Koti Uutisia Maahanmuuttoviraston uusin arvio: Suomeen jopa 40 000 turvapaikanhakijaa

Maahanmuuttoviraston uusin arvio: Suomeen jopa 40 000 turvapaikanhakijaa

7

UK_turvapaikanhakijat

Kun aiemmat arviot ovat liikkuneet 10 000–15 000 Suomeen tulevien turvapaikanhakijoiden välillä, uusin arvio nousee jopa 40 000 turvapaikanhakijaan. Pakolaistulva on yltymässä Suomeenkin asti, kun vuonna 2014 turvapaikanhakijoita saapui vain 3 600.

Tällä hetkellä Suomessa on vain 25 vastaanottokeskusta, kun niitä tarvittaisiin 40 kappaletta. Maahanmuuttovirasto ei tule huomioimaan kunnan mielipidettä, jos vastaanottokeskus päätetään avata

Huolestuttavaa on, miten virkamiehet yrittävät peitellä maahanmuuton vakavia seurauksia kuten näimme Oulun toisen vastaanottokeskuksen infotilaisuudessa.

Lähde: MTV

7 KOMMENTIT

  1. Elämme Suomen historian ratkaisevimpia aikoja. Kansa voi selvitä sodan häviämisestäkin, mutta ei mutavyörystä, joka tuhoaa sekä rodun että vie suomalaisten ainoan asuinpaikan maailmassa, Suomen. Eräässä EU:n laskelmassa tänne mahtuisi 60 miljoonaa tulijaa. Suomesta tulee pelkkä nimi kartalla, jos tämä hulluus ei lopu.

    Teette erinomaista työtä.

  2. Elinolot tulee muuttumaan radikaalisti päin helvettiä, varsinkin jos niihin ei varaudu. Ostakaa jokainen jokin helppo, mukana kulkeva teräase. Sellainen kun on toimiva elementti katujen diplomatiassa 😉

  3. Kansallisvaltion, hyvän ja toimivan systeemin romuttaminen on päämäärä. Yhteisten seksuaalinormien, perhenormien, kristillisten/ateististen normien yms. sirpaloiminen palvelee jotain muuta kuin Suomen kansaa. Kyse on siitä että luodaan niin paljon näkemyseroja, että väistämättä yhtenäisyys sirpaloituu, eikä silloin voimalle löydy vastavoimaa. Ei synny liikettä eikä kapinaa, koska ryhmät ovat sirpaloitumisen johdosta pieniä. Varjojen miehille ja naisille olisi mieluisinta se, että ryhmät taistelisivat keskenään. Siksi kansallinen yhtenäisyys on turvattava. Suomen leijona, Pohjolan leijona, puolustautuu oikeaan suuntaan. Länteen.

  4. Suomi on vajoamassa kaaokseen. Tuo 40 000 tänä vuonna on vasta esimakua tulevasta. Seuraavien viiden vuoden aikana tänne otetaan jopa puolimiljoonaa muslimia tai muuta neekeriä. 2020 elämme hyvin vaarallisessa maassa. Silloin tapetaan useita valkoisia joka päivä rotunsa vuoksi. Raiskaus on niin arkipäiväinen rikos, ettei siitä edes uutisoida tuolloin, koska niitä tapahtuu satoja päivittäin. Katuryöstöt ovat yleisiä kautta maan, jos joku ylipäätään uskaltaa liikkua ilman isompaa porukkaa silloin missään. Hyysäreitä tämä visio ei liikuta, sillä valkoiset kuuluukin tappaa heidän suunnitelmissaan ja väestö vaihtaa näköpiirissä olevan tulevaisuuden kuluessa.

Comments are closed.