Koti Uutisia Puolan pääministeri: “Emme aio ottaa osaa Brysselin hulluuteen”

Puolan pääministeri: “Emme aio ottaa osaa Brysselin hulluuteen”

44

Puhuessaan Puolan parlamentille keskiviikkona pääministeri Beata Szydło puhui Manchesterin terrori-iskusta, jossa kuoli 22 ihmistä. Hän otti esiin EU:n eliitin haluttomuuden puolustaa eurooppalaisia. Szydło vaati Euroopan johtajia “nousemaan polviltaan saamattomuudesta, tai tulette itkemään lastenne puolesta joka päivä”. Szydło jatkoi:

“Emme aio ottaa osaa samaan Brysselin eliittien hulluuteen. Tahdomme auttaa ihmisiä, emme poliittisia eliittejä. Minulla on rohkeutta rohkeutta kysyä kaikilta Euroopan poliittisilta eliiteiltä: Mihin olette matkalla. Mihin olet matkalla, Eurooppa? Jos ette kykene näkemään, että terroristivaara on fakta, joka voi vahingoittaa jokaista maata Euroopassa ja jos ette usko, että Puolan pitäisi voida puolustaa itseään, olette käsi kädessä niiden kanssa, jotka osoittavat tämän aseen Eurooppaan, meitä kaikkia vastaan. Tämä on hyökkäys Eurooppaa, kulttuuriamme ja perinteitämme vastaan. Miksi puhun tästä? Tämä on hyvä kysymys, johon kaikkien tässä huoneessa täytyy vastata: Tahdommeko poliitikkoja, jotka käskevät meidän tottua terrori-iskuihin ja jotka kutsuvat iskuja ‘tapauksiksi’? Vai tahdommeko vahvoja poliitikkoja, jotka näkevät vaaran ja taistelevat tehokkaasti sitä vastaan?”

Tunteikas puhe pidettiin EU:n uhattua Puolaa toimenpiteillä, mikäli tämä ei ottaisi vastaan ei-valkoisia siirtolaisia.

 

Lähde: Daily Express

44 KOMMENTIT

  • Kyllä puolalaisilla on homma hallussa. Ovat ottaneet opiksi, mitä lännenpänä on matujen takia tapahtunut.

 1. Puola on kyllä monella tapaa mahtava maa. Minä tykkään erityisen paljon.

   • Uh oh, onkos Juutalainen tullut lällättelemään taas ;;;;;)):

    • Polizei, jud** schwein demonstroi kyllä täydellisesti sen miksi kukaan ei ota kansallissosialismia vakavasti: argumentit ovat kuin 12-vuotiaiden ylilautajonnejen suusta. Joka ei yllätä porukasta jolle korkeakoulutusta on peruskoulun läpäiseminen.

     • Nope, nakkasin vaan Juutalaiselle sen minkä hän ansaitsi 🙂

     • FALGSC, älä huoli kuten varmaan olet huomannut etten tuon kehitysvammaisen juutalaissian kommentteihin enää kiinnitä sen kummempaa huomiota 🙂 Tiedän kyllä ettei hän edusta uusnatsien parhaimmistoa, ei sinnepäinkään.

   • Muuta itse Israeliin. Mikset vastannut eräässä toisessa ketjussa sinulle esitettyihin kysymyksiin Talmudista?

    • Koska porukka jätti vastaamatta minun kysymyksiini ja käyttivät vasta-argumentteina käytännössä vain uusia kysymyksiä niin mikä järki siinä on että minun pitää vastata kaikkiin kysymyksiin mutta natsi voi ohittaa kaikki joihin ei kykene vastaamaan?

     Lisäksi kommenttivyöry peitti sen jutun missä ne kommentit oli enkä jaksanut alkaa sitä tuolta tietokannoista esille kaivamaan, kun en tänne nyt sen kummemmin jaksa aikaani tuhlata.

     Ja btw, en missään vaiheessa ole kehuskellut että Israel olisi jotenkin hieno maa… sinusta taas Puola tuntuu oikein ihannepaikalta elää niin miksi et muuttaisi sitten sinne? Ei täällä Suomessa kukaan pakota kärsimään jos on niin kamalaa

     • Sinulle voi olla hankalaa ymmärtää, että kommenttini pointtina oli tuoda esille sitä, että Puolalaisilla on vielä ylpeyttä jäljellä ja maa on muutenkin pääosin valkoinen maa, jolla ei ole tarvetta kansanmurhata omaa kansaansa.

