Koti Uutisia Puolan hallitus ei hyväksy monikulttuurin “veristä elonkerjuuta”

Puolan hallitus ei hyväksy monikulttuurin “veristä elonkerjuuta”

1

Puolan hallituksen sisäministeri vahvisti, ettei Puola aio toistaa Etelä-Euroopan monikulttuurista politiikkaa, jonka hän sanoo johtaneen “veriseen elonkerjuuseen” lukuisina terrori-iskuina pakolaiskriisin alettua.

“Monikulttuurin politiikka on tuonut Etelä-Eurooppaan verisen elokerjuun terrori-iskujen kautta”, kertoi Puolan sisäministeri Mariusz Błaszczak Puolan radiolle tiistaina.

Konservatiivisen Laki ja oikeus -puolueen hallitus on kieltäytynyt ottamasta vastaan maahanmuuttajia Lähi-idästä ja Afrikasta EU:n ohjelman mukaisesti, joka siirtäisi 98 000 ihmistä Italian ja Kreikan leireiltä muualle Eurooppaan.

EU:n pakolaiskriisiä käsittelevässä huippukokouksessa syyskuussa 2015 Puolan edellinen Donald Tuskin Kansalaisfoorumin johtama hallitus hyväksyi 4 500–5 000 turvapaikanhakijaa. Seuraavassa kuussa Laki ja oikeus otti kuitenkin murskavoiton Kansalaisfoorumista ja hylkäsi edellisen hallituksen pakolaiskannan.

“Edeltäjämme, jotka hyväksyivät tuhansia pakolaisia – maahanmuuttajia Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta – aikoivat luoda kriisin”, Błaszczak sanoi. Hän lisäsi, että niin kauan kuin Laki ja oikeus on vallassa, se ei “aikoisi toistaa sitä, minkä kanssa kamppailemme Etelä-Euroopassa”.

Błaszczak myös toi jälleen esille mahdollisuuden uudelle valtavalle pakolaisvyörylle, johon Puola valmistautuu rakentamalla leirejä kuten Unkarissa. Erdoğanin voitettua kansanäänestyksen Turkissa lisääntyy mahdollisuus Turkin ja EU:n sopimuksen purkamiselle, mikä johtaisi jälleen tuhansien vyöryyn Lähi-idästä Kreikkaan ja jälleen kohti Pohjois-Eurooppaa.

Puolalaisen ministerin kommentit tulivat päivä sen jälkeen kun äänestys oli paljastanut, että kannatus hallituksen pakolaispolitiikalle oli korkeampi kuin koskaan, 70 prosenttia.

 

Lähde: Breitbart

Lue myös: Puola seuraa Unkarin esimerkkiä ja vangitsee maahantunkeutujat

1 KOMMENTTI

  1. Puola on kyllä hieno maa! Jos joskus joudun pakolaisena lähtemään suomesta matuvyöryn alta, on Puola ykkössuosikkinani. Muutenkin puolalaisilla miehillä on vielä kivet tallella, toisin kuin monien muiden maiden “miehillä”.

Comments are closed.