Koti Uutisia Kultaista aamunkoittoa estettiin osallistumasta väittelyyn

Kultaista aamunkoittoa estettiin osallistumasta väittelyyn

1

UK_KA_vaittely

Kreikassa järjestettiin TV-väittely eri puolueiden johtajien välillä. Media ja puoluejohtajat olivat päättäneet estää maan kolmanneksi suurimman puolueen Kultaisen aamunkoiton johtajaa Nikolaos Michaloliakosia osallistumasta väittelyyn.

 

 

Kultaisen aamunkoiton kansanedustaja Ilias Kasidiaris kommentoi: “He järjestävät väittelyn puoluejohtajien kesken ilman kolmanneksi suurimman puolueen johtajaa – he estivät Kultaisen aamunkoiton Nikos Michaloliakosin osallistumisen. Tästä syystä me tulemme tuhansien ihmisten voimin estämään heidän pääsynsä TV-studiolle, jossa väittely oli tarkoitus järjestää. Nyt he joutuvat etsimään uuden studion Karpeniksesta, jossa nämä säälittävät korruptoidut poliitikot voivat kertoa valheensa.”

Kultainen aamunkoitto on kerännyt kannatusta sen jälkeen, kun vasemmistolainen Syriza-puolue petti vaalilupauksensa suostumalla EU-säästöpakettien vaatimuksiin. He eivät myöskään tuttuun vasemmistolaiseen tapaansa suhtaudu vakavasti pakolaisongelmaan.

Kultainen aamunkoitto on myös osoittanut tukea alueille, jotka pakolaiset ovat käytännössä vallanneet. He myös vierailivat Kalymnoksen saarella, jolla he saivat lämpimän vastaanoton.

Lähde: Xaameriki

1 KOMMENTTI

  1. Odotan innolla, että Kultainen aamunkoitto saa vallan ja nuo saaret vallataan takaisin. Missä voin ilmoittautua vapaaehtoiseksi?

Comments are closed.