Koti Uutisia Kotimaa Vasemmistoliitto suojelee murhakiihottaja Misha Dellingeriä hätävalheella – ei tuomitse

Vasemmistoliitto suojelee murhakiihottaja Misha Dellingeriä hätävalheella – ei tuomitse

8
misha-dellinger-li-andersson-vakivalta-sadismi-murha-tappo-vasemmistoliitto
Edessä Misha Dellinger silmälasit päässään. Takana Suomen nykyinen opetusministeri (!) Li Andersson.

Vasemmistoliiton toiminnanjohtaja Misha Dellingerin kirjoittamat ja terroristisiin murhiin yllyttävät Twitter-viestit nousivat pitkän painostuksen myötä viimein valtamediankin otsikoihin. Muun muassa Helsingin Sanomat ja Yleisradio vahvistivat tänään viestien todenperäisyyden, vaikka vasemmistolaiset yrittivät pitkään sosiaalisessa mediassa väittää Kansallisen Vastarinnan uutista aiheesta valheelliseksi.

Vasemmistoliitto on suojellut viimeiseen asti toiminnanjohtajaansa Misha Dellingeriä, vaikka tämä on vuosien ajan vaatinut järjestelmällisesti poliittisten toisinajattelijoiden murhaamista. Dellingerin mukaan tappavan luodin ansaitsevat muun muassa “fasistit” (joihin hän lukee mukaan myös Kokoomuksen ja Keskustan jäsenet) ja “ilmastonmuutoksen epäilijät”.

Tapauksesta teki poliittisesti erityisen tulenaran se, että Dellinger on nykyisen opetusministeri Li Anderssonin läheinen yhteistyökumppani. Dellinger toimii Vasemmistoliiton toiminnanjohtajana juuri Anderssonin kotikaupungissa Turussa. Kuinka opetusministerinä voi toimia äärivasemmistolainen, jolla on tiiviit siteet poliittisia henkirikoksia vaativiin kiihkoilijoihin?

Kun valtamedia viimein uutisoi aiheesta, puolue yritti pelastaa Dellingerin historiallisen köykäisellä hätävalheella. Vasemmistoliiton mukaan toiminnanjohtaja kyllä loi murhakiihotusta julkaisseen Twitter-tilin, mutta luovutti tämän jälkeen tilin tunnukset toiselle (tietenkin “tuntemattomaksi” jääneelle) henkilölle, jonka käsialaa henkirikoksiin yllyttäneet viestit olivat.

Huomionarvoista tapauksessa on se, ettei opetusministeri Li Anderssonilta edes yritetty saada mediassa kommenttia aiheesta, vaikka esimerkiksi Perussuomalaisia on ristiinnaulittu julkisuudessa huomattavasti maltillisemmista viesteistä. Myös Pohjoismainen Vastarintaliike kiellettiin hovioikeuden päätöksellä vallankumouksellisten artikkeleiden julkaisusta, vaikka Vastarintaliike ei ole koskaan julkaissut yhtään murhakehotusta. Laki on Suomessa eri maahanmuuton kannattajille ja vastustajille.

Vasemmistoliiton puoluesihteeri Mikko Koikkalaisen mukaan “ei ole toistaiseksi syytä selvittää lisää” Dellingerin murhaviestejä tai tämän asemaa puolueen toiminnanjohtajana. Toisin sanoen puolue hyväksyy käskyt kansallismielisten murhaamiseksi. Kansallismielisten tuleekin vastaisuudessa käsitellä Vasemmistoliiton jäseniä esimerkiksi kaduilla ja poliittisissa tilaisuuksissa asiaankuuluvin ottein – vihollisina, jotka tahtovat tappaa meidät.

Lähde: Yle

8 KOMMENTIT

 1. Laitoin asiasta juttuvinkin Iltalehdelle. Todellinen ihme, että edes uutisoivat aiheesta.

 2. Jotkut naureskelevat näille uhkauksille, sanovat, ettei tuosta sakista ole mihinkään sellaiseen. Itse olen erimieltä jo pelkästään historian perusteella. Kommunismin nimissä on tapettu ihmisiä toiseksi eniten maailmassa, heti Islamin jälkeen. Ketkä siellä silloin olivat tappamassa, jos eivät näiden nykyisten ja täysin samanmielisten kaltaiset kommunistit?

 3. Juu aivan varmasti on jonkun muun kirjoittamia Twiittejä. Vasemmistoliitto ei vissiin tajua olla hiljaa tästä tai vaihtoehtoisesti reagoida asiaan, vaan mielummin nolaavat itsensä tällä tavalla.

 4. Ihmeiden aika ei ole ohi.

  IS julkaisi aiheesta uutisen 27.2.2020 klo 19:57. Uutisen kommentointi on päättynyt. Viimeisin kommentti on lähetetty julkaisupäivän iltana kello 22:22. Kommentteja kertyi 2h 25 min aikana peräti 220 kappaletta.

  “Vasemmistoliiton toiminnan­johtaja perusti nimettömän vihatilin – tilillä vaadittiin tappamaan fasistit ja ilmaston­muutoksen kieltäjät”
  https://www.is.fi/politiikka/art-2000006421556.html

 5. No kyllä Li kiiruhti tuomitsemaan tämän, kun mitään muuta hätävalhetta tai puolustusta ei voinut enää keksiä. Hauskinta tässä on se, että Li on itse ihan samanlainen ja voin vain kuvitella miten paljon tämä on tuottanut samanlaista murhanhimoista tekstiä poliittisesta vastapuolesta ja vieläpä Mishan kanssa, mistä sitä tietää vaikka tekisi sitä edelleen. Ei Anderssonin väkivaltavasemmistolaista taustaa ole kukaan unohtanut, nyt sattuu vaan tämä aivokuollut “anarkisti” päättämään meidän lastemme koulutuksesta.

Comments are closed.