Koti Uutisia Marjaana Toiviainen kertoo muuttavansa pois Suomesta

Marjaana Toiviainen kertoo muuttavansa pois Suomesta

3

Helsingin Oulunkylän seurakunnasta ponnistava “punapääpappi” Marjaana Toiviainen kertoi keskiviikkona Facebook-sivullaan aikovansa muuttaa pois Suomesta. Päivityksen alapuolella olevassa kommenttikentässä hän tarkensi tulevaksi kotimaakseen keskellä syvintä Afrikkaa sijaitsevan Tansanian.

Kun eräs kommentoija kysyi, eikö Tansania ole ihmisoikeuksiltaan paljon surkeammassa jamassa kuin Suomi, kertoi Toiviainen, ettei hän Tansanialta vielä tällä vuosikymmenellä odotakaan samanlaista käytöstä kuin Suomelta. Papittaren käytöksen voisi ajatella olevan jopa rasistista, sillä hän ei edes oleta afrikkalaisten kykenevän siihen, mitä hän suomalaisilta vaatii.

Toiviainen on tullut tunnetuksi Helsingin keskustassa sijaitsevan tunkeutujaleirin äänekkäimpänä äänitorvena ja fanaattisena suomalaisten kansanmurhan puolustajana. Hän on myös puolustanut kansalaistottelemattomuutta käännytyspäätösten noudattamatta jättämisen suhteen. Reilut kaksi viikkoa sitten hän itse yritti fyysisesti estää poliisiautoa kuljettamasta karkotettavaa henkilöä lentokentälle.

Toiviaisen nimeä on myös käytetty maahanmuuton vastustajien keskuudessa syynä erota kirkosta. Ilmeisesti melko moni on tähän vinkkiin myös tarttunut ja täyttänyt eropaperit Eroakirkosta.fi-sivustolla.

 

Lähde: Facebook

3 KOMMENTIT

  1. Hei hei, ei tule ikävä. Mikähän mahtaa punapääpapin elinajanodote olla afrikassa? Entä aikooko hän siellä käyttää kansalaistottelemattomuutta hyväkseen taistellessaan rasismia vastaan?

  2. “Oliskohan pitäny vähä aatella ensteks.” Simo Salmisen Hallelujaa -laulu vaiherikkaasta bussimatkasta, jota laulun sankari kuljetti.

Comments are closed.