Koti Uutisia Konserttijärjestäjät: Li Andersson toimii väkivaltavasemmiston yhteyshenkilönä

Konserttijärjestäjät: Li Andersson toimii väkivaltavasemmiston yhteyshenkilönä

4
Dan Koivulaakso, Li Andersson, Mikael Brunila.

Kuten uutisoimme kuun alussa, Suomen äärivasemmisto yritti turhaan estää Vantaalla järjestettyä metallikonserttia, koska Naer Mataron -nimisen esiintyjäyhtyeen basisti kuuluu Kreikan Kultainen aamunkoitto -puolueeseen. Yrittäessään pelotella tapahtumajärjestäjiä vasemmistorikolliset aiheuttivat arviolta 30 000 euron vahingot ravintolalle.

Konserttia järjestänyt Metallihelvetti ry on julkaissut nyt pitkän selonteon, jossa muistutetaan, että keikkasabotaasi alkoi jo useita kuukausia sitten, kun saman yhtyeen esiintyminen pyrittiin estämään Turussa. Häirinnän takana on ollut äärivasemmistolainen Varisverkosto, joka on Suomen ainut aloitteellista väkivaltaa kannattava poliittinen järjestö.

Turussa outoon painostusvyyhtiin sotkeutui myös vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson. Paljastimme jo vuosi sitten, että Andersson on Varisverkoston perustajajäsenten henkilökohtainen ystävä. Suomen media ei tarttunut uutiseen, vaikka todistimme vallanpitäjien suorat linkit vasemmistorikollisiin. Syy mediahiljaisuudelle oli tuolloin tietysti se, että päätoimittajat jakavat Varisverkoston ja Anderssonin kulttuurimarxistisen maailmankuvan. Media suojelee vasemmistorikollisia poliittisista syistä.

Metallihelvetti ry:n kirjoitus osoittaa, etteivät Anderssonin ja väkivaltavasemmiston tiiviit siteet ole historiaa. Andersson nimittäin järjesti konsertin taustalla työskennelleen Jussi Heleniuksen kanssa henkilökohtaisen tapaamisen, jossa vasemmistojohtaja kertoi mafiaelokuvista tuttuun tapaan voivansa järjestää konserttiväelle suojelua väkivaltavasemmistoa vastaan:

“Keskiviikkoiltapäivänä 25.1. saimme Mirva Merimaalta sähköpostin, jossa hän kehoitti peruuttamaan Naer Mataronin esiintymisen, koska siitä ‘syntyisi vakavaa imagohaittaa’ Gongille. Sähköpostissa on mukana kansanedustaja, Gongin avajaisissa uuden talon käyttöön vihkineen Li Anderssonin Merimaalle lähettämä viesti, jossa mm. kerrotaan, että mikäli keikkaa ei peruta, on todennäköistä, että Gongia kohtaan käynnistetään laaja ja näkyvä boikottikampanja.

“Paniikkimieliala kuitenkin ottaa vallan ja Merimaa ryntää julkistamaan Gongin lausunnon, jossa kerrotaan lyhyesti, että ko. bändit on nyt peruttu tapahtuman kokoonpanosta – ilman meidän eli järjestävän tahon kommentteja saati suostumusta. Hän perustelee tätä sillä, että nykyajan nopean tiedonkulun myötä tulossa oleva Varisverkoston tiedote leviää kohta joka paikkaan ja Gongille tulisi siitä peruuttamatonta imagohaittaa.

Li Andersson jakoi Gongin Facebook-päivityksen aiheesta omalla FB-seinällään kommentilla ‘Hienoa toimintaa!’ mutta päätyi pian poistamaan päivityksensä.

“Andersson esitti keskustelumme aikana moneen kertaan huolensa siitä, että Turku Saatanalle 5 -tapahtuma toimisi astinlautana nuorille uusnatseille ja että he saisivat Naer Mataronin basistin mahdollisesta tapaamisesta pontta natsistisille ajatuksilleen. Jopa Varisverkoston väläyttämää mahdollisuutta black metal -konserttien toimimisesta yleisemminkin fasistiliikkeiden, esim. Suomen Vastarintaliikkeen, värväystilaisuuksina ei Andersson pitänyt kaukaa haetulta.”

