Koti Uutisia Poliisi kehottaa varovaisuuteen vastaanottokeskuksen lähellä

Poliisi kehottaa varovaisuuteen vastaanottokeskuksen lähellä

34

hki268156

Punkalaitumen Sanomat uutisoi torstaina tapauksesta, jossa Punkalaitumen vastaanottokeskuksen asukit olivat ahdistelleet 17-vuotiasta tyttöä. “Tyttö oli itkuinen koko illan. Mietimme yhdessä, mitä pitäisi tehdä. Rikosilmoitus asiasta ainakin jätetään. On se kamala tunne, kun omaa lasta ahdistellaan”, kertoi tytön äiti. Tapaus on herättänyt runsaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Poliisi selitteli tapausta toteamalla, että “paikallisten puolestaan on ymmärrettävä, että kulttuurierot voivat olla suuret”. Poliisi myös tuntui olevan enemmän huolissaan sosiaalisen median reaktiosta tapahtumiin kuin siitä, että maahanmuuttajat ovat ahdistelleet lapsia.

Lopuksi komisario Pauli Pitkäkoski suositteli välttämään liikkumista “pimeän aikaan huonosti valaistuilla alueilla”. Kun Vastarintaliikkeen aktivistit levittivät viime viikolla lappuja, joissa suositeltiin välttämään liikkumista vastaanottokeskuksen läheisyydessä etenkin pimeällä, kirjasi Helsingin poliisi omatoimisesti rikosilmoituksen asiasta.

Lähde: Punkalaitumen Sanomat

34 KOMMENTIT

 1. Miten kulttuurierot voivat vaikuttaa Suomen oikeuskäytännön!mikä se lain pykälä on Suomessa….olen korviani myöten tässä soossissa,en halua enää ikinä kuulla sanaa rasisti.puolustan isänmaatani,en ole mikään rotua syrjivä rasisti.mutta kohta olen kun tarpeeksi kauan näitä juttuja kerrotaan
  ..haluaisin suomen päättäjien miettivän näitä asioita siltä kantilta,että miksi nämä maahanmuuttajat sijoitetaan juuri sinne missä on lapsia
  …..

 2. ..tässäkö sitten syy, miksi hallitsemaon maahanmuutto piäisi hyväksyä….

 3. No on kyllä sairaaksi menny touhu, ennen arvostin poliisia mutta näyttää siltä että heihinkin on tauti iskenyt ja lujaa onkin kiinni.

  Kyllä tässä ihan oikeasti kansalaiset alkaa kaipaamaan todellisia tekoja, todellista vastarintaliikettä, ikävä vaan että menee väkisinkin touhu näitten uusdemokraattien kanssa ulkodemokraattiseksi, niin on koukkunokkain pihdeissä päättäjienkin pallit. Tai pussinahat ainakin. Eihän niillä munia saati selkärankaa ole ollenkaan. Politiikka on saman sairauden jäytämä, eihän EU ssakaan muuta kun per settä pyyhitään sopimuksilla.

  Tsemiä vaan svl miehille ja naisille

 4. Media ja valtion yhtiöt vetää tätä paskasta köyttä ja loppupelissä tässä on takana isot fyrkat kiinteistö kaupoissa yms.Johan tossa entinen ryvettynyt ministeri on jo kauppoja tehnyt.

 5. Vastaako valtio tai kunta näiden “kulttuurierojen” aiheuttamista vahingoista?

 6. onko tämä taas niin sanottuja yksittäis tapaus on se kamalaa jos ei voi liikkua rauhassa on kello sitten mitä tahansa

 7. Ei mee kauanku uus puna-armeja kasataan tällä menolla nyt ei vaan haeta työläisten etuja vaan suomalaisten!

 8. Äkkiseltään mieleen tulee ajatus että alaikäisille naisille/tytöille jaettaisiin kovaa vinkuvat hälyttimet jos joku karkaa kimppuun, kun kaasuaseet yms vaativat luvat. Jos maahanmuuttajataustainen jää kiinni suomen lakien rikkomisesta, maasta pois samantien eikä laitetan täysihoitoon suomen vankiloihin <<< tuo jos mikä on vahingollista vain suomalaisille…

  • Äkkiseltään tulee mieleen, että ei päästetä potentiaalisia raiskaajia tänne. Ei suomalaisnaisten ole ennenkään tarvinnut kantaa raiskaushälyttimiä, mutta nyt niille on yhä enemmän tarvetta monikulttuurisuuden tuomana sivutuotteena.

