Koti Uutisia Rikos Poliisi tutki järjestäytynyttä rikollisuutta – syytettiin välittömästi “juutalaisvastaisuudesta”

Poliisi tutki järjestäytynyttä rikollisuutta – syytettiin välittömästi “juutalaisvastaisuudesta”

11

Ukrainan juutalaisyhteisö syyttää poliisia antisemitismistä järjestäytyneeseen rikollisuuteen liittyvän tutkinnan vuoksi. Juutalaiset ovat pöyristyneitä siitä, että virkavalta etsii syyllisiä myös “valitun kansan” riveistä.

Antisemitismikohu syttyi Länsi-Ukrainan Kolomyjan kaupungissa. Juutalaisten mukaan poliisi on syyllistynyt “avoimeen antisemitismiin” yrittäessään selvittää paikallisen mafian jäsenten henkilöllisyydet. Tapauksessa ilmenneen juutalaisten tärkeän edustuksen vuoksi Kolomyjan poliisi oli pyytänyt kaupungilta listaa kaikista ortodoksijuutalaisista asukkaista.

Joku kaupungin poliitikoista tai virkamiehistä kuitenkin vuoti poliisin pyynnön Ukrainan juutalaiskomitean puheenjohtajalle, Eduard Dolinskylle. Juutalaisjohtaja julkaisi kirjeen sosiaalisessa mediassa ja käynnisti painostuskampanjan poliisin mafianvastaista toimintaa johtavaa Myhaylo Bankia vastaan. Toisin sanoen Ukrainan juutalaisyhteisö alkoi maalittaa mafianvastaista poliisiyksikköä.

Kolomyjan juutalaisyhteisö on lisäksi kieltäytynyt yhteistyöstä mafianvastaisen yksikön kanssa. Juutalaiskomitean puheenjohtaja totesi globaalille juutalaismedialle, että mafianvastaisen poliisiyksikön toiminta on “häpeällistä” ja “vaarallista”.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

11 KOMMENTIT

 1. “Vaarallista”? Eli kohta joku pääsee hengestään puuttuessaan juutalaisten rikollisiin toimiin? Tuo ei ole mikään uutinen…

  Toivottavasti koukkunokat saadaan vielä aisoihin ja noiden rottien uhkailut vaiennetaan lopullisesti. Samaan hengenvetoon heitän ilmoille kysymyksen, että kukakohan USA:ssakin sitä mafiaa on mahtanut rahoittaa?

  Juutalaiset ja neekeriorjansa pois Suomesta ja Euroopasta, niin voimme elää ilman tätä jatkuvaa terrorismin, väkivallan ja valituksen kulttuuria.

 2. Suomessa Sponda -yhtiö on osa järjestäytynyttä rikollisuutta.

  vastarinta.com/suomalaisyrittajia-riistava-juutalainen-sponda-kiertaa-veroja/

 3. Niin, se nyt on vaan tosiasia että juutalaiset ovat usein kytkeytyneet rikollisuuteen tavalla tai toisella. Siksi ne on karkoitettu lähes jokaisesta euroopan maasta ainakin kerran. Saksa onneton antoi niille luvan aikoinaan asua maaperälään ja kaikki tietävät mitä sitten tapahtui. No, mitä muuta voi olettaa näiltä kasaarien jälkeläisiltä.

  Ja sitten ne vielä väittää itseään valituksi kansaksi vaikka tappoivat Jeesuksen. Ja yhä edelleen ne odottavat vapahtajaa taivaasta.

  • Afrikkalaiset Afrikkaan, eurooppalaiset Eurooppaan, aasialaiset Aasiaan ja juutalaiset jonnekin saarelle vaihtamaan pullonkorkkeja keskenään – tuossa resepti parempaan maailmaan.

   Rotuongelmat loppuvat kun lähetämme hiekka-aavikkolaiset ja mustat pois pilaamasta Eurooppaa. Vasemmistolainenkin varmaan allekirjoittaa tämän. Eli orjia ei olisi ikinä pitänyt ahneiden juutalaisten roudata merten takaa. Tämänkin varmasti vasemmistolaiset allekirjoittavat – muutoinhan he hyväksyvät orjuuden!

   Entä jos II maailmansota olisi mennytkin hieman toisella tavalla? Silloinkin taatusti eläisimme paremmassa maailmassa kuin nyt. Tällä hetkellähän KAIKKI on väärin ja pielessä eli mikä tahansa vaihtoehto olisi aivan varmasti parempi! Tuotakaan ei voi oikein kiistää kukaan.

   Kyllä juutalaisten pankkiirien valta loppuu pian. Uskon että Kiina ja Intia laittavat maailman juutalaisimmat maat eli USA:n ja Israelin vielä matalaksi. Jewnited Stateshan yrittää nyt luikerrella pois veloistaan Kiinalle. Tuo velka, muuten, on yli 1 000 000 000 000 dollaria. Siis yli triljoona dollaria ja se kasvaa koko ajan!

   Jutku-USA yrittää vedota siihen että Kiina päästi COHIV-2020-viruksen tahallisesti irti ja täten USA on omasta mielestään oikeutettu olemaan maksamatta lainanlyhennyksiään kiinalaisille. Eli lainaa tulisi lyhentää ikään kuin sakkona jenkkien hyväksi, eikä USA:n tarvisi todellisuudessa siis tehdä mitään konkreettisia toimia lainan takaisinmaksamiseksi.

   Luulenpa etteivät kinuskit kovin pitkään tuollaista pelleilyä ja pakoilua katsele.

   • Minä kun luulin, että Kiina ja Intia ovat samaa imperiumia kuin USA. Kunhan et vain pettyisi…

 4. Tämä Jumalan kiroama kansa katsoo jälleen kerran olevansa lain yläpuolella. Antisemitismi kortti vedetään hihasta silmää nopeammin.

 5. Juutalaisten ehkä säälittävin kyhäelmä on “Operation Paperclip” l. “operaatio Klemmari”, joka väittää että kansallissosialistisen Saksan vaarallisimmat tiedemiehet siirrettiinkin sodan loputtua CIA:n toimesta USA:han! Eli taas voidaan syyttää Saksaa, kansallissosialisteja ja Hitleriä kaikesta, eikä kylmän sodan peikkona tarvitse pitää N-liittoa ja kommunisteja, vaan kaiken takana on Saksa!

  Juutalaisten Hollywood-tason kehnot ja hutaisten luodut kyhäelmät sadistisista saksalaistiedemiehistä eivät todellakaan uppoa kehenkään, joka omaa edes rahtusen itsenäistä ajattelukykyä, kyseenalaistamista ja tervettä järkeä. Juutalainen yrittää kaiken kääntää 180° pois itsestään, sepittäen omat hirmutekonsa muiden kontolle. Mitä muuta näiltä kipapäisiltä, ilskottavilta parasiiteilta voisikaan odottaa kuin reikäisiä, täysin epäuskottavia Hollywood-sepitteitä.

  • Ehkä tuollaisille ei tule antaa lainkaan huomiota. Kyllä ne katoavat pois, aivan kuten Down-Gretakin.

Comments are closed.