Koti Uutisia Ouluun etsitään jo kolmatta vastaanottokeskusta

Ouluun etsitään jo kolmatta vastaanottokeskusta

14
sanginsuu 7
Kansallisen Vastarinnan toimitus osallistui keskiviikkona Oulun Sanginsuun pakolaiskeskustelutilaisuuteen.

Ouluun vasta perustettiin toinen vastaanottokeskus Sanginsuun alueelle, koska ensimmäinen vastaanottokeskus oli ahdettu täyteen. Sanginsuun vastaanottokeskus, johon pystytään majoittamaan noin 150–200 pakolaista, alkaa olla jo niin täynnä, että kolmatta vastaanottokeskukseksi sopivaa rakennusta on jo alettu kiireisesti etsiä.

“Etsimme kiireellisesti uutta majoituspaikkaa. Oulu on esittänyt joitakin kohteita, ja tutkimme niiden soveltumisen hätämajoitukseen heti ensi viikon alussa”, kertoi Sirpa Kansanaho, joka viimeisimmässä vastaanottokeskuksen infotilaisuudessa valehteli törkeästi paikallisille, miten pakolaiset eivät vaikuta juurikaan raiskaustilastoihin.

Ouluun virtaa noin 30 pakolaista päivittäin. Voimmekin spekuloida, paljonko luku on loppuvuonna ja milloin neljäs vastaanottokeskus avataan. Kysyessämme Oulun aktivistiryhmältä, mihin kolmas vastaanottokeskus saatettaisiin perustaa, he arvioivat sen avattavan mahdollisesti Hiukkavaaran alueelle.

Jos haluat pitää Oulun turvallisena ja valkoisena, ota yhteyttä: oulu[at]vastarinta.com.

Lähde: Yle

14 KOMMENTIT

 1. Hiukkavaarassa olisi kyllä varuskunta tyhjillään. Kohta sielläkin muutama kullannuppu asustaa.

 2. Miten valkosella ja turvallisuudella on yhtään tekemisissä toistensa kanssa? Tietääkseni uus natsitki osaa hyvin tuon väkivallan.. Ja kyllä valkosia he ovat

  • Ainakin valkoiset ovat rakentaneet maailman turvallisimmat ja toimivimmat yhteiskunnat.

   • Näin varmasti on. Osittain siksi, että länsimaat ovat koko historiansa aikana sortanut kehitysmaita ja näin ollen heillä ei ole päässyt talous kasvamaan yms. Niin yritäppä siinä sitten rakentaa turvallinen ja toimiva yhteiskunta 😀

    • Toki historiassa on ollut erilaisia sortokausia milloin mihinkin suuntaan, mutta ei se selitä valkoisten ylivertaista osaamista yhteiskuntien rakentamisessa esimerkiksi verrattuna mustiin. Esim. Afrikka eli vielä käytännössä kivikaudella ennen kuin valkoiset olivat edes löytäneet koko paikan (Saharan eteläpuoleisessa Afrikassa ei ollut koskaan keksitty edes kirjoitettua kieltä tai edes pyörää). Minusta nuo erot eivät siis selity edes osittain siirtomaa-ajalla.

     Toisekseen myös valkoisia on sorrettu ei-valkoisten toimesta esimerkkinä Ottomaanit. Tai miten esimerkiksi irlantilaiset ovat onnistuneet rakentamaan toimivan yhteiskunnan vaikka heitä on sorrettu mielinmäärin? Ja suomalaisiakin on sorrettu historian aikana.

     Tossa on muuten mielenkiintoinen video, jolla pintapuolisesti käsitellään tuota “white privilege”-teoriaa ja sen erittäin negatiivisia vaikutuksia tänä päivänä: http://www.vastarinta.com/video-naiset-kyseenalaistavat-teorian-valkoisesta-etuoikeudesta/

    • Mahtavaa kun Suomessakin on teitä white guilt paasaajia nykyään noin runsaasti. Vielä mahtavampaa, että paasaatte täällä näkemyksiänne 🙂

     Kaikki on valkoisen miehen vika, Afrikkalaisten alhaiset ÄO:t jne…
     Niin juu ja rotukinhan on vain sosiaalinen rakenne, eikö?

 3. Jokaisella ihmisellä on kuitenki sama ihmisarvo oli hän valkoinen tai musta, älykäs tai ei niin älykäs, vauva tai vaari yms. Sitä ei voi kieltää, siis ei ainakaan minun mielestä. Mutta jokaisella on oma mielipiteensä, joten tuskin voimme ikinä päästä tästä asiasta yhteisymmärykseen koska arvomme poikeavat todella paljon.

  • Eipä kukaan ole väittänytkään mitään liittyen toisten ihmisarvoon, joten en edes ymmärrä tuon kommentin pointtia. Ei kai ihmisarvo kuitenkaan voi tarkoittaa sitä, että kaikilla maailman ihmisillä on jokin ihmisyyden takaama oikeus tulla valkoisiin maihin?

   Olen huolissani valkoisen rodun tulevaisuudesta. Tällä hetkellä meitä on reilu 8% maapallon väestöstä, mikä tarkoittaa, että olemme jo nyt vähemmistö. Meidän määrä vähenee koko ajan ja samaan aikaan tänne lobataan ennätysmääriä vierasperäistä maahanmuuttoa.

