Koti Uutisia Kadulle.comin riimutakeista keräilyharvinaisuuksia – osta omasi pian!

Kadulle.comin riimutakeista keräilyharvinaisuuksia – osta omasi pian!

3

Verkkokauppa Kadulle.comissa myytäviä riimutakkeja on enää muutama kappale varastossa jäljellä, eikä niitä tulla ottamaan lisää varastoon. Toimi siis ripeästi, mikäli tahdot takin!

Valtavirtainen Seura-lehti mainosti kaupan takkimallistoa maanantaina julkaisemassaan jutussa, jossa kerrottiin, että Helly Hansenin johto on takista “tyrmistynyt”. Juttu oli otsikoitu “Helly Hansenin johtaja tyrmistyi Vastarintaliikkeen natsitakista – pois myynnistä vaikka lakimiesten avulla”. Todellisuudessa lakimiehillä ei ollut edellytyksiä estää vaatteiden myyntiä, vaan kauppa käy normaalisti!

Osta oma “Vastarintaliikkeen natsitakkisi” ennen kuin nimike loppuu, sillä pian takit ovat keräilyharvinaisuuksia! Kohutakit ja muut tukivaatteet löytää TÄÄLTÄ.

Kadulle.com

3 KOMMENTIT

  1. Olen ihmetellyt miksei kukaan maailmalla ole ottanut kantaa HH-lyhenteeseen? HH:han on suora lyhenne sanoista Heil Hitler. Siksi Norskit ovat mainostaneet Toimitusjohtajan liikettä jo pidemmän aikaa ymmärtämättä yhteyttä.

  2. Juu. Harmi vaan, kun isommat koot monesti menee aika pikasesti. Heh heh Helly Hansen… Jos tuo HH alkaa Helly Hansenin johtoa ärsyttää, niin voisivat vaikka suuressa viisaudessaan vaihtaa logon vaikka 88.

Comments are closed.