Koti Uutisia Perussuomalainen väläyttää Vastarintaliikkeen kieltämistä

Perussuomalainen väläyttää Vastarintaliikkeen kieltämistä

10

Perussuomalainen kansanedustaja ja perustuslakivaliokunnan jäsen Simon Elo väläytti Radio Helsingin haastattelussa Suomen Vastarintaliikkeen kieltämistä. Elo ei ole varma, olisiko täyskielto perustuslain mukainen, mutta hän kertoo henkilökohtaisesti kannattavansa Vastarintaliikkeen kieltämistä.

UK_Simon_Elo

Simon Elo osallistui viime viikolla radio-ohjelmaan, jonka teemana oli islam. Ohjelman vetäjinä toimivat seksuaalianarkisti Atlas (ent. Akuliina) Saarikoski ja somalifeministi Ma­ryan Ab­dul­ka­rim. Vaikka ohjelman aiheena oli islam, alkoi sionistina tunnettu Elo oma-aloitteisesti ohjata keskustelua “pahojen fasistien” suuntaan.

Magneettimedia julkaisi aiheesta artikkelin, johon se on litteroinut Elon osuudesta Vastarintaliikettä käsittelevän kohdan. Koko ohjelman voi kuunnella Radio Helsingin sivuilta.

Simon Elo: “Yks mitä perustuslakivaltiokunnassa voi tulla jossain vaiheessa käsiteltäväksi on […] erilaisten, sanotaanko äärijärjestöjen olemassaolo. Ajatellaan näitä, Kansallista Vastarintaa ja sitten esimerkiksi Britanniassa on kielletty ääri-islamistisia järjestöjä. Niitten toiminta. Kokonaan. […] Enemmän tämä tällä hetkellä liittyy tämmöseen uusfasistiseen liikehdintään ja sellasia järjestöjä Suomessa kyllä on.”

Radio Helsinki: “Mikä on henkilökohtainen mielipiteesi Suomen Vastarintaliikkeen osalta esimerkiksi?”

Simon Elo: “Itse olen julkisesti sanonut, että jos järjestön tavoitteena on minun nähdäkseni yksinkertaisesti maalaisjärjellä sanottuna pahuus, niin on maalaisjärjellä myös loogista, että sellaista järjestöä ei saisi… että sillä ei olisi toimintaoikeutta […].”

Simon Elo on tunnettu sionisti, joka on aiemmin Ylellä kertonut pitävänsä Israelia toisena kotimaanaan. Hän on osoittanut mieltään Israelin puolesta ja osallistunut Perussuomalaisten Nuorten edustajana Israel-delegaatiomatkalle. “Jostain syystä terroristivaltio edustaa Elolle absoluuttista hyvää siinä, missä Vastarintaliike ja valkoiset “uusfasistit” sekä näiden toiminta pakkomonikulttuurisuutta vastaan on puhdasta pahuutta”, kirjoittaa Magneettimedia.

Poliitikot ja oikeusjärjestelmä ovat ennennäkemättömän pakolaisvyöryn aikana ottaneet entistä kovempia keinoja käyttöön kansallismielisten hiljentämiseksi. Viime viikolla oikeusministeriö kertoi “kiihottamisen kansanryhmää vastaan” olevan lokakuun alusta lähtien osa järjestäytyneitä rikollisryhmiä koskevaa rikoslakia. Käytännössä muutos tarkoittaa, että jatkossa maahanmuuttovastaisuus voidaan tulkita järjestäytyneeksi rikollisuudeksi.

“Muutoksen seurauksena järjestäytyneellä rikollisryhmällä tarkoitetaan jatkossa vähintään kolmen henkilön muodostamaa tietyn ajan koossa pysyvää rakenteeltaan jäsentynyttä yhteenliittymää, joka toimii yhteistuumin tehdäkseen rikoksia. Näiksi rikoksiksi laissa mainitaan rikokset, joista on säädetty vähintään neljän vuoden vankeusrangaistus, sekä kiihottaminen kansanryhmää vastaan ja oikeudenkäytössä kuultavan uhkaaminen”, ministeriön tiedotteessa todetaan.

Huomionarvoista on, että oikeusministeriötä johtaa perussuomalainen oikeusministeri Jari Lindström. “Kansallismielisyydellä” ja maahanmuuttokriittisyydellä itsensä äänestäjille markkinoinut puolue on etunenässä ajamassa tiukempaa kontrollia kansallismielisiä vastaan.

