Koti Artikkelit Kasvatustutkija, OAJ-työntekijä lapsia vakoilevassa äärivasemmistoryhmässä

Kasvatustutkija, OAJ-työntekijä lapsia vakoilevassa äärivasemmistoryhmässä

15

Poliittista väkivaltaa lietsova äärivasemmistolainen Varisverkosto-järjestö julkaisi kotisivuillaan 15.4.2020 artikkelin, jossa esitettiin verhottu uhkaus pirkanmaalaisen kansallissosialistin lapsia kohtaan. Kansallinen Vastarinta julkaisee tiedot kahdesta äärivasemmistojärjestön perustajaryhmään kuuluvasta henkilöstä, jotka työskentelevät opetuksen ja kasvatuksen parissa: Ina Juva ja Veera Nuutinen. Juva on saanut sakot osallistuttuaan naamioituneena väkivaltaiseen yhteenottoon.

Vasemmalla Ina Juva, oikealla Veera Nuutinen.

Varisverkoston perustajajäsenet paljastuivat kansallissosialisteille 2014 hiukan ennen järjestön virallista julkistamista, sillä kansallissosialistit olivat saaneet vihjeen järjestön perustamisesta etukäteen. Alkuvuodesta 2014 otetuissa kuvakaappauksissa järjestön perustajasisäpiirin Facebook-ryhmästä näkyvät muun muassa “Tiburcia Pölhö” -nimimerkkiä verkossa usein käyttänyt Ina Juva sekä Veera Nuutinen.

Juvan henkilöllisyyttä ei tätä aiemmin ole julkaistu kansallismielisissä medioissa. Nuutisen nimi on mainittu Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen 10-vuotisartikkelissa. Koska Nuutinen ei ole sittemmin irtisanoutunut äärijärjestöstä, jota hän itse oli perustamassa, tulkitsemme hänen edelleen kannattavan aatetta sekä väkivaltaan lietsovaa toimintaa. Kukaan Varisverkoston jäsenistä ei ole uskaltanut edustaa järjestöä omilla kasvoillaan ja nimellään (osa ei edes nimimerkin takaa) ymmärrettävistä syistä, joten tiedot ryhmän jäsenistä perustuvat kansallissosialistien tutkivaan journalismiin. Juvan yhteys “Tiburcia Pölhö” -nimimerkkiin on vahvistettu.

Julkaisemme kaksikon nimet, valokuvat ja työpaikat, sillä heidän työnsä on ilmeisessä ristiriidassa lapsiin kohdistuvan poliittisen uhkailun vuoksi. Ina Juva työskentelee Helsingin yliopistossa kasvatustieteellisessä tiedekunnassa tutkijatohtorina. Yliopiston julkaisutietokannan perusteella Juva on viime aikoina ollut erityisen kiinnostunut kouluikäisten lasten tutkimisesta. Veera Nuutinen puolestaan työskentelee Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n viestintäyksikössä “digitoimittajana”.

Lapsiin kohdistuva huonosti naamioitu uhkaus esitettiin artikkelissa, jonka julkilausuttu tarkoitus oli esitellä Pirkanmaalla asuvia kansallissosialisteja. Väkivaltaretoriikalla ryyditetyn artikkelin julkilausumaton tavoite oli kuitenkin perustella muille äärivasemmistolaisille, miksi Varisverkoston Tampereen paikallisryhmä ei ole kuusivuotisen historiansa aikana kertaakaan tilaisuuksista huolimatta uskaltautunut katutaisteluihin kansallisradikaalien kanssa, vaan on parhaimmillaankin turvautunut paukkupommien heittelyyn ja muuhun symboliseen vastustamiseen kansallismielisten marssien yhteydessä.

Kuvakaappaus Varisverkoston artikkelista.

Artikkeli sisälsi jopa äärivasemmiston mittapuulla yllättävän paljon valheita, virheellistä spekulaatiota ja vanhentunutta tietoa suomalaisten kansallissosialistien järjestösidonnaisuuksista, asemista ja taustoista. Ilmeisesti äärivasemmisto itsekin ymmärsi tiedustelutietonsa luokattoman tason, minkä vuoksi “paljastusartikkelin” pelotevaikutusta yritettiin lisätä maininnoilla kansallissosialistien puolisoista ja lapsista. Kun perheet mainitaan samassa yhteydessä poliittisen väkivallan kanssa, on selvää, että Ina Juvan ja Veera Nuutisen perustama järjestö pyrkii ulottamaan väkivallan uhan pieniin lapsiin.

Perustamisvuotensa lopulla Varisverkosto yritti suorittaa aseistetun iskun Vastarintaliikkeen katupartiota vastaan Helsingissä. Isku epäonnistui vasemmiston kannalta kuitenkin niin traumaattisin seurauksin, että järjestö päätti välittömästi luopua aloitteellisen väkivallan taktiikastaan. Juva joutui yhteenoton jälkeen poliisin haaviin ja sai 10 päiväsakkoa laittomasta naamioitumisesta. Kun Vastarintaliike osoitti syksyllä 2017 mieltä Tampereella, ei äärivasemmisto yrittänytkään enää järjestää väkivaltaista vastamielenosoitusta Varisverkoston vaan anonyymin Kuolema fasismille -ryhmän nimissä. Myös tuolloin vasemmisto kuitenkin piti turvallisen välimatkan kansallissosialisteihin.

