Koti Uutisia Viisi Isis-terroristia jäänyt kiinni Bulgarian ja Makedonian rajalla

Viisi Isis-terroristia jäänyt kiinni Bulgarian ja Makedonian rajalla

7

UK_Bulgarian_raja

Bulgarian virkavalta on ottanut kiinni viisi Isis-terroristia. Rajavartija oli pysäyttänyt miehet, minkä seurauksena he yrittivät lahjoa häntä rahalla. Rajavartija ei kuitenkaan ottanut lahjuksia vastaan, ja miehet tutkittiin.

Miehillä oli hallussaan kännyköitä, joissa oli kuvia ja videoita Isis-järjestön mestauksista. Kännyköistä löytyi myös jihadistirukouksia.

Miehet olivat 20–24-vuotiaita nuoria miehiä ja he esittivät pakolaisia.

Lähteet: Breitbart, Sputniknews

7 KOMMENTIT

 1. Toivon että keskustelua saadaan aikaan ja ihmiset ymmärtää että uhka on todellinen. Pakolaisissa on eittämättä soluttautujia. Ilman muuta isis taistelijat kokeilevat kaikkea. Toivonkin valppautta kaikilta suomalaisilta terveiltä naisilta ja miehiltä

  • Sääli vaan, että niin suuri määrä suomalaisista uskoo suvakkien, kuten Anssi Kelan hömppään. Mokutus koituu vielä suvakkienkin kohtaloksi.

   • Tarkennus: etenkin suvakkien kohtaloksi. Siinä joukossa on äänekkäimpänä sama poruka kuin Pride-marsseilla.

 2. Tuohan on itsestään selvä homma. Harmi vaan ettei Suomessa tätä tajuta.

  Pitäkää hyvä kunto yllä ja muistakaa legioonalaisten opit. Elfordin devils guard ja jungle is neutral.

 3. Voi olla että olen maahanmuuttokriittisten provokaation uhri, mutta pakolaisten miesvaltaisuus mietityttää. Kuka jättäisi vaimonsa ja lapsensa hengenvaaraan ja lähtisi ensin itse pakoon. Toki siinä tapauksessa ymmärrettävää jos kyse elintasopakolaisuudesta.

  Ei ole poissuljettua että oikeita pakolaisia eli perheitä, naisia ja lapsia käytetään ihmiskilpinä isis:n joukkojen soluttautumisessa ‘vääräuskoiseen’ Eurooppaan. Kaikki eivät ihmissalakuljettajille välttämättä maksa vaan saavat ehkä lahjoja kun lähtevät Eurooppaan pyhään sotaan ja ensi vaiheessa lähettämään avustusrahoja isisille.

  Onko sattumaa että pakolaisuus on moninkertaistunut lyhyessä ajassa ?

 4. Isompi uutinen olisi jos joku tietäisi montako pääsee joka ikinen päivä läpi jäämättä kiinni. No se selviää aika pian kun alkaa paukkumaan pitkin Eurooppaa. Kuinka ihmiset voivat olla niin sokeita ja uskoa “meillä on unelma” -perseenreikien propagandan sellaisenaan.

Comments are closed.