Koti Uutisia Sebastian Tynkkynen kehottaa Soldiers of Odinin jäseniä eroamaan

Sebastian Tynkkynen kehottaa Soldiers of Odinin jäseniä eroamaan

2

UK_sebastian_tynkkynenPerussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja, biseksuaali Big Brother -julkkis Sebastian Tynkkynen kirjoitti viime torstaina Twitteriin, etteivät perussuomalaiset nuoret tue Soldiers of Odinin kaltaisia katupartioita. Hän myös kehotti Soldiers of Odinissa mukana olevia eroamaan. Hän lisäsi, ettei hänen luotsaamansa perussuomalaisten nuorisojärjestö tuomitse kansalaispartioita, vaan ainoastaan Soldiers of Odinin.

Tynkkynen kirjoittaa Perussuomalaisten Nuorten tosin jo tammikuussa MTV3:n lähetyksessä kertoneen kantansa asiaan. Tämän mukaan Soldiers of Odinin partioinnin fokus olisi mustien pahoinpitelyssä.

Tynkkynen ei täsmennä Twitterissä, mitkä partiot perussuomalaiset nuoret katsoo “kansalaispartioiksi”. Tämän esittelyvideon perusteella, jossa Tynkkysellä on kädenjälkensä, hänen “kansalaispartioihinsa” ei sisälly ainoatakaan aidosti kansallismielistä ja suomalaisten turvallisuudesta huolestunutta partiota: http://www.vastarinta.com/ps-nuorten-esittelyvideo-antirasismia-homoja-ja-aseistakieltaytyjia/

Lähde: Twitter

2 KOMMENTIT

  1. Juutalaismielinen paska mies. Tietenkin vihaa kaikkea tervettä ja myös oikeaa nationalismia. Eikö SOO ole kontrollissa vai eikö ole tarpeeksi? Nämä persut ovat ihan sairaan törkeitä tapauksia. Todella röyhkeä kusetus

  2. Perussuomalaiset väittävät olevansa konservatiivinen puolue, mutta silti siellä on jäsenistössä ja vieläpä johtoasemassa biseksuaali BB-julkkis.

Comments are closed.