Koti Uutisia Kotimaa Veronmaksajilta “koronatukea” valtamedialle – taustalla tunnettu kulttuurimarxisti

Veronmaksajilta “koronatukea” valtamedialle – taustalla tunnettu kulttuurimarxisti

7
Elina-Grundstrom-videokaappauskuva
Elina Grundström.

Suomen hallitus on lahjoittamassa huomattavan summan veronmaksajien rahaa maan varakkaimmille valtamediayhtiöille. Samalla tavalliset suomalaiset pienyrittäjistä hoitoalan duunareihin kärsivät jatkuvasti kiristyvästä taloudellisesta paineesta.

Valtamedian tukipakettia valmistelee pääministeri Sanna Marinin puoluetoveri, Sdp:n liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka. Harakka on puolestaan nimittänyt Julkisen sanan neuvoston (JSN) entisen puheenjohtajan ja tunnetun kulttuurimarxistin, Elina Grundströmin vastaamaan tuen käytännön selvityksistä.

Virallisesti tukea perustellaan koronakriisin aiheuttamilla taloudellisilla menetyksillä. Tällä viikolla eri puolilta maata on alkanut kuitenkin kantautua kiihtyvissä määrin uutisia suomalaisyritysten konkursseista, joten on selvää, että eliitti suosii tukipolitiikassaan kulttuurimarxistista valtamediaa aitojen yrittäjien kustannuksella.

Grundström nousi JSN:n johtoon 2016, kun julkinen keskustelu vaihtoehtomedioista oli pakolaiskriisin vuoksi huipussaan. Julkisissa esiintymisissään Grundström iski muun muassa juutalaiskriittisistä teksteistä tunnettua Magneettimediaa vastaan. Pian tämän jälkeen selvisi, että Grundström on kylmäverinen työpaikkakiusaaja. Henkisen väkivallan vuoksi JSN:n väki oli mediatietojen mukaan tehnyt välillä töitä itkien ja omien sanojensa mukaan ”alituisen pelon” vallassa.

Grundström oli mukana myös edellisen hallituksen nimittämässä työryhmässä, jonka tehtävä oli selvittää uusia keinoja, joilla ”vihapuheeseen syyllistyneitä” suomalaisia voitaisiin rangaista tapauksissa, joissa nämä eivät ole varsinaisesti rikkoneet lakia. Työryhmän julkaisema raportti vaati rajuja toimia suomalaisten sananvapautta vastaan.

sensuuri

Työryhmän tärkein johtopäätös oli vähemmän yllättäen, että ”vihapuhe” tulisi kriminalisoida Suomessa. Tavoite on kieltää eliitin suojelemien väestöryhmien kriittinen kommentointi myös silloin, kun kommentteihin ei liity rasistista herjaamista tai esimerkiksi yllyttämistä rikosten suorittamiseen.

Lisäksi Grundströmin työryhmä vaati, että suojeltavien väestöryhmien listalle lisätään maahanmuuttajien ja homojen rinnalle esimerkiksi virkamiehet, toimittajat ja poliitikot. Tulevaisuudessa suomalaisten etua polkevien byrokraattien ja poliitikkojen tai valehtelevien lehtimiesten kutsuminen esimerkiksi kansanpetturiksi voi olla ”vihapuherikos”, vaikka kritiikin kohdetta ei uhkailtaisikaan väkivallalla eikä hänestä esitettäisi perättömiä väitteitä.

Työryhmä otti kantaa myös niin sanottuun maalittamiseen, joka tarkoittaa käytännössä kulttuurimarxistien nimen ja valokuvan julkaisemista kriittissävyisissä vaihtoehtomedian uutisissa. Myös ”maalittamisesta” tulisi määritellä työryhmän mukaan rikos.

Kun raportin ehdotukset summataan yhteen, ei vaihtoehtomedioilla olisi lain mukaan enää oikeutta kohdistaa kärkevää kritiikkiä tarkasti henkilöityihin poliittisiin vallankäyttäjiin. Sen sijaan toisinajattelijat olisivat edelleen vapaata riistaa valehtelevalle valtamedialle. Nyt Marinin hallitus tukee Grundströmin totalitaristisia näkemyksiä valtuuttamalla hänet päättämään veronmaksajien kustantaman tukipotin jakamisesta.

