Koti Artikkelit Äärivasemmisto säikähti tietovuotoa – anoo apua poliisilta

Äärivasemmisto säikähti tietovuotoa – anoo apua poliisilta

6
vasemmistonuoret

Suomen äärivasemmisto myönsi eilen joutuneensa tietovuodon kohteeksi. Asiaa pyrittiin pitämään julkisuudelta salassa, kunnes sensuroimaton lista Vasemmistonuorten jäsenistä ilmestyi verkkoon viikonvaihteessa. Tapaus on synnyttänyt hysteerisiä ja tahattoman koomisia reaktioita.

Äärivasemmisto, joka kutsuu mielenosoituksissaan poliisia “sioiksi” ja “fasistien kätyreiksi”, on tehnyt poliisille rikosilmoituksen vuodosta. Eilen sosiaalisessa mediassa lukuisat tunnetut “radikaalivasemmistolaiset” pyysivät poliisia ratkaisemaan tapauksen mahdollisimman nopeasti. “Työväenmilitanttien” pakeneminen virkavallan helmoihin herätti suurta huvittuneisuutta seuraajissa.

Vasemmisto ei saanut sympatiaa edes maltilliselta oikeistolta, sillä marxistien järjestämät maalitus- ja tappouhkauskampanjat ovat kaikilla tuoreessa muistissa. Vasemmistonuorten johtoon uransa aikana kuulunut Dan Koivulaakso tuomitsi tietovuodon eilen sosiaalisessa mediassa hurskastelevin sanankääntein. Kannanotto herätti lähinnä kummastusta, sillä Koivulaakso itse muistetaan “natsirekistereistään”, “brutaalin antifasistisen väkivallan” kannattamisesta sekä tuestaan Revolutionära Fronten -kommunistijärjestölle, joka järjesti öisiä kirveshyökkäyksiä poliittisten toisinajattelijoiden koteihin.

Tietovuodon kohteeksi joutunut Vasemmistonuoret on tehnyt julkista yhteistyötä poliittista väkivaltaa kannattavan sekä kansallismielisten perheiden lapsia maalittavan Varisverkoston kanssa. Koivulaakso itse kuuluu Varisverkoston perustajiin. Vasemmistojohtaja Misha Dellingerin murhapropagandakohun yhteydessä jopa kulttuurimarxistinen Iltalehti huomauttikin, että Vasemmistoliiton korkein johto on yrittänyt lakaista jäsenten väkivaltapropagandan maton alle. Toisin sanoen vasemmisto irtisanoutuu väkivallasta ainoastaan pakon edessä, vilpillisesti ja vain säilyttääkseen poliittisen valta-asemansa.

Koska Vasemmistoliitto ja Vasemmistonuoret eivät ole tehneet uskottavaa pesäeroa poliittiseen häirintään ja väkivaltaan, tulevat kansallismieliset kohtelemaan niiden jäseniä tulevaisuudessakin samalla tavalla kuin naamioituneita anarkisteja tai nimettömyyteen pyrkiviä Varisverkoston aktiiveja. Vasemmiston rivijäsenet voivatkin syyttää ainoastaan puolue- ja nuorisojärjestöjohtoa, jos he joutuvat jäsenyytensä vuoksi ongelmiin henkilökohtaisessa elämässään.

Varisverkosto yritti valaa optimismia Vasemmistonuoriin eilisessä artikkelissaan, jossa väitettiin, etteivät “natsit” jaksa käydä koko nimi- ja valokuvalistaa läpi. Todellisuudessa kasvojentunnistusteknologia mahdollistaa sen, että valokuvien yhdistäminen esimerkiksi mielenosoitusvideoihin potentiaalisten häiriköiden henkilöimiseksi on nykyään tehokasta ja vaivatonta. Lisäksi kansallisradikaalit eri puolilta Suomea ovat alkaneet selvittää, keitä potentiaalisesti väkivaltaisia vasemmistolaisia asuu heidän omassa kotikaupungissaan.

6 KOMMENTIT

 1. Hyvää työtä!

  Mielenkiintoisinta on nähdä lähteekö poliisi tutkimaan tätä tapausta, vaikka ovat ummistaneet silmänsä Varisverkoston ylläpitämälle henkilörekisterille. Käyttäen sitä jopa apunaan.

  Nämä vihervasemmistolaiset elävät tällä hetkellä utopiassa. Kaikki mitä yhteiskunnassa on tapahtunut ovat palvelleet heitä ja lisää on tulossa. Ehkä siksi polpostakin on nyt tullut heidän ystävänsä. Käyhän yksi pääpolpo näiden menninkäisten johtajan housuissakin.

 2. Kiitos teille. Teette arvokasta työtä.

  Jos vassarinuoret kokevat olevansa oikealla asialla, niin luulisi heidän olevan avoimesti ylpeitä oikeista arvoistaan ja kuulumisestaan parempien ihmisten järjestöön.

  Onneksi moni vassarinuori paranee tästä taudista iän ja kokemuksen karttuessa. Vasemmistolaisuus on nuoruuden uhmaa, kun vielä oma ajattelu ei toimi.

  • Muutos tapahtuu yleensä siinä vaiheessa, kun joutuvat itse maksamaan veroja.

Comments are closed.