Koti Uutisia Persut väläyttävät jälleen Vastarintaliikkeen kieltämistä

Persut väläyttävät jälleen Vastarintaliikkeen kieltämistä

8

Maahanmuuttovastaisuudella itsensä suomalaisille markkinoineet perussuomalaiset näyttävät jälleen todellisen luonteensa. Tällä kertaa puoluejohto väläyttää ministeritasolta Vastarintaliikkeen kieltämistä.

Oikeusministeri Jari Lindström kertoo medialle, että hänen mielestään Vastarintaliikkeen voisi kieltää. Lindströmin mielestä kansallismieliselle katutoiminalle ei ole tarvetta. “Tällaisilla järjestöillä ei ole mitään tarvetta Suomessa. Ei sellaisia tarvitse olla”, Lindström sanoi toimittajille eduskunnassa.

Ennen vaaleja puolue markkinoi itseään suomalaisille “maahanmuuttokriittisenä vaihtoehtona”, mutta sen hallituskaudella Suomeen on tullut ennätysmäärä maahanmuuttajia, ja puoluejohto säännöllisesti mielistelee mediaa oikeiden kansallismielisten kustannuksella.

Esimerkiksi viime syksynä perussuomalainen kansanedustaja ja perustuslakivaliokunnan jäsen Simon Elo väläytti Radio Helsingin haastattelussa Vastarintaliikkeen kieltämistä. Ohjelman vetäjinä toimivat seksuaalianarkisti Atlas (ent. Akuliina) Saarikoski ja somalifeministi Ma­ryan Ab­dul­ka­rim.

Puolueen nuorisojärjestön johto puolestaan keskittyy kansallismielisen toiminnan sijaan tehtailemaan rikosilmoituksia “rasistiksi” nimittelystä.

uk_jari_lindstrom

Lähde: Kaleva

8 KOMMENTIT

 1. “Onneksi” Persuja ei tarvitse kieltää. Persut on häviämässä puoluekartalta Suomen poliittisen historian roskikseen. Ja hyvä niin.

 2. No se. Nämä perssuomalaiset ovat jo niin maansa myyneet, puheensa pettäneet ja oman kansansa kuseen toimittaneet, että viittiikö koko sontasakista mitään sanoa.Onneton kansan höyräyttänyt periaateeton paska sakki joka voi kieltää ihan mitä huvittaa. Minun kokemustani ne eivät voi kieltää, eivätkä ne voi kieltää rakkauttani isänmaahan. Ne voivat sulkea minut vankilaan, riistää henkeni tai muuten turmella minun elämäni, mutta niin kauan kuin minussa henki pihisee, minä olen SUOMEN MIES.

 3. Mitä kaikkea sitä voikaan kieltää ?

  Turha puhua enää sananvapaudesta, suvaitsevaisuudesta ja demokratiasta kaiken tuon kieltämisen jälkeen.

  Nuo kieltäjät pureksivat kielensä rikki.

 4. Persut on Suomen poliittisen historian suurin kusetus ja osa vielä uskoo näihin jutkuihin.

 5. Timo Soinin “opintäytetyö” pyrittäessä korkeaan EU-virkaan sekä “rukousillalliselle” juutalaiseen juhlapöytään. Mutta pahimmalle viholliselleen hänkään ei voi mittään. Ylipainolleen ja horjuvalle terveydelleen. “Loppuu aika” -sanoi entinen mies.

 6. Soinin katolilaisuus ym. luonteenpiirteet (mm. uhkapelaaminen) saavat koko PS-vedätyksen näyttäytymään nyt tarkasteltuna hyvin selvältä, pitkäjänteiseltä ja suunnitellulta. Tämä takinkääntäjä-maanpetkuttaja huijaripuolueineen on pelkkää kontrolloitua valeoppositiota, siionistisen maailmanvallan agendanajamista ynnä soraäänteen siirtämistä Ö-mappiin. Liekö Himo Sioni aka Sionin Pimppa ollut alusta asti valheen polulla, vai olisiko homma mennyt kutakuinkin näin…

  (Europarlamentti, Brüssel 20XX:) Timo Soini kävelee omahyväinen virne kasvoillaan pitkin käytävää sieraimet suurina nuuhkien. On ruokatunnin aika. »Oi pojat – lempihetkeni päivässä!», Timppa hihkaisee ääneen. »Pssst! Mister Soini!», joku huikkaa käytävän varjoista. »W-who is it?», Timppa hieman pelästyneenä huhuilee pimeään käytävän nurkkaan. Varjoista lähestää mies häntä. »We have a proposition for you, mr. Soini», tumma hahmo sanoo askelten kopistessa vaimeasti käytävässä. »Y-yes?», Timppa vieläkin hieman hengästyneenä vastaa. »Would you like to eat at an all-you-can-eat American style buffet – everyday?», nyt Timpan lähietäisyydelle saapunut henkilö kysyy ja näyttää samalla taskutietokoneeltaan kuvaa Timpalle: »Chicken wings, meatballs, french fries», mies listaa.

 7. Timpan hämmennys muuttuu pikkuhiljaa hallitsemattomaksi riemuksi hiljaa hänen sisällään. Hampurilaisia, hot dogeja, perunasalaattia, piirakoita, perunamuusia, nakkeja… Timo katsoo kuvaa hypnotisoituneena. Mies hymyilee. »I thought you would appreciate this, mr. Soini!», mies myhäilee. Pelko on poissa Timon sydämestä ja tilalle on astunut rajaton riemun tunne! Kimalteleva kuolanoro valuu nälkäisen Timon toisesta suupielestä, jonka hän nuolaisee ahnaasti huulian maiskuttaen. »What’s the catch»?, Timo kysyy malttamattomana. Vatsa kurnii jo! »Catch? Oh, there’s no catch…», mies sanoo huolettomasti punaiset silmät kiiluen hämärässä käytävässä. Pieni hymynkare nykii miehen suupielessä. Vihellellen heitä lähestyy käytävällä Jyrki Katainen. Jyrkikin on menossa syömään. »Joka ei työtä tee, ei hänen syömänkään pidä!», Jyrki juttelee itsekseen ja jatkaa viheltelyä (»Ain’ laulain työtäs’ tee»). »Jyrki! Jyrki!», Timo hihkaisee! »Tule tänne! Excuse me, mister, but can I take Jyrki here with me to the buffet? Pleeeeaaase?», Timo anelee mieheltä koiranpennun ilme kasvoillaan. Mies vilkaisee Jyrkiä vakavoituen hetkeksi. »Is there something wrong with your little friend here, mr. Soini? He looks kind of… funny?», mies sanoo hieman ihmettelevä ilme kasvoillaan ja kääntää katseensa samalla hitaasti takaisin Timoon. Timppa menee hetkeksi hiljaiseksi, mutta sitten: »Oh! No, no, no! There’s nothing wrong with him!», Timo hihkaisee. »Oh?», mies päästää suustaan hölmistyneenä odottaen selvennystä. »He’s just from Savo!», Timo pläjäyttää. Miehen kulmatkarvat kohoavat ja silmät suurenevat hämmästyksen ilmeeseen. Sitten hän räjähtää nauruun ja Timo liittyy seuraan pian. Jyrki hymyilee ja seisoo.

Comments are closed.