“Keskustelussa Anderssonin kanssa hän mainitsi myös, että jos minulle tai Metallihelvetille tulee tämän boikottiuhkailun myötä jotain ongelmia, hän voi mahdollisuuksien mukaan auttaa.

Ensin en ymmärtänyt ollenkaan mitä hän ajoi takaa, mutta pian tajusin hänen tarkoittavan ihan konkreettista häirinnän uhkaa. En ollut uskoa korviani: hän periaatteessa ilmoittaa, että voisi vaikuttaa ‘vastapuoleen’, jos yhdistystämme tai sen jäseniä häirittäisiin tämän tapauksen tiimoilta. Itselläni ei tullut moisen pelkääminen mieleen missään vaiheessa. Enkä edes tunne, että Metallihelvetillä olisi jokin vastapuoli/vastustaja.”

Tapaaminen järjestettiin siksi, että Andersson oli henkilökohtaisesti kampanjoinut konserttiväkeä vastaan, jotta ei-toivotun yhtyeen esiintyminen peruttaisiin. Kun keikkajärjestäjille alkoi sataa uhkauksia ja painostusviestejä, kertoi Andersson voivansa auttaa heitä, mikäli he taipuisivat tämän poliittisiin vaatimuksiin.

Tieto on tärkeä siksi, että Suomen valtamedia ei ole suostunut painostamaan lainkaan kotimaista väkivaltavasemmistoa. Siinä missä kansallismielisten nimiä, kotipaikkakuntia ja yksityisviestejä on julkaistu mediassa rutiininomaisesti vuosien ajan, ei esimerkiksi Marko Parkkolan pahoinpidelleen äärivasemmistolaisen Tommi Karjalaisen tuomiosta saati henkilöllisyydestä uutisoitu lainkaan.

Aiemmin valtamedian yksittäiset toimittajat ovat perustelleet äärivasemmistoa suojelevaa sensuuripolitiikkaa esimerkiksi väittämällä, ettei teema ole yhteiskunnallisesti tarpeeksi merkittävä. Kyse on kuitenkin tekosyystä, sillä vasemmistoliiton johdon ja ruohonjuuritason rikollisaktivistien välinen yhteys on todennettu nyt jo toistuvasti.

 

Lue myös: Kuka uhkailee kirjailijaa?

4 KOMMENTIT

 1. https://youtu.be/NpbjmoDQt0g

  Yllä vielä tämä Lin lausunto paremmasta väkivallasta. Hävettääköhän tätä koskaan, vai onko hän vaan niin yksinkertainen ettei edes itse huomaa ristiriitaa lausunnoissaan ja tekemisessään?

 2. Kiitos tämänkin esille tuomisesta! Näitä juttuja olisi hyvä jakaa eteenpäin.

 3. Li Andersson on viime aikoina päsmäröinyt muutenkin:

  “Hysteerisimmät äänenpainot kuultiin tietenkin äärivasemmistolaisilta kuten Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andressonilta, joka totesi twiitissään, että “aikuiset ovat huolissaan nuorten medialukutaidosta ja sitten kämmäävät itse näin. Aivan käsittämätöntä”. Räyhäanarkistisen Varis-verkoston kanssa tiettävästi puuhaileva Andersson taitaa kuitenkin olla se viimeinen henkilö puhumaan kansalaisten medialukutaidosta yhtään mitään.”

  http://ylewatch.blogspot.fi/2017/09/hallitsevat-valhemediat-kuten-yle.html

 4. “Miksi opetusministeri[‼] Li Anderssonilla on liuta avustajia?”

  Mitä tuollaiset paskapäät mistään tajuavat? Noita en palkkaisi edes katulampuiksi. Toki jokaisella ministerillä ja kansanedustajalla tulee olla avustaja jokaiseen tehtävään — alkaen henk.koht. kengännauhojen solmijasta.

  Torkkupeittoja, tietokoneita, dildoja, anustappeja jne. kyllä jaetaan näille rotille MEIDÄN rahoista.

Comments are closed.