Koti Uutisia Puolan oikeusministeriö: “White Pride” ei ääriajattelua vaan rodun suojelua

Puolan oikeusministeriö: “White Pride” ei ääriajattelua vaan rodun suojelua

9

Kelttiläistä ristiä ja tunnuslausetta “White Pride” ei voi kieltää kieltää fasistisina, vaan nämä edustavat “sosiaalista liikettä rotujen biologista sekoittumista vastaan”. Näin totesi Puolan oikeusministeriö sen jälkeen kun eräät “edistykselliset” tahot nostivat äläkän Lodzin koulun oppilaiden anettua toisilleen lahjoja kyseisillä tunnuksilla ja sloganeilla.

“Rasisminvastaiset” tahot tekivät ilmoituksen mahdollisesta rikoksesta koulussa. Monen kuukauden jälkeen syyttäjä tiputti jutun ja totesi, että kelttiläisristillä koristetun kalenterin antaminen tuskin täyttää “fasismin levittämisen” tunnusmerkkejä.

Liberaalikonservatiivisen Kansalaisfoorumi-puolueen edustajat jättivät välikysymyksen, jossa he valittivat, että Saksassa ja Ranskassa tunnus on kielletty “valkoista ylivaltaa” edustavana. Varaoikeusministeri Luke Piebiak totesi, ettei symbolia ja slogania ole syytä tuomita kategorisesti, vaan jotkut käyttävät näitä vain vastustaakseen rodunsekoitusta, minkä lisäksi tunnuksella on uskonnollinen ulottuvuus.

Lähde: Gazeta.pl

9 KOMMENTIT

 1. “Valkoista ylivaltaa”. Kertokaa nyt ihmeessä MISSÄ sellainen VALTIO on???
  Katsokaa, elämme “valkoista alivaltaa” ja yhä MEIDÄN hermot kestävät senkin!!! Entäpä vasemmiston ja “liberaalien”???
  En edes viitsi mainita muita rotuja, kun se on “rasismia”, Se, että eurooppalaiset tiet “päällystetään” valkoisilla eurooppalaisilla kanta-asukkailla. Se ei häiritse ketään. Ja jos häritsee, silloinhan ollan “lain väärällä puolella”.
  Vai kuinka?
  Kuinkahan nurkkaan meidänlaisemme “maalarit” maalataan, ennen kuin voidaan laittaa “matot lattiaan”. Kertokaa se nyt ihmeessi, että tietäisimme jotain. Tehän tiedätte kaiken. Miksi siis pantata sitä???

 2. Tekisiköhän nämä edistykselliset tahot myös ilmoituksen “black pride”-sloganista? Ai ei?

  Wikipediassa muuten kerrotaan Black pride ja asian pride-sloganien kohdalla aivan erilainen tarina kuin White Pride-artikkelissa. Kuka arvaa miten tämä kuvaus menee kahdessa ensimmäisessä ja sitten viimeisessä?

  • Voin vain kuvitella millaiset ne kuvaukset on. Black pride on valkoisten heitä kohtaan asettamaa rasismia vastaan. He ovat vain ylpeitä syntyperästään ja väristään..kaikella “hienolla” tavalla. Osuinko yhtään sinne päin edes? Ja White pride taasen sitten on rasistinen liike, joka harrastaa vihapuheita sekä tekoja. Jossa ollaan kaikkia muita kohtaan, jopa vammaisia ja varmaan homojakin vastaan. (Kauhean pahoja ihmisiä todennäköisesti yritetään kuvauksessa valkoisesta ylpeydestä tehdä.) He pitävät itseään parempina kuin muut. Ja haluavat hallita kaikkia (mustat orjiksi ym.)
   Aika selvää, varsinkin nykyaikana kumpaa niistä liikkeistä/aatteista väitetään olevan se rasistinen sekä paha ja toinen on vain heitä kohtaan kohdistuvaa rasismia vastaan olevia mukavia kansalaisia.
   Menikö sinne suuntaan??
   Me valkoiset täällä (Suomessa varsinkin!) koemme rasismia, ei nämä tänne kuulumattomat.

