Koti Uutisia Äärivasemmisto järjestää “viha- ja kuolemamarssin” Tampereella 21.10. – taustalla maahanmuuttaja

Äärivasemmisto järjestää “viha- ja kuolemamarssin” Tampereella 21.10. – taustalla maahanmuuttaja

38
Kuolema fasismille -mainosjuliste ja vihamarssin järjestäjä Javiera Marchant Aedo.

Vastarintaliike järjestää Tampereella ensi lauantaina 21.10. mielenosoituksen sananvapauden puolesta. Tapahtuma on avoin kaikille kansallismielisille, jotka vastustavat Suomen poliisin monikulttuurista politisoitumista sekä pyrkimyksiä kieltää kansallismielinen toiminta.

Kuten arvata saattoi, äärivasemmisto on päättänyt järjestää vastamielenosoituksen – toisin sanoen marxistit tulevat marssimaan sananvapautta vastaan. Mielenosoituksen nimi on “Koko Tampere vihaa natseja”, ja sen vastuuhenkilö on maahanmuuttajataustainen feministi Javiera Marchant Aedo. Aedo on osallistunut politiikkaan vasemmistoliiton listoilta.

Aedon vihamielenosoitukseen osallistuu myös blokki nimeltä “Kuolema fasismille”, jonka vastuuhenkilöt eivät tietenkään uskalla paljastaa henkilöllisyyttään. Kuolemaryhmän mainosjulisteessa marssivat naamioituneet sekä aseistautuneet kommunistit ja maahantunkeutujat.

Kuolemaryhmän osallistuminen marssille on herättänyt närää malitillisemmissa vasemmistolaisissa, mutta Javiera Marchant Aedo ei ole suostunut irtisanoutumaan kuolemaryhmästä julkisesti. Toisin sanoen Tampereella sananvapautta vastaan tulee osoittamaan mieltään maahanmuuttajan johtama vihamarssi kuolemablokkeineen.

Valtamedia ei ole tietenkään uutisoinut mitään siitä, että poliittisesti aktiivinen maahanmuuttaja organisoi “viha- ja kuolemamarssin” Tampereen keskustaan. Tapaus täytyy sensuroida siksi, että uutinen saattaisi ruokkia “rasismia” syntyperäisten suomalaisten keskuudessa.

Äärivasemmisto on kuluneiden vuosien aikana käyttänyt väkivaltaretoriikkaa mielenosoitusten yhteydessä heikolla menestyksellä. Raakaa uhoa uhkuneet mielenosoitukset Smash Asem sekä Vapaus pelissä (joista jälkimmäinen oli suunnattu 612-marssia vastaan vuonna 2015) lässähtivät lopulta kulttuurimarxistien rohkeuden puutteeseen.

Viimeisin viritelmä viha- ja kuolemaiskulauseineen on myös äärivasemmiston yritys parantaa julkisuuskuvaansa yleistä hilpeyttä synnyttäneen elokuisen mielenosoituksen jälkeen. Tuolloin aloitteellista väkivaltaa avoimesti kannattava Varisverkosto järjesti Helsingissä mielenosoituksen terrorismin vastustamista vastaan [sic].

Vaikka järjestäjätahot ovat puhuneet vuosien ajan “antifasistisen” katuväkivallan puolesta, paljasti paikan päällä kuvattu video (katso yllä), kuinka surkea ilmestys yleensä naamioiden takana piilottelevat kommunistit todellisuudessa ovat. Tampereen viha- ja kuolemauholla vasemmisto pyrkii siis rakentamaan aiempaa maskuliinisempaa imagoa.

 

Lue myös:

Video: väkivallalla uhkaileva äärivasemmisto piiloutuu kansallismielisiltä
Video: Tillanen jäädyttää antifasistit keskustassa
Äärivasemmisto yritti hyökätä Rajat kiinni! -mielenosoituksen kimppuun

38 KOMMENTIT

 1. Siellä on poliisien apurit rivissä! Shomrim vaan taisi tajuta, että antifasta ei ole mihinkään, joten ovat joutuneet itse tekemään likaisen työn.

  Mutta Tampereella nähdään miten kuolemablokin käy. Tai noh kyllähän sen tietää, niiden marssi päätyy kuin junan matka seinään. Rip.

