Koti Uutisia Video: maahanmuuttajat yrittivät käydä aktivistien kimppuun

Video: maahanmuuttajat yrittivät käydä aktivistien kimppuun

9

Vastarintaliikkeen ruotsalainen aktivistiryhmä jakoi lentolehtisiä lauantaina Smålandin Oskarshamnissa. Flyereiden jakaminen sujui rauhallisissa tunnelmissa, kunnes aggressiivinen afrikkalainen ilmaantui paikalle väittelemään.

Tilanne kuitenkin raukesi sanallisesti ja afrikkalainen poistui, kunnes palasi hetken päästä takaisin ystäviä mukanaan. Afrikkalainen hyökkäsi kameramiehen kimppuun, mutta hänet taltutettiin nopeasti. Lopulta maahanmuuttajaryhmä poistuu aukiolta aktivistien saattelemana.

9 KOMMENTIT

  1. Afrikkalainen joutui hyökkäämään koska ei löydä karttaa afrikkaan, toki semmonen vituttaa. Mutta turpaan ja onnea. Mitäpä sitä ei huonolla päällä onnistu pilaamaan, tosin ei se meidän muiden vika ole 😀 Jakakaa niille karttoja ja kertokaa ettei maailma ole samanmuotoinen kuin se karttapaperi.

  2. Tämä oli kyllä äärimmäisen mallikkaasti hoidettu tilanne, propsit Näste 7:lle Ruotsiin!

  3. Eivätkö matut ole vielä sisäistäneet, ettei kansallissosialistien nenille hypitä? Hyvä, että saivat opetuksen 🙂

  4. Varmaan ärsyttää monia mutuja ja näitä täälläkin kommentoivia jutkuja (nimim. juutalainen köh köh) kun kansallissosialisteja ei noin vain ahdistella tai väkivalloin nujerreta kaduilla.

  5. Tuollaisiakin tilanteita varten sitä Vastarintaliikkeessä treenataan kamppailulajeja ja pidetään kunnosta huolta, että pystyy puolustautumaan hyökkäyksiltä. Hyvin hoidettu.

  6. Mallikasta toimintaa! Tuostakin päälle käyneestä afrikkalaisesta sarvikuonosta huomasi, ettei se elätä itseään raskaalla työllä vaan valtion sikäläisellä Kelan Gold Cardilla. Kun tuota energiaa tuntui piisaavan riidan haastamiseen kauniina kesäpäivänä. Mulkut ovat sitä mieltä, että he omistavat koko Euroopan, vaikka eivät ole laittaneet tiiltäkään pinoon sen eteen. Me Pohjoismaiden kansakunnat omistamme oman maamme ja Me olemme sen isäntiä ja emäntiä poisottamattomalla oikeudella ilman ainoankaan viherkommari anarkistin karamelli kuontalon hysteerisestä alkukantaisesta Mölyapinamaisesta korvia särkevästä kirkumisesta huolimatta. Me haluamme pitää rodun puhtaana ja aitona, sillä se on eräs maailman hienoin ja alkuperäisin geeniperimä aina niistä ajoista lähtien kuin ensimmäinen ihminen päätti jäädä elämään näille kulmille koviin olosuhteisiin ja niukkaan, mutta kuitenkin karuudessaan kauniin luonnon helmaan metsästäen, keräillen ja lopulta viljellen peltoja, jotka he raivasivat metsästä vapaaksi laihoksi. Nuo armottomat ja tylyt olosuhteet ovat tehneet näistä ihmisistä älykkäitä, viisaita, taitavia ja kyvykkäitä ajattelemaan asioita pitkällä tähtäimellä ja toimimaan ryhmänä, perheenä ja heimona siten, että se on koitunut kaikkien jäsenten hyödyksi ja voitoksi julmasta luonnosta, mutta myös sille takaiskuja kärsien kasvattanut luonnetta ja sitekeyttä nousta jällleen jaloilleen antamatta periksi silloinkaan kun kaikki näytti olleen lopullisesti menetetty. Näistä arvoista ja aatteista on meidät tehty, eivätkä sitä kaada mitkään villien laumat tai korkeiden salien kristallien alla konnankoukkujaan punovien läpimätien raharikkaiden hankkeet syöstä nuo arvot syvimpään kuiluun ja tuhoon.

  7. Neekereillä äo on noin 60-80, itsehillintäkyvytöntä porukkaa, eivät kuulu valkoihoisten kotimaihin.

  8. HYVIN TOIMITTU! TERVEISET jOENSUUSTA,KOHTA TULEE JÄSENIÄ TÄÄLTÄKIN.TEETTE ARVOKASTA TYÖTÄ,ENTIEDÄ MIKSI EN OLE LIITTYNYT VIELÄ TEIHIN..HENGESSÄ JA VALKOISEN VALLAN PUOLESTA TOIMIJANA OLEN OLLUT REILUT 20 VUOTTA.

Comments are closed.