 9. Miten ihmeessä tämä on mahdollista? Muutettiinko suomen lakia äskettäin?
  Enkö saa kulkea enää vapaasti tietyn kellonajan jälkeen omilla kaduillamme?
  Onko maahan tullut kantasuomalisen ulkonaliikkumis kielto?
  Olemmeko siirtyneet aikakoneella ajassa taaksepäin siihen aikaan kun naisilla ei ollut oikeuksia? Ei äänioikeutta, ei oikeutta mielipiteeseen, ei oikeutta omaan elämään ilman pelkoa tulla raiskatuksi tai muutoin pahoinpidellyksi? Saanko enää oikeutta jos palaan töistä ilta kymmenen jälkeen ja joudun raiskatuksi jonkun vierasmaalaisen taholta? Vai olenko siihen ihan itse syyllinen kun en noudata heidän lakiaan pukeutumalla kesäisen kevyesti käsivarret, nilkat ja hiukset näkyvillä?
  Jos joku ystävällisesti voisi vastata minulle!
  Ystävällisin terveisin Suomalainen Nainen

 10. Hyvä Suomi, tähän on tultu… Ei enään suositella pihallakaan liikkumista. Onko sitten oma vika jos joku tulee ja raiskaa, kun on pimeällä liikkunut ulkona. Ottaen huomioon että SUOMESSA ON AIKA V…N PIMEÄÄ, suurimman osan vuodesta????!!!!!!! Mä en ymmärrä miksi ihmeessä päättäjät haluaa tuhota suomen. Mikä hemmetti niihin ihmisiin on oikein iskenyt..

 11. Kun lapsia, naisia & miehiä koittaa suojella saa paskan rikollisrasistin leiman ja kun saman tekee jutskupoliisi se on Ok.

  • Vai niin! Mitenkäs työssä käyvä ihminen voi välttää pimeitä paikkoja aamukuudelta? Ja iltavuorosta tullessa? Autoa kun ei kaikilla ole!

  • Tuo jutskupoliisi kommentti oli tosi epaviisas Sanna.Turha vetää juutalaisia tähän.. He eivät liity asiaan mitenkään. Loukkasit kansaani ja minua tuolla kommentillasi. Mitä pahaa juutalaiset on tehneet sinulle??

 12. Jos poliisi teki teidän propagandasta rikosilmoituksen, tehkää tekin poliisista. Tekohan on aivan sama: varovaisuuteen kehottaminen.

  Jos tuomiot/kohtelu eriävät, valitus vaikka EU:hun vitsillä.

 13. Kun vastarintaliike varoittaa asiasta, on tapahtunut rasistinen viharikos. Kun poliisi varoittaa asiasta, on asia rutiininomainen perusjuttu. Väärin sammutettu.

 14. Ei ole yksittäistapaus tuo häirintä.. Meidän kantasuomalaisten tulee ymmärtää, että väkivalta, sota ja naisten ala-arvoinen kohtelu voi oikeesti KUULUA jonkun toisen kulttuuriin. Miksi he muuten sotivat satoja vuosia? Vain meillä luterilaisilla on ehkä se tavoite rauhaan ja tasa-arvoon kulttuurissamme, ei juurikaan muilla. Olen kanta-suomalaisena (varmuudella vuodesta 1649 esi-isät Suomesta, tod. näk. jo aikaisemminkin) päättänyt perustaa ihka oman kulttuurin. Siihen kuuluu vain ne asiat, jotka ovat mulle suopeita ja aina voin vedota: “Se kuuluu mun kulttuuriin” tai “Se ei kuulu mun kulttuuriin” ja poliisit on voimattomia..

