Koti Artikkelit Kansallissosialistista pankkipolitiikkaa Puolassa?

Kansallissosialistista pankkipolitiikkaa Puolassa?

7

Valtamedian, George Sorosin rahoittamien kulttuurimarxistijärjestöjen sekä kansainvälisten pankkiirien Puolaa vastaan kohdistuma vihapropaganda on kärjistynyt viime kuukausina. Johtuuko vastakkainasettelu siitä, että Puola on haastanut ulkomaalaisen finanssieliitin aloittamalla pankkisektorinsa kansallistamisen?

Vuosi 2015 oli käänteentekevä Puolassa. Tuolloin konservatiivinen Laki ja oikeus -puolue voitti parlamenttivaaleissa enemmistön. Toisin kuin perussuomalaisten kaltaiset länsieurooppalaiset populistit, Laki ja oikeus ei suostunut voiton jälkeen mukautumaan vanhojen puolueiden muottiin. Sen sijaan vaalivoittajat alkoivat täyttää nopeasti kansalle antamiaan lupauksia ja ajaa kansallismielisiä yhteiskunnallisia uudistuksia.

Vielä samana vuonna uusi hallitus ilmoitti hylkäävänsä Brysselin määräämät pakolaiskiintiöt, joiden tarkoituksena on vaihtaa Euroopan valkoinen väestö maahantunkeutujiin. Uuden hallituksen pääministeri ja sisäministeri ovat tehneet selväksi, ettei Puola aio seurata Länsi-Euroopan jalanjälkiä kohti rodullista sulatusuunia. Puola on alkanut ottaa kiinni kiinniottaa laittomia maahantunkeutujia ja rakentaa karuja säilytyskeskuksia, jotta laittoman maahanmuuton aiheuttama taloudellinen taakka pysyisi mahdollisimman pienenä. Lisäksi maan oikeusministeriö teki tärkeän arvokannanoton toteamalla, ettei valkoisessa ylpeydessä ole mitään moraalisesti tuomittavaa.

Maahanmuuttopolitiikan ohella globaali valtaeliitti on arvostellut erityisen kovin sanoin Puolan uusia medialakeja, jotka tähtäävät valtiollisten tiedotusvälineiden siivoamiseen kulttuurimarxistisesta propagandasta. Länsi-Euroopassa sekä valtiolliset että yksityiset mediat ovat molemmat tiukasti kulttuurimarxistien otteessa, mutta Puola on päättänyt aloittaa tilanteen korjaamisen julkiselta sektorilta. Tämä on raivostuttanut länsimaiset mediamogulit, jotka eivät hyväksy eriäviä mielipiteitä missään.

Julkisuudessa vähemmälle huomiolle on jäänyt kuitenkin se, että Laki ja oikeus -puolue on kaikessa hiljaisuudessa päättänyt iskeä kansainvälisen finanssieliitin arimpaan kipupisteeseen ja alkaa kansallistaa maan pankkisektoria. Hanke on rohkea, sillä Yhdysvallat on 2000-luvulla murhannut esimerkiksi Libyan johtajan Muammar Gaddafin sekä Irakin johtajan Saddam Husseinin juuri siksi, että nämä haastoivat kansainvälisen rahanvallan.

Financial Times julkaisi 30.6.2017 artikkelin, jossa rahaeliittiä varoitettiin Puolassa kytevästä vallankumouksesta. Lehti lainasi maan talousministeri Mateusz Morawieckia, joka tahtoo palauttaa “valtaosan pankkisektorista takaisin puolalaisiin käsiin”.

Financial Times muistuttaa, että kommunismin kaatumisen jälkeen Puolan pankkijärjestelmä pakkohuutokaupattiin nopeasti ulkomaalaisille sijoittajille. Samoin kävi muissakin Itä-Euroopan maissa; länsimaiset korppikotkakapitalistit saapuivat välittömästi Neuvostoliiton raunioille, varastivat kansalliset rikkaudet ja nostivat rikollisia oligarkkeja johtaviin poliittisiin virkoihin. Nyt Laki ja oikeus tahtoo korjata 30 vuoden takaiset virheet.