   Harmi, jos ei päästä yhteisymmärrykseen. Suosittelen sinua kuitenkin pohtimaan objektiivisesti monikulttuurisuuden ja tämän massiivisen maahanmuuton vaikutuksia pitkällä tähtäimellä koko rotuun ja tuleviin sukupolviin.

   • Miksi mustalla ei olisi oikeutta tulla “valkoiseen maahan”? Sehän olisi vähän sama asia jos sanoisin että lyhyillä ihmisillä ei olisi oikeutta tulla pitkien ihmisten maahan. Mut niin kyllä itsekin pidän ongelmana tätä suurta pakolaisvirtaa, mutta en sen takia että tänne tulee mustia. Vaan sen takia että määrät ovat näinä päivinä niin suuret että valtio joutuu tekemään todella paljon työtä että saataisiin kaikki sopeutumaan yms. Jos emme saa heitä integroitumaan yhteiskuntaan kaikki tietävät mitä käy. Vähän niinku peruskoulun jälkeen jos ihminen ei jatka opintoja tai ala käymään oikeissa töissä he yleensä ajautuvat väärille poluille.

    Jos olet huolissaan valkoisesta rodusta suosittelen lisääntymään, näin voit tehdä oman osuutesi.

    En vain ihan ymmärrä miksi olet huolissaan meidän tulevaisuudesta?

    • Minusta ihannetilanne olisi, jos eri rodut eläisivät omiensa parissa, mutta vieraana voi tulla käymään jos huvittaa. Pointtinani oli kuitenkin kysyä, että onko Eurooppaan tuleminen jokaisen ihmisoikeus? Kysyin tuota siksi, koska aloit puhumaan jostain ihmisarvosta.

     Itse en kannata lainkaan integraatiota, koska se juurikin edesauttaa rodullista itsemurhaa.

     Eli olen huolissani valkoisen rodun tulevaisuudesta juurikin sen vuoksi, että meidän määrä vähenee koko ajan samaan aikaan kun muiden määrä kasvaa. Ei tarvitse olla matemaatikko ymmärtääkseen mihin se johtaa pitkällä aikavälillä.

     Mutta onneksi me eurooppalaiset tulemme ennemmin tai myöhemmin kääntämään kehityksen parempaan suuntaan! Heräämisen merkkejä on jo nyt ilmassa.

    • Mustia ei pidä ottaa maahamme koska olemme rodullisesti erilaisia ja se tulee ajan myötä johtamaan rotujen sekoittumiseen. Ja kun otetaan huomioon että mustat ovat alakynnessä verrattuna valkoisiin rodullisissa kyvyissä emme voi sallia sitä koska se huonontaisi rotuamme. Meillä on vastuu rodullemme pitää se puhtaana ja elinvoimaisena.

    • Tuo pitkä-lyhyt-esimerkki oli ehkä kaikkien aikojen huonoin.

     Myönnät itsekin, että “pakolaiset” aiheuttavat ongelmia, jotenka miksi sinun mielestäsi on kuitenkin ok ottaa heitä tänne? Missä kulkee se raja kuinka paljon heitä voi ottaa tietyllä aikavälillä? Haluatko muuten kertoa sellaisen valkoisen maan, johon mustat olisivat sopeutuneet ilman ongelmia?

     Tulevaisuudesta huolissaan oleminen ei vaadi kummoisempaa matematiikkapäätä. Suomalaisten syntyvyys tällä hetkellä on alle kaksi lasta/nainen, eli vähenemään päin ollaan menossa. Suomessa syntyy 50-60 000 lasta vuodessa (yhteensä myös ulkomaalaisten lapset mukaan laskettuina), ja tällä hetkellä maahan otetaan kymmeniätuhansia ei-valkoisia vuodessa. Tähän ei ole vielä edes laskettu perheenyhdistämisiä yms. Ja sitten kun otat huomioon faktan että Välimeren eteläpuolelta tulleet lisääntyvät paljon enemmän kuin valkoiset suomalaiset, niin sukupuuttoonhan se johtaa.

     Suoraselkäinen, ei-kapitalistinen valtio tukisi suomalaisten syntyvyyttä ja heittäisi ulkomaalaiset takaisin omille kotikulmilleen tai vähintäänkin lähemmäs omia kotimaitaan. Miksi jonkun somalin pitää matkata koko maailman ympäri tänne asti karkuun, kun lähempääkin löytyy turvallisia paikkoja?

  • Onko kukaan kieltänyt kenenkään ihmisarvoa? Se ei kuitenkaan meinaa sitä, etteikö Afrikan musta väestö olisi tänne sopimatonta. Mustat eivät ole koskaan tehneet valkoisille maille mitään muuta kuin huonontaneet valkoisten oloja. Jos sinun arvosi ovat sellaiset, että on parempi auttaa muutamaa “pakolaista” sillä hinnalla, että pitkällä tähtäimellä koko suomen kansa kuolee sukupuuttoon laajan kärsimyksen kautta, niin meillä todellakin on erilaiset arvot. Toisaalta tämän ei myöskään pidä olla mikään arvokeskustelu, vaan faktapohjainen keskustelu ja faktat taas ei ole mielipiteitä.

   • Niin miten Suomen kansa kuolee sukupuuttoon laajan kärsimyksen kautta? En tiedä pitäiskö nauraa vai itkeä. Joten jos nyt pikkasen avaisit tätä sun väitettä, joka todennäkösesti ei perustu minkäänlaiseen faktapohjaan, vaan sun mielipiteeseen. (Korjaa jos oon väärässä.)

Comments are closed.