Koti Artikkelit Sanginsuun pakolaiskiistan parhaat palat

Sanginsuun pakolaiskiistan parhaat palat

16

Kansallisen Vastarinnan toimitus osallistui Oulun Sanginsuun pakolaiskeskustelutilaisuuteen. Vastaanottokeskuksen puuhamiehet yrittivät valehdella oululaisille röyhkeästi maahanmuuton seurauksista.

sanginsuu 7

Kuten olemme kirjoittaneet, Sanginsuun entisen metsäoppilaitoksen tiloihin avataan uusi 200 hengen vastaanottokeskus. Oulun poliisi on jo kertonut hukkuvansa turvapaikkahakemusten tulvaan. Kaupungin vastaanottokeskuksen johtaja on puolestaan vaatinut, että “Oulun seudun kuntiin ja Pohjois-Suomen alueelle” on “perustettava erittäin nopeasti uusia vastaanottokeskuksia”. Tänä vuonna on arvioitu, että jopa 15 000 pakolaista saapuu Suomeen, kun aiemmin luku on ollut 3 500 luokkaa.

Ei ihme, että Sanginsuun koulu olikin keskiviikkoiltana täynnä turvallisuudestaan huolestuneita oululaisia. Ilmapiiri oli välillä jopa aggressiivinen. Tapahtuman jälkeen osallistujille jaettiin Vastarintaliikkeen käyntikortteja, ja muun muassa Oulu-lehti uutisoi aktivistien paikallaolosta. Poliisi oli ilmeisesti varautunut aktivistien läsnäoloon jo etukäteen, sillä eräältä Vastarintaliikkeeseen kuulumattomalta henkilöltä kysyttiin heti tilaisuuden alussa, oliko hän edustamassa “taustajärjestöä”. Kireästä tunnelmasta huolimatta tapahtuma sujui rauhanomaisesti.

Kuten eilen kirjoitimme, oli paikalla ihmisiä, jotka ovat jo perheineen joutuneet kärsimään maahanmuuttajien ahdistelusta. Kaupungin työntekijät ja turvapaikkalobbaajat eivät suostuneet ottamaan vastuuta Oulun siirtolaisväestön lisääntyvästä määrästä; vastuu sysättiin valtiolle, ja oululaisten on heidän mukaansa vain opeteltava elämään monikulttuurisessa ympäristössä.

Tilaisuuteen saapuneiden oululaisten ärtymys nousi, kun tapahtuman järjestäjät valehtelivat kirkkain silmin, etteivät turvapaikanhakijat vaikuta millään tavalla rikostilastoihin. Kun keskustelu siirtyi pakolaisista aiheutuviin kuluihin, kaupunkilaisille kerrottiin, ettei huolta ole, sillä kaupungin sijaan valtio maksaa viulut!

sanginsuu 8

Heikinharjun vastaanottokeskuksen johtaja Sirpa Kansanaho väitti, ettei pakolaisuus käytännössä heijastu lainkaan raiskaustilastoihin. Tätä todistellakseen Kansanaho oli ottanut mukaansa kaksi “tilastoja” sisältävää kirjaa, joita hän heilutteli yleisön edessä.

Poliisiammattikorkeakoulun tilastot kertovat kuitenkin erilaisesta todellisuudesta. Esimerkiksi viime vuonna 23,8 prosentissa raiskauksista tai sukupuoliyhteyteen pakottamisista epäilty oli ulkomaalaistaustainen. Rikosylikonstaapeli Marja Vuennon mukaan ulkomaalaisten tekemistä raiskauksista ilmoitetaan poliisille harvemmin kuin suomalaisten tekemistä. Ulkomaalaisten raiskaamat naiset kokevat suurempaa sosiaalista painetta ja häpeää, mikä saa heidät vaikenemaan kokemuksistaan.

Myös Oulun poliisi pääsi politikoimaan tapahtumassa. Poliisi Mikko Sjöberg yritti tukahduttaa keskustelua maahanmuuton haitoista. Hänen mukaansa maahanmuuttajarikollisuuteen liittyvät tilastot ovat “disinformaatiota”. Maahanmuuttajista on poliisin mukaan turhaan tehty “mörkö”. Sjöbergin valisti oululaisia, että merkittävä osa uusista tulokkaista on yliopiston käyneitä ja kielitaitoisia huippuosaajia.

Keskustelu rikostilastoista huipentui, kun vastaanottokeskuksen puolustajat “muistuttivat”, että suurin osa Suomen rikoksista on suomalaisten suorittamia. “Miksi te ette pelkää toisianne!?”, perheidensä puolesta pelkääviltä paikallisilta kysyttiin.