 

Aiheeseen liittyen:

Miksi Vastarintaliike eikä perussuomalaiset?
PS-Nuoret jatkaa tutulla linjalla
Perussuomalaiset haluavat Kihniöön vastaanottokeskuksen

10 KOMMENTIT

 1. Tekis taas mieli purkautua kunnolla, mutta nyt on aika vähän kortilla, niin kysynpä vaan: Minkälaiset ihmiset tuommoisenkin kusipään ovat virkaansa äänestäneet??…niinpä. Eivätkö ihmiset olenkaan ota selvää tyypeistä, kelle sen ainoan äänensä antavat? Pitkään olen puhunut, mitä seuraa ja kuinka vaarallista on antaa “valittujen” soluttautua päättäviin elimiin. Raha ja media niillä jo on. Ja niiden kautta tahmaiset näppinsä jo kaikessa päätöksen teossa. Siitä huolimatta suomalaiset ev.lut kirkkoon kuuluvat/kuulumattomat äänestävät tuollaisen vieraan maan agentin ‘edustamaan’ meitä. Tutkimatta yhtään, mikä kyseisen ‘herran’ agenda on. Suomessa ei vaan pelkillä sionistien omilla äänillä onneksi ‘edustamaan’ pääse.
  ja suurin paradoksi tässä on se, että juutalaiset huutavat kovimpaan ääneen rasismista ja ääriliikkeistä.

  No tuonkin älykön nimi on listalla….tilipäivä tulee vielä!!!

  Perus’suomalaisista’ vielä sen verran: Siinäpä sitä on järjestö, mikä on itsessään lakkautettavien listalla heti SPR:n jälkeen. Tuollaista isänmaan petturuutta, kansan ja kannattajien halventamista, suoranaista ‘fasismia’ aitoja suomalaisia kohtaan ei pidä hyväksyä vaan vastustaa!!
  Ottakoon nimestään ainakin sen ‘suomalaisen’ pois, sillä se on verinen loukkaus minua ja kanssa veljiäni/sisariani kohtaan!

  No, eipä ihan lyhkäseksi jäänyt, mutta kun taas sapettaa tää touhu PRKL!

 2. Sapettaa kyllä, eikä ihan miedosti.
  Perussuomalaiset kasvoivat suureksi puolueeksi esittämällä olevansa tavallisen ihmisen siis perussuomalaisen asialla. Ei sanottu ihan suoraan että Suomi suomalaisille mutta ehkä hieman annettiin ymmärtää jotain siihen suuntaan.
  Muutamaa kohua herättänyttä lausuntoa lukuunottamatta kyseessä on aivan samanlainen huuhaa puolue kuin kaikki muutkin. Tosin tuntuu että nämä pettivät härskimmin kuin muut. Kerran olen heidän edustajaa äänestänyt, viimeksi en enää
  laittanut heille ääntäni, eikä muuten mene ensi kerrallakaan.
  Mikä tämä Elo on miehiään kieltämään järjestöä joka on Suomen helvetti kotimaamme asialla, vielä jos mies on siionisti tämä alkaa täyttämään maanpetturuuden merkit.
  Ei helvetti joku puoli isrealilainen päättämässä Suomen asioista ?
  En tiennyt koko jätkästä mitään aiemmin, menipä piloille tämäkin päivä.

 3. Persut on jutku puolue, eikös toi Elo ole joku puolijutku ja Soini on IshraHellin tukija.

 4. Muuta Simon pysyvästi sinne Israhelvettiin, kun muutenkin laukkaat siellä yhtenään!

 5. Simon Elolla on nyt puurot ja vellit sekaisin, eihän Suomen Vastarintaliikkeen tavoitteena mikään pahuus ole, vaan vapaa Suomi ja vapaa Pohjola, eikö niin?

 6. Ennustan seuraavissa vaaleissa persussuomalaisille negatiivista jytkyä. Soini on jo varmasti alkanut hioa puhetta jolla selittää kansalle mistä tappio johtui. Eihän sekään voi olla niin typerä että ei tiedä ihmisten odottaneen jotain oikeita toimia siinä vaiheessa kun PS pääsi hallitukseen.

 7. Taitaa persuilla kiehua kannatuslukujen kanssa. Noh, kielletään vastustaja, niinhän se on aina demokratioissa mennyt. Vaan milläpä kiellät? Siinä onkin mukava pulma nuille Siionin viisaille.

 8. Laitoin hommaforumille magneettimedian uutisen tästä. Ehti olla pari tuntia ennen kuin siionistit poisti sen.

Comments are closed.