      Asun Suomessa ja taistelen isänmaani puolesta, jotta myös me voimme joskus nähdä maan jossa sinun heimolaisilta on riisuttu kaikki valta pois.

     • Mitä järkeä on keskustella juutalaisen kanssa joka aina kierosti asettaa kysymyksensä niin että niihin vastaamalla saa kuulla vain pelkkää näsäviisastelua?

      Esimerkki: “NÄNNÄNNÄÄ! Natsireppanoilla ei ollu pahemmin tiedemiehiä!”

      Ja kun vastaa että olihan niitä vaikka millä mitalla, vastaa juutalainen: NÄNNÄNNÄÄÄ! Mä tarkoitinkin viiskytluvulta lähtien!”

      Ja näin on juutalainen teknisesti oikeassa. On totta ettei enää viiskytluvulta lähtien ollut natseilla tiedemiehiä, mutta kiero juutalaisreppana jättää tietysti mainitsematta sen seikan että kansallissosialisteiksi tunnustautuneet tiedemiehet tuskin kovin pitkälle tämänpäivän yhteiskunnassa pääsisivät.

      Sitten sinä nolo idiootti vielä oikein kierit omassa erinomaisuudessasi täällä vaikka olet pelkkä näsäviisastelija, et mitään muuta.

      Toisaalta, hyvä että jaksat ärsyttää. Se vain lisää sitä vihaa joka koituu vielä sinunlaistesi nilkkien kohtaloksi. Naura kaikille suomalaisille vielä kun voit. Naura oikein makeasti.

     • “voi kun nolottaa”

      No katsos natsisaksan aikaisista tiedemiehistä, jotka siis jäivät saksaan ja suostuivat työskentelemään, ei voi varmuudella sanoa että ketkä olivat kansallissosialisteja ja ketkä eivät. Toisin sanoen Saksalla kyllä oli ihan hyvä kaarti tiedemiehiä muttta vaikka he natsisaksassa olivatkin se ei heistä tee automaattisesti natseja. Osa kyllä varmasti olikin ihan oikeita natseja.

      Ja oma pointtini sen sijaan tällä 50-luvun jälkeisellä ajalla oli se että 50-luvun jälkeen on kyllä tullut iso tukku mustia hyvin menestyneitä tiedemiehiä, sen sijaan natsipiireistä ei. (koska ilmeisesti pitää aika hyvin paikkansa tämä että uusnatsismia kannattaa kouluttamaton väki)

      Taitaa pikkunatsia vain harmittaa kun ei keksi yhtään hyvää esimerkkiä menestyvistä kansallissosialismia kannattavista tiedemiehistä KOSKA, korkeasti koulutetut asioista tietävät ihmiset harvemmin kannattavat kyseistä aatetta.

     • “…kun en tänne nyt sen kummemmin jaksa aikaani tuhlata.”

      Taas valehtelet. Kokoaikahan sinä roikut täällä onanoimassa omille provoillesi ja fantasioit siitä kuinka “natsit itkee” kun sinä niitä löylytät mennen tullen lapsellisilla viisasteluillasi.

      “Taitaa pikkunatsia vain harmittaa”

      Sinä niin kovasti toivoisit että harmittaa, mutta kun ei harmita. Kääntele ja vääntele siitä mitä haluat.

     • Noh, täytyy nostaa hattua, hyvin kirjoitat ikäiseksesi. Silti tuntuu jotenkin kummalliselta lukea vastarinnasta kommentteja jotka ihan hyvin voisivat olla vaikka lasteni luokkakavereilta 😀

     • Niin, noh tuossa toisessakin ketjussa nimimerkki “juutalainen” haukkui toisia esimerkiksi saappaaksi, että mahtaako olla järkevä edes alkaa keskustelemaan, kuten sielläkin mainitsin kehoitan ihmisiä perehtymään vastarinta.com artikkeleihin eikä näiden kommentoijien keskinäisiin keskusteluihi, vai voiko näitä edes keskusteluiksi aina sanoa, osa tuntuu mennevän trollauksen puolelle.