 15. Tänäänkin uutisissa näytettiin vain raavaita nuoria miehiä turvapaikanhakijoina/pakolaisina. Ei ole ihme, jos tulee ongelmia.
  Saksaan ja muihin Pohjoismaihin pitäisi päästä hyvän toimeentulon toivossa.
  Itse olettaisin, että turvapaikkaa hakisivat naiset, lapset ja vanhukset, ja raavaat nuoret miehet puolustaisivat omaa maataan.

 16. Joidenkin mielestä se monikulttuurisuus ja hyväntekeväisyys on hyvä asia, Suomella ei välttämättä siihen ole varaa yksistään Moskovan sopimuksen vuoksi. Venäjä esim. antaa Syyriaan tietylle taholle aseita taisteluun, ja rauhansopimuksessa (Moskovan rauhansopimus) on yksi ehdoista liittoutumattomuudesta Venäjää vastaan. Jos Venäjä rahoittaa X-ryhmää Syyriassa, joka taistelee Y-ryhmää vastaan, voiko silloin Suomi ottaa Y-ryhmää Venäjän rajalle? Ja jos Suomi aikoo auttaa Syyriaa, pitäisi Suomen olla Venäjän kanssa samalla puolen. Ja jos Suomi ei pidä rajoistaan huolta, voi olla että Venäjä tulee pitämään niistä Suomen puolesta huolta. Suomi vaikka kuinka kuuluu Eurooppaan, on se silti aina ollut sidoksissa Venäjään rauhansopimuksen vuoksi.

  Vaikka se monikulttuurisuus on jonkun korvaan ihana sana, pitää miettiä mitä seuraamuksia siitä on Suomelle ja Suomen itsenäisyydelle. Auttaa voi monella muullakin tapaa, esim. rauhanneuvotteluilla ja sen välikätenä Syyriassa ja muissa konfliktimaissa. Ei auta ottaa 40 000 pakolaista, kun niitä odottaa 10 miljoonaa pääsyä pois sodan jaloista. Oikeaa auttamista on pyrkiä sodan lopetukseen ja infrastruktuurin rakentamiseen, se auttaa kaikkia.

 17. Ja kokoomus keskustan kanssa ajaa eläkkeiden ja sosiaaliturvan alennusta, että saadaan pakolaisille rahaa. Oliskohan aihetta ottaa ylisuurista palkkioista, osingoista jne. Hyi hel….!

 18. Jo on aikoihin eletty. Olen tähän asti luottanut Suomen poliisiin, mutta nyt on uskoni horjunut pahasti. Jos mamut ei noudata Suomen lakeja ja kulttuuria heitettäköön ulos maasta. Ei ole oikein, että lastemme ja muiden kansalaisten täytyy varoa jatkuvasti vaanivia roistoja. Onhan niitä suomalaisiakin valitettavasti, mutta niitä rangaistaan ainakin jotenkin, mutta taitaa olla niin, että mamut on poliisin suojeluksessa, käyttäytyvät sitten miten tahansa. Nyt äkkiä jotain muutosta näihin asioihin, ennen kuin tapahtuu todella kamalaa!

 19. Ei tässä ole mikään kulttuuriasia kyseessä, sama laki pitää olla maahanmuutajilla kuin suomalaisillakin ja kyllä monet heistä valehtelevat tuosta kulttuuriasiasta, ei kai kulttuuri käske missään kulttuurissa raiskaamaan ja tekemään pahaa kellekään. He vain pitävät alhaisina meitä suomalaisia.

 20. Lopuksi komisario Pauli Pitkäkoski suositteli välttämään liikkumista ”pimeän aikaan huonosti valaistuilla alueilla”. <—- tuotakaan ongelmaa ei olisi ilman sitä pirun keskusta. Ja nyt hallitus haluaa että me otetaan HIMAAN! noita "kulttuurierollisia"…. Mitähän siitä sitten mahtaa tulla….
  ja kyllä en ole rasisti mutta tää alkaa menee jo naurettavaks että ulkomaalaisia kohdellaan paremmin kun itse suomalaisia! Olen puhunut….