 2. Voi miten säälittävää plagioida toisten ideoita. Kun nuo maxilaiset pitävät omia mekkaloitaan niin ketkähän niistä on ilmoitettu viranomaisille järjestyksenvalvojiksi?

  Vasemmistolaiset ovat aina olleet kovia mölyämään mutta kovin vähän on jäänyt villoja käteen. Mietitäämpä miten kävi SKP:lle, kommunismille, vasemmistoliitolle tai SDP:lle. Niistä kaikista tuli enemmän oikestolaisempia ryhmiä/henkilöitä kuin kansalissosialistit tänä päivänä ovat.

  Niin että peskää hampaanne+hiuksenne, ajakaa partanne ja käyttäkää hajuvesiä. Ja ehkä sen jälkeen joku ottaa vassaritkin tosissaan. Toistaiseksi ei Marxilaisella maailmankatsomuksella ole kertaakaan muutettu mitään yhteiskuntaa sen asukkaille paremmaksi paikaksi asua ja/tai elää.

 3. Historiallisestikin kommunisteilla on ollut tarjota vain vihaa ja kuolemaa, joten eipä nuo teemat yllätä.

 4. Ei kai teitä isämmaan urhoja, herrasrotuisia yli-ihmisiä, pelota kun pitää näin katkera teksti kirjoittaa jokaisesta vasemmiston liikkeestä? Surullisia paskoja olette molemmat, toivonkin syvästi että joku tekee allahu akbarit molempia pellemiekkareita vastaan niin olisi Suomikin taas hieman parempi paikka

  • Miksi sinä – moraalisen ja älyllisen täydellisyyden perikuva kun olet – mesoat artikkelin kommenteissa toivoen ihmisten kuolemaa. Se ei oikein sovi “kivapuheeseen.”

  • En ymmärrä miten voit ajatella itsesi olevan niin oikeassa tai hyvä ihminen, käyttäytyessäsi noin? Täällä tulee aina, ainakin vielä, olemaan vasemmisto ja oikeammisto. Kummallakin on eriävät mielipiteet. Mitä sinä oikein yrität? Jo puheesta huomaa että et ole varmaan kummankaan puolen asioihin OIKEASTI perehtynyt. Tämä on paljon syvällisempää kuin että “no johan on pahoja, pitäs vaan kumpikin tappaa! Näytin niille!” Kumpa lukisit kommenttisi jälkikäteen, ihan oikeasti.. En osaa kunnolla selittää mitä haluaisin tarkalleen ottaen sanoa, mutta kun ekana tämän luin, ei tule oikein hyvä “esikuva” jne. sinusta, eikä varsinkaan perkele muutaka kenenkään mielipidettä. ME EMME OLE PAHOJA IHMISIÄ, me kansallissosialistit. Miten joku voi olla niin jäävi ettei viitsi edes tutkia ennenkuin pälpättää mitä sattuu? Äh…

 5. Globalismin ja korporaatiofasismin kannattajat ovat eliitin hyödyllisiä idiootteja. Jos yksikin vastamielenosoituksen edustaja voisi järjellisesti perustella sen, että miksi globalistiyritys saa toimia kehitysmaassa (kuten Suomessa) maksamatta veroja (pääoma-, ja arvonlisä-) ja siten saadun edun nimissä riistää ja ryöstää ko kehitysmaata? Sitten tämä neropatti voi seuraavaksi vastata kysymykseen, että miksi globalistiyritys saa rajattomasti luottoa/lainaa globalistipankkiireilta (ja edelleen keskuspankeilta, jotka luovat tyhjästä rahaa), jolla voi ostaa kaiken kiinteän omaisuuden ko. kehitysmaasta (kuten Suomesta). Tieverkon, rautatiet, sähköverkon, sairaalat, pellot, kaivokset, tehtaat, metsät, vesilaitokset.. kaiken. Kaikki yksityistetään globaalieliitin omistukseen.. harvoille ja valituille. Vastatkaapa nöihin kysymyksiin kommunistit ja vasurit.. jaa, ette pysty vai.. ette koska te olette vitun idiootteja. Täydellisiä luusereita.