Puola on alkanut kansallistaa pankkitoimintaa valtio-omisteisen PZU-vakuutusyhtiön kautta. PZU on ostanut suuret osuudet maan tärkeimpiin lukeutuvista rahoituslaitoksista, Alior- ja Pekao-pankeista. Myös entinen BPH-pankki on ollut osa hallituksen kansallistamisprojektia. Puolan suurin pankki PKO BP on jo ennestään ollut valtio-omisteinen. Uuden hallituksen määrätietoisen toiminnan vuoksi Puolan neljä tärkeintä pankkia ovat nyt vähintään osittain kansallistettuja.

Keskustelun pankkien kansallistamisesta aloitti muutama vuosi sitten Puolan nykyinen presidentti, Laki ja oikeus -puolueen Andrzej Duda. Kun puolue sai hallitusenemmistön, siirtyi se pian sanoista tekoihin. Puolueen europarlamentaarikko Zbigniew Kuźmiuk on esimerkiksi todennut, että myös pääomalla kuuluu olla kotimaa, vaikka Puolan aiemmat hallitukset eivät periaatetta ymmärtäneetkään.

Vuosi sitten varapääministeri Jarosław Gowin jyrähti lehdistölle, että ulkomaalaisella pääomalla on “ehdottomasti liikaa valtaa” tällä hetkellä. Gowinin mukaan pankkien kansallistaminen on tervetullutta “taloudellista patriotismia”, jota tulisi kehittää tulevaisuudessa entisestään.

 

Rahaeliitin vastaisku

Vaikkei Laki ja oikeus olekaan kansallissosialistipuolue, ovat Puolasta kantautuvat uutiset erittäin kannustavia. Pankkien kansallistaminen on nimittäin aina ollut myös kansallissosialistisen politiikan tärkeimpiä tavoitteita. Muun muassa Pohjoismainen Vastarintaliike vaatii rahanluonnin kansallistamista, koska poliittista valtaa ei voi erottaa rahanvallasta. Jos valtio tahtoo olla aidosti itsenäinen ja omavarainen, ei se voi olla ulkomaalaisen finanssieliitin velkaorja.

Rahaeliitti ei ole tietenkään jäänyt seuraamaan Puolan toimia hiljaa sivusta. Esimerkiksi Kansainvälinen valuuttarahasto IMF on yrittänyt määrätä Puolaa tekemään EU-alisteista finanssipolitiikkaa. Törkeisiin talousrikoksiin syyllistynyt kansainvälinen luottoluokitusjätti Standard & Poor’s on puolestaan yrittänyt kiristää maata laskemalla sen kansallista luokitusta. Mitä alhaisempi maan luottoluokitus on, sitä vaikeampi sen on saada rahaa.

S&P ei edes yrittänyt naamioida poliittisia tavoitteitaan, vaan Puolan luokitusta manipuloitiin siksi, ettei uusi hallitus ole tehnyt tarpeeksi liberaalia eikä globalistista maahanmuutto- ja mediapolitiikkaa. Puolan talouskasvu on kiihtynyt Laki ja oikeus -puolueen hallituskaudella neljän prosentin luokkaan (vertaa Suomen 1,6 prosenttiin viime vuonna), joten maan luottoluokituksen tulisi liikkua täysin toiseen suuntaan!

(Entistä tökerömpänä S&P:n politikointi näyttäytyy, kun Puolan kohtelua vertaa juutalaisvaltio Israelin kohteluun. Vaikka Israel tekee kaikilla mittapuilla paljon raaempaa ja rasistisempaa maahanmuuttopolitiikkaa kuin yksikään Euroopan maa, ei finanssieliitti ole yrittänytkään rangaista sionistivaltiota. Syy epäsuhtaan selviää lukemalla artikkelimme “Kuka toi muslimit Eurooppaan?”, jossa käsitellään kansainvälisten pankkien, sionismin ja maahanmuuttopolitiikan suhteita.)