 21. Tällainen valtion ja sen virkavallan käytös viestii kyseisille ihmisille että saavat tehdä mitä haluavat eikä tarvitse kunnioittaa valtion lakeja ja säädöksiä tai sitten ihmisen koskemattomuutta ja kunnioittamaan kanta-asukkaita. Ja jos kantaväestöön kuuluva ihminen syyllistyy samaan niin ei virkavalta hyväksy tätä ja että kantaväestö joutuu pelkäämään ja varomaan illalla liikkumista niin jotain on pahasti vialla… Nyt herätys.

 22. Hyvä että poliisi suojelee maahanmuuttavia pakolaisia. Oman maan nuorilla naisilla ei oo niin väliä jos tulevat raiskatuksi. Oma moka jos menee sinne keikistelemään vähissä hepeneissä.. Irvinin sanoin tää maa on suomalaisten.

 23. Poliisi ja SPR sanovat, että älkää liikkuko ulkona, ettei satu mitään. Pitää sitten liikkua jatkossa salilla! Näin meitä koulutetaan tulevaisuutta varten!

 24. Nyt on mielestäni tullut raja vastaan tässä “paapomiskulttuurissamme”. Lapsilla, tytöillä, naisilla ja myös suomalaisilla miehillä tulee olla oikeus kulkea turvallisesti oman kotimaansa kaduilla ja teillä myös pimeän aikaan. Näitä pakolaiskeskuksien tuomia ongelmia ei pidä vähätellä ja niille pitää myös tehdä jotain.

  Nyt on tullut aika tehdä selväksi yhteiset kulttuurimme mukaiset pelisäännöt vastaanottokeskuksissa oleville miehille, jotka eivät halua käyttäytyä suomalaisen kulttuurin mukaisesti. Maassa tulee elää maan tavoilla. Täällä tulee kunnioittaa kohdemaan lakeja, kulttuuria ja siellä asuvia ihmisiä. Täällä ihmisiin kuuluvat myös naiset.

  Suomen hallituksen pitää lopettaa hyvissä ajoin tämä paapomiskulttuuri ja alkaa kylmästi karkottaa näitä “raiskausyrittäjiä” omiin kotimaihinsa. Turvapaikkaa ei tarvitse ihminen, joka ensimmäisenä on raahaamassa puskiin kohdemaan naisia. Ja ne säännöt miten täällä eletään tulisi kertoa vastaanottokeskuksissa näille pojille/miehille selkeästi naama peruslukemilla jo alkumetreillä. Ja KUN ASIOISTA PUHUTAAN silloin ei kukaan jätkä näpläile ipadia tai kännyköitä VAAN KUUNTELEVAT mitä heille sanotaan. Jos ei korvat kuule ja näpräily kännykkän kanssa jatkuu niin ipadi lähtee ihmettelemään muihin sfääreihin. Armeijamallinen vastaanotto olisi paikallaan, jossa opetellaan kuuntelemaan ja sopeutumaan ryhmäkurin alaisuuteen. Suuria miesjoukkoja ei todellakaan voi hallita kyynelsilmäpaapomisella. Tämän varmaan allekirjoittaa jokainen mies. Suomessa taitaa pian olla oikeastaan VÄLITTÖMÄN TURVAPAIKAN tarpeessa suomalaiset lapset ja naiset.

  Tähdennän edelleen, että jokaisella naisella on oikeus kieltäytyä olemasta kenenkään seksinhalunpurkukohde. Minä alan pian olla aika täynnä tätä suomalaisten sortamista omassa kotimaassaan. Sananvapautta on alettu rajoittaa ja mediassa halutaan antaa yksipuolinen kuva asioista. Mielipiteensä ilmaissut on rasisti. Odotan järjenvalon saapumista Arkadianmäelle ennen kuin on myöhäistä.

 25. Mielestäni joka ainoa raiskaus ja pahoinpitely pitäisi kostaa tekijöille niin etteivät edes enää ikinä ajattelisi tekevänsä vastaavaa.