 6. Tottakai juutalaisomisteinen (((valtamedia))) vaikenee. Sanat “viha” ja “kuolema” kun eivät sovi viralliseen narratiiviin “suvaitsevaisista” (todellisuudessa juutalaisen rahaeliitin hyödyllisiä idiootteja)

 7. ANTIFA = JUUTALAISEN RAHAELIITIN HUORAT!

  Jonkun pitäisi kertoa näille matuille että he ovat sionistien asialla.

 8. Jos olisin kiltti, sanoisin noista nuorista huutelijoista: “He eivät tiedä, mitä he tekevät”. Naamioituneet antifat tietävät oikein hyvin, mitä ovat luotsaamassa – jos uskoisivat olevansa oikealla asialla, eivät peittäisi kasvojaan. Tarkoittaako helppo elämä (yhteiskunta tarjoaa lääkärit, päivähoidon, koulutuksen, sosiaalihuollon, jos et jaksa tehdä elämäsi eteen mitään) sitä, että voit vapaasti vaatia sosiaalihuoltoa myös koko maailman rikollisille, jotka koloistaan tänne ryömivät luettuaan netistä, miten Suomessa uskotaan uskomattomimmatkin kurpitsavaunutarinat – ja jos ei uskota, voi rasismiin vetoamalla aina saada sen, mitä haluat, ilmaiseksi.Jääköön nyt tällä kertaa tähän.

 9. Hah, vasemmiston militantti-porukka jaksaa kyllä aina naurattaa. Ne on feminisöineet itsensä niin pahasti ettei kukaan ole pelännyt niitä enää vuosiin.

 10. Melkoista ulinaa natsijunteilta, huudellaan kommunismista ja globalismin kannattamisesta vaikka kyseessä on vain ja ainoastaan rasismin ja fasismin vastustaminen. Väkivaltakaan ei kuulu oletuksena antifasismiin vaikka te väkivaltaa ihannoivat elämänkoululaiset haluaisitte niin kuinka rivien välistä lukea. “Viha- ja kuolemanmarssi” – naurettavan heikko false flag -yritys natsipellet.

  Kuten Göteborgissa, Tampereellakin riittää pieni kiusanteko teitä kohtaan jolla saadaan heikkohermoiset arjalaiset reppanat provosoitua yrittämään jotain epätoivoista, jonka jälkeen poliisi hoitaakin homman pakettiin. Helppoa kun sen osaa. 😉

  Retoriikkanne rakentuu kahden ääripään olemassaoloon, mutta te olette ainoa ääripää. Tavalliset tolkun kansalaiset vastustavat kansallissosialistista ajattelua ja tulee aina vastustamaan.

  Natsismi tulee häviämään!

  • Eikö “amtirasistit” sitten kannatakkaan globalismia? Tuota väkivaltaa lupaillaan kuolema-marssiin omilla nettisivuilla, ja päätapahtuman nimestä löytyy termi viha. Eli nämä tapahtumat rakentuvat vihaamisen ja väkivallalla uhkailun ynpärille.

   En ole muuten koskaan kuullut Vastarintaliikkeen puhuvan kahdesta ääripäästä, mutta ei varmaan pidä antaa totuuden pilata hyvää tarinaa.

   Ps. Suojelupoliisin mukaan Vastarintaliikkeeseen kuuluu keskimääräistä keskiluokkaisempia ihmisiä.

   • Lukeminen sinulle vaivalloista? Globalismiin otetaan kantaa eri areenoilla mutta natsismin vastustamisessa on kyse vain ja ainoastaan natsismin vastustamisesta. Se on yksinkertainen (ja toki järjissää oleville ihmisille itsestäänselvä) elämänasenne joka on irrallaan muista aatteista. Sen vuoksi antirasisteja yhdistää yksi tekijä: rasismin ja fasismin vastustaminen, muutoin antirasistit ovat hyvinkin erilaisia ihmisiä.

    Kuolema-marssin nettisivua pidän niin kauan Jesse “Peppu” Torniaisen taideprojektina, että se osoitetaan joksikin muuksi. False flag jolla nimenomaan rakennetaan kuvaa väkivaltaisesta ääripäästä ja siten pyritään saamaan ns. tolkun kansalaisia jäämään kotiin ensi lauantaina. Teille itsellenne tuon tapporyhmä-fantasian ylläpito on tärkeää, jotta voitte säälittävän mielenilmauksenne jälkeen ilkkua antifasisteille, jotka “epäonnistuivat jälleen tavoitteessaan”.