 

Oulun aktivistiryhmä

16 KOMMENTIT

 1. onko suomen kansa tosian näin tyhmää ettei tajua mikä on paskaa ja mikä totta en voi muuta kuin sanoa että kärsikää kun kakaranne raiskataan omaisuutenne varastetaan talonne poltetaan ei tarvi tulla tänne poraan asioitanne olette siinä vaiheessa jo tappolistalla jollette suomalaisten niin ainakin ählämeitten

 2. Miksi emme pelkää toisiamme? Siksi, koska suomalainen narkki ei vie kännyköitä ja lompakkoja keskellä päivää kävelykadulla… Herra siunatkoon kuinka noista virkailijoista suorastaan heijastuu läpi uskomaton suomalaisvastaisuus. Poliisikin yhtynyt valehtelemaan asioista… Poliisin tehtävä on yhteiskuntarauhan säilyttäminen, ei politikointi tai muu vastaava läyryäminen ja ennen kaikkea suoranainen valehtelu kansalaisille. Kuinka minä nyt luotan poliisiin? Maahanmuuttajat tekevät itsestään mörköjä, koska ovat ylimielisiä ja joidenkin jopa aggressiivisia kantaväestöä kohtaan. Älkää kysykö miksi olen aseistautunut, kysykää poliisilta miksi he eivät hoida tehtäviään! Kirjoittaja on ympäristönsä muuttumisesta turvattomammaksi huolestunut, aikuisuuden kynnyksellä oleva nuori poika.

 3. Ei herranjestas. Jäätävää tykitystä. Luulisi että pikkuhiljaa rupeaa jengi tajuamaan, että mitä massamaahanmuutto aiheuttaa.

 4. Oliko tämä joku läppä?
  Holtitonta maahanmuuttopolitiikka kostautuu vielä pahasti.

 5. Jumalauta tämä on kuin painajaista Stubb ja Orpo istuvat Mtv:n uutiskuvissa pakolaisten sängyllä ja pakolaisilla on tullut Suomesta positiivinen ensivaikutelma. MINÄ OLEN SUOMALAINEN ja minua ei kiinnosta, mitä murjaanit, muslimitorakat ja partalapset ajattelevat. Minua kiinnostaa vain se, että heistä päästään eroon. Olen 40-v nainen, äiti ja valtion virassa. Olen valmis taistelemaan henkeni edestä ja istun vaikka linnassa. Kannattaa seurata Paavo Tajukankaan blogia.

  • Mitäpä jos käyttääisit tämänkin taisteluenergian vaikkapa suomalaisten vähäosaisten auttamiseen?

   Siitä olisi paljon enemmän hyötyä kuin täällä huutelusta.

 6. Suomalaista Suomea vastustava media on ryhtynyt käyttämään sanaa “siirtolainen” vilpillisistä maahan pyrkijöistä. Sanalla yritetään saada laillisuuden leimaa näille tulijoille.

  Kuka on siirtolainen. Jos haluaa esimerkiksi Kanadaan asumaan, niin pitää hankkia etukäteen siirtolaisviisumi. Hakemus pitää jättää Kanadan ulkopuolella maan edustustoon. Kanada valikoi tulijat tarkkaan. Hakija, jonka hakemus on hyväksytty, saa vasta kentällä saapuessaan Kanadaan saa leiman “immigrant landed”. Vasta sen jälkeen hän on siirtolainen.

  Nyt Suomen media käyttää sanaa “siirtolainen” ihmisistä, jotka eivät ole hakeutuneet Suomeen laillisia reittejä. Siksi keskusteluissa ei kannata käyttää näistä tulijoista sanaa “siirtolainen”. Ei kannata pelata vihollisen säännöillä. Suomeen kutsumatta tulleet ovat “maahan pyrkijöitä”. Jos he valehtelevat viranomaisille ja esittävät vääriä asiapapereita, he ovat “vilpillisiä maahanpyrkijöitä”. Vilpin käytön tulee aina johtaa maahan pääsyn kieltämiseen.

  Valittaa tietysti saa. Käännytyspäätöksen jälkeen tulija pitää todellakin käännyttää ja esteenä ei saa olla valitus. Valituksen voi jättää Suomen ulkopuolella Suomen edustustoon.

  Käännytetty maahanpyrkijä aiheuttaa Suomelle kustannuksia. Siksi hänelle tulisi esittää lasku. Sen maksamatta jättämisen tulee merkitä maahanpääsykieltoa. Myös maahan päästetylle tulee esittää lasku hänen asiansa yhteiskunnalle aiheuttamista kuluista. Lasku pitäisi maksaa karkotuksen uhalla tietyn ajan kuluessa.

 7. Eräs perheellinen ystäväni pohti sitä, että mikäli hänen alaikäinen tyttärensä raiskattaisiin, niin kuka olisi suurin syypää raiskaukseen… raiskaaja(t) itse vai ne poliitikot jotka sallivat raiskaajien maahantulon..? Eli jos tällaisen rikoksen kohdatessa veri kuohahtaisi, niin kuka olisi se toimenpiteiden kohde, poliitikko vai mamu?