      Vastarinta.com artikkelit sen sijaan ovat hyvin kirjoitettuja ja mielenkiintoista luettavaa. Trollaatte tähän mitä trollaatte.

     • Korkeasti koulutetut tuskin saisivat apurahaa, jos julkisesti kannattaisivat kansallisosialismia tässä yhteiskunnassa, joten siinäpä se, mutta kyseisestä aiheesta jankkaaminen on aika turhaa.

     • Tiedoksesi vain L että ainakaan minun urani varrella ei kertaakaan ole kysytty minun poliittista taustaani kun olen tehnyt apurahahakemuksia. Ketään ei kiinnosta oletko natsi vai kommari… enemmän ratkaisee se että mihin haet sitä apurahaa. Esim. “Haluan selvittää fluori-18 leimauksiin perustuvilla lääkeaineilla aivojen käyttäytymistä alzheimerin taudin alkuvaiheessa” saa luultavasti apurahan ennemmin kuin “Haluaisin selvittää fluori-18 leimauksiin perustuvilla lääkeaineilla valkoisen miehen ylivertaisen aivorakenteen neekeriaivoihin verrattuna”

      Ja itse kukin voi päätellä että kumpi tutkimus on hyödyllisempi

     • P.S haukuin kaveria saappaaksi koska hän itse aloitti nimittelyn. Niin se metsä vastaa kuin sinne huudetaan 😉 Eikä siitä nyt varmaan kukaan oikeasti itseensä ota 😀 En minä ainakaan, vaikka täällä jo pari kertaa on kansanmurhalla uhattu 🙂

     • Tuskinpa kukaan varteenotettava nazi tuollaisia “valkoisten aivojen ylivertaisuus” ja “neekeri” juttuja vakavaan apuraha pyyntöönsä lisäisi vaikka olisikin niistä kiinnostunut.

      Pointti oli se että kyllä se poliittinen ilmapiiri vaikuttaa siihen, saako tunnettu henkilö tunnustusta vai ei, kuten huomaat ja itsekin tuot ilmi “nazit” ovat vihattuja, koska poliittinen vastapuoli on vauhdissa, tälläisen ihmisryhmän on siis vaikeampi saada tunnustusta sinulta tai muilta kaltaisiltasi. Mutta kuten sanoin, aiheesta on aika turha kiistellä vastarinta.com kommenteissa. Kannattaa keskittyä näihin artikkeleihin itse kunkin enemmänkuin kommentteihin, tiedän kyllä että sinä “juutalainen” olet jo valmiiksi jokaista täällä esitettyä artikkelia niin sanotusti “vastaan”

      Sellaista kun on, tämänpäivän poliittinen ilmapiiri, mutta kansallissosialismi nostaa päätään.

     • Mainitsin saappaaksi haukkumisen siksi, koska provosointi tuntuu olevan sinulle mieleen, se ei kuitenkaan monen silmissä anna kovin älykästä kuvaa – tuollainen nimittely.

     • Nimimerkki Juutalaisen mukaan kansallissosialismi on rotu – mielenkiintoista, sillä kansallissosialistien itsensä mukaan kuka tahansa voi olla kansallissosialisti rodusta riippumatta.

      Jos juutalaista kummastuttaa, miksi tiedeyhteisöissä ei ole avoimesti kansallissosialismia tunnustavia henkilöitä, niin kannattaa varmaan tutustua käsitteeseen poliittinen korrektius. Vai eikö sinulle ole koskaan tullut vastaan minkäänlaista julkista kitinää milloin kenenkin mahdollisista “natsiyhteyksistä” ja tämän seurauksena esimerkiksi puolueesta erottamisella uhkailua? Esimerkiksi jopa Timo Hännikäisen – ottamatta kantaa itse persoonaan – kirjailijan apurahoista kiisteltiin koska hänen näkemyksensä ei miellytä omia pierujaan haistelevia kulttuurimarxisteja, jotka elävät yhden totuuden maailmassa, jossa toisenlaiset näkemykset ovat kiellettyjä.

      Pitäisikö tässä vielä mainita kaikki ne valtiolliset resurssit, jotka kansallissosialisteilla on ollut käytössään 50-luvulta eteenpäin vs mitä mustilla on ollut ja kuinka valkoiset maat vielä lapioivat rahaa mustiin maihin, jotka ovat persläpiä edelleen aivan kuten ovat olleet jo tuhansia vuosia riippumatta siitä, ovatko he saaneet avustusta vai eivät.