Nykyään Varisverkosto keskittyy suoran toiminnan sijaan toisinajattelijoiden vakoiluun Internetissä. Se kohdistaa valtaosan resursseistaan metallimusiikkikonserttien perumisyrityksiin sähköpostikampanjoilla. Koska voimankäyttö on kuitenkin edelleen ryhmän julkilausuttu tavoite, pyrkii se artikkeleissaan esittämään jatkuvasti fyysisiä uhkauksia poliittisille toisinajattelijoille. (Kotimaisen toiminnan ohella Varisverkosto on myös tukenut esimerkiksi raiskauksesta, alaikäisen pahoinpitelystä ja murhanyrityksistä syytettyjä ruotsalaisen Revolutionära Fronten -järjestön kommunisteja.)

dimitri-juhana-ollikainen-tyovaen-militantti-tampere-kommunisti-kikkelikuva
Dimitri Ollikainen koki nöyryytyksen hetkiä Tampereella käräjillä alkuvuodesta.

Miksi Varisverkosto päätti juuri nyt ottaa riskin jopa omiensa silmissä ja aloittaa kirjoittelun vastapuolen lapsista? Syynä on todennäköisesti tamperelaiskommunistien kokema nöyryytys tänä keväänä. Verkosto osoitti helmikuussa tukea Teemu Elias Kukalle, Jeremias Aleksanteri Laurinpoika Lahtiselle sekä Dimitri Juhana Ollikaiselle, jotka olivat käräjillä syytettyinä mellakoinnista (1, 2). Kommunistikolmikko oli yrittänyt häiritä Soldiers of Odinin mielenosoitusta Tampereella 18.5.2019.

Vasemmistohäiriköt saivat fyysisen kurinpalautuksen jo mielenosoituksen yhteydessä, mutta solidaarisuuden vuoksi Varisverkosto kannusti heitä vielä oikeudenkäyntipäivänä. Istunnosta kehkeytyi kuitenkin farssi, kun kolmikon jäsenet yrittivät vyöryttää rikosvastuun toistensa harteille tuomarin edessä. Oikeussalissa huudetut kylähullusyytökset, riitely ja esitutkinnassa löytyneet Dimitri Ollikaisen peniskuvat tekivät oikeudenkäynnistä komedian, jonka aiheuttamaa häpeää kommunistit pyrkivät lievittämään uhkailemalla kansallismielisten lapsia.

Toistaiseksi on epäselvää, kuinka kieroutuneesta mielenmaisemasta Juvan ja Nuutisen perustaman järjestön pakkomielteet pieniin lapsiin kumpuavat. On kuitenkin selvää, että uhkailulla pyritään kompensoimaan tamperelaisten äärivasemmistolaisten olematonta väkivaltapotentiaalia. Yhtä selvää on, ettei Juvan ja Nuutisen kaltaisilla ihmisillä tulisi olla mitään asiaa pienten lasten läheisyyteen. Alla heidän työyhteystietonsa:

Veera Nuutinen
[email protected]
020 748 9666

Ina Juva
[email protected]
0294120552
0503199579

15 KOMMENTIT

 1. Ei mikään ihme että kommarit juoksivat niin lujaa tuona lokakuisena lauantai-iltana vuonna 2014 Mannerheimin osoittamaan suuntaan ylivoimastaan, aseistaan ja yllätysmomentistaan huolimatta, kun kovimmat nyrkit olivat naisia ja jutku-Dimmukin keskittyi vain agitoimaan muita pysytellessä itse taaimmaisena (ihan basic juutalaisuutta tämä toki).

  En ole koskaan ollut joukkotappelussa, joka kestää alle puoli minuuttia, paitsi tällä kertaa. Ehkä kommareiden itsensäkin kannalta siis fiksumpaa, että ovat sittemmin viettäneet hiljaiseloa vastaavista yrityksistä.

 2. Loistava artikkeli. Äärivasemmistolaiset ovat ihan itse aloittaneet tämän pelin, nyt kannattaa ehdottomasti laittaa sähköpostia eräille tahoille ja jakaa tätä tietoa eteenpäin. Äärivasemmiston toiminta aiheuttaa lähinnä suurta hilpeyttä, siinä on porukka, joka onnistuu tilanteessa kuin tilanteessa nolaamaan itsensä.

  • Niillä on Lenin Teokset ohjenuorana. Nissä lukee selvästi että punakaartin jäsenen on koko ajan innovoitava uusia sotakeinoja toisinajattelijoita kohtaan, kun ajat ja olosuhteet muuttuvat.