 3. Gay pride=O.K. Black pride=O.K. Brown pride=O.K. Eskimo pride=O.K. White pride=?!?

  “Nykyajan kovat asenteet kumpuavat pelosta.” Tuollaista sontaa yrittävät juutalaiset valemediat pakkosyöttää ihmisille päivä toisensa jälkeen. Itse olen sulkenut TV:n – tuon juutalaisen nurkkajumalan – sekä heittänyt roskalehdet pois jo vuosikausia sitten. Saunaa ja takkaa lämmittäessäni näen kuitenkin päivittäin otsikoita, jotka ovat Bilderberg-kokouksissa ohjeistettuja – niin pienestä paikallisläpyskästä suuriin mielipideautomaatteihin. Vanha hegemonia ja mielipidemonopoli ovat kuitenkin murtumassa ja valejournalismin linjoja onkin hiotutettu sionistien toimesta entistäkin räikeämmäksi valehteluksi! Kaikenlaisia maahantunkeutujien ja pakoloisten “pop-up-basaareja” ynnä muuta järjenköyhyyden hedelmää esitellään joka numerossa. Tämä parasiittien väitetty moniosaajuus on samaa kastia todenperäisyydessään “holokaustin” kanssa: molempia onkin median pakko tuputtaa lakkaamatta, jotta ihmiset saataisiin uskomaan niihin törkeisiin valheisiin. Pelkoa ja empatian puutetta tämä kaikki on valemedian mukaan. Minä pelkään vain sitä vääjäämättömän tuhon tietä, jolla kotimaani on. Suomalaisten empatian puutteesta johtuvat myös muslimien radikalisoituminen ja terrori-iskut?

  • Valhetoimittelijat kehittelevät lehden turjakkeissaan vähintäänkin luovan mielenkiintoisia teorioita kansakuntaamme sekä koko sionistista EU-helvettiä kohtaavista ongelmista. Esim. Kansallisen Vastarinnan jäsenet, tukijat tai heidän aatemaailmansa jakavat ovat kaikki automaattisesti syrjäytyneitä, kouluttamattomia ja tuosta aiemmin mainitusta “pelosta” ja “hädästä” kärsiviä. (Haitta)maahanmuutton vastustaminen on siis vain nuorten miesten hätähuuto omasta pahoinvoimisestaan! Sanoja laitetaan isänmaallisten, kansallismielisten ja kansallissosialistien suuhun surutta ja uutisia keksitään suoraan omasta päästä. Tämä on sitä valalla vannottua parempaa journalismia! Itse en ainakaan huomannut nk. “hippejä” tai muitakaan habitukseltaan fatta all-starsilaisia Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen marssilla Helsingissä 6.12. Päinvastoin – kovin skarpin näköistä ja oloista porukkaa oli liikenteellä: mm. suomalaisia, venäläisiä ja ruotsalaisia.

   • Juutalainen roskalehdistö toistaa myös kehitysmaalaisten ehdottomasti meille suoman rikkauden ja holokaustivalheiden lisäksi erästä kolmatta asiaakin: nimittäin omaa rehellisyyttään ja oikeanlaisen, totuudenmukaisen journalismin tekemistä. Kyllä, tätä on joka läpyskässä ja tötterössä, olen huomannut sivuja tulisijaan tunkiessani. PISA-tulosten laskemisen syytä nämä omaa “totuuttaan” toitottavat saunansytykkeet eivät kuitenkan suostu kertomaan eli maahantunkeutujien ynnä muiden loisten jälkikasvun suoranaista älyllistä alikehittyneisyyttä! Suomeen importoidaan saastaa: lähi-itäläisten paikallinen “peruskoulutus” kestää 11-vuotiaaksi asti eli se vastaa Suomen viidettä luokkaa nimellisesti. “Korkeastikoulutetut” iranilaiset käyvät koulunsa tuohon asti n. 90%:sesti. Afgaaneilla vastaava luku on vain n. 25%. Suomeen roudataan vielä kaiken lisäksi ovelasti Afganistanin tadzikeja, uzbekeja ja turkmeneja, jotka ovat mongoloideja ja joita on maassa 13,5 miljoonaa. Meillä on tilaa – vai miten se menikään… Toimeentulo ja leppoisat päivät taataan näille syöpäläisille omalta kansalta leikkaamalla aina vain rajummalla kädellä.

    Junat ajavat ohi asemalla, bussit ja posti eivät kulje, veroja nostetaan, palkkoja pienennetään. Asioista ei saisi valittaakaan, eikä varsinkaan kaikkien kurjuuksien todellista aiheuttajaa – juutalaista korollista velkrahaa yksityispankeilta – saisi mainita. Moni kohdistaa vihansa vain näihin elintasoturisteihin, jotka ovat globaalin eliitin pelinappuloita. Mutta terve rasismi ja muukalaisviha ovat toki ne voimavarat, jotka juuri ovat meidät itsenäisinä pitäneet! Meidät mykytetään, orjuutetaan ja lopulta tapetaan meidän omassa maassa, meidän omilla rahoillamme. Milloin suomalainen nousee sortoa vastaan? Eikö meillä vielä mene tarpeeksi huonosti? Sitten vasta kun se viimeinen, tappava sopimus turkkilaisten ja juutalaisen Erdoganin kanssa on tehty? Liian myöhäistä.

Comments are closed.