     • “Nimimerkki Juutalaisen mukaan kansallissosialismi on rotu – mielenkiintoista, sillä kansallissosialistien itsensä mukaan kuka tahansa voi olla kansallissosialisti rodusta riippumatta.”

      Eli jos neekeri on kansallissosialisti niin olet hänen kanssaan yhdenvertainen? Nimittäin miksi kukaan haluaisi olla kansallissosialisti jos kuuluu kyseisen aatteen kannattajien määrittämiin “alempiin rotuihin”?

      Ja “L” ihan kaikkea ei kannata ottaa kirjaimellisesti, tarkoitus oli vain esittää että järkeviin aiheisiin saa rahoitusta vaikka kannattaisi intergalaktisen ameeba yhteiskunnan perustamista. Ja yhä edelleen, kansallissosialismi vain ei ole korkeasti koulutettujen ihmisten suosiossa. Itse en ole ainakaan kertaakaan tavannut matemaatikkoa, biologia, fyysikkoa tai kemistiä joka olisi katsonut maailmaa natsisuodattimen läpi.

      Ja sori jos tulee tuota natsi-sanaa käytettyä (mikäli joku kokee sen loukkavaksi) mutten jaksa kirjoittaa joka kerta “kansallissosialisti”.

     • Tuo natsi-termihän on muutenkin juutalaisen keksimä pilkkanimitys kansallissosialisteille, joten sinähän vain seuraat heimoveljiesi jalanjälkiä, kuten juutalaisia muutenkin opetetaan tekemään samalla kun he opettavat muita pilkkaamaan omaa historiaansa. Voit lukea lisää tuosta natsi-termistä vaikkapa tästä artikkelista: http://www.vastarinta.com/kasite-natsi/

      Tässä sinulle musta kansallissosialisti: https://www.youtube.com/watch?v=-dbfXp8_qjo

      Haluatko muuten osoittaa tältä sivulta jonkun kirjoituksen, jossa todetaan mustien olevan alempaa rotua? Kannattaa lukea vaikkapa tämä kirjoitus kansallissosialismin perusteista, niin ehkä ymmärrät jotain kyseisestä maailmankatsomuksesta: http://www.vastarinta.com/kansallissosialistinen-maailmankuva/

      …nyt kun luit tuon artikkelin, niin tiedät, ettei kansallissosialismi aseta rotuja arvojärjestykseen tai vihaa toisia rotuja.

     • Tuo natsi-termihän on muutenkin juutalaisen keksimä pilkkanimitys kansallissosialisteille, joten sinähän vain seuraat heimoveljiesi jalanjälkiä, kuten juutalaisia muutenkin opetetaan tekemään samalla kun he opettavat muita pilkkaamaan omaa historiaansa. Voit lukea lisää tuosta natsi-termistä vaikkapa tästä artikkelista: http://www.vastarinta.com/kasite-natsi/

      Tässä sinulle musta kansallissosialisti: https://www.youtube.com/watch?v=-dbfXp8_qjo

      Haluatko muuten osoittaa tältä sivulta jonkun kirjoituksen, jossa todetaan mustien olevan alempaa rotua? Kannattaa lukea vaikkapa tämä kirjoitus kansallissosialismin perusteista, niin ehkä ymmärrät jotain kyseisestä maailmankatsomuksesta: http://www.vastarinta.com/kansallissosialistinen-maailmankuva/

      …nyt kun luit tuon artikkelin, niin tiedät, ettei kansallissosialismi aseta rotuja arvojärjestykseen tai vihaa toisia rotuja.

     • “Eli jos neekeri on kansallissosialisti niin olet hänen kanssaan yhdenvertainen?”

      Tarvitseeko olla? Mitä merkitystä sillä on? Jos neekeri on Afrikassa ja minä Suomessa niin mitä minä siitä välitän onko neekeri sitä vaiko tätä kunhan itse hoidan omat asiani.