 26. Tätä menoo Suomi on täyn pelkkii maahanmuuttajia. Nykyään ei näemmä enää ees päde se et maassa ollaan maan tavoin. Miks meidän pitää ruveta varomaan ulkona liikkumista tietyil alueil jos on pimeetä? Miks maahanmuuttajille ei vois määrätä kieltoa liikkua ulkona esimerkiks kello kaheksan jälkeen? En ole rasisti, mut ei vaan millään jaksaisi katsoa uutisia ku taas on jotain lasta ahdisteltu tai käytetty hyväksi.

 27. Tornioon tuli lehtitietojen mukaan eräänä päivänä 21 “pakolaista” Irakista. Kaikki olivat nuoria miehiä, noin 20 – 30-vuotiaita. Missä ne naiset ja lapset ovat? Tästä paistaa läpi aivan selvästi se, että tänne Suomeen ja Eurooppaan halutaan tulla vain paremmman elintason toivossa. Ei turvapaikkaa hakemaan.

  Me suomalaiset EMME OLE VELVOLLISET elättämään Syyrian arabeja, tois-uskoisia muslimeja, jotka tulevat tänne siivellä elämään, peremman elämän toivossa!

  Eräiden tietojen mukaan Suomessa asuvat mamut lähettävät vuosittain kotimaihinsa noin 15…20 miljoonaa euroa rahaa. Ja kun tiedämme, että hyvin harvat mamuista käyvät töissä, niin voimmme olettaa, että sosiaalin/valtion/kuntien rahoja karkaa Suomesta vuosittain lähes 20 miljoonaa euroa kehitysmaihin! Eikö tuokin raha olisi parempi antaa Suomen köyhille, eläkeläisille, nälkäisille, työttömille, vähävaraisille, köyhille lapsiperheille, opiskelijoille jne.!? Mutta Suomen valtio, hallitus, eduskunta juuri leikkaa, vähentää rahoja mainituilta ryhmiltä! Todella typerää. Kehitysapua Suomi on antanut näihin saakka noin 1100 miljoonaa (lue: 1,1 miljardia) euroa vuosittain. Onneksi sitä sentään leikataan noin 200 miljoonalla. Miksi annetaan mamujen lähettää sossulta saamiaan rahoja omiin maihinsa? Tämä on sarvikuonojen maa. Tämä on hölmölä. Tämä on hölmöläisten maa. Milloinkahan tuohon mamuiluun tulee loppu? Milloin Suomen hallituksen ministereille kasvaa järki päähän?
  PYSÄYTTÄKÄÄ ELÄTTIEN, LOISTEN, VAPAAMATKUSTAJIEN, SIIVESTÄJIEN, SIIVELLÄELÄJIEN, ELINTASOPAKOLAISTEN VIRTA, JOKA ON KOKO AJAN TULOSSA TÄHÄN MAAHAN!

 28. Kysyn vain miksi??!!! Kyllä pitäis pystyä missä vain milloin vain kulkea ilman pelkoa, tosin onhan suomenkin nuoriso( ja muuten sekaisin olevat ( huom! SEKAISIN OLEVAT)) auttanut siinä asiassa ettei enään pysty! Missä on ne ajat kun kotoa lähtiessä laitettiin vain luuta ovea vasten, jos tuli vieraita tiesivät ettei ketään kotosalla ja jos tulivat kauempaa oli sallittua mennä odottamaan sisälle ( eikä silloin pöllitty mitään, jos oli ylimäärästä sitä annettiin vähempiosaisille!), voin vain kuvitella sitä solidaarisuuden tunnetta mitä suomalaiset sodan jälkeen ovat toisiaan kohtaan tunteneet, nykyään ei taida sitä olla ollenkaan, pelkkää kinaa ja vastakkain asettelua, pakolaisilla varmaan maanmiehiään kohtaan sitä löytyy mutta varsinkin jos uskonto/kasvatus ns pyllyllään ( en ymmärrä sellaista uskontoa joka ei millään muotoa hyväksy muiden uskontoa) niin eihän silloin voi sopeutua meidän kulttuuriin kun se ei ole millään muotoa hyväksyttävää oman uskonnon mukaan! Ihan käsittämätöntä touhua! Apu sinne missä hätä on, elkää myykö niille enää aseita, ainakin rauhottus vähän!

Comments are closed.