    Tietenkään PVL ei puhu ääripäistä koska edustaa itse ääripäätä. Ummehtuneiden rasististen aatteiden ajaminen vaatii niiden tuomista salonkikelpoisiksi, mikä ei onnistu kun ollaan ajauduttu ääripäähän. Vastustajia kuvataan väkivaltaisiksi huligaaneiksi vaikka todellisuudessa ehdoton valtaosa natsimarsseja vastustavista pidättäytyy kaikesta väkivallasta, kuten on nähty jokaisessa antirasistisessa mielenosoituksessa.

    Tuohon vastarintaliikeläisten keskiluokkaisuuteen tuskin löytyy lähdettä. Olisihan se toki huvittavaa, jos nykyisen valtiojärjestyksen kumoamista ajavat henkilöt kuitenkin maksaisivat veronsa mukisematta. Ainakaan am. Jesse ei ole tässä kunnostautunut.

    • Sinulle asioiden yleinen ymmärtäminen lienee liian vaivalloista?

     -Miksi “antirasistit” vastustavat “natseja” tai “rasisteja”? Johtuuko se nimenomaan tästä globalisaatio-aspektista, joka toimii pohjana kaiken isänmaallisuuden vastustamiselle niin oikealla kuin vasemmalla? Eli vaikka kokoomukseen kuuluva “rasisminvastustaja” ja Vasemmistoliittoon kuuluva “rasisminvastustaja” ovat erilaisia ihmisiä, molempien syyt ovat globalisaation kannattamisessa.

     Mitä itse tiedän liikkeen aktivistien mielipiteitä “rasisminvastustajista”, niin aika harvaa jaksaa kiinnostaa: ollenkaan, koska ei joku kiljuva räkänokka ole liikkeelle se ongelma. Liike taistelee systeemiä vastaan, ei sen ohjauksessa olevia juoksupoikia vastaan.

     • Bad goy: aika kova kiima tällä sivulla tuntuu usein olevan niitä kiljuvia räkänokkia kohtaan…

      Sitten kehoitan sinua perehtymään termiin “rasismi” jonka jälkeen voit – jos niin haastavaan ajatteluun kykenet – miettiä mitä sen vastustaminen voisi tarkoittaa.

     • Toki äärivasemmisto tarjoaa hyvää huumoria ihmisille. Tänne kirjoittavat henkilöt ei kuitenkaan välttämättä kuulu liikkeeseen, sillä kommentoida voi kuka tahansa.

      Mikäli tarkoitat “rasismilla” esimerkiksi rotusyrjintää, niin Vastarintaliikkeen aktivistin oppaassa käsketään, että liikkeen jäsenten tulee kohdella myös toisen rodun edustajia kohteliaasti.

     • Rasismi = biologisen kollektiivin itsesäilytysvaisto.

      Marksilais-leniniläisessä dialektiikassa se tarkoittaa tietenkin “porvarillista rotuun perustuvaa riistoa” tai syrjintää.
      Suomenkielinen termi tällaiselle käytökselle on rotusorto.

      Halu esimerkiksi elää elämäänsä etnisesti harmonisessa ympäristössä ei oikein täytä tätä sorron määritelmää. Siksi siis rotusorto -termin käytöstä onkin ylhäältäjohdetusti luovuttu ja se on pitkälti korvattu sisällöltään epämääräisemmällä lainasanalla.

      Oliko muuta, puupää?

  • Et selvästikkään tiedä miksi Göteborgi meni niin kuin meni. No mutta me nähdään Tampereella miten antifasistien tapporyhmä suoriutuu.

  • Kommari myöntää, että ilman poliisia niistä ei olisi mihinkään. Hah!

   • En ole kommunisti enkä ole väkivaltainen. Taidat elää harhoissa. Olen kiitollinen siitä, että meillä Suomessa on väkivaltakoneisto joka tarpeen vaatiessa pistää nippuun teidän kaltaiset torakat.

