Koti Artikkelit Esittelyssä kolmas Tampereella syytteessä oleva kommunisti

Esittelyssä kolmas Tampereella syytteessä oleva kommunisti

22
Dimitri Juhana Ollikainen.

Uutisoimme eilen Tampereella tiistaina tapahtuvasta oikeudenkäynnistä, jossa kolmea kommunistia syytetään mellakoinnista. Mellakointi tapahtui Soldiers of Odin-järjestön mielenosoituksen aikaan kommunistien pyrkiessä hakemaan konfliktia kansallismielisiä vastaan. Syytettyinä ovat Teemu Elias Kukka, Jeremias Aleksanteri Lauri Lahtinen sekä Dimitri Juhana Ollikainen.

Pyysimme kuvia Ollikaisesta ja kysely tuottikin nopeasti tulosta. Ollikainen on hyvin usein äärivasemmiston mielenosoituksissa nähty riidanhaastaja. Hän oli myös Tampereella paikalla nolaamassa itsensä. Ollikainen kuvasi paikalta videon, jonka äärivasemmistolaiset julkaisivat Youtubessa päivää ennen oikeudenkäyntiä. Videota käytettiin myös oikeudenkäynnissä todisteena.

Videolla näkyy, kuinka Ollikainen pyrkii saamaan kansallismielisiä tappelemaan huutamalla heille turvallisen välimatkan päästä mm. ”koittakaa lyödä” ja heti perään ”koittakaa lisää” juostuaan ensin karkuun useamman metrin.

Videolla näkyy myös kohta, jossa kansallismieliset lähtevät tulemaan äärivasemmistolaisia päin. ”Militantit” vasemmistolaiset eivät kovista puheistaan ja heittämistään kivistä huolimatta ole kiinnostuneita fyysisestä kontaktista ja he lähtevätkin kollektiivisena ryhmänä karkuun. Myös Ollikainen juoksee karkuun yrittäen samalla epätoivoisesti agitoida tovereitaan jäämään puolustamaan itseään. Ketään ei vaikuta kiinnostavan Ollikaisen pyynnöt.

Voit katsoa Ollikaisen kuvaaman 15-minuuttia pitkän hyvin kiusallisen videon tästä:
https://youtu.be/X3DLNSFYwEY


Äärivasemmisto oli pitkin päivää kutsunut väkeä paikalle avoimilla sosiaalisen median kutsuilla sekä ainakin suljetussa WhatsApp-ryhmässä. Yhdeltä paikalla olleelta vasemmistolaiselta takavarikoitiin repullinen saunakiviä, jotka hän väittä ”löytäneensä puistosta.” Syyttäjän mukaan Ollikainen oli myös rekrytoinut väkeä Vasemmistoliiton teltalla. Kun muutama vasemmistolainen sai nenilleen riidan haastamisensa päätteeksi, muuttui koko vasemmiston kollektiivinen uho uhriutumiseksi ”väkivaltaisesta äärioikeistosta.”

Kansalaisaktivisti Tiina Wiik oli Tampereella seuraamassa oikeudenkäyntiä. Hän päivitti oikeudenkäynnin tapahtumia Twitteriin. Wiikin mukaan vasemmistolaiset ovat esimerkiksi kieltäneet olleensa osa kollektiivista ryhmää, vaikka syytetyn penkillä olevat ovat itse päivittäneet WhatsApp-ryhmään tietoja kansallismielisten liikkeistä, varustautuneet repullisella saunakiviä ja haastoivat itse aktiivisesti riitaa kansallismielisten kanssa.

Voit lukea läpi Wiikin seurannan tästä: https://twitter.com/SwanOfTuonela/status/1227126125400403968

22 KOMMENTIT

 1. Tämä Ollikainen vaikuttaa videon perusteella siltä tyypiltä, joka haastaa aina baarissa riitaa ja soittaa heti perään poliisit saatuaan lättyyn. Myös testosteronivaje huokuu tästä kimeä-äänisestä läskistä pitkälle.

 2. MIKSI ihmeessä vassarit julkaisi tämän videon? Onko niillä pakottava tarve nolata itsensä? Leiki nyt tällaisen esityksen jälkeen jotain militanttia.

  Varmaan nolottaa tällä hetkellä olla yksi niistä noin kolmesta suomalaisesta äärivasemmistolaisesta, joilla oikeasti voisi olla jotain katu-uskottavuutta ja testosteronia itsessään. Ei mikään ihme, että oikeita myllyttäjiä ei noiden touhut kiinnosta, kun ympärillä olevat tyypit on jotain turvallisen välimatkan päästä huutelevia karkuun juoksevia twitter-jonneja.

 3. Antifa – aina itsensä nolaamista. No täytyyhän kehitysvammaisillakin aktiviteetteja olla.

  Anarkisti, antifa – Rahavallan kassara!