      “Nimittäin miksi kukaan haluaisi olla kansallissosialisti jos kuuluu kyseisen aatteen kannattajien määrittämiin ”alempiin rotuihin”? ”

      Eikö neekeri sitten kestä sitä että sen oman kansan keskimääräinen älykkyysosamäärä on valkoisia pienempi? Siksikö pitää laittaa oma maa paskaksi jotta voi näyttää valkonaamoille ettei olla yhtä ylimielisiä rasisteja kuin ne?

      Neekeri voi olla Afrikassa kansallissosialisti ja tehdä töitä oman kansansa hyvinvoinnin eteen. Mikä siinä on vihaa? Sinua kun niin nauratti se kun sinulle sanottiin että kansallissosialismi on rakkautta. Eikö neekeri voi rakastaa omaa kansaansa siinä missä valkoinenkin?

      Ja mistä tiedät ettei matemaatikot katso maailmaa natsisuodattimen läpi? Niidenhän juuri pitäisi kaikkein ensimmäisinä osata laskea kuinka kannattavaa on ylläpitää maapallon liikakansoitusta sekä olla uskomatta aivan naurettaviin monikulttuuriteorioihin kielitaidottomien moniosaajien tuomasta rikkaudesta.

      Mutta ei niistä voi puhua ääneen, sillä jos niin tekee käy heti Hyvät Ihmiset kimppuun natsileimasimella ja saa sanoa hyvästit työpaikalleen, varsinkin kulttuurimarxistien valtaamissa yliopistoissa. Kyllä sinä tämän tiedät.

      “Noh, täytyy nostaa hattua, hyvin kirjoitat ikäiseksesi. Silti tuntuu jotenkin kummalliselta lukea vastarinnasta kommentteja jotka ihan hyvin voisivat olla vaikka lasteni luokkakavereilta”

      Olen ihan täysi-ikäinen. Sinulla on kova tarve saada luokiteltua kaikki kansallissosialistit kouluttautumattomiksi ja samaan aikaan alaikäisiksi. Koita nyt päättää kumpia ollaan, amiksen keskeyttäneitä työttömiä vaiko yläasteen pikkunatseja.

     • Oletko koskaan tavannut yhtäkään matemaatikkoa? 😀 En tiedä minkä linssin läpi he maailma katsovat mutta ei se kyllä ainakaan natsisuodatinta sisällä 😀 Ja ja jos miettii mitä matemaatiikko tekee, hän pyörittää numeroita, ja ehkä juuri sen takia ymmärtää että kansallissosialismi sellaisenaan on mahdoton yhtälö…heh heh ymmärsitkö vitsin? 😛

      Yliopistossa on kyllä vihervasemmistoa mutta löytyy sieltä kaikkea muutakin, ihan militaristeista ihmisiin jotka eivät vain välitä. Etenkin luonnontieteissä monia ei kiinnosta politiikka, se kun ymmärtää vähän enemmän asioista niin tajuaa kuinka pikkumaista sättimistä ihmiset harrastavat, etunenässä te “kansallissosialistit”. Jos et nyt mene professoria uhkailemaan kansanmurhalla niin ei siellä ketään kiinnosta mitä kannatat… asenteestasi päätellen oletan ettet ole koskaan yliopiston sisälle edes astunut? Älä siis puhu asioista joista et tiedä yhtään mitään. Jos olet niin kateellinen kun toisilla riittää tahtoa ja halua kouluttautua niin se on kuule vain oma vikasi, voisi olla asennemuutoksen paikka.

      Olisi joskus muuten kiva kuulla määritelmäsi kulttuurimarxistille kun tykkäät sitä niin kovasti käytellä?

      Miksi pitäisi päättää? Amiksen päättänyt työtön voi ihan hyvin olla henkisesti siellä yläasteen pikkunatsitasolla 😛 Tai sitten amislainenkin voi olla ihan kunnollinen ihminen joka ei yritä omia epäonnistumisiaan tai pahaa oloansa pönkittää valheellisella ylpeydellä omasta rodullisesta paremmuudestaan, näitäkin onneksi on 🙂

      Hiiltä ja vettä sinä vain olet, aivan samalla tavalla kuin kaikki muutkin.

     • “asenteestasi päätellen oletan ettet ole koskaan yliopiston sisälle edes astunut? Älä siis puhu asioista joista et tiedä yhtään mitään. Jos olet niin kateellinen kun toisilla riittää tahtoa ja halua kouluttautua niin se on kuule vain oma vikasi, voisi olla asennemuutoksen paikka.”