    • Tämä antifasistinen organisaatio nimeltä poliisi onkin poliisia vastustavan militantin vasemmiston ainut toivo tällä hetkellä, kun ovat itse feminisöineet itsensä alaikäisiksi pikkutytöiksi ja narukätisiksi miehen irvikuviksi.

     • Jälleen kerran sorrut väkivaltafantasiointiin. Sinulla on enemmän yhteistä Daesh-terroristin kuin tavallisen suomalaisen kanssa.

  • Onneksi tällainen tavallinen tolkun työssä käyvä kansallissosialistihenkinen luontoihminen ohittaa moiset suvaitsevaisen joukkomielenhäiriön tyhjänpäiväiset rasismi, natsi, vihapuhe, ynnä muut äärihölynpöly -leimakirveet olankohautuksella ja jatkaa kansallismielistä elämäntapaa kaikessa hiljaisuudessaan. Kieltämättä harmittaa, että osa valkoisista veljistä ja siskoista ovat aivopesty itsepetokselliseen, itsetuhoiseen roskaviihde – ja äärihedonistis-materialistiseen luonnonvihaelämäntapaan. Minun, eikä muidenkaan kansallissosialistien, tarvitse olla muiden rotujen vihaaja, vaan korkeintaan kansanpetturien vihaaja, jotka levittävät tätä mielisairasta kansojen sekoitusta ja muutenkin luontovihamielistä liberalismiaan. Eläköön kansallissosialismi, elämänkatsomuksena tuo rakkauden ja kauneuden huipentuma! Ymmärrän kyllä niitäkin poloja, jotka eivät pysty tässä rappion kiihtyvässä mielipuolisuudessaan oivaltamaan tätä jaloa elämänfilosofiaa. Minullakin meni aikansa tajuta olennainen, sillä tuhlasin nuoruuttani säälittävänä itsekeskeisenä, tyhjänpäiväisenä punkkarina.

  • Antifasistit on kyllä surkeaa sakkia! Tulivat Turkuun vastustamaan natsismia ja tukemaan terrorismia, paikalla oli pari kymmentä elämämkoulunarkkarihörhöä ördäämässä. Ei kukaan tollasia voi ottaa tosissaan. Myötähäpeä

 11. Koitapa Unski-reppana nyt vaan tulla sieltä ruudun takaa ihan oikeasti ensi lauantaina Tampereelle vastustamaan sitä fasismia äläkä suotta tuhlaa aikaasi anonyymisti netissä öyhöttämiseen. Annat jo vähän sellaisia merkkejä että antifasistinen toiminta on täysin lyöty maanrakoon kun jo Göteborgin epäonnistuneen antifa-pelleilyn jälkeen tämä sivusto sai osakseen punikkien epätoivoista trollausta ja nyt sinä uliset täällä ja annat vähän niinkuin ymmärtää ettei Tampereellakaan taida oikein tulla lasta eikä paskaa teidän puuhistanne. 😀

  Minä en edes kuulu vastarintaliikkeeseen, mutta siitä huolimatta tulen paikalle Helsingistä asti ihan vain periaatteesta ja pitäähän sitä nyt päästä näkemään kuinka “kuolema koittaa fasisteille”. HAH HAH HAH 😀

  Eniten huvittaa tuo sinun tyypillisen vasemmistolainen tapasi kääntää kaikki röyhkeästi täysin ylösalaisin. Nyt on oikein Torniainen itse tehnyt “kuolema fasismille” nettisivutkin. Myönnät siis itsekin että lesbojen uho on jo niin noloa ettei sitä edes kehtaa itse allekirjoittaa.

  “En ole kommunisti, mutta…” HAH HAH HAH HAH HAH 😀

  Nähdään Tampereella, Unski-reppana!

 12. Onkos Saksan Kansallissosialitinen Työväenpuolue saanut jalansijaa Tampereella?
  Omituista sikäli että kyseinen puolue ei ole toiminut vuoden 1945 jälkeen. Eikä mielestäni koskaan ole ollut suomessa listoilla.

 13. Kyllä on hulluksi maailma mennyt. Ja sitten vielä joku vaatii Stockan hullujen päivien lopettamista. Eli siis nämä fasistit, jotka vaativat sananvapauden lopettamista valtiokoneiston kustannuksella, tosiasiassa järjestävät kuolemanmarssin itselleen. Ok.

Comments are closed.