Koska valtavirtaiset mediat ovat suurten pankkien markkinointitoimistoja, on Puola-vastainen uutisointi kärjistynyt tänä vuonna. Viimeisin kiistakapula on tuomariuudistus, jota Laki ja oikeus -puolueen johtaja Jarosław Kaczyński on kutsunut “kommunismin hävittämiseksi”. Lakiuudistus antaa oikeusministeriölle vallan erottaa epäluotettavat tuomarit korkeimmasta oikeudesta. Helsingin Sanomat kutsui lakiuudistusta “vallan kahmimiseksi”. Lisäksi lehti kauhistelee hallituksen suhtautumista esimerkiksi maahanmuuttopolitiikkaan ja abortteihin.

Koska hallitus on päättänyt palvella demokratian periaatteiden mukaisesti konservatiivisia ja kansallismielisiä kannattajiaan, on Euroopan unioni alkanut esittää Puolalle yhä ankarampia uhkauksia, muun muassa äänestysoikeuden jäädyttämistä. Suomessa Yleisradio on käyttänyt harvinaisen radikaalia retoriikkaa ja kirjoittanut “vastarinnasta” ja jopa hallituksen “syrjäyttämisestä”. Kovat sanat enteilevät yhä häikäilemättömämpää kansainvälistä painostusta.

Sionistit ja kansallismieliset ottivat yhteen Israelin suurlähetystön edustalla Varsovassa 2014.
Juutalaismielenosoittajat väittivät Puolassa, että “nationalismi on terrorismia”.

 

Kulttuurimarxistit ja sionistit pankkiirien asialla

Tunnettu puolalainen juutalaisuusaktivisti Slawomir Sierakowski julisti tänä kesänä, että “EU:lla on moraalinen velvollisuus toimia Puolaa vastaan”. Sierakowskin kanta ei yllätä, sillä hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa George Sorosin Open Society -instituutin, American Jewish Committeen, The Jewish Museumin ja Guggenheimin kanssa. Vuonna 2013 hän esiintyi “puolanjuutalaista” historiaa käsittelevässä tilaisuudessa, jota mainostettiin valokuvalla banderollista, jonka mukaan “nationalismi on terrorismia”.

Sierakowski myönsi kuitenkin, ettei eurokraattien tehtävä tule olemaan helppo, sillä Laki ja oikeus on voittanut kansan luottamuksen vahvistamalla hyvinvointivaltiota, laskemalla eläkeikää, järjestämällä ilmaista terveydenhuoltoa vanhuksille, nostamalla minimipalkkaa sekä kohentamalla puolustusvoimien ja poliisin asemaa. Brysselin täytyy miettiä tarkkaan, kuinka tuhota puolue, josta on tullut nopeasti synonyymi puolalaisten hyvinvoinnille ja yhteiskunnalliselle oikeudenmukaisuudelle.

Koska hallituksen viholliset eivät voi vedota talous- tai sosiaalikysymyksiin, pyrkivät he mustamaalaamaan valtapuolueen syyttämällä sitä esimerkiksi “rasismista”, “homofobiasta” ja “antisemitismistä”. Juutalaislehti Haaretz julkaisi heinäkuun alussa katkeran artikkelin, jonka mukaan “Euroopan sielun pimein nurkka löytyy Puolasta” maan “antisemitistisen” kulttuurin vuoksi.

Myös homolobbaajat ja George Sorosin rahoittamat globalistiaktivistit ovat aloittaneet kansainvälisen mediasodan hallitusta vastaan. Tavoitteena on mustamaalata Laki ja oikeus -puolue niin pahasti, että Puola alistuu jälleen Brysselin, pankkiirien ja ulkomaalaisen lehdistön kuuliaiseksi sylikoiraksi.

