Koti Uutisia Kultainen aamunkoitto vieraili pakolaisten valtaamalla Kosin saarella

Kultainen aamunkoitto vieraili pakolaisten valtaamalla Kosin saarella

4

 

Kreikkalaispuolue Kultaisen aamunkoiton edustajat Ilias Kasidiaris, Ilias Panagiotaros ja Nikos Michos vierailivat Kosin saarella, joka on jäänyt paljon puhutun massiivisen pakolaisaallon alle.

Saarella on jouduttu majoittamaan pakolaisia autolautalle, koska heitä päästetään Kosille niin suurin määrin. Tilannetta saarella kuvaillaan kaoottiseksi. Aiemmin pakolaiset olivat hyökänneet Kosin poliisiasemalle.

Kultaisen aamunkoiton edustajat saivat lämpimän vastaanoton saaren kreikkalaisilta, jotka ovat kärsineet pakolaisaallon aiheuttamasta tuhosta ja epäjärjestyksestä. Kreikkalaiset ovat saarella niin epätoivoisia, että he anelivat Kultaisen aamunkoiton edustajia sanoin “pelastakaa meidät”.

Kasidiaris totesi: “Vaalit lähestyvät ja Kosin saarella on seuraavat vaihtoehdot: Jos he valitsevat Syrizan, niin saaresta tulee kuin Pakistan. Jos he taas valitsevat Kultaisen aamunkoiton, ja mikäli Kultainen aamunkoitto päättäisi asioista, tulisi Kosista taas kreikkalainen – tämä on meidän tavoitteemme.”

4 KOMMENTIT

  1. Näinhän se on, jos hallitus pettää niin alkaa tapahtua. Sitä on turha kenenkään kauhistella jos kansallismielisten äänisaalis kasvaa – kukaan muu ei suojele päin helvettiä hoidetulta pakolaispolitiikalta. Ei ainakaan vasemmisto.

Comments are closed.