Lähde: Helsingin Sanomat

Lue myös:

Vaihtoehtomedioita vihaava JSN-johtaja kiinni rajusta simputuksesta ja sensuurista
Hallituksen työryhmä: ”Vihapuheesta rikos, viranomaiset rinnastettava vähemmistöihin”

7 KOMMENTIT

 1. Kyseessä on maksu siitä, että lehdet levittivät sille annettua propagandaa. Eli valheita.

  Maksu on vain naamioitu laillisuuden kaapuun.

  “Lehdistöä” tullaan vielä tarvitsemaan seuraavien kriisien hoidossa. Ja vielä enemmän kuin nyt.

 2. Aihetta sivuaa vastikään julkaistu tutkimus asenteista maahanmuuttoa kohtaan: “”Eliitti” onkin voimakkaimmin maahanmuuttoa vastaan, toisin kuin on luultu” (https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/8b41c136-147a-433d-be41-f12d3f4f3148). Tulos ei ole üllatüs minulle, “eliitti” ehkä ymmärtää parhaiten kuinka paljon resursseja suomalaisenkin yhteiskunnan pyörittäminen vaatii ja millaisiin asioihin on tarpeellista varautua, ja jos yhtäkkiä tulee suuri rasite niin se on enemmän kuin vain ns. haaste yhteiskunnalle. Ääriesimerkki porukasta joka on pihalla pahemmin kuin lintulauta on anarkistit, jotka ovat sitä mieltä että yhteiskunnan ylläpitoon riittä hyvin kevyt organisaatio ja suurin osa ihmisistä voi keskittyä itse valitsemiinsa älyllisiin harrastuksiin.

  Herää kyllä pieni epäilys että tuo juttu on “honeypot” maahanmuuttovastaisille, tai vähintäänkin että kyselyn vastaukset tullaan käsittelemään uudelleen jotta saadaan oikea johtopäätös.

  • Tutkimus on täyttä bluffia eli juurikin honeypod. Eliitti vastustaa korkeintaan laitonta maahanmuuttoa. Halpatyömamuja ja turvapaikanhakijoita eliitti haluaa Suomeen entiseen malliin. Nämä kun asuvat eri alueella kuin he ja auttavat bisneksenteossa kuten köyhät suomalaisetkin niin eliitille just fine.

 3. Eipä yllätä, jo aikoja sitten poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen ja Supon päällikkö Antti Pelttari osallistuivat Poliisileijona kampanjaan, jossa lapsia yllytettiin ilmiantamaan vanhempansa mielipiteiden ilmaisemisesta, ei siis vihapuheesta. Kyseinen kampanjavideo löytyy vieläkin netistä haulla poliisitube poliisilejona, kannattaa katsoa, kertoo jotakin viranomaisten asenteista ja maailmankuvasta. Se, että videota ei ole poistettu kertoo siitä, että tällaista toimintaa ei edes osata hävetä.

 4. Kyllä nyt on paras Muppet show ikinä. Koomikot voi lopettaa hommansa kun näitä pellejä riittää omasta takaa ihan tarpeeksi.
  Pääministeri on sateenkaariperheen tuotos.
  Yksi “viikinki” joka tykkää nuorista latino miehistä.
  Yksi näyttää enempi muumilta kuin ihmis oletetulla, sukupuoltaan varmaan ei ole vielä päättänyt.
  Kysyn vaan että miten ihmeessä nämä on muljautettu valtaan🤔

 5. Marin – ruotsinkielinen

  600 vuotta tyranniaa ja yhä jatkuu

  Thors – ruotsinkielinen
  Rehn x2 – ruotsinkielinen
  Biaudet – ruotsinkielinen
  Grundström – ruotsinkielinen
  Henriksson – ruotsinkielinen’
  Stubb – ruotsinkielinen
  ja niin edelleen

  Kaikki kuuluisan “positiivisen syrjinnän” seurauksia – hurrikaaneilla suurempi kiintiö yliopistoihin.

Comments are closed.