Hallituksen viholliset puhuvat kovaan ääneen kulttuurikysymyksistä ja “vähemmistöjen oikeuksista”, koska näiden tavoitteena on kääntää yleisön katse pois kaikkein tärkeimmästä kysymyksestä – Puolan taistelusta kansainvälistä rahanvaltaa vastaan. Hallitusta vastustavat puolalaiset globalistit eivät tahdo vaikuttaa kansan silmissä ahneilta maanpettureilta, joten he eivät voi suoraan myöntää olevansa Sorosin tai Standard & Poor’sin asialla. Sen sijaan he väittävät, että Puolalla on “holokaustin” vuoksi “moraalinen velvollisuus” avata rajansa ulkomaalaisille elintasopakolaisille ja pääomavirroille.

Puolan tilannetta on mielenkiintoista verrata Islantiin, joka on toinen kansainväliset pankit hiljattain haastanut eurooppalaismaa. Sen jälkeen kun Islanti vangitsi rikolliset pankkiirit ja sulki rajansa ulkomaalaiselta velkarahalta, maan talous alkoi kasvaa yli neljä kertaa nopeammin kuin esimerkiksi Suomessa. Ikävä kyllä Islannin hallitus ei ole ollut yhtä tinkimätön kuin Puolan; tänä vuonna maa päätti avata taloudelliset rajansa, mikä johti välittömästi juutalaispankki Goldman Sachsin hyökkäykseen sekä pahimpaan taantumaan viimeisen kolmen vuoden aikana.

Puola ja Islanti ovat molemmat kuluneiden vuosien aikana todistaneet, että nationalismi on talouden kannalta huomattavasti terveempää kuin esimerkiksi Suomen toteuttama globalistinen leikkauspolitiikka. Pankkiirit väittävät, että hyvinvointia luodaan vain leikkaamalla lapsiperheiltä ja velkaantumalla ulkomaille. Puola on kuitenkin tehnyt päinvastoin ja varmistanut, että kaikilla kansalaisilla lapsiperheistä vanhuksiin on tarpeeksi rahaa, jota kuluttaa kotimaisten yritysten tuotteisiin ja palveluihin.

Islannin ja Puolan on lähivuosina tehtävä radikaaleja päätöksiä. Taipuvatko ne paineen edessä? Hyväksyvätkö ne keinotekoisen köyhyyden alistumalla Sorosin, EU:n ja Goldmanin velkaorjiksi? Vai taistelevatko ne Brysseliä vastaan itsenäisyytensä ja kansallisen hyvinvoinnin puolesta?

 

Toimitus

7 KOMMENTIT

 1. Kiitos asiallisesta artikkelista. Puolan ja Unkarin mallia on hyvä seurata, kun joskus tulevaisuudessa, kun suomalaiset järkiintyvät (that’ll be the day) seuraamme näiden sivistyskansojen jalanjälkiä.

 2. Aika jännä, että Suomessa mm. vasemmistolehti Kansan Uutiset on hyökännyt rajusti Puolan hallitusta vastaan.

  Kuten tämä artikkeli osoitti, Puolan hallitus on tehnyt nimenomaan tavallisia duunareita hyödyttävää politiikkaa, kun taas kansainvälisen vasemmiston ihailema Syriza on Kreikassa leikannut jatkuvasti työläisiltä IMF:n ja EKP:n vaatimuksesta.

  Joku voisikin väittää, että vasemmistolle “työväenliike” on pelkkä kiertoilmaisu homoille, maahanmuuttajille ja juutalaisille pankkiireille 😉 Vai mikä muu voi selittää sitä, että vasemmisto puolustaa mieluummin Syrizaa kuin Lakia ja oikeutta?

  • Kuten kaikki vasemmiston toiminta osoittaa, on heille tärkeintä globalismi, ei duunareiden hyvinvointi. Globalismin nimissä liittoudutaan vaikka pankkiiri-Macronin kanssa, koska terveen itsetunnon omaava kansa on vasemmiston pahin painajainen.

 3. Hyvä ja mielenkiintoinen artikkeli aiheesta, josta ei voi valtamediasta lukea. Kiitos!

 4. Tosi hyvä artikkeli jälleen!
  Globalismi onkin maailman syöpä ja pankkien kansallistaminen parasta lääkettä sen kukistamiseksi.

Comments are closed.