 3. Nämä tutkivan journalismin jutut on ehkäpä Vastarinnan parasta antia. Vähintään parhaimmasta päästä..

 4. Vuosikymmen on vaihtunut ja suvakkien epätoivo kasvaa!
  Tosin tämä ei ole yllätys, koska tosiasia on se, että loppupeleissä veri punnitaan kadulla. Suomalaiset ovat pieni kansa ja täällä on hyvin pienet piirit ja anonyyminä on hyvin hankala toimia. Toiseksi näyttää siltä, että suvakkien rivit ovat harventuneet entisestään.
  Miksi Dan Koivulaakso ja Mikael Brunila eivät suojele näitä antifa-naaraita?

  Mahtaako artikkelissa esiintyvillä suvakeilla itsellään olla lapsia?

 5. Toivottavasti Vastarinta pitää lukijoitaan ajantasalla siitä, että alkavatko esim. lastensuojeluviranomaiset vainoamaan näitä perheellisiä ajatusrikollisia. Mielelläni kaivan sen jälkeen jokaisen pienenkin tiedon näiden sossujen yksityiselämästä. Tekosyy ei ole se, että teette vain työtänne.

  Tuo Varisverkoston juttu on alhaisinta saastaa mitä voi olla. Suosittelen perheellisten toisinajattelijoiden varautumaan pahimpaan. Siihen, että perheitä aletaan viranomaisten puolelta vainoamaan.

  Itse valmistaudun, ja tulen ottamaan asian todella henkilökohtaisesti, jos joku kynnyksen yli astuu pahat mielessä vain siksi, että ajattelen omilla aivoilla.

  • Kyllä, esimerkiksi Tiina Keskimäki on saanut kiusakseen vasemmistolaisten tekemiä aiheettomia, poliittisesti motivoituja lasu-ilmoituksia.

   Ja se Rautatietorilla Maidania pitäneen vaimo, on myös. Sekä Janitskinin keissin yksi oikeusuhri, poliisi oli tekaissut valheellisen lasu-ilmoituksen, jos oikein muistan. Muitakin on varmaan.

   https://www.youtube.com/channel/UCh74Fhnmtkszy4jCN2KSfXg

 6. Juomapeli: ota huikka aina, kun löydät asiavirheen Varisten artikkelista.

  Peli ei kestä kauaa, koska osallistujat on viimeistä myöten sammuneita ennen ensimmäisen artikkelin loppua.

 7. Kun katsoin noiden sosiaalisen median tilejä, niin aikamoinen myötähäpeä tuli.
  Todella onnetonta sakkia ja tavallaan huvittavaa sakkia.
  Inalle terveisiä, kun kuitenkin luet näitä kommentteja, olet näköjään nyt vasta muuttanut osittain julkisen profiilisi asetuksia.
  Mitä se enää hyödyttää?

 8. Iso kiitos artikkelista! Ajattelin itse laittaa näiden mielipuolien työnantajille viestiä ja kysyä mitä mieltä ovat lasten maalittamisesta. Suosittelen vahvasti muille samaa.

 9. Ainakin taustatietojen mukaan Juva on täyskaheli ja Nuutinen asenteellinen ja päähänpinttymien vallassa. Kun katselin Juvan tietoja, tuli mieleeni, että onko hän oikeustoimikelpoinen, tosin hänet on aiemmin tuomittu, mutta tuosta on jo aikaa. Vaarallisia kumpikaan ei ole, elleivät sitten tee jotain ymmärtämättä tekoaan.

  • Vasemmistolaiset eivät koskaan ole vaarallisia, ainoastaan vouhottavat netissä.

 10. Vasemmistolainen väkivalta pohjautuu motiiveiltaan suuryhtiöiden helvetilliseen ansaintamalliin, että kun ihmismassat kärsivät, suuryhtiöt tarjoavat siihen helpotusta. Orjuuttava ja kiduttava riippuvuus-suhde.
  Tämä on vasemmistolaisen ideologian todellisuus – suuryhtiöt haluavat yksityistää voitot ja sosialisoida kustannukset/tappiot ja tuskan.

  Ihminen ei olisi ensisijaisesti eristetty yksilö tarpeidensa näkökulmasta katsottuna: https://www.urmc.rochester.edu/medialibraries/urmcmedia/education/md/documents/biopsychosocial-model-approach.pdf

  Sitaatti josta Li Andersson, maamme lampaiden valtaan valitsema ANTIFA-opetusminsiteri, ei halua sinun tietävän:
  “Yhteisöjä, jotka kohtelevat lapsia rakastavasti ja suovat niille runsaasti ruumiillista mielihyvää (ja turvallisuuden kokemuksen), leimaa aikuisten väkivallattomuus. ”

  Tämä asianlaita ei tyydytä hallituksia tai vallankumousliikkeitä jotka haluavat tuottaa katuaktivisteja tai sotilaita.
  Entä valtamediaa joka haluaa otsikoita?
  Tai sairausteollisuutta joka tarvitsee kroonisia potilaita

 11. Kiitos kun paljastatte meille kaikille muillekin näitä alhaisia rottia

Comments are closed.