 4. Kiitos Vastarinta että saitte selvitettyä tuon idiootin nimen!

  Tuo lapsen tasolle jäänyt pikkupoika on aina repimässä turpaansa kansallismielisten tapahtumissa. Sillä on oikein todella hinttimäinen, sellainen päiväkotilaisen pikkupennun tyyli soittaa suutansa. Ja sitten se heti juoksee paskat housuissa pakoon kun sitä kohtaan ottaa yhdenkin askeleen.

  Suomalaiset antifasistit ovat oikeasti ihan uskomattoman heikkoja pelkureita. Ainoa keino miten ne pystyy iskemään on sellainen raukkamainen seläntakaa kiven heittäminen jne. Ne aina laskee tarkkaan että mitenkä pääsee heti juoksemaan pakoon jos vähänkin joku pääsee niiden lähelle ja yleensä aina siihen tulee poliisi väliin antamaan antifasisteille mahdollisuuden päästä rauhassa pakoon.

 5. Ei yllättänyt, että demarien punaisen vaalikojun edessä näkyy Maria ja Markoa kuvaamassa myös dosentti Jussi Jalonen (sinitakkisen miehen vieressä, kaikki vaatteet mustat).

 6. Mölyävä elämäntapa-antifa. Porukan ääni, aivovuoto ja psykoosi.

 7. Marxnistit hinttifantit ovat tyypillisiä kasaarisionistien hyödyllisiä idiootteja: Ei selkärankaa, ei käsitystä oikeasta ja väärästä, ei rohkeutta, mutta silmitön viha kaikkia niitä kohtaan, joilla on selkäranka, käsitys oikeasta ja väärästä ja rohkeutta.

  Kannattaa muistaa mitä Sionin viisaiden vanhempien pöytäkirjoissa sanotaan:

  HÄVITTÄVIEN OPPIEN MENESTYS

  3. älkää luulko, että meidän väitteemme ovat vain tyhjää puhetta: huomatkaa, millaisen loistavan vastaanoton olemme järjestäneet Darwinin, Marxin ja Nietzschen opeille ja teorioille! Ainakin meille pitäisi näiden oppien gojimien mieliä hajoittavan vaikutuksen olla täysin selvän.

  VÄÄRIÄ OPPEJA

  10. Me olemme pettäneet, johtaneet harhaan ja siveellisesti turmelleet gojimien nuorison kasvattamalla sen ehdoin tahdoin väärien periaatteiden ja oppien mukaan.

  JUUTALAISTEN VAPAAMUURARIEN JOUKKO

  7. Me esiinnymme työmiehen pelastajina tästä ikeestä tarjoamalla hänelle paikan joukkomme riveissä, sosialistisessa, anarkistisessa ja kommunistisessa armeijassamme, jota aina tuemme sekä rahallisesti että moraalisesti muka yleisinhimillisen veljeyden nimissä, mutta todellisuudessa yhteiskunnallisen vapaamuurariutemme vaatimusten mukaisesti (Hesekiel 13:10-16; Matteus 7:23-27). Ylimystö, jolla oli oikeus käyttää hyväkseen työtätekevän kansanluokan työtä, tahtoi sen pysyvän kunnossa, terveenä ja ravittuna. Meidän etumme ovat päinvastaiset, me vaadimme ei-juutalaisten rappeutumista.

  Marxnistit ovat islamistien ohella täysin sataprosenttinen esimerkki siitä, miten kasaarisionistien perverssit ideologiat ja ihanteet ovat kantaneet syöpäistä hedelmäänsä.

 8. Ei helvetti. Katsoin tuon videon, jumalauta mikä myötähäpeä! Oikeesti kuka edes voi olla noin vammainen? 😂

 9. Olisi ilo tiputtaa pikkubussillinen tuollaisia paskasäkkejä yksi toisensa perään.

 10. Huh. Onpa oksettavaa porukkaa nämä Antifan pelaajat. Eivät edes tiedä kenen asialla ovat. Lampaita, mitkä pitäisi laittaa esitteille johonkin safarille tjtn.

 11. Onko Suomessa todellakin edelleen kommunisteja? Heidän ihanneparatiisinsa neuvostomaan hajoamisen aikoihin muutin maasta pois ja esitän kysymykseni vilpittömästi, sillä luulin kommunistien silmien avautuneen jo tuolloin, 20 vuotta sitten. Näyttää siltä, että kommunismi on perinnöllinen – juutalaislähtöinen – sairaus, ja tuon perinnöllisyyden vuoksi voimme todeta, että Vapaussodan jälkiselvitys jäi pahasti kesken. Valitettavasti. Tämä tulee pitää mielessä, sillä uutta vapaussotaa tarvitaan ja se tulee.

