich Himmler

     Joten se siitä tarinasta, että suomalaisien olisi muka ajateltu olevan eri rotua kuin saksalaiset.

     • Kiitos tästä, natsi-saksa ei ole vielä itselleni tarpeeksi tuttu että muistaisin ulkoa tälläisiä kommentteja. Oikein hyvä lainaus, sopisi kuulua yleissivistykseen.

    • “Kiitos tästä, natsi-saksa ei ole vielä itselleni tarpeeksi tuttu”

     Kannattaa myös vaihtaa “natsi-saksa” nimen käyttö pois 😉 Kansallissosialistinen Saksa tai kolmas valtakunta toimii paremmin.

 9. Nyt on alkanut persujen loikkareiden keskuudessa mölinä sellaisesta, että sisulaiset ja vastarintaliike kaappasivat puolueen.
  On esitetty kuvia nazitervehdyksestä, mutta itseasiassa kuva olikin kuulema vanha kuva äänestyksestä presidenttiehdokkuudesta jossa kädet on kohotettuna.
  Sitten vastarintaliike on hengaillut puoluekokouksen läheisyydessä. KAMALAA!

  Itse olen sitä mieltä jos mennään johonkin tilaisuuden lähelle lehtisiä jakamaan tai mieltä osoittamaan. Se ei tarkoita, että lehdenjakajat tai mielenosoittajat ovat tukemassa tilaisuutta.
  Mutta kaikki mahdollinen näköjään on yritettävä repiä mukaan asiaan…

  • >sisulaiset ja vastarintaliike

   Eihän näitä kahta voi edes mainita samassa asiayhteydessä. Ensimmäinen kun on persujen sionistinen valeoppositio ja toinen vastustaa valkoisten kansamurhaa.

   Myös Finnish Defence League on pro Israel sionistinen valeoppositio joka kylvää vihaa muslimeja kohtaan (kuten Halla-aho, Kiemunki sun muut) mutta hyväksyy valkoisten kansanmurhan.

  • Perussuomalaiset ovat oikeasti Vastarintaliikkeen kätyreitä xD

 10. Soinilais-siionilaiset takinkääntäjät teki sen, mikä ennalta tiedettiin. Soini itse vaihtoi kantajaan kuin mustalainen hevosta, eli mitä voi odottaa häntä hännysteleviltä puudeleilta? Saarakkala oli ainut, joka listalla oli yllätys. Tunnen miehen henkilökohtaisesti ja tuli hieman puskista tuo takinkääntö, toivottavasti muistaa seuraavissa vaaleissa syyn miksi ei äänimäärällä mentykään läpi.

  Mutta sitten Halla-ahoon. Minä en vain yksinkertaisesti luota tähän jätkään enkä allekirjoita puoltakaan miehen visioista, mutta kahdesta umpisurkeasta piti taas valita se vähemmän haitallinen tapaus. Halla-ahon perusongelmana itselleni on keskittyminen pelkkään muslimimaahanmuuton arvosteluun, eli metsää ei nähdä puilta. Maahanmuutto kokonaisuutena on haitallista ja tappavaa, vaikka maahanmuuton alkulähde olisi mikä. Ruotsalaisesta ei saa suomalaista vaikka voissa paistaisi, tämä ihan esimerkkinä. Halla-aho taas näkee suomalaiset ja Suomen vain pohjoismaiden jatkeena, ei suvereenina kansana ja kansallisvaltiona, eli hänen mielestään “työperäinen” maahanmuutto on ok, vaikka todellisuudessa siinä on tasan samat haitat kulttuurille ja verenperimälle. Tätä samaa “halla-aholaista” kaavaa noudattaa valitettavan moni kansallismieliseksi itseään kutsuva, ei ole ok jos suomalainen nainen ottaa miehekseen neekerin mutta sitten onkin ihan helvetin ok jos suomalainen mies ottaa thaikkunaisen, tätä jaottelua en ymmärrä. On vain ME ja MUUT. Neekeri on ihan yhtä MUU kuin thaikku, eikä sellaisella joka on MUU pitäisi olla sijaa yhteiskunnassamme.