  • Ehkä tuota esimerkkiä hieman derailaten, ihmisten tulisi myös muistaa, että päättäjät ovat se sakki joita tulee osoittaa sormella, kun pääsemme nauttimaan monikulttuurisuuden rikkauksista. Huonosti käyttäytyvä somali on pelkkä pelinappula.

  • Entä kuka on syyllinen jos suomalainen raiskaa tuon tyttären? Mahdollisuus siihenhän on huomattavasti suurempi, koska yllä olevan artikkelin mukaan lähes 80% raiskauksista on suomalaisten tekemiä.

 8. On ihmisiä joiden kulttuuri, perinteet, tavat ja pyhät kirjat ovat primitiivisiä, demokratian, lakiemme, ihmisoikeuksien, sananvapauden ja sivistyksen vastaisia. Sellaiset ihmiset tuottavat yhteiskunnassamme ongelmia eivätkä sopeudu keskuuteemme. Tämän faktan toteaminen ei ole rasismia. Eikä se että turvaamme toimivan yhteiskunnan estämällä sellaisten pääsyn maahamme.

  • Olen samaa mieltä. Ja näitä primitiivisiä löytyy niin suomalaisten, ruotsalaisten kuin syyrialaistenkin joukosta.

   Sivistyksen vastaista on koko tämä vastarinta.com -sivusto, ainakin mikäli sivistystä mitataan perinteisin eurooppalaisin arvoin.

 9. “niin kuka olisi suurin syypää raiskaukseen… raiskaaja(t) itse vai ne poliitikot jotka sallivat raiskaajien maahantulon..?”

  Raiskaaja toki, mutta samalla se kuka sen tänne anto tulla. Elikka, pitää panna maksamaan teostaan KALLIISTI. Se hetki vielä koittanee….

 10. Suomihan vie nyt kansaansa kuten äiti, joka vetää kiukuttelevaa lastansa karamellihyllyn ohi kaupassa. Kansaa ei kuunnella. Mitä me voimme käytännössä tehdä? Internetissä kirjoittelu ja mielenosoitukset ovat hyödyttömiä. Olemmeko täysin ilman toimintakeinoja? Mikä on se tapa millä rajat tulpataan? Fyysiset keinot? Kuka niihin tarttuu ja milloin? Kuka on valmis kärsimään seuraukset? Vaikuttaa siltä että olemme puolustuskyvyttömiä koska meillä ei ole vaikutusvaltaa. Suomalainen ei uskalla toimia.

 11. Uskallan väittää, että näillä pinockioilla nenän kasvu on sitä luokkaa, ettei linnuilla tule lepopaikoista olemaan pulaa. On hämmästyttävää kuinka ns. Länsimaassa voidaan valehdella suut ja silmät täyteen nykyisenä aikana, jolloin tiedonkulku on tuhannesosien luokkaa. Rehellisesti sanottuna, niitä jotka suolsivat suustaan moista aineistoa, ennen pääsivät pääsivät alta aikayksikön “kylähullun” maineeseen, jonka puheille naureskeltiin takana tai sitten, jopa edessä, eikä mokoma sanaseppo edes ymmärtänyt siitä loukkaantua. “Parhaimmat” napoleonit heistä korjattiin hulluinhuoneille saamaan “hoitoa”, joka ei parantanut, mutta täytti tehtävänsä yhteiskunnassa, jossa vielä totuus ja valhe erotettiin selvästi toisistaan.
  Nykyinen “tiedotuspolitiikka” on rikollista erehdyttämistä ja vastoin todellista asiantilaa sotivaa soopaa, jota suoltaa Suomen hallitus, SPR, Vihervasemmisto ja Kulttuurimarxistiset sekasontanavetta kommunistit tukenaan Suomen Tasavallan Poliisi. Näiden “rotupoliisien” suurin huolen aihe on “PAKOLAISTEN” turvallisuus, EI SUOMALAISTEN!!!
  Enää ei puutu, kuin että Suomen armeija alkaa tulittaa omia kansalaisiaan, kuten Kiinan opiskelijamielenosoituksissa v. 1989. Silloin väännettiin legendaa moisesta vääryydestä ja demokratian puutteesta. Ja Hupsista v. 2015 Suomessa on “demokratia” samalla tavalla henkitoreissaan. Elämme suvakkinatsien valtakunnassa, joiden tavoitteena on myös luoda sekarotuinen tuhatvuotinen valtakunta, joka on mielivaltaisen väkivaltakoneiston puristuksessa vailla oikeutta ajatella omilla aivoillaan, vaan kaikkea säätelee yksi diktatoorinen hirmuvalta, jossa ei ruumita lasketa.

Comments are closed.