Koti Uutisia Vastaanottokeskuksen perustamisesta päättää yksin maahanmuuttovirasto

Vastaanottokeskuksen perustamisesta päättää yksin maahanmuuttovirasto

2

UK_Milanon_kadulla

Jos maahanmuuttovirasto päättää perustaa hätämajoituspaikan toiminnassa olevan vastaanottokeskuksen alaisuuteen, kunnan mielipidettä asiaan ei kysytä. Jos taas tavallista vastaanottokeskusta perustetaan kunnan tiloihin, niin kunnalta kysytään, onko se mukana vai ei. Vastaanottokeskuksen perustaminen yksityisiin tiloihin ei vaadi kunnan hyväksyntää.

Kansallisen Vastarinnan toimituksen mielestä on huolestuttavaa, ettei kunta voi juurikaan vaikuttaa vastaanottokeskuksen perustamiseen. Onko syy mahdollisesti se, että kansalaiset tietävät pakolaisten vastaanottamisen aiheuttavan epävakautta vastaanottokeskuksen tai hätämajoituspaikan alueella? Liekö syy se, että ihmiset pitävät tätä verorahojen tuhlaamisena, eikä vastaanottokeskuksia tai hätämajoituspaikkoja perustettaisi, jos kansalaisten mielipidettä kysyttäisiin?

Törkeänä voi pitää sitä, miten maahanmuuttovirasto on saanut ylemmät oikeudet päättää kansalaisten asuinalueesta, vaikka kansalaisilla tulisi olla mahdollisuus päättää, haluavatko he vastaanottokeskuksen ongelmia kotialueelleen – tuleehan päätös vaikuttamaan heihin eniten.

Oletko sinäkin kyllästynyt lakeihin ja määräyksiin, jotka eivät aja suomalaisten asiaa? Siinä tapauksessa liity Suomen Vastarintaliikkeeseen, koska maamme muutos lähtee sinusta!

Lähde: Maaseudun Tulevaisuus

2 KOMMENTIT

 1. On päivänselvää, että vastaanottokeskus on luonteeltaan toimintaa, jonka sijoittuminen tulisi ratkaista kaavoituksessa. Näin varmistettaisiin, ettei vastaanottokeskuksen perustaminen ja sijainti tule kenelläkään yllätyksenä.

  Se, että vastaanottokeskusten perustamisella on aina ”kiire” ei ole mikään syy, ettei vastaanottokeskuksen sijoittumista tulisi määritellä kaavalla. ”Kiire” kertoo pelkästään siitä, että ulkomaalaisten (sekä EU:n ja ZOGin) tarpeet asetetaan maan omien kansalaisten edelle.

  Kunnilla on kaavoitusmonopoli ja kuntalaisilla oikeus osallistua kaavoitusprosessiin.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kaavoitus

  Kun jonkin toiminnon sijainti määritetään kaavassa (koulu, kauppa, vanhainkoti jne. ) sen perustaminen ei tule asukkaille yllätyksenä (mikäli ihmiset vaan ymmärtävät kaavoihin ajoissa perehtyä).

  Tieto alueen kaavallisesta asemasta antaa tärkeää tietoa miten alue kehittyy ja miten se vaikuttaa asumisen laatuun parantavasti tai heikentävästi.

  Viimeaikojen uutisointi kertoo, kuinka käy kun vastaanottokeskusten sijoittuminen ei edellytä kaavallista suunnittelua, eikä keskusten tuloon voi alueen asukkaat millään tapaa vaikuttaa.

  Tämä on jälleen esimerkki siitä kuinka monikultturismi vaatii demokratian polkemista ja maan omien kansalaisten sortoa.

 2. Tuskin kukaan olisi Oulussakaan halunnut kolmatta vastaanottokeskusta, joten väkisinhän nämä tuodaan… Koskahan Punaiselle Ristille annetaan samat valtaoikeudet?

Comments are closed.