  • Olen samaa mieltä esim tuosta asiasta, että työperäinen ja ns rakkaus maahanmuutto haitallista.
   Suomessa ei ole työtä edes omille kaikille halukkaille kansalaisille. Miksi tänne raahata alkuasukkaita muka töitä tekemään. Se on sitä kansanmurhaa ja kulttuurin tuhoamista.
   Sitten varmasti jokainen kyllä jossain vaiheessa löytää sen kotimaisen, tai edes samaa kulttuuria edustavan kumppanin.
   Pitää vain nähdä pikkuisen vaivaa eikä mennä rahalla, tai muuten helpoimman kautta.
   Muutenhan täällä on kohta todellakin huonoilla geeneillä sotkemalla saatu tyhmennetty sionistien hallitsema ORJAROTU.

  • Eipä Halla-aho ole koskaan puhunut Suomen edusta, vaan euroopan (eli tässä tapauksessa liittiovaltion nimeltä EU) edusta.

   Jätkä lietsoo islamofobiaa ja haukkuu vassareita (koska joskus kauan sitten vassarit olivat israel-vastaisia, tänä päivänähän näin ei ole) ja ainoastaan islamin usko on hänelle se ongelma. Tukee täysillä Israelia ja USAa ja sitten kehtaa vielä valittaa pakolaisista!

  • Kannattaa myös muistaa että maiden rajat ovat vain kartalle piirrettyjä viivoja. Tribalism is where it’s at. Jos näytät minulta, olet minun heimoani.

   • Olet tainnut katsoa ThuleanPerspective youtube kanavaa, hyvä juttu vaikka en aina hänen ykkösfaninsa olekaan heheh.

    Sieltä ja kuten täältäkin saamme ongittua selvän ongelman esim persuissa – He kiinnittävät huomion vain uskontoon! eivät olennaiseen eli rotuun ja kansaan. Ongelmahan on valkoisille tapahtuva aivopesu ja erottaminen omista juuristaan. Meidän tulee löytää tai muistaa juuremme uudelleen, koska todellisesti meitä ei voi niistä erottaa. Nämä juuret eivät ole juutalais-kristillisiä, vaan ne ovat luonnossa, veressä ja maassa.

    Meidän perinnössämme eli juurikin tribalistisia, ei tarvitse kuin katsoa peiliin nähdäkseen ettei ole afrikkalainen. Ja havointoja voi tehdä monia muitakinkuin sen kalpeamman ihonvärin – nenän rakenne, hiukset (heillä afro meillä useimmiten suorat ) ruumiin rakenne jne- onhan luonnollista että me jotka olemme sopeutuneet pohjoisiin oloihin asumme täällä, vai eihän tänne tuoda australiasta kenguruitakaan eikä jääkarhuja viedä afrikkaan? ainakaan ei pitäisi.

     • Ilja pelaa sionistien pussiin. Isoilla otsikoilla kerrotaan kuinka somalimuslimi on taas raiskannut, mutta vaietaan siitä mitä Israelissa tehdään ei-juutalaisille. Ja monesta muustakin asiasta.

    • Tästähän voisi vetää johtopäätöksen että juutalaiset ovat superrotu koska ovat levittäytyneet kaikkialle ja hallitsevat kaikkea? Ainakin jos teidän teorioihin on uskominen 😛

     • Olen ottanyt yhteyttä toimitukseen että palauttavat esimoderoinnin jotta sinun kaltaiset juutalaisen kyrpää imevät nato-huorat filtteröidään vittuun täältä, vitun ihmispaska

     • Aaah, oikein asiallista kommentointia. En ime kyrpää ja vastustan natoa btw, ihmispaska saatan olla, mutta ainakaan en ole kehitysvammainen vitun uusnatsipaska.

