Koti Uutisia Elämäntavat Kommunistimellakasta syytetyn Dimitri Juhana Ollikaisen puhelimesta löytyi kikkelikuvia

Kommunistimellakasta syytetyn Dimitri Juhana Ollikaisen puhelimesta löytyi kikkelikuvia

3
Teemu Kukan puolustuksen mukaan Dimitri Juhana Ollikainen on “kylähullu”.

Pirkanmaan käräjäoikeudessa syytettiin tällä viikolla kolmea äärivasemmistolaista väkivaltaisen mellakoinnin johtamisesta. Syytettyinä ovat Teemu Elias Kukka, Jeremias Aleksanteri Lauri Lahtinen sekä Dimitri Juhana Ollikainen. Aluesyyttäjän mukaan kolmikko lietsoi väkivaltaa isänmaallista Soldiers of Odin (SOO) -katupartiojärjestöä vastaan.

Kukka, Lahtinen ja Ollikainen yrittivät sabotoida SOO:n marssia Tampereella 18.5.2019. Aluesyyttäjä Olli Sulkosen mukaan marssia huonolla menestyksellä vastustaneet kommunistit pyrkivät provosoimaan väkivaltaisia yhteenottoja esimerkiksi heittämällä kiviä marssijoita kohti. Poliisi takavarikoikin yhdeltä syytetyltä paikan päällä kivillä täytetyn repun.

Kun SOO:n katupartioaktiiveja yritettiin pelotella, tämä johti luonnollisesti fyysiseen yhteenottoon. Yhteenotossa ainakin kaksi äärivasemmistolaista sai tuntuvan selkäsaunan muiden juostessa karkuun. Nöyryyttävän kurinpalautuksen ohella marxistit saivat nipun syytteitä, mihin he eivät olleet selvästikään valmistautuneet.

Kansalaisjournalisti ja Oulun kaupungin varavaltuutettu Tiina Wiik seurasi kolmikon mellakkaoikeudenkäyntiä tällä viikolla. Wiik muun muassa raportoi, että vasemmiston paljon puhuttu “solidaarisuus” loisti oikeudessa poissaolollaan. Kommunistien puolustukset yrittivät parhaansa mukaan vierittää syyllisyyttä toistensa niskoille ja samalla kiistää oman osallisuuden väkivaltaisessa mellakoinnissa.

Tilanne kärjistyi oikeussalissa siihen pisteeseen asti, että Kukan puolustus kutsui Ollikaista “kylähulluksi”, jolla ei ole mitään tekemistä “vain piknikille” saapuneen (ja kivireppua kantaneen) Kukan kanssa. “Kaikki syyttävät vieruskaveria”, Wiik tiivisti.

Mikä mielenkiintoisinta, Ollikainen joutui esitutkinnan yhteydessä tukalaan tilanteeseen, kun poliisi tahtoi tutkia hänen kännykkänsä sisällön. “Syytetty Ollikainen mm. kertoo, ettei halua poliisien katsovan puhelintaan koska siellä on hänestä alastonkuvia”, esitutkintapöytäkirjat lukenut Wiik paljasti.

Poliisi selvitti, etteivät syytetyt olleet suinkaan sattuneet “vahingossa piknikille” samaan paikkaan Soldiers of Odinin kanssa, vaan häirintää oli koordinoitu puhelimitse ja sosiaalisessa mediassa. Kommunistikolmikosta tuskin saadaan rikollisneroja koulutettua, mutta ensi kerralla operaatioturvallisuuden nimissä on sentään suotavaa suunnitella rikokset muualla kuin kännykässä ja esitellä sukukalleuksia omalle mielitietylle ilman digitaalisia välikäsiä.

Lähde: Tiina Wiik (1, 2)

3 KOMMENTIT

 1. Kommunismin, juutalaisuuden ja homoseksualismin epäpyhä kolminaisuus on tunnettu jo vuosisatojen ajan. Tavalla tai toisella nämä ilmiöt ovat aina liittyneet toisiinsa.

  Vuoden 1911 Trotskin (juutalainen Leon Bronshtein, tuleva RKKA:n perustaja) ja Leinin (jolla oli juutalainen äiti, vallankumouksen johtaja) kirjeenvaihdosta välillä löytyy:
  Trotski kirjoitti: “Epäilemättä, seksuaalinen sorto on ihmisen orjuuttamisen pääkeino. Niin pitkää, kun tämä sorto on olemassa, ei saa puhua oikeasta vapaudesta. Perhe, porvarillinen instituution, on täysin vanheutunut. Tulee kertoa tästä työläisille yksityiskotaisempi …”
  Lenin vastasi: “… eikä vain perhe. Kaikki kiellot, jotka koskevat seksualisuutta, pitäisi poistaa … Meidän tulee ottaa oppia sufragetteiltä: jopa saman sukupuolen rakkauden kielto on poistettava.”
  Melkein heti vallankaappauksen jälkeen, 19.12.1917 Lenin allekirjoitti bolshevistisen hallituksen (joka melkein kokonaan koostui juutalaisista vallankumouksellisista) asetukset «Avioliittojen lakkauttamisesta» ja «Homoseksualismista rankaisemisen lakkauttamisesta» (viimeksi mainittu osana asetusta «Avoliitoista, lapsista ja siviilisäätiön rekisteröinnistä»). Stalinin määräyksestä 17.12.1933 rikoslainsäädäntöön lisättiin § 121 jonka mukaan miesten homoseksualismin harjoittaminen oli kielletty vankilatuomion uhalla. Tämä § 121 oli poistettu rikoslaista 3.6.1993, sen jälkeen kun juutalaiset oligarkit uudestaan kaappasivat vallan Venäjällä.

  • Hassua että juutalaiset puolustelevat monia asioita, kuten tätä kommunistista revoluutiota sinäisessä Venäjässä, että “kaikki juutalaiset eivät olleet samaa mieltä! antakaa kaikki meidän kestää” mutta samalla sivuuttavat monet pätevät faktat, ja myös pienet sellaiset jotka saavat tavallisen maantallaajan miettimään, vaikka eivät saisikaan jotain “historioitsijaa” miettimään…

 2. Poliisin turvin kommunistit uskaltavat öykkäröidä. Jos poliisia ei olisi, hörhöt pysyisivät koloissaan.

Comments are closed.