      Tästä vastauksesta jo näkee millainen samaa jankuttava trolli sinä olet.

      En enää vastaa sinulle sanallakaan ja toivon ettei kukaan muukaan tällä sivulla. Noin ala-arvoiseen ripuliin ei kannata aikaansa tuhlata.

      Onneksi kadulle.comiin tuli taas uutta tavaraa myyntiin niin voi kääntää juutalaisen trollailut sitä itseään vastaan ja kostaa laittamalla entistä enemmän rahaa kansallismielisen toiminnan kehittämiseen.

     • Oioi, syyttää toisia valheellisesti oman egon pönkittämisestä täällä vaikka itse on nimenomaan sitä täällä tekemässä. Tietenkin väität että et ole, mutta näkeehän sen kun väität toisia kateelliseksi jatkuvasti, miksi tulisit tänne puhumaan tuollaisia, tarkoituksesi on saada jengi provosoitumaan.

      Sinun kommenttejeasi ei tosiaankaan voi kovin kirjaimellisesti ottaa jos niistä jotain järkeä pitäisi yrittää löytää.

      Eiköhän hän kulttuurimarxismilla tarkoita ihan sitä mitä voit wikipediastakin lukea, jos et tiedä mitä kyseinen termi tarkoittaa. https://fi.wiktionary.org/wiki/kulttuurimarxismi

      Myös valkoisilla on oikeus olla ylpeä omasta rodustaan, ei pelkästään mustilla,juutalaisilla, ja aasialaisilla joille ylpeytensä myöntäminen ei tuota samanlaista hepulia muissa roduissa. Eri ihmisrodut ovat sopeutuneet erilaisiin olosuhteisiin.

      Eikö ole vähän turhaa tarttua kommenttiin jossa joku kehuu Puolaa, sanomalla että tämän pitäisi muuttaa sinne? se että kehuu Puolaa ei tarkoita että vihaisi Suomea, vaan että haluaisi nähdä Suomessa enemmän samaa kuin Puolassa. Mutta jotenkin on ääneen päästävä?

      Koskee siis nimimerkin “juutalainen” kirjoituksia.

      Tämä vaan menee taas itsestäänselvyyksien latelemiseksi.

   • Pitäisikö jokaisen Afrikkaa joskus kehuneen muuttaa Afrikkaan?

 2. Puolassa, samoin kuin Unkarissa ovat koko EU;n suoraselkäisimmät poliitikot, jotka käsittävät vaaran ja haluavat suojella oman maan kansalaisia. Sitä vartenhan äänestäjät ovat heidät kaiketi valinneetkin. Niin Suomessakin tai muissa EU-maissa, mutta mitä tapahtuu Suomessa? Missä on suomalaisten poliitikkojen moraali ja selkäranka?

 3. Juutalainen kirjoitti:”Haluan selvittää fluori-18 leimauksiin perustuvilla lääkeaineilla aivojen käyttäytymistä alzheimerin taudin alkuvaiheessa” saa luultavasti apurahan ennemmin kuin ”Haluaisin selvittää fluori-18 leimauksiin perustuvilla lääkeaineilla valkoisen miehen ylivertaisen aivorakenteen neekeriaivoihin verrattuna” Ensiksi mainittuun ei enää kannata hakea apurahaa, on haettu jo. Jälkimmäinen olisi sitten tuoretta tutkimusta, eli hakemuksen voisi laitaa. 🤑

 4. Juutalainen:”Tiedoksesi vain L että ainakaan minun urani varrella ei kertaakaan ole kysytty minun poliittista taustaani kun olen tehnyt apurahahakemuksia. Ketään ei kiinnosta oletko natsi vai kommari.” “Väärinajattelioiden” Halla-ahon ja Timo Hännikäisen apurahaanomukset herättivät boikottivaatimuksia. http://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000002928972.html

 5. “Säätiön tiedotteen mukaan se ei hyväksy kirjailija Timo Hännikäisen rasistisia ja naisvihamielisiä lausuntoja”

