Koti Uutisia Puola seuraa Unkarin esimerkkiä ja vangitsee maahantunkeutujat

Puola seuraa Unkarin esimerkkiä ja vangitsee maahantunkeutujat

4

Puolan sisäministeri Mariusz Błaszczak on ilmoittanut, että hänen hallituksensa aikoo luoda konteista säilytyskeskuksen rajalle Valko-Venäjän kanssa. Puola pyrkii näin hallitsemaan Eurooppaan murtautuvaa kolmannen maailman invaasiota. Visegrád Postissa olleen raportin mukaan Błaszczak on todennut Puolan Radio ZET:ille, että “systeemi toimii hyvin Unkarissa”.

Błaszczak puhui Gazeta Wyborczan raportoitua, kuinka sisäministeriö aikoo laittaa “turvapaikanhakijat” säilytyskontteihin piikkilanka-aidan taakse. Gazeta Wyborczan mukaan Błaszczak ei kieltänyt väitteitä vaan sanoi: “Hätätilanteessa meidän tulee olla valmistautuneita kaikkiin skenaarioihin […] huonossa tilanteessa muuttajien joukko voisi pyyhältää Puolan ylitse.”

Tällä hetkellä siirtolaiset yrittävät päästä Eurooppaan Puolan kautta Tšetšeniasta. Puolan hallituksen linja on kieltää maahanpääsy ja kieltäytyä käsittelemästä “turvapaikkahakemuksia”. Visegrád Post raportoi myös aikaisemmin, että kolmannen maailman tulijat etsivät jatkuvasti uusia keinoja tunkeutua Eurooppaan, nyt myös Venäjän, Ukrainan ja Valko-Venäjän kautta.

BelTA-uutistoimiston mukaan Valko-Venäjä aikoo myös rakentaa keskuksia rajalleen laittomien siirtolaisten säilyttämistä varten. Noin 3 000 maahantulijaa saapui Brestin kaupunkiin, joka on Puolan ja Valko-Venäjän rajalla. Virallisten lukujen mukaan 68 000 ihmistä yritti Puolaan viime vuonna.

 

Lähde: The New Observer

4 KOMMENTIT

  1. Entisten “itä-blokin” maiden toiminnassa on nähtävillä voimakas kansallistunne. Ja sen lisäksi ne toimivat juuri niin että saavat pitää itsenäisytensä ja rotunsa koskemattomina.

    Tilanteen ymmärtää hyvin kun kyseiset maat ovat juuri päässseet eroon pitkäaikaisesta alistajasta. Ne myös muistavat hyvin historian opetukset kurjistavista heimosodista. Siksi ne eivät halua ehdoitta alistua uudellen vallanhimoiselle agendalle. Ne taistelevat omalla tavallaan itsenäisyytensä ja tulevaisuutensa puolesta.

    Kuka olisi 30 vuotta sitten osannut kuvitella että euroopan tulevaisuus on Neuvostoliiton miehittämien maiden harteilla. Vapaus on niin suuri voima että kun se on saavutettu, siitä ei helposti luovuta. Siitä ei haluta luopua.

  2. Täällä Suomessa vangitaan kaikki ne suomalaiset, jotka ovat kunnian miehiä ja naisia. Ne voimat ja ne ihmiset, jotka ovat kykeniviä tekoihin, joihin heidän vangitsijoillansa ole rohkeutta, suoraselkäisyyttä, isänmaallisuutta, pelotonta mieltä, rahan asettamista alhaisimmaksi vaikuttemiksi elämässä, ylevyyttä ja kunniankasta tulevaisuutta, vaikka joskus on saattanut Mestarinsa kolmesti kieltää muttei kuitenkaan koskaan Juudaksen tavoin Suomea isänmaataan pettänyt 30 hopearahasta, eikä maaiman kunniaa ja kaksihaaraisen EU-käärmeen lipovaa kieltä valheella ja vääryydellä palvellut myyden kaikki ylevät periaatteet kommunismin ja punaterrorin alttarille sitä kurmartaen kunnioittanut.

Comments are closed.