Koti Uutisia Katastrofi Päivärinteen asuinalueelle: hätämajoituskeskus

Katastrofi Päivärinteen asuinalueelle: hätämajoituskeskus

3

Oulun uusi hätävastaanottokeskus perustetaan Muhokselle, Päivärinteen asuinalueelle.

UK_Paivarinteen_sairaala

Oulun Sanginsuun alueelle avattiin pakolaisten hätämajoitusyksikkö 21. elokuuta, mutta yksikkö on jo niin täynnä, että uusi hätämajoitusyksikkö jouduttiin perustamaan. Huono onni sattui tällä kertaa Muhokselle, koska uusin vastaanottokeskus tullaan perustamaan Päivärinteelle vanhaan sairaalaan, johon mahtuu maksimissaan 150 pakolaista.

Päivärinteen alueella asuu noin tuhat asukasta ja alue koostuu enimmäkseen rauhallisesta omakotitalojen muodostamasta naapurustosta. Voimmekin todeta, että Päivärinteen asukkaista hiukan yli 10 prosenttia tulee olemaan pakolaisia.

Lähteet: MV-lehti, Jokirinne.fi

3 KOMMENTIT

  1. Keskuksen välittömässä läheisyydessä uusi omakotiasuinalue, jossa noin 50 taloutta. Suurin osa lapsiperheitä. Taloja ei saa enää myytyä, joten asukkaat on sidottu tähän “unelmaan”. Voimia asukkaille.

  2. Ei muuta kun katupartiot ja reserviläisjoukot asukkaiden turvaksi. Asuntojen hinta putosi juuri kyseisellä alueella 50 % tahi enemmän. Sääliksi käy suomalaisia valkoisia lapsia.

  3. Onhan se jo nähty, mitä maahanmuuttajat meille tekevät. Raiskaukset ja muut lieveilmiöt tulevat lisääntymään räjähdysmäisesti. Nesteessä ollaan kohta tukkaa myöten niin, että pamahtaa.

Comments are closed.