Koti Uutisia Kotimaa “Oikeusvaltiotyöryhmän” johtaja Dan Koivulaakson väkivaltafantasiat jälleen julkisuudessa

“Oikeusvaltiotyöryhmän” johtaja Dan Koivulaakson väkivaltafantasiat jälleen julkisuudessa

2
Dan Koivulaakso ambulanssissa.

Äärivasemmistolaisen Dan Koivulaakson poliittiset väkivaltafantasiat ovat nousseet jälleen julkisuuteen. Koivulaakson yksityiskohtaiset pahoinpitelyillä hekumoivat foorumiviestit tulivat ajankohtaiseksi, kun hänet nimitettiin vasemmistovetoisten hallitusneuvotteluiden “oikeusvaltiotyöryhmän” johtajaksi.

Koivulaakso pääsi hallitusneuvottelutyöryhmään siksi, että hänellä on tiiviit siteet Vasemmiston puoluejohtaja Li Anderssoniin. Kansallinen Vastarinta kartoitti Anderssonin yhteyksiä väkivaltavasemmistoon 2016, jolloin paljastimme, että Anderssonin toverit tukevat esimerkiksi raiskauksesta ja murhanyrityksistä syytettyjä ruotsalaiskommunisteja.

Koivulaakson omat väkivaltaviestit vuotivat julkisuuteen ensimmäisen kerran 2015, jolloin Magneettimedia ja Kansallinen Vastarinta uutisoivat niistä. Vasemmistonuorten salaiselle foorumille kirjoitetuissa viesteissä Koivulaakso vaati “erittäin brutaalia” ja “taktista väkivaltaa” kansallismielisiä vastaan. Koivulaakso ohjeisti Vasemmiston jäseniä suorittamaan väkivaltaa “täysin anonyymisti”.

Viesteissä Koivulaakso kutsui poliisia “sioiksi” sekä pasifismia “vakavaksi mielenhäiriöksi” ja kannusti seuraajiaan käyttämään kaasusumuttimia poliittisia vihollisiaan vastaan. Ironista kyllä, myöhemmin Koivulaakso väitti, että kansallissosialisti olisi kaasuttanut hänet.

Koivulaakso on lisäksi osoittanut tukea “natseiksi” epäilemiensä (ja usein täysin sivullisten) ihmisten koteihin kirveet kädessä tunkeutuneille Revolutionära Fronten -terroristijärjestön kommunisteille. Koivulaakso on vaatinut myös, että alaikäisen pahoinpitelyyn syyllistynyt Revolutionära Fronten -johtaja vapautetaan vankilasta.

Valtamedia lakaisi Koivulaakson tietovuodon kokonaan maton alle 2015, sillä lehdistön mielestä monikulttuurisuuden nimissä suoritettu väkivalta on oikeutettua. Perussuomalaisten puoluejulkaisu Suomen Uutiset kaivoi viestit esiin kuitenkin tällä viikolla ja julkaisi kotisivuillaan kuvakaappaukset Koivulaakson aggressiivisista julistuksista.

Lähde: Suomen Uutiset

2 KOMMENTIT

 1. Väkivalta on punaper$epaviaanien ainoa argumentti. Tätä he julistavat itse, useita kertoja olen nähnyt sellaisia “vasemmistolaisten” lausuntoja.
  Rahavallan puolustaminen kynsin hampain on “vasemmiston” ainoa keino edelleen nauttia Rahavallan “vasemmistolle” (eli roskaväelle) myöntämää oikeutta olla kunniaton. Mikään muu taho – paitsi Rahavalta – ei koskaan myöntäisi onnettomalle “vasemmistolaiselle” roskaväelle kunniattomuuden oikeutta.

  Täten oikeus olla kunniaton on jokaiselle “vasemmistolaiselle” ääremmäisen tärkeä, koska tämä ylimmältä mahdolliselta tasolta, Rahavallalta tuleva hyväksyntä antaa vasemmistolaisille elämän tarkoituksen. Jokainenhän tarvitsee hyväksyntää, ja miten korkeampi on hierarkiassa tämä taho – siten suurempi on vasemmistolaisen roskaväen itsekunnioitus.

  Roskaväki kun ei pysty tuottamaan mitään muuta kuin ulosteita ja tuhoa, heidän elämällä ei ole mitään tarkoitusta ja jokainen heistä alitajunnassa tietää sen. Kun sitten Rahavalta (ja sen lakeijana oleva valtiovalta) myötää heille oikeuden olla kunniaton, niin roskaväki yhtäkkiä tuntee itseään arvostettuina! Likoeläintenkin elämällä onkin tarkoitus!

  Tässä on selitys sille, miksi “vasemmisto” ei koskaan vastusta Rahavaltaa, mutta aina hyökkää niitä kunnollisia kansalaisia vastaan, jotka vastustavat Rahavaltaa. Ja aina “vasemmistolaiset” saavat tukea Rahavallan ylläpitämältä Poliittiselta Poliisilta ja valtiovallalta.

  Anarkisti, Antifa = RAHAVALLAN KASSARA

Comments are closed.