     • Hassua että Juutalainen valittaa “asiallisesta” kommentoinnista ::^^))

     • Poliisi juuta****sika, jos mä olisin homo niin varmaan rakastaisin sua 😉

     • Juutalaisten menestyksen salaisuus on nimenomaan etnosentrismi eli oman ryhmän edustajien suosiminen, samalla käyttäen hyväksi ja korruptoiden muita ryhmiä. Hajoittaen muiden ryhmien koheesiivisuuden nämä ryhmät eivät tule uhkaamaan juutalaisten mahtia.

     • Château Léoville-Las Cases on aika hyvä valinta. Maistuu erityisesti silloin kun alkuperäinen kommentti osuu ilmeisen arkaan paikkaan natsien reaktioista päätellen 😉

     • Jaahas, taitaa olla oikein ranskalainen tilaustuote ei löydy perusvalikoimasta. Noh juutalaisilla on rahaa, mutta maistuuko enää jos pöydässä aterioi goyim rodun edustaja seurana? itsehän en yleensä ranskalaisia juo, mutta minulle kelpaa niistä kyllä ihan Château Morillon, kyllä minä olen merlotin ystävä… tai paremminkin nauttija.

 11. Halla-aho petollisella toiminnallaan pitää yllä valheellista kuvaa vasemmistosta ja oikeistosta, kun molemmat ovat samaa paskaa ja molemmilla on sama yhteinen agenda.

  • Miksi Trumpilla on niin usein sininen kravatti valkoisen kauluspaidan kanssa?

  • Etkö muka ennen tiennyt että hän on sionisti? Siksi Goldman-Sachsin vaalikoneet perussionistit päästi hallitukseen. Koska he ovat kaikki sionisteja.

 12. MV-Lehti aloittanut taas kampanjoinnin perussionistien puolesta. Kusetus jatkukoon. Annetaan se valheellinen kuva että kaikki on nyt erilailla kun Halla-aho on PJ ja “puolisuvakit lähtivät puolueesta”. Samaan aikaan Huhtasaari esiintyy Ylen ohjelmassa Daavidin tähti kaulassaan.

  Sionistit pelaavat aikaa. Nyt kaikki ns. “kansallismieliset” sitten taas lampaina ryntäävät vaaliuurnille äänestämään niitä nuivia persuja.. Melkoista sirkusta, mikään ei tule muuttumaan vaikka olisi ainoastaan persuja hallituksessa ja presidenttinä.

  • “Suomen Kuvalehden haastattelussa kesäkuussa Huhtasaari kertoi myös olevansa sionisti, jonka mukaan Jerusalem kuuluu juutalaisille.”

   Laura Huhtasaari pelkää ja kantaa siksi rinnassaan vieraan vallan symbolia. Ressukka. Näiden sitten pitäisi olla Suomen ja oman kansan asialla!

  • Peruskansalaiselle lukijalle täytyy tehdä pika-opas sionismista, jotta tietää mitä sillä tarkoitetaan. Monet juutalaisetkaan kun eivät kannata tuota ideologiaa. Mikä on sionistien suunnitelma ja kuinka se estetään?

   Hyvin useasti pienikin viittaus juutalaisiin kääntää keskustelun 30-luvulle, natseihin ja kaasukammioihin. Tämä on vuosikymmenten propagandan ansiota ja toimii tehokkaasti vielä tänäkin päivänä.

   Alkaa olla kiire valistaa kansaa esim. mitä syvenevällä EU-integraatiolla tarkoitetaan, sillä pian on siirretty viimeisetkin itsenäisyyden rippeet monikansallisten pankki ja talousjärjestelmien kasvottomiin rattaisiin puhumattakaan kansanvaihdosta ja sotilasliitoista.

   Tätä nykyistä poliittista alennustilaa Halla-ahonkaan persut eivät uskalla pysäyttää, koska täytyy puuttua todellisiin ongelmiin.

Comments are closed.