  • Suomessa kommunistit ovat niin eripuraisia että jokaisella on oma puolue. Eräs stand-up koomikko joka on ammatiltaan uskonnonopettaja tosin väitti että kokonaislukumäärä on 2 ja että hän tuntee toisen näistä.

 12. Jos tuossa on suvakkien “kova” ydin, niin nuivilla ei ole hätäpäivää.

  • Niimpä. Nämä antifan vähä-älyiset elämämkoululaiset ovat niin vitun noloa porukkaa. Eihän noista öyhöttävistä luusereista ole kuin huuteleen ja heitteleen jotain kiviä ja papatteja kunnes juostaankin paskat housuissa itkeen poliisin selän taakse. Sitten uhriudutaan kuinka “pahat uusnatsit” hakkaavat sivullisia. Oikeesti, mikä myötähäpeä! Nämä “militantit” antifasistit ovat juuri tuota tasoa. Alhaisella älykkyysosamäärällä varustettuja päihdeongelmaisia luusereita!

 13. Ollikaisella ei ole videota kuvatessaan maratonkuntoa kun jo kävellessään hengästyy ja tämä kolmikko tekee vahinkoja kun ei ulosotossa ei oikeudessa mitään näiltä saa siis samanlaista ongelmaa kun kiakkovieras teki.Eikä edes varmaan töissä käydä. Tämä käytös todistaa sen ettei antifalle ja varisverkostolle saa antaa jalansijaa yhteiskunnassa.

 14. Provosoiminen on tietty yksi punikkien työkalu. Osittain ovat kai onnistuneetkin siinä. Mediaa kiinnostaa väkivalta, erityisesti kansallismielisten harjoittama. Vaikka kuinka tekisi mieli antaa selkäsauna ärsyttäville punikkikakaroille niin sitähän ne haluaa. Ei anneta sitä mitä ne haluavat.

  • Tuota SoO marssia kohtaan aggressiivisesti ja provosoivasti käyttäytyneet kommunistit saivat kurinpalautuksen sekä myöhemmin syytteet väkivaltaisesta mellakasta. Kaikenlisäksi nämä pellet häpäisivät itsensä, mikä onkin olennainen osa antifa toimintaa. Ei nämä loiset ymmärrä muuta kuin väkivaltaa. Hyvä kun on nimet ja naamat tiedossa. On varmasti mukavaa kulkea tuolla vilkuillen jatkuvasti olan yli. Onnea Tampereen “natsien tuhoaja” kolmikolle! 😬 Kunnolla turpaan jatkossakin!

   Anarkisti, antifa – Rahavallan kassara!

  • Hyvä tietää jos tuo nelisilmäinen peräkammarin poika maleksii yliopistolla. 😉

 15. jews did 9/11 (research the 5 dancing Israelis arrested on 9/11 jews run the media)
  jews run the banks
  jews ran the slave trade
  jews attacked the uss liberty
  jews are pushing racial mixing/miscegenation (destruction of gentile races, mainly whites)
  jews are pushing feminism/social leftism
  jews are behind the LGBT agenda
  jews made the first transgender clinic in Germany
  jews run hollywood
  jews sacrifice children
  jews are behind and push immigration
  jews are behind white genocide (pushes anything to end whites including birthrates)
  jews are behind gun control/take your guns
  jews are behind/fund ALL wars since the 18th century (creating infighting for power)
  jews and AIPAC controls U.S politicians
  jews would make ancient empires and civilizations collapse (creating infighting for power)
  jews destroyed the nuclear family and traditional values with degeneracy
  jew- run establishment bans solution to cancer
  jews ran the transatlantic slave trade from Africa to the americas
  jews are behind destruction of gentile/non-jewish religions
  jews made communism and marxism
  jews have been kicked out of 350+ places (officially 109 countries as of c.a 1970)
  jews push NWO and destroy gentile countries, by firstly controlling their central bank
  jews made the Jesuit Order/Society of “Jesus” (Ignatius of Loyola the crypto jew creator)
  jews control the music industry and rap (hence the degeneracy and anti traditionalism)
  jews are behind the china epidemic (Mao Zedong had jews all around him)
  KNOW YOUR ENEMY

  Suomen tuhoava juutalainen pankkiyhtälö on:

  Velka – (velka + korko) = Suomen kohtalo. Kun tätä yhtälöä sievennetään, saadaan

  Velka – velka – korko = Suomen kohtalo, eli

  – korko = Suomen kohtalo.

  Yksinkertaista ja selvää. Tällä yhtälöllä juutalaiset ovat tarkoituksella tuhonneet ei-juutalaisen Suomen ja myös tulevat viemään tuhon äärimmäiseen loppuun saakka.

 16. Hesari kirjoitti tänään jutun jossa valitti miten Saksassa sellaisena mainittu kommunistinen puolue oli hävinnyt isänmaalliselle puolueelle, ja miten kauheaa että näin on käynyt.

Comments are closed.