Koti Uutisia Juutalaiset vaativat Tillersonin eroa Israel-kriittisen raportin takia

Juutalaiset vaativat Tillersonin eroa Israel-kriittisen raportin takia

3
Pamela Geller.

The Washington Free Beacon kirjoittaa:

Ulkoministeriö on saanut osakseen kovaa kritiikkiä todetessaan virallisessa raportissa, että Israel on syypää palestiinalaisten suorittamiin terrori-iskuihin. He syyttävät juutalaisvaltiota umpikujassa olevista rauhanneuvotteluista kongressin jäsenen mukaan, joka vaatii sisäministeriötä korjaamaan sen “virheelliset ja haitalliset” luonnehdinnat Israelista.

Viimeisimmässä vuotuisessa raportissaan terrorismitilanteesta maailmalla ulkoministeriö syyttää Israelin turvajärjestelyjä rauhanprosessin jumiutumisesta ja väittää, että palestiinalaiset harvoin yllyttävät terrori-iskuihin.

Israelin tukijat ovat hyökänneet rajusti väitteitä vastaan, mikä on johtanut yhden kongressin johtavan jäsenen vaatimaan Trumpin hallintoa korjaamaan raporttia.

Israel-lobbausryhmä House Republican Israel Caucusin puheenjohtaja, edustaja Peter Roskam Illinoisista kritisoi raporttia kirjeessään ulkoministeri Rex Tillersonille ja vaati raporttia korjattavaksi välittömästi niin, että se esittää palestiinalaiset syypäänä rauhanprosessin romahdukseen.

American Freedom Defense Initiativen juutalainen johtaja ja kristillissionistisissa Defense League -järjestöissä häärännyt Pamela Geller meni vielä pidemmälle ja vaati Tillersonin eroa tämän juutalaisvaltion vastaisen pyhäinhäväistyksen johdosta. Geller vaati tilalle Jewish Institute for National Security Affairsin jäsentä John Boltonia, joka on kaatanut bensaa kaikkiin Yhdysvaltain sionististen sotien liekkeihin ja joka on viime aikoina kunnostautunut vaatimalla avointa sotaa Washingtonin ja Teheranin välille.

 

Lähde: Daily Stormer

3 KOMMENTIT

  1. Pamela Gellerillä on paha huumeongelma. Eivät CounterJihad -liikkeen mannekiinit jaksa puhtailla yllyttää ja valehdella vuodesta toiseen.

  2. Uutisoiko MV? Ai niin ei sovi heidän narratiiviin siitä kuink Geller on joku kansallismielinen. Pelkkä islamofobiaa ulostava sionisti

Comments are closed.