Koti Artikkelit Päivärinteen ja Sanginsuun asukkaille!

Päivärinteen ja Sanginsuun asukkaille!

3

Kansallinen Vastarinta on uutisoinut aktiivisesti Suomen ja muun muassa Oulun seudun vastaanottokeskushankkeista, joita toteutetaan suomalaisten vastustuksesta huolimatta. Eilen vierailimme Muhoksella, jossa laittomia siirtolaisia on majoitettu entisen sairaalan tiloihin.

Siirtolaisille jaettiin ilmaista tavaraa Muhoksen infotilaisuuden aikana.
Siirtolaisille jaettiin ilmaista tavaraa Muhoksen infotilaisuuden aikana.
Kaikki haastattelemamme paikalliset ovat vastustaneet keskuksen perustamista.
Kaikki haastattelemamme paikalliset ovat vastustaneet keskuksen perustamista.

Ensimmäinen uusi paikallinen hätämajoitusyksikkö perustettiin Oulun Sanginsuuhun jo hieman aiemmin. Aiheesta järjestettiin viikko sitten keskustelutilaisuus, jolloin olimme myös paikalla herättelemässä keskustelua ja jakamassa Vastarintaliikkeen materiaalia.

Sanginsuun hätämajoitusyksikkö täyttyi nopeasti, joten uutta hätämajoitusyksikköä alettiin suunnitella heti perään. Toinen hätämajoitusyksikkö perustettiin Muhokselle Päivärinteen asuinalueelle.

Jo Sanginsuun tiedotustilaisuudessa vastaanottokeskuksen johtaja sekä ulkomaalaisasioista vastaava poliisi joutuivat turvautumaan valehteluun. Paikallisille esimerkiksi väitettiin, ettei ei-valkoinen siirtolaisuus vaikuta millään tavalla rikostilastoihin. Lisäksi vastaanottokeskusten puuhamiehet ovat väittäneet, ettei hankkeesta aiheudu kuntalaisille ylimääräisiä kuluja, vaikka siirtolaisia elätetään veronmaksajien rahoilla.

Muhoksen tilaisuudessa samat valheet toistettiin uudelleen. Eräs haastattelemamme perheenäiti kertoi tulleensa paikalle avoimin mielin mutta pettyneensä vastaanottokeskuslobbareiden ristiriitaisiin lausuntoihin. Siirtolaistulvan haitoista ei suostuttu tiedottamaan rehellisesti, vaikka muhoslaiset vaativat vastauksia.

Muut haastattelemamme muhoslaiset olivat huolissaan rikostilastojen kasvusta. Monet olivat kuulleet, että Vastarintaliike järjesti Oulussa kesällä turvapartiointia ja uskoivat, että partiointia tarvitaan vastaisuudessa myös Muhoksella.

Muhoslaisella Facebook-sivulla vastaanottokeskusuutinen herätti kovaa keskustelua.
Muhoslaisella Facebook-sivulla vastaanottokeskusuutinen herätti kovaa keskustelua.

muhos2 muhos6 muhos4 muhos3

Infotilaisuudesta uutisoinut sanomalehti Kaleva noteerasi Vastarintaliikkeen läsnäolon artikkelissaan. Kalevan uutisointi tapahtumasta oli kuitenkin muilta osin juuri niin asenteellista kuin valtamedialta odottaa sopikin. Lehti väitti, että Muhos on käytännössä yksimielinen siitä, että pakolaistulva on hyvä asia. Kaleva on muiden suomalaisten sanomalehtien tavoin tunnettu siitä, että se esimerkiksi sensuroi maahanmuuttajataustaisten rikollisten rodulliset tuntomerkit.

Tahdomme osoittaa tukemme Päivärinteen ja Sanginsuun asukkaille. Suomen Punainen Risti määrää nykyään kuntien vastaanottokeskuspolitiikan, joten äänestämällä on tänä päivänä vaikeaa vaikuttaa paikalliseen turvallisuuteen. Ota yhteyttä Suomen Vastarintaliikkeeseen jo tänään ja rakenna kanssamme turvallista sekä suomalaista Suomea: oulu[at]vastarinta.com

 

Oulun aktivistiryhmä

 

Lue myös:

Poliisi kehottaa varovaisuuteen vastaanottokeskuksen lähellä
Katastrofi Päivärinteen asuinalueelle: hätämajoituskeskus
Onnittelut Salolle
Vastaanottokeskuksen perustamisesta päättää yksin maahanmuuttovirasto
Ouluun etsitään jo kolmatta vastaanottokeskusta

3 KOMMENTIT

  1. Kauhea kohtalo noilla paikallisilla. Hyvä että patriootti seuraa tilannetta.

  2. Pudasjärven vastaanottokeskus ei jäisi ainoaksi. Kun uusi hirsi koulukampus valmistuu, niin vanha yläaste tyhjenee. Sinne sopii muutama sata pakolaista ja vanha ala-aste myös vetäisee pakolaisia. Kaupunkilaiset tulee vielä tajuamaan karmean totuuden.

    • Ne voivat myös ottaa sen uuden hirsirakennuksen mamu käyttöön, koska hulluus on jo edennyt ja “pitää auttaa”.

Comments are closed.