  Tiedätkös että sanavapaus, ei tarkoita että sinulla ei ole vastuuta sanoistasi. Ei myöskään ole poliitiikkaa se että kuuluttelee julkisesti “Vastustan negereitä kun ne on vähä-älyisiä koska eivät ole valkoisia ja naiset vittu kuuluu hellan ja nyrkin väliin stna.” Mutta ilmeisesti täällä oletetaan että sanavapaus tarkoittaa sitä että voi sanoa ihan mitä vain ilman mitään seuraamuksia? Ehei, se ei mene niin, kyllähän täälläkin olisi ihmiset ulisemassa heti jos joku jossain toteaisi että “natsia pitäisi laittaa turpaan ja kaulakiikkuun” ja syystäkin olisitte tuohtuneita, en siis myöskään hyväksyisi kyseistä sanaa ilman seurauksia.

  Toisin sanoen jos joku tulisi minulta kinuamaan apurahaa ja avautuisi samalla että “rajat kiinni, uunit auki” niin en välttämättä katsoisi asiaa ainakaan eduksi. Mutta tuossakin tapauksessa Hänninen sai rahansa. Yksityisenä henkilönä myös voi aina miettiä esim. sopivia käytöstapoja ja muutenkin mitä sanoo/kirjoittaa tietyissä tilanteissa. Esimerkiksi jos apurahahakemuksessa kysytään että mihin haet rahaa niin miksi alkaisit avautumaan esim. juutalaisvihasta sen sijaan että kertoisit kuinka hieno ja merkittävä projekti “X” on. Itsessäni ainakin herättäisi kummastusta miksi apurahanhakija haluaisi tuoda esille esimerkiksi jotain naisvastaisia kommentteja. Yksityiset mielipiteet kuuluvat yksityiseen elämään, ei niitä tarvitse kaikille jakaa.

  Ja vastuuta sanoihin tulee tietysti välittömästi lisää jos olet julkisuuden henkilö. Esimerkiksi minä voisin laittaa vaikka minkälaisia facebook päivityksiä ja mistä ne apurahoista päättävät saisivat tietää mitä sinne kirjoitan. On aivan eri asia jos olet politiikko tai muu jota ihmiset seuraa.

  • Ei kai TimoH naisia vastusta vaan feministejä, Naisasialiitto Unionin faceseinälle pikku jurrissa heitti jotain vittuilua. Evätkä ne feministit oikeasti sitä läpänheittoa tosissaan ottaneet, esittivät vain järkyttyneensä.

  • “Sananvastuu” = on olemassa ainoastaan yksi hyväksyttävä mielipide ja tämä pitää hyväksyttää kulttuurimarxisteilla, niin et ehkä joudu julkisen mustamaalauskampanjan kohteeksi. Sitähän se nykyään käytännössä tarkoittaa ja “vihapuhe” eli vaikkapa tilastollisten faktoken kertominen on suomen suurin ongelma.

  • Jos joku tutkija ilmoittaisi julkisesti olevansa kansallissosialisti ja allekirjoittavansa kansallissosisalistisen maailmankatsomuksen periaatteet, luuletko ettei tästä nousisi minkäänlaista haloota etenkin jos tämä sattuisi työskentelemään vaikkapa jossain yliopistolla? Entä olisiko mahdollinen julkinen mustamaalaaminen mielestäsi OK vai olisitko tutkijan puolella?

   Entä jos tämä tutkija kuuluisi vieläpä Vastarintaliikkeeseen? Luuletko, että tästä nousisi haloo? Entä nousisiko samanlainen väkisin väännetty “kohu” mikäli tutkija kertoisi olevansa täysiverinen kommunisti, ihannoivansa Stalinia ja Mandelaa ja kuuluvansa vasemmistoliittoon?

 6. Juutalaisella on mielenkiintoinen tapa jättää vastailematta liian tarkkoihin kysymyksiin ja keskittyä epäolennaisuuksiin. Tässäkin kommenttiketjussa olisi vaikka kuinka paljon vastailtavaa, mutta juutalainen mielellään sivuuttaa kaiken ja keskittyy juutalaisille tyypilliseen kitinään ja kaksinaismoralismiin.

  • Ai vähän niinkuin Harrin kaltaiset natsit? Kuules jos täällä porukka itse jättää vastailematta kysymyksiin niin miks mun pitäs sit vastata kaikkiin? Maassa maan tavalla

Comments are closed.